13587
  • Kandurex
    Mindig tanul az ember valami újjat
  • [Jakuza]
    provincia
  • [Jakuza]
    Inkabb azt mondjatok meg hol az a kurva provinca offer menu, ha mar ilyen okosok vagytok. :PPPPPP
  • G.Freeman
    nem vicces csak adoptalja, ez a romaiaknal a csaszarkorban nagyon ment
  • [Jakuza]
    A csaladfa egy hulyeseg.
    Ha megvesztegetsz egy masik vezetot es a csaladodba kerul ugy irja be mintha valamelyik csaladon beluli tagoknak lenne a gyereke.
    Szal kicsit vicces.
  • [Jakuza]
    Most eppen a menure vagyok kivancsi, hogy miert nem jon elo.
    Ha aggresziv akartam volna lenni egybol nehany kohorsal megyek nem a kuldonccel. :P
  • Kandurex
    Én minden figyre rá bólintok, a családfa amúgy is már megszakadt, egy ág maradt eredetibe.
  • Kandurex
    Agresszívabb megoldás?
  • Kandurex
    Igen, vagy a városiakra bízod.
  • haxoror
    Az istenek mosolyognak rám mert szinte csak fiúk születnek és egy 36 éves kérő is előkerült über harci képwsségekkel, rá is bólintottam a frigyre, erre mit látok a családfa scrollon, ez a pedofil szardarab a két csaj közül a 14 évest vette el...
    Hát ajánlom hogy ezek után hozza a formáját a harcmazőn
  • [Jakuza]
    AZ bejon , csak az nem hogy felajanljam hogy provincia legyen.
  • Kandurex
    Küldj oda egy diplomatát, rögtön bejön a menü.
  • haxoror
    "Ja igen, esetleg van valahol egy leírás (olyan civilization szerű) ahol az épületek egymástól való függősége (mint ott a technológiák) le van írva?"

az építő scroll bal oldalán van egy gomb ami előhozza
  • [Jakuza]
    Eh most egy kicsit megvagyok love.
    Szenatusnak kene Dacia-t provincianak behajtatni, Azt mondtak menjek el egy kuldoncel es ajanljam fel azt hogy legyen a mi provinciank.
    Viszont nem talalok sehol sem ilyen menut.
    Pedig mar talalkoztam vele regebben, csak mar nem tom mi kell hozza. (Haboruba kell e allni stb)
    Nem tudja valaki miert nem jon elo ?
  • a.carkey
    Minél több a katonád, annál többet zabál az államkassza. Ki kell építeni a megfelelő létesítményeket. Jobb gomb katt rájuk és kiírja mi mihez mennyit ad hozzá. Ezenkívül parancsnokok tulajdonságai is extra dolgokkal járhatnak. Lentebb írtak pár dolgot mi lehet az esetleges teendő. A lényeg, hogy nem terjeszkedni eszeveszettül, és eldönteni, hogy egy város kereskedik, vagy haderőt épít. Érdemes először az utakat, market, forum, templom, stb. kifejleszteni.
  • cofb-borg
    Sziasztok, tegnap előtt kezdtem el jáccani mondom megnézem már miez, hát juj.... iszonyatosan el van találva a játék. Viszont arra még nem sikerült rájönnöm hogy vannak városok amikkel akármit csinálok gazdasági csődtömeg marad, és vannak amikkel jószerivel hozzá se nyúlok és termelik a sok zsét. Valaki adjon erre magyarázatot plz, elivleg minden várost amit elfoglalok igyekszem maximálisan fejleszteni de igy se....

Ja igen, esetleg van valahol egy leírás (olyan civilization szerű) ahol az épületek egymástól való függősége (mint ott a technológiák) le van írva? Mert ha jól értem akkor ez a rendszer is hasonló elven működik. Ja és még 1 kérdés, mi az alapvető különbség aközött ha benépesítek egy várost, mintha rabszolgákká teszem őket? (ha jól láttam akkor egységeket nem tudok képezni, de mintha anyagilag jobban járnék a rabszolgamódszerrel :)))

Üdv: borg
  • I.C.ram
    Csak családtag lehet kormányzó egy városban?
  • I.C.ram
    ...azóta zöld a hapiness, és nem is volt semmi probléma :)
  • I.C.ram
    Ja én Korintosszal jártam így, mert diplomatával vásároltam meg a várost, aztán lázadoztak rögtön, így jönnöm kellett a csendőrséggel, és a lovasrendőrök kicsit megnevelték a népet :)
  • Kandurex
    ....úton keresztre feszítem a társaságot, mert egyébként akár az 1k sereget is kidobja a város.-

[sieettem az előbb nem tudtam befejezni]
  • I.C.ram
    . :D
  • Kandurex
    Egyébként a keresztre feszíttetés kifejezetten hasznos a nagyobb városok ellen. Egy 15k város alap, hogy Rómáig minden útat .
  • Kandurex
  • haxoror
    Saját parasztokat hajtani az ellenség közé és lenyilazni az egészet, direkt fellázított saját városok módszeres leverése jutalomért és most a biowarfare a szövetségesek ellen...
    Ha egy jótündér Magyarország urává tenne az biztos hogy a vezérkaromat a törzs-SG-sek közül választanám, sztem 50 év múlva az emberiség(maradéka) már folyékonyan beszélne magyarul
  • I.C.ram
    De a bevételelt növeli a tengerparti városoknál a nagy flotta, és ez logikus is, mert biztonságban érzik magukat az emberek, és a kereskedők is.
  • [Jakuza]
    Nekem nem is csinal, meg fekete foltot sem.
    Lehet az is elkapta a pestist nalad. :PP
    En Fraps-al csinaltam kepet.
  • Kandurex
    Kellemetlen, alig várom, hogy nekem is legyen :D.

Használj más képlopót.
  • a.carkey
    Elkezdett pusztulni a jónép. Kaptál egy üzenetet, hogy ezen a területen ennyi embered halt meg plague nyomán.

A többiekére meg ránéztem a diplomatákkal és kémekkel.
  • a.carkey
    Nem tudod sceenshotot csinálni. :( Másnál is nagy feketeség van a tga képek helyén?
  • a.carkey
    Passz. De néha elkapják. Másokkal is sikerült elkapni. :) Nem tudom mitől függ.
  • Kandurex
    És hogy tudtad meg?
  • Kandurex
    És hogy kaptad el? Nekem is kell ilyen biofegyver :))))
  • a.carkey
    Pannóniában kapta el Aquincum bevétele után.
  • a.carkey
    Úgy álltam, hogy mindenki neutral volt az afrikai részen vagy "szövetséges". Így egyszerű. :) Tábornok volt egy 23-as testőrséggel. És nem töltődött fel, mondjuk nem is eröltettem a saját várost és a retrain opciót. Egy erődömbe ment be, kiírtotta a bentlévők 25-30%-át. Mielőtt hajón átvittem Alexandriába, megálltam Daciaban. :) Kicsit ott álldogáltam (nem is tudom miért ...), majd hajón át Alexandriába.
  • Kandurex
    Segít ha fáj a torkod és még az orrodat is tisztítccsaa..
  • grebber
    PESTIS POWA!!!!
  • Kandurex
    Diplomata volt, vagy kém, vagy vezető? Mert ha az első és utolsó akkor elég nehéz ámenni.
  • a.carkey
    Átmentem ... Semmi ostrom. :) Csak a városaik közelébe mentem. 1 kör, tovább, újabb város, 1 kör, stb. :) Próbáljátok ki. Megfertőzhettek mindenkit.
  • Kandurex
    Hogy végig vonultál? Átmentél a területen? Vagy meg kellett ostromolni?
  • a.carkey
    Volt, hogy végigvonultam egész Afrikán az 1 darab beteg emberemmel. Utána öröm volt nézni a sok-sok égő várost. :)