13587
-
#2433 Nincs. Onnan már csak az 50+ tartomány és End. Egyébként a Rómaikkal túl könnyű a játék még Hardon is. Na de majd fogsz ám cumizni a többi néppel :)) -
#2432 Ha elfoglalom Rómát, van rá esély, hogy kiibekülök újra a római családokkal? -
haxoror #2431 Isteni ez a játék de én sajna StarCrafton nevelkedtem és most látszik hogy tankok és atomcsapásnélkül már nem vagyok akkora arc, szóval tudnátok adni néhány taktikai tippet?
Ja, és harciszekereket hogyan lehet építeni?
Mi van ha kiírtok egy népet teljesen, lehet egyáltalán? -
#2430 Igen -
#2429 Felolszlatás=Róma elfoglalása? -
#2428 Nem ez így nem normális! :D Ne fenyegessenek már a kis szarosok. Ez olyan mintha a VH2-ben Ausztria fenyegetőzött volna hadüzenettel No ellen :) -
#2427 De a "zsák a foltját" effekt alapján inkább valószínű, hogy nem a konzol miatt alakult ez ki benne, hanem fordítva; az ilyen emberek lesznek konzolosok :DDD -
#2426 Hát nyílván. :D -
antijedi #2425 tudom, nekem is feltünt, de tuti ennek is a konzol az oka ;PPP -
#2424 Freaknél nagyon erős a mácsó-fíling, szal a 95%-os játékok a szarok, meg ilyenek. -
antijedi #2423 de, ez igy normális, minnél fenyegetőbb rájuk vagy annál inkább le akarják törni a hatlamad :) -
#2422 Homályos történelmi ismereteim szerint, a szenátus ki nem állhatta a nála erősebb családokat, pláne ha azok nagyobb népszerűségnek örvendtek a nép körében. Aztán ha még arra is volt esély, hogy esetleg azon familia még át is vegye tőlük a hatalmat, na, az már elképzelhetetlen volt. A szenátust nem fogod tudni kibékíteni, azaz igen, ha feloszlatod. -
#2421 Erre senki nem tud valami okosat írni? -
antijedi #2420 meg freak volt a másik akinek nem teccet..., csak majd modokkal, szal igyis a konzolosok vannak többen akiknek nem teccik :)
mellesleg a kettő összefügg valamenyire mert aki iylen gamekat nem szereti az ált cispi konzol gamekat, aki meg iylenekt szereti ált nem csipi annyir akonzolokot...
mivel a kettő pont elentétes stilust képvisel (mármint a konzolok és a gamek :P) -
#2419 Persze a kettő nem biztos, hogy összefügg, hisz pl. Bandew -nek se tetszik...az is igaz, hogy ő volt idáig az egyetlen, most már ketten vannak :) -
antijedi #2418 van neki hát, mit gondoltál? ... :P -
#2417 Mond csak, válaszolj őszintén van konzolod? -
#2416 :DDDD -
#2415 Hat ket es fel oras jatek utan uninstall... hogy mi ebben ajatekban az a hudenagyonallat nem tudom :( -
#2414 Ezen en is elgondolkodtam.
Volt olyan amikor megtamadtam az egyiptomi hajokat, es nyertem, elmenekultek de mivel majdnem mindenhol van hajom
ezert barhova mentek mindig tudtam oket tamadni.
Siman megsemmisitettem oket... -
#2413 Az lehet
Ugy latszik nem tanultak belole.
De azert lenyomtam oket, csak meglepodtem,azon hogy a kemenyebb haderoket siman megfutamitom nyongebb csapatokkal is, egy rakas paraszt meg feltartja a lovassagom...
Amugy mar nem sok nep letezik
Mindegyiket kiirottam.. -
#2412 Az meg kicsit hülyeség a játékban, hogy egy hajócsatában van 1200 legénységnyi elég fejlett hajóim, és megtámadok egy jóval szarabbul felszerelt, és kisebb flottát, de lazán elmenekül még ígyis.... Milyen hajó csata az olyan, ahol csak a legénység serül????? Kicsit baromság. -
#2411 Látod, látod.... megeződtek a sok keresztrefeszítésben. -
#2410 Azt hogyan? :D -
#2409 Kr.e. 180-ban járok, és a szenátus valamiért nagyon pikkel rám! Minden feladatot megcsinálok, amit akar, de utál mint a szart, és azzal fenyeget, hogy el kezd nyomozni a családtagok után.
Mivel lehet megszerezni a szimpátiáját? A a másik két római család tök lúzer, alig szereztek területeket, azokat is elvesztették, flottájuk egy rakás szar, nekem kell megvédenem őket, mégis őket szereti. A szenátus vezetői is mind az én családomból kerülnek ki kivéve kettő.
Azon gondolkodom, hogy fogom magam és kitaposom a belüket pár légionáriussal. Nem fognak velem itt szórakozni, csak félek, hogy nem bírnám már ki ezt a sok ellenséget. Így is a görögök, makedónok is engem szapulnak, ráadásul a makedónok elég erősek, a görögöket már kiírtottam majdnem. -
#2408 Sziasztok...
Ma volt egy pofara esesem, jatek kozben.
Megtamadtam egy rebellis bandat legionariusokkal(pretorianiusokkal) es eleg eros lovassaggal.
Lerohantam oket ugy ahogy kell a lovassaggal, aztan egy nagyot neztem amikor a peasant-bol allo rebellisek majdnem lemeszaroltak az egyik legerossebb egysegeimet...
LOool. -
#2407 Eh, mondom régen volt. :-) -
katarzis #2406 nem tudsz egy oldalt ahonnan tölthetö? -
antijedi #2405 nem gits hanem simán git de mind1 :P -
#2404 Próbáljatok még extra kulcsszavakat (LAN, emualtion, stb). :-) -
katarzis #2403 :) csak az a gond hogy erre a névrehogy gits kiadja az együtes oldalát filmet meg mindent ami nem e a progi kicsit nehéz de már ketten is rajta vagyunk az ügyön:)
-
#2402 Csak természetes, de nem reménykednék. Túl régen volt és felvillanyozott a SCPT multirésze. :-) -
#2401 Az erősebb városok kitartnak pár körig. Ha meg pár erődöt is elszórtál a környéken, akkor tele vagy utazható kör idővel.
[Miért nem megyek már aludni?? : Itt rontom a levegőt.] -
katarzis #2400 kösz bár ha esetleg valamikor eszedbe jutna a link akkor azt megoszthatod velem:) -
#2399 Ja csak pont azon a környéken nem volt semmi ellenfél ezért nem is volt ott szinte semmi emberem azt most meg bejött a területemre kb 3000 tömeggel. -
#2398 Sok szerencsét hozzá. Sajna már nem emlékszem nekem honnan lett beszerezve, de ha jól emlékszem akkor valaki külön adott egy linket. -
#2397 Hát ha otthagysz egy várost őrizet nélkül, nem csak a semlegesek, hanem a szövetségesek is lazán megtámadhatnak. De a hajókat főleg meg szokták támadni erősebb flottával, ha van rajt pár egység.
Ilyenkor jó a load game... -
katarzis #2396 hát ez a gits egy zenekar feilm meg minden igy nehéz lesz megtalálni magát a progit de keresem
-
#2395 Jaja. Kicsit off, de például a Civ3-ban is rengetegszer volt olyan, hogy egy hithű barátnak hitt szövetséges hirtelen ellenem fordult, mert kisebb volt a seregem mint neki. Ha végig neked van a legnagyobb sereged, akkor nagyon nincs félnivalód. -
#2394 ....és egy nagyobb sereggel tárt karokkal várod...