Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Regen meg volt a kiadoknal is nemely release csapatnak embere, de azota sok bukta volt.
Bevetelt meg szinte csak a sajat fizetos szervereikbol jon a toresert senki nem fizet nekik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

minek is a válaszgomb ugyebár 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

olyanról hallotál már hogy pl kihivás? amugy megnyugodhatsz ftpktõl egy büdös petákot nem kapnak, max ha van saját ftpjük 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robotnyk
fele Freaknek, fele nekem
szerintem akik kozvetlen kapjak ezektol a cracker csoportoktol azok vmennyit fizetnek erte igy lenne a logikus, amugy miert csinalnak
robotnyk
Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). Other release dates will be announced soon.
[Jakuza]
Hat az oldalul szerint mar kiadtak az USA-ban.

"Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). France, Italy and Spain should see it on the shelves from Friday the 8th of October and Germany on the 30th of September. Other release dates will be announced soon."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ezt msot kinek? 😊

toMpEr
boxshotot lattal mar?
allitolag eltoltak oktober 2-re a bolti megjelenest

megyek megnezem ujra a 16 perces videot
toMpEr
nehogy azthidd mar, hogy a fizetos ftpk penzebol barmi is megy nekik...

robotnyk
sajnálom, a faszlámaságra még nincs gyógyszer, a többit pedig lásd: #1078
Freak ez nem egeszen igy mukodik. Ha valamit ennyire varsz mint itt egy paran ezt a jatekot akkor hirtelen kepes vagy a leghihetetlenebb dolgokat is elhinni ha szeretned hogy igaz legyen, egybol nezed a linket nem tudod vegiggondolni hogy ez most biztos szivatas lesz. Pszichologia
Jakuza szerinted kiscavoktol kerik el hogy feltorhessek? ugyan mar

kapnak a toresert penzt sztem fizetos ftp-ktol ahol elgeloszor elterjednek, szoval van mibol megvenni azt az 1 peldanyt es szvsz mar biztos megvan nekik csak nem adjak ki vagy nem sikerult meg feltorni (inkabb az utobbi)
FREAK
nem bazmeg, tök komoly volt, de aki bevette, attól valahogy nem tudok félni 😊

Riszpekk

Freak, ha ez most valami vicc volt, akkor megkereslek, megtalállak, és megöllek. Méghozzá lassan.

[Jakuza]
Mar hogyne lehetne a boltokban kapni ?
Kint mar egy csomo gyereknek megvan.
Csak buzik es a release csapatnak nem adjak oda a peldanyukat.

tenyleg nem tudtam, most mar latom

szerencsed hogy nem vagy latotavolsagon belul...

meg ez az idiota madridos is, amugy is milyen kocsog az aki egy osszevasarolt all star csapatnak kepes drukkolni
Johnyy
müxik,de ott nincs semmi!,, De ha nyomjátok! #1004 ezt a képet ti szkríneltétek? Honan szívtátok le?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ti most tényleg nem tudjátok mit jelent az stfu? 😊

robotnyk
termeszetesen org-os cim se mukszik

miert kell szivatni minket igy is eleg baj hogy ennyit kell varni :/
FREAK
ja bocs, stfu.org

mindig keverem

Riszpekk

Johnyy
sry nekem ilyen oldalatat nbeme találáé 😞(((

ez most valami vicc??

amugy a link be se jon
FREAK
www.stfu.net/download/new_rls/0923/login.php

Riszpekk

Johnyy
PLZZZ

FREAK
jézusúristenfasza

Riszpekk

robotnyk
Johnyy
LInk plz

Johnyy
Most túl sok imádnivaló jött ki hogy képben legyek 😄

toMpEr
STFU-n mar regota kint van!!!!

Johnyy
LEleh töltni HOOOOOOOOOOLLLLLLLLL????

ha ma estig se jon ki a tores elkezdek aggodni

eddig nem aggodtam csak aludni nem birtam 😊
toMpEr
ja, mar reg toljuk neked meg nincs meg???

Johnyy
Figyi! Kin van már valahol warezen????????????????????????

toMpEr
kloncd-vel szinte az osszes vedelem mukodik

FREAK
de most komolyan, mit akartok egy töretlen ISO-val? vagy én értem félre?

Riszpekk

toMpEr
meg a boltokban se lehet kapni...

[Jakuza]
Pedig most mar kezdek egyre jobban arra gondolni, hogy azert nem jon ki a jatek warezban, mert a sracoknak gondjuk tamadt a toressel.
Es ha ez igy van akkor buzi Sf3-as rajta a vedelem.

Pluskast
Hát ez klánszerver szóval sehogy😊
De ha tényleg meg tudja szerezni még esetleg azelött hogy kijönne nforce-ra akkor leszedem és az én példányomat esetleg felrakom valahova ha tudtok valami tárhelyet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

en inkabb lemosogatom

penz nincs
[Jakuza]
En eloszor azt szeretnem megtudni, milyen vedelemmel jon ki az RTW.
Remelem valami sima, Securom vagy hasonlo es nem SF3-as.

Fritz Von...
Szerintem beszélhetnél vele inkább, hogy küldjön pár darabot a héten expressz ajánlva. És adom a manit akár elõre is. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

es hogy lehet oda accot szerezni?
Pluskast
Nekem van egy magyar barátom aki kinn él az USA-ban. Asszem amint lehet beszélek vele, hogy szerezze már meg és rakja fel ftp-re😊

FREAK
maga a csont elég vékony, az agy meg szivacsos massza, ha az a kis vér is kifolyik belõle, tényleg jobban jársz egy éretlen káposztával

de eldobva semmi energiája nem lenne, inkább közvetlenül ütni lehetne vele

Riszpekk

Pluskast
Jöhetsz te is
a ww2 online ts-n összejövünk és játszunk egyet😊

leforditottak mar ok, vagy az te voltal? nevek alapjan nem konnyu kitalalni melyik lengyel 😊