13587
  • Braveheart
    NET? Chello ha arra gondoltál.
  • Kandurex
    Milyen NET -ed van?
  • Braveheart
    Kilép szabálytalan művelettel. A többi játék mind megy.
  • Kandurex
    Kifagy v. kilép?
  • Kandurex
    És kb. hány tartományod volt amikor a nép megszeretett? Mert lehet, hogy nálam ez a ziccer. :(
  • Braveheart
    Basszus hiába raktam fel nagy nehezen, kb minden második csatában kifagy a játék csak úgy...
  • Fritz Von...
    Amennyire én észrevettem, nem az a fontos, hogy a szenátusban mennyi pontod van. Azt elvileg a betöltött tisztségek alapján számolja ki. Mennyi van neked, milyen fontos helyen vagy, ilyesmi...

A lényeg, hogy a nép körében legyen magas a pontod. Amikor én megtámadtam Rómát, akkor külön kiírta, hogy az emberek támogatását élvezem, mehetek. Ekkor nekem kb kétszerannyi pontom volt, mint a másodiknak. Van a pontok mellett egy kis szöveg, ahol el lehet olvasni, hogy a nép hogy áll hozzád. Elég hosszú idő, mire a nép megszeret. Nem érdemes erre várni, intézz valami közben, egyszer majd úgyis megszeretnek (vagy nem :D ).
  • Kandurex
  • Fritz Von...
    Valószínűleg az lehet, hogy túl erős vagy. Nekem is ez volt, minden missziót teljesítettem (egy ideig) és ennek ellenére elkezdett utálni. Akkoriban volt egy terjeszkedős fejezetem, megszereztem olyan 8-10 tartományt. Utána leálltam és fejlesztgettem a városokat, akkor egy kis idő múlva már kezdtek megint elviselni, később szeretni. Aztán megtámadtam őket. :)
  • Fritz Von...
    Hi. Vagyok. Mizu? :)
  • I.C.ram
    Szerinted miért írták zárójelben? :D

Zárójelet általában arra használjuk, ha a zárójel elötti részt jobban megakarjuk magyarázni :)
  • Kandurex
    Fritz Von, Wallen vagy bárki aki már végig tolta a Római kampányt van itt? HELP!! ??
  • Grusi
    Nem vágom, miért gyűlöl a szenátus, mikor már egész Afrika és fél Európa az enyém, és (a lehetetlen dolgokon kívül) minden küldetést elvégeztem. Vagy talán pont ezért? :)
  • G.Freeman
    van hozza patch
  • Braveheart
    Emberek. Nevetni fogtok. Tudjátok nekem se makart az Istenért sem elindulni az install. Hát megoldottam. Akinek hasonló problémája volt figyeljen: mind3 cd anyagát be kell másolni 1 mappába, és onna nindítani az installt. Még cd-t sem kell cserélgetni. Ennyi az egész. Most már a prologue-t játszom :)) Azt meg sem kérdezem miért ne mlehet single playerben a többit választani, gondolom végig kell játszani ezt. Na jó játékot! :D
  • VGQ
    Anna mi értelme,hogy ha romaiakkal vagy egy deka pénzed sincs.
    Amikor a görögökkel voltam körönként jott be 10-20000 haszon!!
    Most megint romaival vagyok és tök 0-én állok semmi tartalék nem keletkezik.
    Pedig direkt körbe küldtem 3 diplomatás és mindenkivel trade rights-oztam:((

Erre mi az ésszerü magyarázat???

Elkezdtem egy short campaingot Juliussal hardon,és very hard csatában.A csatákban igyis gyalázok viszony annyi embere van az ellennek hogy ihaj!!:((
  • Kandurex
  • Dns5000
    az logikus, hogy a szakacs miatt tobbet mennek :P
    csak az nem, leirjak hogy szakacs meg, hogy miert megy tobbet, aztan meg hogy forced marchot is ad. Ezt ugy lehet erteni hogy ez 2 kulonbozo hatasa a kepzettsegnek.
  • I.C.ram
    Miért ne lenne logikus??

Oda van írva, hogy a katona teligyomorral sokkal jobban teljesít, és ez szerintem baromira logikus :D

Ha a maxot mozgod egy egységgel, akkor logikus, hogy elvileg eröltetettmenetben mennél, ami szakács nélküli seregekben gázos, mert kifáradnak, éheznek stb, így többet kel pihenniük menet közben => azaz lassabbak.
  • Dns5000
    pedig tod nem logikus, hogy a szakacs kepzettseg miatt mehetnek eroltetett menetben az emberek,
    az lenne a logikus ha a skillert megkapnek a +10-25% es ha mar odairtak a forced marchot akkor az is lenne kulon.
    Vagy nem kellett volna odairni es akkor nincs felreertes.
  • I.C.ram
    Ja a szakács, és társaikra gondolsz?

Azokat a bónuszokat alapból megkapják, tehát többet tud mozogni alapból. Nincs külön skill.
  • Dns5000
    vagy az mar benne lenne a 10-25% ban?
  • Dns5000
    :(
    pedig sok skill ad forced march-ot
    +10-25% movment (forced march ability)
    valami ilyesmi szokott lenni
  • I.C.ram
    Ja...., hogy te a kampány térképről beszélsz? Azthittem ,hogy a csatában a futásról.

Eröltetett menettel még nem is találkoztam.
  • I.C.ram
    Ez az Epic Stone Wall. Legerősebb falfajta a játékban :)
  • Dns5000
    bal dupla clik a tabornokon?
    akkor csak a tabornok menuje jon be, de ott csak a skillek, mercenaruk meg epitkezes van
    ja es milyen mellekhatasa van az eroltetett menetnek?
  • I.C.ram
    dupla klikk.
  • I.C.ram
    Úgy tudom, hogy csak akkor támadhatod Rómát, ha a népszerűségi táblázatban eléred a maxot.
  • Dns5000
    hogy tudom hasznalni az eroltetett menet skillt?
    Mi van ha a nep tamogatasa nelkul foglalom el Romat?
    Van egyaltalan ertelme elfoglani? Mert akkor nem lesznek szenatusi kuldik.
  • Kandurex
    Ki vagyok akadva. Enyém kb. 22 tartomány ahol napi szinten megy a játék, az adók a béka segge alatt. Mindenki elégedett és boldog, 2 -vel több pontom a senatusi lapom az emberek közötti népszerűségem és 5!! ponttal több emberem a szenátusba a többiekhez képest. Viszont még mindig nem támadhatom a szövetségeseket :((. Már legalább 50 évet vártam, de semmi :( Mi a francot csináljak?
  • wallen
    Passz
    Nekem pont jó volt, mert germánokkal voltam
  • G.Freeman
    hogy lehetne kijavitani? keves orszagom van raadasul ez van kozepen es jol tudnam fejleszteni a gazdasagat, nem engedhetem meg hogy csak ugy alap szinten maradjon
  • wallen
    Akkor nekikezdek Brutiiékkal és irány perzsia
  • wallen
    Érdekes bug nekem is volt

Bevettem Juliiék egyik alap városát... és mit látok benne? Egy 2. szintű germán templomot :)
  • G.Freeman
    en ralism moddal jatszok, karthago zuzza az iberiai felszigetet es a gallok engem se hagynak beken pedig brutii csaladdal vagyok
  • efraim
    Csak akkor szerepel, ha a jatek elejen a fomenubol mesz be a video settings-be, jatek kozben a terkepeken behivhato menuben nem szerepel.
  • wallen
    A germánok BC211-ben bevették Rómát

Megnézte már valaki azt a realism modot?
  • G.Freeman
    találtam egy bugot:) Pontosabban nem bug hanem kiakaszottam a jatekot, apolloniaba vittem a sok parasztot hogy ott feloszlassam es gyorsan noveljem a lakossagot, csak kicsit sok embert vittem es kiakadt tole nem lehet semmit fejleszteni ami 2000 szint folott van pedig mar 6000nel is tobben vannak benne, es az epulet listanal ugy irja ki mintha mar felepitettem volna pedig nem, es katonakat meg mast se tudok gyartani, igy jartam
  • Gábor
    Újra kellett kezdjem a játékot, mert katasztrófa volt a gazdaságom huszonsok provinciával is :(( Most megnézem bluetoothékat.
  • Pharaoh
    Nekem miért nincs unit scale a video settingsben?