13587
-
#2553 Hat amint latod mindossze 4 ijaszegyseg van a seregben raadasul azok se mind teljesek szal nem azzal oltem meg neki az 1537 katonajat. Azok mindossze kb 200 katonat ha megolhettek.
Viszont a lovasegysegeim kisse megapritottak oket. :PPPPP -
#2552 Ha a szenátus szemétkedik, végy egy pestises tábornokot, családtagot. Annak már úgyis sanyi. Vidd el Róma alá, és pár körig hagyd ott! :)
Elkezd kipusztulni a hadserege, városi lakossága, lázadoznak ... :) Aztán az első kijövő rebel haseregnek rohanj neki ... :) Meghal az embered, DE baszhatja Róma is ... :)
Ezt a taktikát minden kemény ellenfélnél érdemes kipróbálni. Egy idő után nem szemétkednek sűrűn. -
#2551 Huh wazeg vért izzadok hogy visszaszerezzem az elfoglalt terülteimet de utána már nem kegyelmezek mészárlok mindenkit.Ha nem sikerül őket visszavernem akkor maradt a mentésvisszatöltés.
Szerintem az játszott közre hogy ajánlottak egy valamit a senátus vagy ki és mivel nem tudtam mit jelent kiléptem belőle azt egyből irta hogy nincs szövetség az háború powa.
-
#2550 Modnjuk kivénhedt diplomatákat szoktam a városok élére helyezni, ők nagyon korrektül el tudnak irányítani egy várost. Viszont volt, hogy 17 éves ifjoncka felügyelte a fővárosomat, amit átmeneti gondok miatt nem tudtam kézbentartani. 1 körrel a lázadás előtt kaptam rajta, hogy a hülyéje maximális adószint mellett militarista székhely kiépítésébe kezdett... -
#2549 Akkor fültövön vágom! :) A család az család..nem felejt..sicilia! :)). Szal, nem baj ha kicsit félre megy, nagyon durván elbaszni nem fogja, 5 évenként egy komplett ellenőrzést azért fennt tartok. -
G.Freeman #2548 par hozzaszolassal elobb vki azt irta minel tobb a hadihajo annal nagyobb lesz a bevetel, en meg boszen elkezdtem gyartani a legdragabb hajos egysegeket -
#2547 Igen ám, de ha szarul dolgozik, akkor inkább ne is csináljon semmit. :))) -
#2546 Na meg a város menedzsment. Érdemesebb csak 4 - 5 várossal foglalkozni a többit a gépre bízni, nem esik szét a rendszer és meg van azaz érzésed, hogy a többi családtagod is dolgozik, nem csak te húzod az igát :) -
#2545 Az sehogy. A kereskedelmet a kikötő önmagában lendíti fel, illetve ha fejleszted, akkor több kereskedelmi flottád lesz. Az irányítható hajók a tengeri hadrő részei. Jók csatára, szállításra és az ellenfél kikötőinek blokád alá helyezésére. -
#2544 Nekem meg inkább egy kicsit Heroes3 fílingem van. Itt is hősök vannak, lehet faszán szállítani az egységeket (bár itt ugye mozoghatnak saját maguktól is). De nem baj, nekem ez jobban bejön, mint a két előző rész "sakkfigurás" rendszere.
-
#2543 Az adókat szerintem jobb a gépre bízni, ha kell kizsákmányol, ha kell közép szintre rakja, ha kell minimálisra, soha nem lesz emiatt lázadás. Meg amúgy is utálom az APEH -ot:) -
G.Freeman #2542 a sok hajo hogy lenditi fel a kereskedelmet? szet kell szorni a tengeren vagy mind1 merre vannak? -
Csurcsil #2541 Egyszeruen a varos bevetelei nem erik el azt az osszeget, amit azert fizetnek hogy az ott termelt katonakat eltartsak. Ez egy 12 ezres varos es a legalacsonyabb ado van, hogy ne legyen lazadas. 7 katonai egysegem van a varosban , lehet hogy az keves ? -
#2540 Add át másik népnek, szívjon ő vele, aztán foglald vissza, hátha megoldódott a pénz probléma :) -
#2539 elvileg az a város állja a költséget, aki a sereget építette.
Nézd meg, hogy miért van minuszban. Az építési ablaknál van baloldalt egy olyan, hogy "details", na arra katt és ott kis ikonok mutatják, hogy miből mennyi pénz jön/megy. Nekem a korrupcióval voltak gondjaim, de nem tudom hogyan lehet letörni. -
Csurcsil #2538 Udv minden hadvezernek!
A kov . dolgot nem sikerult meg megertenem , nemi segitseg kene: Tudjatok hogy a katonak megtermelese es eltartasa hogyan mukodik ? Pontosabban mitol fugg az hogy , hogy oszlik el az adott egyseg eltartasa ? Egy adott teruleten az adott varosok lakossaga viseli a terhet vagy csak egy adott terulete ? Most az enyem az egesz gall birodalom + hispania es a juliusokkal vagyok. Es az egyik varosomat keptelen vagyok +ba hozni (tehat a neve mellett minusz elojelu szam van). Epitettem forumot, farmot, utakat , es nem kell meg a kov szintu kormanyzoi epulet sem. A lenyeg az hogy tobbszor is kiserleteztem , de nem jottem ra, melyik varosokra terhelodik ra az epiett egyseg eltartasa. A vicc az, hogy kb. 200 ezer aranyam van de nem tudok segiteni ezen a varoson.
A valaszokat elore is koszi. -
#2537 Igy van sajna ha szélövöldözöd az ostromgépeit,ha van neki...már csak szánalmas küzdelem a részéről....
A Sogun és medieval-ban ez nem igy volt......
-
wallen #2536 Ha jól látom nem mezei csatában arattál ekkora győzelmet, hanem városvédelemben. Sajnos ott az AI még szánalmasabb. Ide-oda masírozik a fal alatt míg agyon nem lövik az összes katonájukat. Inkább kiváncsi lettem volna a részletesebb veszteséglistára. -
#2535 THx -
#2534 Ki lehet, az a siege. Ha már nem bírják kijönnek. -
#2533 Kár hogy nem lehet a városokat kiéhezetetni.... -
#2532 Micsoda élet van itt....Jóó ezt látni... -
antijedi #2531 nemtom feltünt e de soha nem használták a légikat se csak magukban..., kicsit olvass történelmet is..., nagyon ritka volt a csak egyfajta haderő de az rá is basszott legtöbször..., rómaiak légiói nagyon jók voltak tény de ott volt mellete az erős lovasság, az iylászok, a ballisták etc..., szóval ha csak egymagukba lettek volna a ygalogosok msot nam tanitanák őket töriből mert semeddig sem jutottak volna... -
#2530 Ezt a hulyeseget. :P
-
#2529 A legiókat direkt úgy alakították ki, hogy elegendőek legyenek. Teknős alakzat, stb. -
#2528 www.filelist.org - kell még egy BiTornado, és aztán ami a sávszélességeden kifér :))
DH -
#2527 nem nyert -
ATW-rol talan bejon a kep. -
#2525 Galéria... -
#2524 Igy-igy,én is ebben a cipőben járok....
Néha órákig tökölök egy csatával,ezért lassan haladok.......
Kár hogy néha civ3 fillingem van.....
Bár az is a kedvencem..... -
antijedi #2523 igen ez a gameban igy van de a valóságban nem igy volt... :P -
#2522 SG-nek mar nincs anonym ftpje. -
#2521 Ja! Nézd meg mikor berakod az építőlistába a hajókat, elkezd nőni a bevétel. De túlzásba sem szabad vinni, mert akkor meg csökkeni fog. -
Braveheart #2520 Honnan lehe tletölni NORMÁLISAN a játékot? Most jutott eszembe hogy a WCO miket szarakodik... meg hogy fizessek 1000 Ft-t azért hogy letöltsem? -
#2519 használd az sg -t -
#2518 Na most mar csak azt kene tudni miert nem jeleniti meg a kepet ez aszar.
Pedig a helyen van.
Nezzetek meg 1576os sereggel betamadtak a Gallok (sajat seregem 1144)
Eredmeny 4 halottam van amit a sajat ijjaszaim lotek le, es az ellenfelnek egy katonaja sem maradt. :PPP -
Braveheart #2517 Hali a CloneCD-s változat jó? -
#2516 Aztan ramegy egy lovassag azt annyi nekik.
Amugy most mondjatok meg.
A hulye ijasszaim nem lelotek 4 emberemet. :P LOL
Hard fokozaton.
-
#2515 Lehet darálni is, de én speciel jobban szeretem kihasználni az időt és lehetőleg nullára verni az ellent.
És azért 4 Archer Auxilia iszonyat mészárlást tud rendezni.
Három sorozat lövéssel lefelezik az ellenfél szinte bármelyik egységét (leszámítva a nehézlovasságot és a nehézgyalogságot).
Ezért is jó a game, mert ahány ember, annyiféle módon nyerhet. Nem olyan, mint egy C&C, ahol csak a sebesség számít. :) -
G.Freeman #2514 ez biztos?