Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevetelt meg szinte csak a sajat fizetos szervereikbol jon a toresert senki nem fizet nekik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). France, Italy and Spain should see it on the shelves from Friday the 8th of October and Germany on the 30th of September. Other release dates will be announced soon."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kapnak a toresert penzt sztem fizetos ftp-ktol ahol elgeloszor elterjednek, szoval van mibol megvenni azt az 1 peldanyt es szvsz mar biztos megvan nekik csak nem adjak ki vagy nem sikerult meg feltorni (inkabb az utobbi)
Freak, ha ez most valami vicc volt, akkor megkereslek, megtalállak, és megöllek. Méghozzá lassan.

Kint mar egy csomo gyereknek megvan.
Csak buzik es a release csapatnak nem adjak oda a peldanyukat.
szerencsed hogy nem vagy latotavolsagon belul...
meg ez az idiota madridos is, amugy is milyen kocsog az aki egy osszevasarolt all star csapatnak kepes drukkolni

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
miert kell szivatni minket igy is eleg baj hogy ennyit kell varni :/
amugy a link be se jon
eddig nem aggodtam csak aludni nem birtam 😊
Es ha ez igy van akkor buzi Sf3-as rajta a vedelem.
De ha tényleg meg tudja szerezni még esetleg azelött hogy kijönne nforce-ra akkor leszedem és az én példányomat esetleg felrakom valahova ha tudtok valami tárhelyet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
penz nincs

Remelem valami sima, Securom vagy hasonlo es nem SF3-as.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

de eldobva semmi energiája nem lenne, inkább közvetlenül ütni lehetne vele
Riszpekk
a ww2 online ts-n összejövünk és játszunk egyet😊