Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
vagy kidobok 200ft az ablakon és max sávval töltök...nem is tudom..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
Fritz, hétvégén nyomunk egyet?😊

War. War never changes.
Aki ezt várja, annak feltételezem, hogy van esze. Ez nem a tömegek és a hülyék játéka lesz. Színvonal kell ide, hogy legalább egy ilyen topic is legyen. 😊
Te vagy a messiás (remélem).
Remelem akkor birod az RPG-t is, ha fantasy-t birod. 😛
Probald ki a Majesty-t. Eleg erdekes sperspektivaja a strategia,rpg,fantasy keverekenek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én se értem miért sír a szája néhány embernek ennyire... hát ne szerezd meg vazze. Meg hogy sogun jobb volt, ugyan mibe? Az egyetlen dolog ami tisztán taktikaibb volt benne, az hogy alig néhány, minden oldalon ugyanaz az egység nyomta egymás ellen, jobban megvolt a kõ papír olló... itt is meglesz, csak komplexebben, reálisabban. Meg hogy nem votlak nagy seregek a sogunban, hát ez megalol. Ugyanazt a játékot mondod? A legemlékezetesebb csatám az volt amikor két 1200 fõs sereg nézett farkasszemet, õ védekezett, én meg nekiküldtem az egész sereget, egy tömegben, csak úgy poénból.. és én lepõdtem meg a legjobban amikor egyszerûen lesöpörték a másikat vagy száz halott árán, úgy látszik nem bírták a látványt. 😊 De volt olyan is, hogy a gép levert mindenkit, befoglalta a térkép keleti 2/3át, és minden körben küldött egy ilyen baszom nagy sereget, amit minden körben le kellett verni... na ennyit a sógunról. Jó volt, szép volt, de túlhaladt rajta az idõ. Most itt van a rome, eszméletlen grafikával, iszonyat feelingelemekkel mint a beszéd a csata elõtt, kb. 5x átdolgozottab stratégiai résszel, nem csak ilyen legyen egy ilyen is mint az STW v MTWben.. Arról nem is beszélve, hogy a csatát is reálisabbak, pergõbbek lettek. Nincs már olyan hogy a nehézlovasság szépen megáll miután legázolt 10 parasztot az elején, hanem egyszerûen átgázol rajtuk, viszi a lendülete.
Nincs már olyan, a valóságban sem volt, hogy két egység órákig tököl egymással, percenként hullik el csak egyvalaki. Egy igazi csata mészárszék volt, és nagyon gyorsan eldõlt.
Amúgy meg hogy mit lát a tábornok, meg mit nem... nemtom feltûnt e, de a romeban van egy olyan kamerabeállítási opció hogy general. Ilyenkor a generalra erõsen rázoomolva látod a dolgokat, minimális mozgási lehetõséggel, azaz kvázi ugyanazt látod amit õ!! Gondolom multiban ez nagy poén lesz... rakhatod AI irányítás alá az egységeid felét, már is megvan az hogy alvezéreid vannak akik a saját fejük után mennek, folyton elbasznak dolgokat, és néha kellemes meglepetéssel szolgálnak, de tehermentesítenek.
Es ez bizony a game hibaja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nekem pl. azért is volt plusz a Shogun, mert "egzotikus", misztikus világban játszódott
ezért hányok már a WWII, Vietnam játékoktól, és érdekel inkább a fantasy és a scifi
Riszpekk

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Igy nem tudsz minden csapatreszt rendesen iranyitani.
Es ugye ha atszakitjak mondjuk valamelyik vedelmi szarnyadat, akkor hiaba idokorlat, mar nem sok lehetoseged lesz taktikazni meg idokorlat nelkul sem. 😛PPP
A játék jó volt. A Medieval nekem már sokkal jobban bejött, mert európai volt. És az itteni középkor nekem sokkal inkább fekszik. Lehet, hogy a game nem volt annyira kidolgozott (bár sztem az volt), de jobban bejött.
A Rome meg eleve a kedvenc koromban, az ókorban játszódik az akkori nagy népekkel. Tuti, hogy ez lesz nekem a befutó. Éppen ezért elég nehéz megítélni, hogy kinek mi tetszik.
Itt kezdodik az ertelem, amikor mar ertelmes dolgot nem tud kinyogni valaki es elkezd kiccsavozni. 😛 LOA'l
War. War never changes.
Riszpekk
Nyilván utána csatlakoznak, vagy meghódítod õket, így lesz egyszercsak szép nagy birodlamad.
Éppen ezért tuti, hogy meglesz benne mindkét fél kívánsága. Lesz benne "tetristologatás" és óriási hadsereg is. Egyébként azt meg végképp nem értem, hogy egy 10000 fõs sereg miért nem hû a történelemhez?
Riszpekk