13587
-
#2393 Gondolom mentesz és ha gond van akkor visszatöltöd... -
#2392 Menteni??Ez hogy jött a problémámhoz? -
#2391 Néha kell menteni, az biztos :) -
#2390 Rohadjon meg az összes paraszt már régota tolom a gamet erre ellenem fordul a szövetségesem és lehet kiirt mint a szart.Kárbavész a ráfordított idő. :( -
#2389 Elvileg van egy progi ami képes két neten lévő gépet összekapcsolni és LAN környezetet szimulálni. Nem emlékszem már pontosan hogyan is ment a dolog, nekem is irtó nehezen jött össze, de ha minden igaz akkor egy Gits nevű progival kell összehozni a dolgot. -
#2388 Pasz, amit írtál (fürdők, jó minőségű utak stb.) azt kell tenni. -
katarzis #2387 ezt fejtsd ki bövebben plz nem teljesen értem
-
#2386 De most komolyan. -
#2385 Próbálkozzatok egy LAN emulátorral. Pl GITS. SCPA-nál bevált. -
#2384 Exterminate population. -
katarzis #2383 sziasztok!
szereznénk multizni egyik ismerösömmel de csak ketten ip-n keresztül hogy ne kérjen kulcsot egy baj hogy csak lan game meg online van az online csak gamespyn keresztül ami kér kulcsot a másik meg nem tudom. nem tud erröl valaki valamit? hogy lehet e ip alapján? vagy multizott már valaki?
-
#2382 Squalort hogy lehet csökkenteni, azt mondja meg valaki? Csatorna, vízvezeték, public bath-ok stb. minden ami növeli a public health-et, már maxon van, de nem bírok a kosszal, nagyon leesik a public order, lázadások lesznek... -
#2381 Fene, itt ülök a gép előtt, végeztem mindennel a mai napon, nyugodtan tolhatnám a játékot,....de kibas*ott fáradat vagyok :( ,megyek is aludni. Majd iccaka 3kor felkelek és tolom :) -
#2380 tudom, le voltam korlátozva eddig :) demoról is lekéstem, a full most ért le. -
#2379 LOL. -
#2378 Julius ház. Így is akartam kezdeni. :) Aztán majd másodszorra Egyiptom. Utána meg mondjuk a germánok, vagy a britek. :) -
#2377 Fene ? :) -
#2376 Hát egy hangyafasznyit tényleg lemaradtál -
#2375 Simán egészséges. Tegnap én sem nyomtam, már kivoltam eléggé. :))) -
#2374 némi késéssel végre én is kipróbáltam. bár csak a bevezetést próbáltam, eddig nagyon tetszik. :) -
#2373 Szedd le a CD/DVD emuláló progid és tedd fel az aktuális legújabbat. -
#2372 install és crack után ezt írja ki... vki tud segíteni?
Cd/dvd emulation software has been detected.Pleade disable all cd-dvd emulation software and re-start the game. -
MrTressy #2371 egy kis tananyag a témához -
#2370 Csak mostanra, 20k lakosú városoknál már elönt a squalor, és még nem jöttem rá mit kéne ellenük csinálni. -
#2369 Örölök! -
#2368 Cak ne számíts nagy seregekre mert én 3200 ati r 9600 xt 512 dd ( és nem 1024 -
#2367 Hú, nagyon nagy ez a játék. Hihetetlen összetett, nagyon részletes.
Egy 700-as P3-on nyomom 256 SD-vel és 64 bites memóriabuszú GF4 MX440-el. Megy! :D -
wallen #2366 Melyik frakcióval csinálod?
-
#2365 Két napja nem tudtam vele nyomulni,elvonási tüneteim vannak.....Ez egészséges?? -
#2364 Uhh. Elfoglaltam Rómát. :)))
Másodszorra sikerült bevenni, mert elsőre lejárt az idő. Azaz már megvolt a plaza, de a segítségre érkező felmentő sereg menekülő tagjai pont arra futottak, így visszaváltott a vége előtt kb 1 perccel. És kb 3 másodpercen múlott az egész, mert lekaszaboltam azokat is, de pont kifutottam az időből. Ehh... :)))
Most meg irgalmatlan csatákat vívok a Brutii-kkal, a Scipii-kkal, és emellet a spanyolok szorongatnak Hispánia felől, Egyiptom meg keletről.
Izgi... Ma sem alszom sokat... :)))) -
cyrus #2363 amikro még nem szabad mentenem a játék elején akkor autosavel ???? -
wallen #2362 Természetesen legnehezebben.
Csak így játszok stratégiai játékot, mert szeretem ha megver a gép :)
Az oké, hogy te pénzért feltöltheted a testőrséget, de ne töltödjön ingyen, pláne ne kinn a fronton. -
#2361 És milyen nehézségi fokozatban csináltad mindezt? -
Braveheart #2360 Miért lenne hiba az hogy feltöltődnek? Engem mindig is zavart hogy nem lehet az előző részekben feltölteni a testőrséget... -
wallen #2359 Egyre inkább zavar, hogy az AI szánalmasan teljesít csatában. Nagyrészt lovasságból álló sereggel és szárnyátkarolással bárkit meg lehet verni. Sőt így az útolsó szálig le lehet kaszabolni az ellenséget.
A gall vs római hábórúmban általában csak 10-nél római menekült meg még akkor is amikor 3 frakció ellen küzdöttem. Kb. 20000 római katonát vágtam olyan szumma 3000 veszteséggel és ezt is elsősorban a gyalogságom szenvedte el.
Stratégia szinten egyetlen kormányzót sem használtam. Minden családtag harcolt. A testőrség ugye nehézlovasság és automatikusan és ingyenesen feltöltődik. (Ez szerintem hiba a játékban)
A római városokat úgy vettem be, hogy ostromgyűrűbe fogtam, majd a római felmentő sereg támadásakor levágtam az utolsó szálig a csatlakozó kitörő védőket. Rómát elvileg 9 turnig tartott volna bevenni, de így rögtön az ostromba fogás körében elesett.
Kárthágó talán nehezebb lesz -
#2358 jaja -
#2357 De abban is helyesbítenem kell hogy nem a kohorsz volt a legkissebb egység hanem a centuria. Hiába öregszem és hullik a szőröm -
#2356 Az előző Hmudanak ment ... :)
4800 arc volt a legioban. 10 cohorsból állt.
1 cohors=480 arc
:)
Nem vagyok otthon. Ha hazaértem, megnézem mire gondolok itt a munkahelyemen. :) -
#2355 Akkor nem is vészes. -
#2354 bocsessz 1 római légió és nem légiós