13587
-
#2313 Jah, de éppen bármikor meg lehet változtatni, ezért azt hittem, hogy amolyan morál emelő szutyok -
#2312 Lassan átteszem én is Romába ... -
#2311 LOL! :) Az lesz a fővárosod! (Ugye nem komolyan kérdezted? :) -
#2310 Ezt mondták egy hete a Battlefrontról is. Azóta nem sok info jött róla ... (Kapható már? A Rome miatt nem is figyeltem ... :) -
#2309 Egész pontosan a kapcsoló neve: Set this settlement to be the faction's capital -
#2308 Van olyan, hogy amikor megnézed bővebben egy város aktuális statisztikáját van ott egy kis kapcsoló (ilyen kis hárfa) ami valami settlement -ről magyaráz, az mit csinál? -
#2307 LOL. Nem élnék ott. Egyébként ez a kurva nagy ebben a játékban, hogy ezt is meg lehet tenni. Véreskezű Nero akcióban. :)))) -
#2306 Aaaah, Aragorn, jézusom....
Ez a "városfejlesztési politikád" eléggé...hm...érdekes... Jóóól felnöveszted a városaidat, aztán amikor már annyian lesznek, hogy foglalkozni kéne velük, lemészárolod őket. Gratulálok. :P -
G.Freeman #2305 Egyiptomiak az elobb kinyirtak az egyik rokonom es felgyujtottak a varosom -
#2304 Ja. Egy demo általában arra jó, hogy nagyjából lásd, hogy milyen lesz a végleges.
Elvileg az Automexhez holnap érkezik meg hivatalosan. Majd azért felhívom őket, hogy állnak. Már venném megfelé. Nem tudom, hogy vagytok vele, de egy kicsit hülyén érzem magam, hogy még nem vettem meg eredetiben.
Ennek a készítői megérdemlik a manit. :) -
zizzenet #2303 Köszi. Akkor megvárom a full játékot.
Egyébként azok a bizonyos hülye fénycsíkok a demoban nálam is jelentkeznek. Lehet, a demo még nincs igazán optimalizálva... Vagy valami szakzsargon ide. -
#2302 -
#2301 A csajok vazze... én is találkoztam vele tegnap. Mármnt az enyémmel. Fasz kivan velük.
És most megint ott vagyok, hogy nem tudom, hogyan tovább...
-
#2300 Figyu: nekem a demoval nagyobb gondom nem volt, de tény, hogy a full játék jobban megy. Nekem azzal volt a demoban bajom, hogy az nyilak becsapódási helyén hülye fénycsíkok villogtak.
Hidd el, ezen a gépen semmi gond nem lesz, nekem sincs. Egyedül akkor szaggat be (pedig ez tényleg brutál konfig), amikor a tüzes nyílra váltok a csaták alkalmával. Akkor viszont elképesztő módon belassul.
De mondjuk nem olyan nagy csoda, amikor 4x160 ember egyszerre lő ki ennyi tüzes nyilat. :))) -
zizzenet #2299 Hozzáteszem, nem kicsi a tűréshatárom, de a szaggatás kicsit zavaró volt. Állóhelyzetben is döcögött, de azt kibírtam. -
zizzenet #2298 OK, ezekről a "csirkeus maximus"-féle nagyzolós beszólásokról nem tudtam.
A helyzet az, hogy amikor az egység méretét Normal-ra állítottam, és elkezdtem játszani a demo csatát, a kamera mozgatása és forgatása esetén igencsak leesett a framerate. Gondoltam, egy ilyen konfigon folyamatosnak kellene lennie.
Nos, ez a problémám, és az érdekelt, hogy ez másnál is előfordul-e vagy pedig van valami, amit a hardvernél be kéne még állítani. -
#2297 Inkább az asszonyt ütöm , már ha nem ő üt engem -
#2296 Bocs Zizzencse ha piciny lelkedbe vágtam, csak tod' az van, hogy néhány gerinctelen csirkeus maximus azzal idegesíti a jó népet, hogy bedobja az aktuális csúcs konfigot és kérdi, hogy úgyanmár futni fog -, egy hangyafasznyit unalmas. Szal ne haragudj. Tényleg szaggatott a demo? Hmm... még is, hogy érted ezt a szaggatást? Mert ugye azon a gépen nem kellene. ÉS sokaknak már egy apró röffenés (ráteker a winyó) szaggatást jelent... -
#2295 vegyél egy boxzsákot :)) -
#2294 Ma is találkoztam vele :E -
zizzenet #2293 Kedves alulkultúrált barátom. Elképzelhető, hogy a számítógép konfigurálását tekintve kissé alulmaradok tudásban, mint - tegyük fel optimistán - te, azonban és a segítségetek kérem, és nem a véleményetek. Persze, amit írtál, az nem vélemény. Pár év múlva, lehet, magad is rájössz, ha majd érettebb fejjel visszaolvasod. Addig is, minden jót. -
#2292 látom még mindig jó kedved van :) -
#2291 Ave, ha neked azon a gépen szaggatt akkor az lesz a legegyszerűbb ha eladod normális áron egy arra rászorulónak és hozzáértőnek. Ave.
[legalább 1 nagyzoló-hülyével kevesebb] -
zizzenet #2290 1 GB RAM, Dual-Channel.
Azonban jelenleg még csak a demoval játszom, és ha az egységméretet normalra rakom, elkezd beszaggatni. Csak small-on bírom rendswesn futtatni. Ez a teljes játékban is így van? -
#2289 Áve!
Ezen a konfigon elvileg tökéletesen fut, még a RAM a kérdéses. Nekem is ez van, Prescott 3,06 és 9800PRO. semmi gond. -
#2288 Most, hogy mondod. De csak picit. De azért egy GFX5900, 1GB RAM, AMD 2500+ még hála Istennek elég jól bírja. :) -
#2287 szarul.-, de ha lehülyíted a graffot akkor tutin. ave -
zizzenet #2286 Tisztel római hadvezérek!
Érdeklődnék, hogy tapasztalataitok alapján a teljes játék problemus nélkül fut-e egy Radeonius MMMMMMMMMDCCC Proius videókártyával meg egy Pentiumus Presctottianus III giganium hercia processzorral? Értsétek, kérem becsességtek, ezalatt, hogy ne kelljen minden grafikuszi beállítást minimusra venni és ne akadjon a videókártyával össze.
Köszönettel fogadom szíves válaszotok! A kocka legyen veletek.
Áve én. -
#2285 Nagyon kevés ember van akinek nem szaggatt. -
Árnyvadász #2284 Okszi, megnézem mindenképpen úgy is. Amúgy neked nem akad picit a főtérkép scrollozásakor a kép? -
#2283 A "Huge" a legutolsó! -
Árnyvadász #2282 Várj az lemaradt, hogy 6:00-kor keltem!!! Így mindjárt más a szitu:) -
Árnyvadász #2281 Az hanyadik is?
Jól emlékszem?:
...
Large
Huge
High
-
#2280 Jó neked! Én akkor kelek ... :( -
#2279 Huge a legjobb! -
#2278 Anglia? :) -
Árnyvadász #2277 Szerda 23:00-24:00 közt újra megszülettem. Ez egy rövid értékelése a játéknak részemről. Mellesleg a Reloaded verzió kiírva CD-re + Crack normálisan feltelepítődött és azóta CD nélkül lehet játszani, nem kellett mountolni.
Egyedül azt sajnálom, hogy: a nagytérkép scrollozása nem folyamatos, picit beráng, bár nem vészes, de nem vagyok hajlandó addig játszni, amíg ez nem javul meg. Tehát procivásárlás pár nap múlva bejátszik.
Ez azért is hümm-hümm, mert a csaták 1024*768-ban + a legjobb beálításokkal (unite scale LARGE) +4XAA +8Aniso is tökéletesen futnak. Legalábbis egyenlőre:)
Mind1. 1.8Xp kuka, 2.4Xp beüzemel aztán remélem megszünik az apró akadás a főtérképen.
Közben három dolog jutott eszembe a játék nagyságát illetően:
1. A többi program ehhez képest kevés, mint Fazekasban a vizelet.
2. Érdemes volt a világra jönni, mert ezt nem hagytam volna ki semmi pénzért.
3. Talán nem 5:00-kor kellett volna lefeküdni:)
BEST! -
#2276 Nos hogy már elfoglaltam Rómát magamraharagitottam mindenkit,és azt tervezem hogy meghoditom afrikát is (europa anglián kivükl kész) ! El kell hogy mondjam brutál jó ez a géééém. Csak azok a fránya germánok ne törnének be északrol mindig:) De lehet megoldom egy két légióval! pratorianusok + a nehéz lovasok a legdurvább egységek! tetcik hogy 2* söt 3* tulerövel is el szoktak bánni:) Asszem én is nehezebb fokozaton kezdem legközelebb. -
#2275 Most, hogy elértem egy bizonyos pontra, tényleg igaz az, hogy ezt a játékot csak nagyon nehéz fokozaton szabad játszani. :( Sajnos máshogy nem igazi kihívás. :( -
#2274 Ez tenyleg meglepo