13587
  • Hmuda
    Gondolom mentesz és ha gond van akkor visszatöltöd...
  • grebber
    Menteni??Ez hogy jött a problémámhoz?
  • dikki*yysw
    Néha kell menteni, az biztos :)
  • grebber
    Rohadjon meg az összes paraszt már régota tolom a gamet erre ellenem fordul a szövetségesem és lehet kiirt mint a szart.Kárbavész a ráfordított idő. :(
  • Hmuda
    Elvileg van egy progi ami képes két neten lévő gépet összekapcsolni és LAN környezetet szimulálni. Nem emlékszem már pontosan hogyan is ment a dolog, nekem is irtó nehezen jött össze, de ha minden igaz akkor egy Gits nevű progival kell összehozni a dolgot.
  • Kandurex
    Pasz, amit írtál (fürdők, jó minőségű utak stb.) azt kell tenni.
  • katarzis
    ezt fejtsd ki bövebben plz nem teljesen értem
  • dikki*yysw
    De most komolyan.
  • Hmuda
    Próbálkozzatok egy LAN emulátorral. Pl GITS. SCPA-nál bevált.
  • Kandurex
    Exterminate population.
  • katarzis
    sziasztok!
    szereznénk multizni egyik ismerösömmel de csak ketten ip-n keresztül hogy ne kérjen kulcsot egy baj hogy csak lan game meg online van az online csak gamespyn keresztül ami kér kulcsot a másik meg nem tudom. nem tud erröl valaki valamit? hogy lehet e ip alapján? vagy multizott már valaki?
  • dikki*yysw
    Squalort hogy lehet csökkenteni, azt mondja meg valaki? Csatorna, vízvezeték, public bath-ok stb. minden ami növeli a public health-et, már maxon van, de nem bírok a kosszal, nagyon leesik a public order, lázadások lesznek...
  • Kandurex
    Fene, itt ülök a gép előtt, végeztem mindennel a mai napon, nyugodtan tolhatnám a játékot,....de kibas*ott fáradat vagyok :( ,megyek is aludni. Majd iccaka 3kor felkelek és tolom :)
  • robotnyk
    tudom, le voltam korlátozva eddig :) demoról is lekéstem, a full most ért le.
  • Fritz Von...
    LOL.
  • Fritz Von...
    Julius ház. Így is akartam kezdeni. :) Aztán majd másodszorra Egyiptom. Utána meg mondjuk a germánok, vagy a britek. :)
  • Kandurex
    Fene ? :)
  • Kandurex
    Hát egy hangyafasznyit tényleg lemaradtál
  • Fritz Von...
    Simán egészséges. Tegnap én sem nyomtam, már kivoltam eléggé. :)))
  • robotnyk
    némi késéssel végre én is kipróbáltam. bár csak a bevezetést próbáltam, eddig nagyon tetszik. :)
  • Kandurex
    Szedd le a CD/DVD emuláló progid és tedd fel az aktuális legújabbat.
  • Vanek
    install és crack után ezt írja ki... vki tud segíteni?
    Cd/dvd emulation software has been detected.Pleade disable all cd-dvd emulation software and re-start the game.
  • MrTressy
    egy kis tananyag a témához
  • dikki*yysw
    Csak mostanra, 20k lakosú városoknál már elönt a squalor, és még nem jöttem rá mit kéne ellenük csinálni.
  • Johnyy
    Örölök!
  • Johnyy
    Cak ne számíts nagy seregekre mert én 3200 ati r 9600 xt 512 dd ( és nem 1024
  • dikki*yysw
    Hú, nagyon nagy ez a játék. Hihetetlen összetett, nagyon részletes.

Egy 700-as P3-on nyomom 256 SD-vel és 64 bites memóriabuszú GF4 MX440-el. Megy! :D
  • wallen
    Melyik frakcióval csinálod?

• Von Hanczur
    Két napja nem tudtam vele nyomulni,elvonási tüneteim vannak.....Ez egészséges??
  • Fritz Von...
    Uhh. Elfoglaltam Rómát. :)))

Másodszorra sikerült bevenni, mert elsőre lejárt az idő. Azaz már megvolt a plaza, de a segítségre érkező felmentő sereg menekülő tagjai pont arra futottak, így visszaváltott a vége előtt kb 1 perccel. És kb 3 másodpercen múlott az egész, mert lekaszaboltam azokat is, de pont kifutottam az időből. Ehh... :)))

Most meg irgalmatlan csatákat vívok a Brutii-kkal, a Scipii-kkal, és emellet a spanyolok szorongatnak Hispánia felől, Egyiptom meg keletről.

Izgi... Ma sem alszom sokat... :))))
  • cyrus #2363
    amikro még nem szabad mentenem a játék elején akkor autosavel ????
  • wallen
    Természetesen legnehezebben.
    Csak így játszok stratégiai játékot, mert szeretem ha megver a gép :)

Az oké, hogy te pénzért feltöltheted a testőrséget, de ne töltödjön ingyen, pláne ne kinn a fronton.
  • Pluskast
    És milyen nehézségi fokozatban csináltad mindezt?
  • Braveheart
    Miért lenne hiba az hogy feltöltődnek? Engem mindig is zavart hogy nem lehet az előző részekben feltölteni a testőrséget...
  • wallen
    Egyre inkább zavar, hogy az AI szánalmasan teljesít csatában. Nagyrészt lovasságból álló sereggel és szárnyátkarolással bárkit meg lehet verni. Sőt így az útolsó szálig le lehet kaszabolni az ellenséget.

A gall vs római hábórúmban általában csak 10-nél római menekült meg még akkor is amikor 3 frakció ellen küzdöttem. Kb. 20000 római katonát vágtam olyan szumma 3000 veszteséggel és ezt is elsősorban a gyalogságom szenvedte el.

Stratégia szinten egyetlen kormányzót sem használtam. Minden családtag harcolt. A testőrség ugye nehézlovasság és automatikusan és ingyenesen feltöltődik. (Ez szerintem hiba a játékban)

A római városokat úgy vettem be, hogy ostromgyűrűbe fogtam, majd a római felmentő sereg támadásakor levágtam az utolsó szálig a csatlakozó kitörő védőket. Rómát elvileg 9 turnig tartott volna bevenni, de így rögtön az ostromba fogás körében elesett.

Kárthágó talán nehezebb lesz
  • Pluskast
    jaja
  • Pluskast
    De abban is helyesbítenem kell hogy nem a kohorsz volt a legkissebb egység hanem a centuria. Hiába öregszem és hullik a szőröm
  • AnuluWork #2356
    Az előző Hmudanak ment ... :)

4800 arc volt a legioban. 10 cohorsból állt.
    1 cohors=480 arc

:)

Nem vagyok otthon. Ha hazaértem, megnézem mire gondolok itt a munkahelyemen. :)
  • AnuluWork #2355
    Akkor nem is vészes.
  • Pluskast
    bocsessz 1 római légió és nem légiós