13587
  • Pluskast
    Ez azért van mert velük a legkönnyebb a játék
  • Von Hanczur
    Hiiii...
    Ma lessz piázgatás bagolyban???
  • Von Hanczur
    A Juli házzal sokkal könnyebb a menetelés...
    Tőbb hősöm születik stb....
  • Hmuda
    Nem tudja vki hogy nem lehet valahogy eltüntetni a GUI-t? A beálításoknál nincs, a performance.txt-ben sincs semi. Meg csak TGA-s képek lehetnek? Elég gáz.
  • Kandurex
    nem jó, de már mindegy :DDD
  • Kandurex
    Hmm..akkor javítom, remélem jó :D Tehát, BArbárok (felül) vs. Rómaiak (alul)

• zizzenet
    Uraim, elnézésüket kell kérnem. Próbálják elfelejteni korábbi megnyilvánulásom a processzor FSB-jével kapcsolatban. Nem idevágó volt és azóta magam is utánanéztem.
    Írják csalódottságom és igyekezetem számlájára. További sikeres csatározásokat és többképernyős birodalmat kívánok Önöknek.
  • lammaer
    Na, mennyé má'
  • Árnyvadász
    Nem tudok menni:)

Igen ez az Epic Stone Wall, amit utoljára lehet építeni a város köré. Nekem már két városom körül is van ilyen. Nagyon durvulens kinézetű az egyszer biztos, és az a jó az ilyen városnézésekben, meg ugye az ostromokban is, hogy minden méretarányosan van lemodellezve. Tehát ezek tényleg ilyen b*szott nagyok voltak az emberekhez képest. Amit még nem tudtam kipróbálni, hogy ezek ellen az ellen hogy jön be. Csak egyel kisebb falaknál ostromoltak engem (Large Stone Wall) már ott is kemény a dió nekik. Hát még itt milyen lenne.
  • Pluskast
    Valaki árúlja már el plz hogy ezt a realism modot honnana szöszből lehet leszedni????? plz!!
  • Árnyvadász
    Most gondolj bele pl. a listán van mondjuk a Star Wars: Battlefront ami nemrég jelent meg. Megelőzi a RTW-t eladásokban mondjuk. De miért? Mert van XBOX, PS2 és PC-s verziója is. Mivel veszi mindegyik tábor nyilván több fogy belőle. RTW-nek csak PC-s verziója van, értelemszerűen emiatt kevesebb fogy belőle. Csakhogy! Ha a SW:B-nek kizárólag PC-s verziója lenne, már a RTW mögött kullogna. Így az RTW megelőzi őt. Rákerestem a listára de nem találtam és már sietek is. Még az is lehet, hogy a SW:B mögötte van így is a RTW-nek, de a levezetésem most már így tiszta és világos asszem. Szóval mikor menjek elemezni? :D
  • lammaer
    Medveanyám! Ekkorák a kőfalak????
    (még a játék elején vagyok, eddig csak cölöpvárakat ostromoltam)
    Hát ezt meg se merném támadni - kissebségi érzésem lett (nem a "há' keziccsókolom naccsá'g").
  • lammaer
    Nincs kedved beugrani hozzánl egy kis statisztikai elemzésre?
    Igy bebizonyitai egy 6. helyen lévő dologról, hogy valójában az első, az már nem kispálya.
    Ráadásul még csak a "mérési hiba emiatt nem kell figyelembevenni" érvet fel se hoztad.
    Gratulálok!

:)
  • Árnyvadász
    Na még ez is... Pedig én most is látom. De van egy ötletem az indulás előtt. Íme:

RTW-re kiéhezett ember disznókkal álmodik:)
  • Árnyvadász
    De azt is nézd, hogy a hatodik hely az gyakorlatilag a második, hisz amik előtte vannak azok multiplatformosak, tehát azokból értelemszerűen több fogy. Ha így nézzük, akkor a két csak PC-s a Sims2 és a RTW. Namármost a Sims az mindig az eladási listák élén van, tehát gyakorlatilag ebből az következik, hogy a RTW szinte a legjobban fogyó játék a PC-s játékok közt. Azaz a Sims-el nem kell foglalkozni, mert az mindig ott van az első helyen:)
  • Kandurex
    Annyira azért nem IQ bajonokok, majd az értelmiségi EU eladások odabassznak.
  • Voltan
    Nehéz ám ennyi piros X-et megrajzolni...
  • Árnyvadász
    Nem úgy sikerült ahogy elképzeltem, de most már ez van! Na hétfőn ugyanitt:)
  • Árnyvadász

Egyiptomi íjászok:

Lovasság: Meginduló lovasság:

Őrző pozícióban a gyalogság:
    Menetelő gyalogosok:

V.S.

Barbárok:

Barbár lovasság:

Barbár hadvezér és testőrség:

Ígérem ez volt az utolsó! Nagy munkám fekszik benne, kéretik ez alapján megítélni:DDD
  • Fritz Von...
    Azért ahogy nézem, az idelátogató Rome-osok egy kicsit megszállottá váltak. :))))

Jah. Egyébként az előző heti eladások alapján Angliában és az USA-ban is hatodik a Rome: TW. Sajnos a Sims 2-t nem nyomta le....
  • Árnyvadász
    Az orvosaim már csak legyintenek rám:)
  • Árnyvadász
    Támadás közben:

Uralkodói hétvégét mindenkinek!
  • lammaer
    Majd kigyógyulsz... :)
  • Fritz Von...
    Bár ez nekem inkább egy Battle for Rome c. felvonásnak tűnik a Julii és a Scipii ház között...
  • Fritz Von...
    LOL!
  • Fritz Von...
    Valszeg az SP2 lehet gond. Valaki már írta, hogy azzal nem megy rendesen.

Winfost tedd fel újra és egyelőre felejtsd el az SP2-t. Majd talán egy év múlva érdemes lesz újra elővenni, ha majd a buzi microfos megcsinálja rendesen.
  • Árnyvadász
    Szerintem ez valami másolásvédelem miatt előjött hiba. Toca-ba dettó ugyanez volt, csak ott még súlyosabb. Meg kell várni az eredetit, és akkor újra lehetsz a kékekkel. Addig meg rövid kampányokat kezdj, mert az lemegy a dátum eléréséig:)
  • Árnyvadász

FOR ROME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gall gyalogságot támadja az Urban Cohors akart lenni című rovatunkat látták! :DDD -Lentről felfelé értendő-
  • Árnyvadász

Ezzel csak azt akartam írni/mondani, hogy ÉN IS! És hogy ennyire! :D
  • Von Hanczur
    Win xp-m van fent sp2-vel???
    Lehet gond az op???
  • Von Hanczur
    Hiába töltöm vissza,amikor időt lépek kilép.....
    Ennyi.....kb...100x-or probáltam......
    Megprobálom a Juliussal az elejéről....
    Thx...
  • Árnyvadász
    Lehet ez most durvább eset. Annak idején a TOCA Race Driver csinált egy ilyet, hogy a játék végefelé egyszercsak kilépett. No gondoltam sebaj. Egyetlen mentett állásomat sem tudtam többet elindítani. Sőt egy idő után már a program sem indult el, sőt aztán már telepíteni sem lehetett:) Komoly!
  • AnubisEE
    Én a kékekkel játcottam végig és egyszersem lépett ki !
  • Árnyvadász
    Én a Kék családdal játszom de 205 körül járok kb. eddig egyszer lépett ki csak, de utána az autosave-el visszatöltve gond nélkül futott. Persze azért szoktam menteni is, csak az autosave volt a legfrisebb. Neked az autosave ellenére is kipakol újra?

• Kandurex
    Néha kilép a játék, load game.
  • Von Hanczur
    Nagy bajban vagyok,a Kék családdal 146 ban a game kilép windows-ba.......a clone cd -s verziom van,a Julius család nem lép ki csak a Skiipi....Valaki járt hasonlóan???
    Kezdhetem az egészet elejéről....
  • Pluskast
    És ezt honnan lehet leszedni?
  • zizzenet
    Bocs, azért tettem fel ezt a nem ide vágónak tűnő kérdést, mert az otthoni procinál is asszem ezt írja ki, és lehet, ez is lassulást okoz.
  • AnubisEE
    IMÁDOM EZT A GAMÁT !!!
  • zizzenet
    Everest ezt írja (most egy másiki gépen vagyok, hasonlóan 800MHz FSB, 1 MB Cache, Prescott proci):

CPU sebesség:
    CPU órajel 2800.27 MHz (eredeti: 2800 MHz)
    CPU szorzó 14.0x
    CPU FSB 200.02 MHz (eredeti: 200 MHz)
    Memóriabusz 200.02 MHz

Itt az FSB-re 200-at ír. Ez jó, vagy valamit állítani kell?