Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ha sok katonád van attól még csak jobban lehet taktikázni, csak egy kis ész kell hozzá...
War. War never changes.
Riszpekk
Majd itt is tuti szazezer egyseg lesz a kepen, hogy taktiakzni ne lehessen rendesen a harc kozben.
A Shogunnal ilyen nem volt, ott magan a taktikan volt a hangsuly, nem azon hogy a sok egyseg miatt hova klikkelgetsz gyorsabban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nekem semmilyen mertekben nem tunt annak , es nem ket percet jatszottam vele ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Így meg úgy írd meg az 1-es lemezt ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ha lesz olyen jó, mint a Shogun és nem bonyolítják el, mint a Medievalt, akkor meg veszem.
Mindenképppen meg veszem.

várhatok másfél hetet míg visszaáll király...
Ez a clonecd-s változat akkor jó lesz? Vagy várjak meg inkább vmi mást, ha lesz?
War. War never changes.

Hurráááá !

Tud valaki már URLt?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Utalom a CloneCD-s szarokat.
De hala istennek nem Starforces igy nemsokara jon a crackes verzio is a kozeljovoben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Holnap leszedem. ááááááááááááááááá

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ja és bazzeg, ok? 😊
Riszpekk

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
hát nem tudják ezek, hogy mi, magyarok, a világ urai nem szeretjük, hogy szarcsimbókok vagyunk a bolygó segglyukán??
ejnye buzi köcsög amerikaiak, még ilyet.....
Riszpekk
Ps: rohadjon meg a kis buzer amcsi köcsög, hogy volt pofája feltenni a képet.

szvsz forumba kéne valmai rendszer hogy csak akkor jeleniti meg ha x méreten belül van
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(én most látom elõször a Rome térképét)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sztem túl van tárgyalva. Van néhány egyszerû lélek, akinek a humor legcsúcsát ez jelenti. Én max. sajnálni tom õket.
Amõgy meg holnap v. holnapután, de úgyis fennt lesz hamarosan valahol. Szal hétvégén már nyomulunk vele, addig meg van annyi minden más! Rome wasnt built in a day, you know. ,)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Rome: Total War (c) Activision *CLONECD* CLONECD (3CDs)