Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freeman leforditottad mar a mukiknak a : Lengyel,Magyar egy jo barat egyutt isszak egymas borat ? 😛
Ha nem adja akkor bekaphassa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jakuza ez a Cartoonos dolog nem crack csak irtak neki nforce forumon hogy adja mar oda az eredeti jatekat (amit nemsokara megkap) es majd feltorik hogy a tobbiek is hozzajussanak de azt irta nem adja

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hajitogeppel meg hagyjan hogy agyon lehet vele valakit ugy pont eltalalni, hogy meghaljon de kezzel kizartnak tartom.
Most gondoljunk bele egy kalapacs veto sok-sok eves technikaval egy 7,25os golyot egy 1,5meteres huzallal eldobja 70-80 meterre.
Egy akkori harcos azta 2-3 kilos fejet mekkora tavolsagra dobhatta el a hajanal fogva ? Max 20 meter ?
Meg egy termetes kaviccsal is olyan tavolrol olyan szerencsesen kell hogy eltalaljanak hogy meghaljal, hogy nagyon csekely az eselye. Hovatovabb annak aztan hogy egy sisakba,pancelba oltozott eros ferfit igy megolj szerintem meg 1000000 az 1-hez az eselye.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Utána Egyiptom.
Aztán meg mondjuk a germánok.

max egy csecsemõt vagy szívbeteg öreget
ennyi erõvel káposztát is dobálhatnának
Riszpekk

Kézzel hajigálnak, a reviewben van is screenshot róla.
csak mert hajítógépekkel "divat" volt hullákat meg dögöket dobálni, az erõsen demoralizálta az ellenséget (és tudtommal minden hadsereg alkalmazta, ha elfajultak a dolgok) 😄
Riszpekk
Elmeletileg mar piacon van de ugytunik problemak adodtak a toressel.
Bar a masik fel szerint mar van kint egy warez verzio.
2004-09-23 PC Game ISOs Rome : Total War - CARTOON
Majd elvalik.
http://www.twcenter.net/html/rome/romereview.php
A történelmi hûség szempontjából alaposan lehúzza (amellett, hogy egyébként forradalminak és "nem eviláginak" tartja a játékot). Pl. Egyiptom az Ó-Birodalomnak néz ki erõsen, ami IE. 2200, nem pedig 240 környékén volt, mint a kampány kezdete. Ezt kár is, hogy leírta, mert magamtól talán nem vettem volna észre. 😊
Ami viszont nagyon kiábrándított, hogy úgy néz ki Karthágót inkább a korabeli római propaganda, semmint a tények alapján hozták össze, és ilyen csecsemõáldozó fél-civilizált népségnek állítják be (pl. fejdobáló unit vagy building vagy micsoda?!), ami azért "enyhe" túlzás. Ezekkel játszottam volna leginkább, de elvette kissé a kedvem. Karthágó és történelmi hûség kapcsán említette viszont, hogy kezdetben az egyetlen nem impotens egységük a zsoldos, ami azért valóban így volt.
Ettõl még nem várom kevésbé, csak gondoltam írok mást is a "rakjátok mán' föl" helyett. 😊
NEM LESZ SF3!!!!!!
Csak a masodik fele ne jojjon be a tippemnek, hogy Starforce 3-as lesz , mert akkor lesz am spangli miatta.

😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
flash site
meg mindig semmi

De még most sincs semmi...
Na majd holnap! Remélem, már csak egyet kell aludni, ha kijön, akkor úgyse lesz alvás.

Jimi Hendrix
Jah es az elso review:
92%
"A perfect example of why the PC is the definitive platform for strategy games." -PC Gamer
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Hú. Ennyire még nem vártam semmire!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Bocsesz elõször másnak olvastam a neved, de nem változtatod meg a nick képet?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Most még ww2-ni is alig van kedvem annyira be vagyok sózva.
Pluskat: a hivatalos oldalon azt írták, hogy 22.-re a boltokban van. Tehát a ratyi amcsik már este mehetnek is érte. Affene.