13587
-
#3714 A grafikai beállításoknál van egy olyan, hogy Unit Size vagy mi. Ha elég erős a géped, akkor nyomd fel HUGE-ra, egyből 160 embered lesz egy csapatban. :)
HA nem bírja a géped, akkor lehet vele szöszmötölni, hogy neked is jó legyen, meg a game is fusson rendesen. -
#3713 Tudom, de nem szeretem azt csinálni. :)
Ha kinézek egy várost, akkor az onnantól fogva KELL a birodalomba. :) -
John McLane #3712 Hali!
Azt szeretném megtudakolni tapasztaltabb kollégáktól, hogy hogyan lehet, olyan egységeket csinálni, amiben nem csak 15-21 harcos van, hanem (ahogy pár képből is lehet látni hp-n) több 100. Kr.e 190ben járok. Valamilyen épület kell hozzá? -
G.Freeman #3711 "fojton" ...szép :/ -
AnubisEE #3710 Én most egyiptommal nyomom de eléggé sétagalopp kicsit a vizen szopatnak nem tudom honan a fenéből van enyi hajojuk vagy már 4 nemzet kipusztult szegény gallok is elpusztultak és ami az érdekes hogy nem a romaiak nyomtak le őket. Ugyhogy talán még ott oszefutok valami kemenyebb hadtestel és lehet gyilkolni -
Smokk #3709 Pff, hat a gorogokkel very hardon nem eppen 1 esti mese!
Roma az ossz frakcioval tamd 1feszt!Azt mar sikerult elernem h hadvezerek mar nincsennek a hadai elen,de ettol fuggetlenul kuldi a "kis" csapatjait minden korben...
A tengeren total ok az urak es a gazdasagom se tud az allando tamadasok vegett kibontakozni.
Arrol mar ne is beszeljunk mennyivel jobbak a katonaik.
Elegge kilataslan a helyzet, de nem adom fel!!!
...csak azok a redves makedonok ne tamadnanal meg a koleras embereivel, fojton lefertoznek :( -
VGQ #3708 Majd a 3 ujra visszahodit:) -
#3707 Csak annyit mondok hogy nézd meg magadnak és döntsd el hogy jó-e. Nekem annó bejött az AoE de ez sokkal jobban tetszik. -
VGQ #3706 Total war stilusu.Olyan mint a Shogun vagy a medival. -
balukaa #3705 Jó játék ? Milyen stilus mint az Age og empire érdemes leszedni? -
#3704 Tudja valaki egyáltalán mire valók a kis zászlók? Én semmiféle értelmét nem láttam hogy benne legyenek.. -
#3703 Illetve még a gui nem lenne a legnagyobb probléma, mivel azt ki lehet vágni alulról (jó kis szélesvásznú képek, nyami :D), de a zászlók elég zavaróak, főleg a kicsik (nem is értem mire jók, csak tovább rontják az összképet amibe már így is bezavart a nagy zászló). Legalább ki lehetne kapcsolni, mert én sose használtam a zászlókat se kijelölésre, csak néha támadásra, mivel azzal egyszerűbb megtalálni az ellenséget (de akkor is jó lenne egy opció amivel kikapcsolhatnám). -
#3702 Én átbindeltem a képlopást az F12-re mivel nekem szolid fekete TGA-kat csinált, de ez segített és mostmár rendes képeket csinál. Csak annyit buherálok a képeken, hogy levágom az alján a gui-t (mivel irtó hülyén néz ki képeken, hiába hasznos játék közben). Meg persze grafika abszolút max ami a gépemen kiszedhető, és 1024*32-ből kicsinyítem a képeket 800-ra. -
#3701 Hoppá,.. még ték is :D -
#3700 szpem...
-
#3699 Hány tartományod volt amikor először megtámadhattad a római szövetségeseidet és indulhattál Rómába? -
#3698 Jó hát, ennyit én is kisilabizáltam, kissé bővebben. -
#3697 Hogy csinálsz ilyen szép képeket? A beépített képlopó nem működik, a print screen meg rondán lop :( -
#3696 Ezért kell várható támadás előtt kirakni a kapitányokat, a veszteség minimalizálása létszükség very hardon :( -
#3695 Olyankor megállnak a térkép szélén és arra várnak, hogy mikor veszed át az irányításukat. Lényegében olyan, mint a Medieval, azzal a különbséggel, hogy itt látod, hol jön be a támogatás.
Más: Az gondolom mindenki kipróbálta már, hogy 3 lovas csapatot group -oltatt és megtámad egy ellenséges csapatot akkor automatikusan körbe fogja őket a lovasség, durva...imádom..:D -
lammaer #3694 Na, de erre mondom, hogy ki kéne próbálni, hogy mi van akkor, ha a két sereg hadvezérét csata előtt összerakod egy seregbe - igy a vezér nélküli sereg elméletileg (legalábbis az interjúban ezt mondták) utánpótlásként fog működni, mint az MTW-ben. Na, megyek, azt kipróbálom. -
#3693 Asszem az erőteljes morál-boostot ad. Közvetlen támadás előtt (mielőtt megindítod a támadást). -
hapi #3692 Éppen most fejeztem be a játékot Hard/Hard-on scipii-val.Sajnos kicsit túl könnyű volt remélem veryhard/veryhard carthagóval nehezebb lesz.
Persze az egész játék alatt egyetlen elefánttal sem találkoztam.(Majd most bepótolom) -
AnubisEE #3691 Valaki tudja mire jo a harci üvöltés és hogy mikor érdemes hasznalni ( gall , german , brit népeknél láttam ) -
hapi #3690 Szerintem ez codec problema. A szenátus fülra kattintva egy kis video kerül lejátszásra amit neked valamiért nem óhajt megmutatni és kilép. Ha van fenn valami codec pack akkor azzal varjálj meg ha jól emlékszem installnál kérdezi hogy feltegyen-e valami media cuccot.(de lehet hogy az egy másik game volt.) -
#3689 Elefántokat én csak szenátusi küldetésekért kaptam (még pecsel is hatalmas pusztítást végeznek a gyalogosok között miközben ők meg se karcolódnak). -
#3688 Ha arra gondolsz, hogy van egy ellenséges sereg, melérakod az egyik csapatod (hadvezérestől) és egy másikat is (szintén hadvezérestől) akkor nem fogod tudni mindkét csapatot irányítani, csak azt amelyikkel magát a támadást megindítottad. Volt már velem, hogy két családtagom betámadott egy gall sereget, egyik északról, a másik délről és csak azt a sereget irányítottam, amelyikkel megindítottam az aktuális támadást, a másik sereg csak állt mellette a világtérképen mivel nem mondtam neki, hogy támadjon. Hátulütője az volt a dolognak, hogy az ai családtag az első rohamnál elpatkolt a teljes seregével együtt (elég gyenge az AI), míg én alig vesztettem pár gyalogost. -
lammaer #3687 Most olvastam egy interjút, hátha igaz... szóval, amikor több sereggel megyünk csatába, csak azokat a seregeket fogja az AI vezényelni amelyeknél van családtag is. Ergo, ha csak az egyik seregünknél van főnök, a többit megkapjuk utánpótlásnak a gyakásban... még nem tudtam kipróbálni, de ha valaki olyan szituban lesz, mondjuk tehetné azt, hogy a csata előtt az egyik csapatba rakja az összes hadvezérét - lehet hogy igy sikerül mindenkit irányitani.
Apropó, tegnap sikerült elhalászni a Brutii-k elől spártát (Juliként). Úgy volt, hogy a Brutii-k ostrom alá vették, rögtön utánuk én is becsatlakoztam az ostromba. A következő körben valamiért nem inditották meg a csatát, ezért meginditottam én. Kétoldalról nyomtuk a görög várat, de hagytam brutiék hadd vérezzenek - ők is foglalták el a központi téret, mire gyorsan belovagoltam én is a vezéremmel a zászlóhoz és csodák-csodája, enyém lett a vár, övék meg a lekvár... :)
Még egy kérdés a végére: kártágó földjén lehet valamikor elefántos zsoldosokat felfogadni? Mintha hallottam volna róla, hogy gyártani ugyan nem lehet, de zsoldosként felvehetek ilyen egységet is. Sajna hiába utaztam át egy vezérrel, csak lovasokat meg dárdásokat tud felfogadni. Lehet, hogy még nem jött el az idő? Vagy az a baj, hogy kártágó már római provincia? Vagy a vezér szintje túl alacsony? AKAROK ELEFÁNTOT :) -
#3686 Jó, összefoglalom.
Városnevek
Egségnevek
Néhány egség nem gyártható, csak vásárolható
Pár cuccot nem ez nem gyárthat, csak az
Néhány harcérték megváltoztatva
Most jó?
-
#3685 Peccseltem, de nyilván figyelj arra, hogy ne próbálj meg olyan embert áthúzni aki már van a másiknál, illetve van egy felső határ is hogy hány segédje lehet, asszem 7-8 darab max. -
Gábor #3684 Nekem ez az áthúzás nem sikerül....pecselt a játékod? -
Gábor #3683 Abban a városban,ahol úgy érzed lázadás lesz, vagy perceken belül elveszted, csináld azt,hogy eladsz belőle minden épületet! Így könnyen megbéníthatod a gazdaságát, ha visszaveszi, ill a gyárait is lenulláztad! -
Smokk #3682 -
pedro870 #3681 sikerült vkinek battlelan-nal multit összehoznia? -
#3680 Ennyi erővel akár össze is foglalhattad volna a real readme -t, de nem, ehelyett pocskondiázol, nagy ember vagy, anyád is büszke. -
Smokk #3679 Viszont van olyan aki alapbol mas nyelvet tanul(mondjuk amihez meg te lennel keves, es baszhatnad a keziszotarad)es kurvara nem kenyelmes neki ezzel vacakolni... -
#3678 Hát, szerintem Mr. Angol-magyar Kéziszótár biztosan szívesen segít.
Egyébként ezért is rühellem a magyarításokat. Ha az ember napi több órát elbasz feleslegesen _játékra_, legalább nyelvet tanuljon közben! -
#3677 Valaki leírná, hogy pontosan milyen változásokat eszközöl a realism mod? (magyarul:) -
#3676 Akiket legyőzől és játszható nép akkor azok megnyílnak (elvileg ha megnyered bármelyik kapmányt akkor mindegyik frakció megnyílik). -
Eszter #3675 Sziasztok.
Ne hari de nem olvasok vissza, mert hál istennek rengeteg hozzászólást látok. Csak azt szeretném megtudni, hogy hogy az ördögbe lehet más népcsoportot választani, mert én csak a rómaiakkal tudok nyomulni.
Köszi előre is a tanácsot.