Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
hat valoszinu atlathatobb,mint a rome:tw 😊

FREAK
na de srácok, ezt lehetetlen felülmúlni!

Riszpekk

Fritz Von...
Nekem meg ilyen téren a Rome: TW.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pluskast
Azóta azért jött ki annál jobb fajta és hasonló stílusú game. Nekem ilyen téren a Caesar2 az etalon

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

FREAK
lolol

Riszpekk

Methylisocloro
nekem a csatáknál a Centurion az etalon már 15 éve, remélem az RTW eléri azt a szintet

Fritz Von...
Most kaptam az infot: fél óra múlva kezdhetem letölteni. 150K-val estére meg is van. KIRÁLY!!!!!!!!

Pluskast
Én nyitva hagyom egészen addig amíg le nem fekszem

toMpEr
ha mindenki bezarja amint letoltotte nem is lesz gyorsabb soha

Fritz Von...
Elvileg igen, ha a kis FTP-mre felmegy addigra. 😊

vagy keresel egy oylan torrentet ahonnét maxal jön... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Végül is nem is olyan rossz ez a torrent, feltöltök 10k -val - letöltök 10k -val, két nap alatt le is jön
vagy kidobok 200ft az ablakon és max sávval töltök...nem is tudom..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Elnézést kérek azoktól akik kértek torrent linket és nem adtam ugyanis már iskolában pesvedtem.De látom már van link.

Next PC upgrade: 2022

Pluskast
Ja és nagyon köszi tomper!

Pluskast
Fúj de szar mi?😊)
Fritz, hétvégén nyomunk egyet?😊

Beagie
basszus néha lemegy 500 kb/s alá a letöltés 😊

www.gtr-masters.hu

Fritz Von...

War. War never changes.

Fritz Von...
Na. Nem illik, hogy egy ilyen game topicjában õsláma CS, vagy BF szinten haladjon a beszélgetés fonala. Egymást baszogatva, a béka segge alatt.

Aki ezt várja, annak feltételezem, hogy van esze. Ez nem a tömegek és a hülyék játéka lesz. Színvonal kell ide, hogy legalább egy ilyen topic is legyen. 😊

koszi, mar szedem is !

Te vagy a messiás (remélem).

FREAK
persze, thx, utánanézek

na nem is kavarom itt tovább a szart, sry!

Riszpekk

[Jakuza]
Ott a pont.
Remelem akkor birod az RPG-t is, ha fantasy-t birod. 😛
Probald ki a Majesty-t. Eleg erdekes sperspektivaja a strategia,rpg,fantasy keverekenek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én se értem miért sír a szája néhány embernek ennyire... hát ne szerezd meg vazze. Meg hogy sogun jobb volt, ugyan mibe? Az egyetlen dolog ami tisztán taktikaibb volt benne, az hogy alig néhány, minden oldalon ugyanaz az egység nyomta egymás ellen, jobban megvolt a kõ papír olló... itt is meglesz, csak komplexebben, reálisabban. Meg hogy nem votlak nagy seregek a sogunban, hát ez megalol. Ugyanazt a játékot mondod? A legemlékezetesebb csatám az volt amikor két 1200 fõs sereg nézett farkasszemet, õ védekezett, én meg nekiküldtem az egész sereget, egy tömegben, csak úgy poénból.. és én lepõdtem meg a legjobban amikor egyszerûen lesöpörték a másikat vagy száz halott árán, úgy látszik nem bírták a látványt. 😊 De volt olyan is, hogy a gép levert mindenkit, befoglalta a térkép keleti 2/3át, és minden körben küldött egy ilyen baszom nagy sereget, amit minden körben le kellett verni... na ennyit a sógunról. Jó volt, szép volt, de túlhaladt rajta az idõ. Most itt van a rome, eszméletlen grafikával, iszonyat feelingelemekkel mint a beszéd a csata elõtt, kb. 5x átdolgozottab stratégiai résszel, nem csak ilyen legyen egy ilyen is mint az STW v MTWben.. Arról nem is beszélve, hogy a csatát is reálisabbak, pergõbbek lettek. Nincs már olyan hogy a nehézlovasság szépen megáll miután legázolt 10 parasztot az elején, hanem egyszerûen átgázol rajtuk, viszi a lendülete.

Nincs már olyan, a valóságban sem volt, hogy két egység órákig tököl egymással, percenként hullik el csak egyvalaki. Egy igazi csata mészárszék volt, és nagyon gyorsan eldõlt.

Amúgy meg hogy mit lát a tábornok, meg mit nem... nemtom feltûnt e, de a romeban van egy olyan kamerabeállítási opció hogy general. Ilyenkor a generalra erõsen rázoomolva látod a dolgokat, minimális mozgási lehetõséggel, azaz kvázi ugyanazt látod amit õ!! Gondolom multiban ez nagy poén lesz... rakhatod AI irányítás alá az egységeid felét, már is megvan az hogy alvezéreid vannak akik a saját fejük után mennek, folyton elbasznak dolgokat, és néha kellemes meglepetéssel szolgálnak, de tehermentesítenek.

toMpEr
felraktuk bithumen-re is

[Jakuza]
Hat ugy nem is hogy tobb olyan parancsot kell kiadnom, amit nem a hadvezernek kellett.
Es ez bizony a game hibaja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

énse szeretem...de 200ft-ért megér nekem..

FREAK
hát nyilván az ízlés eleve kizárhat dolgokat, ez ellen vitatkozni sem érdemes

nekem pl. azért is volt plusz a Shogun, mert "egzotikus", misztikus világban játszódott

ezért hányok már a WWII, Vietnam játékoktól, és érdekel inkább a fantasy és a scifi

Riszpekk

és a valósgában mikor tudtál ekkora seregnél minden csapatrészt "rendesen" irányitani? semmikor? ja hogy ez neked nem fekszik, az emg megint nem a game hibája...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[Jakuza]
Ejjej warezert fizetni ?

Beagie
thanky

www.gtr-masters.hu

Fritz Von...
Erõs az neked!

[Jakuza]
De nem.
Igy nem tudsz minden csapatreszt rendesen iranyitani.
Es ugye ha atszakitjak mondjuk valamelyik vedelmi szarnyadat, akkor hiaba idokorlat, mar nem sok lehetoseged lesz taktikazni meg idokorlat nelkul sem. 😛PPP

aki akarja letölteni ITT már fent van.

Fritz Von...
Egyébként a Shogun dolog meg erõsen ízlés kérdése szerintem. Annak idején megvettem, mert nagyon jó stratégia volt. De valahogy folyamatosan igyekeztem elterelni a figyelmemet arról, hogy Japán. Mert nekem nem nagyon jön be semmi japán dolog. Sem a történelmük, se a manga, se semmi.
A játék jó volt. A Medieval nekem már sokkal jobban bejött, mert európai volt. És az itteni középkor nekem sokkal inkább fekszik. Lehet, hogy a game nem volt annyira kidolgozott (bár sztem az volt), de jobban bejött.

A Rome meg eleve a kedvenc koromban, az ókorban játszódik az akkori nagy népekkel. Tuti, hogy ez lesz nekem a befutó. Éppen ezért elég nehéz megítélni, hogy kinek mi tetszik.

[Jakuza]
Na valakinek a hozzaszolasat kiloktem.Kuul ez a 1256os uzenet ketszer. 😛

Pluskast
Ne rakd be az idõkorlátot😊 Így annyit taktikázhatsz amennyit akarsz😊

[Jakuza]
Aztan fogadom, hogy a kiscsavonal 2szer idosebb vagyok.
Itt kezdodik az ertelem, amikor mar ertelmes dolgot nem tud kinyogni valaki es elkezd kiccsavozni. 😛 LOA'l

FREAK
10000 egység lehet egyszerre a pályán, ha jól tudom, így nem lesznek 10000 fõs seregek

Riszpekk

nah én már huzom lefele 150kbs-el kiváncsi vok rá..

ez kinek ment?

War. War never changes.

[Jakuza]
Nem az a lenyeg amit mondasz, hanem az , hogy most neked ezeket a dolgokat megkell csinalnod es ha minnel tobb egyseg van annal kevesbe lesz idod rendesen taktikazni, mert mas viszi el az idodet.

FREAK
ezt hány évesen jelented ki? sikerült a töri érettségi, és büszke vagy magadra vagy mi? 😄

Riszpekk

Fritz Von...
Rögtön az elején ugye a samnisokkal és a többi ex-etruszk törzzsel kell majd megküzdened, egyáltalán csak azért, hogy Róma fennmaradjon. Legalábbis ezt olvastam valahol. És ez azért elég híven követi a történelmi tényeket.
Nyilván utána csatlakoznak, vagy meghódítod õket, így lesz egyszercsak szép nagy birodlamad.
Éppen ezért tuti, hogy meglesz benne mindkét fél kívánsága. Lesz benne "tetristologatás" és óriási hadsereg is. Egyébként azt meg végképp nem értem, hogy egy 10000 fõs sereg miért nem hû a történelemhez?

Vazz, ez az utolsó alkalom, hogy kiccsávókkal leállok hadtörénelemrõl vitatkozni...
FREAK
naja, de átkiabálni a 80 méterre harcoló csapatnak egyáltalán nem hihetetlen, míg megparancsolni a balhé közepén szenvedõ egységnek hogy álljnak vigyázzba, annál inkább

Riszpekk

tudodmit akkor csak egyet mondok, ne jácc vele, menyetek inkább sogun topicba nosztalgiázni szerintem 😊

Fritz Von...
Történelmi hûség? Miért ne lenne az? Mivel a nulláról fogod kezdeni az egészet (gondolom miután az Etruszk birodalomból kivált Róma), ezért tuti, hogy az elején nem lesz sok egységed.

Ebben egyetertunk , igaz ez azert is lehet mert bennem van egyfajta csodalat az akkori tortenelemmel kapcsolatban.
és a valóságban mikor foglalkozott egy hadvezér azzal hogy az x chadtest balraátot csinál vagy jobbraátot? semmikor, ma x ha 10 ember volt, de attól nem lesz se a sogun reálisabb se ez kevésbé az hogy más hadvezetési stilus kell 😊