Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hat meg azta leutest sem hinnem pancelon keresztul. 😛

Freeman leforditottad mar a mukiknak a : Lengyel,Magyar egy jo barat egyutt isszak egymas borat ? 😛

Ha nem adja akkor bekaphassa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Adam5
Áh

Mr. Freeman 😄

velem is jatszatok multit pliz😊

Jakuza ez a Cartoonos dolog nem crack csak irtak neki nforce forumon hogy adja mar oda az eredeti jatekat (amit nemsokara megkap) es majd feltorik hogy a tobbiek is hozzajussanak de azt irta nem adja
Pluskast
Benne vagyok! Ts-re felmegyünk és nyomunk egyet

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fritz Von...
Jó. Akkor csak leüt, elájulsz, és a gyalogosok szúrnak le. Végülis mindegy.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Pluskat: Arra gondoltam, hogy ha kint lesz a game, hétvégén egyik nap nyomhatnánk egy kis battlét egymás ellen.

[Jakuza]
Sokkal nem lehet tobb akkor sem.
Hajitogeppel meg hagyjan hogy agyon lehet vele valakit ugy pont eltalalni, hogy meghaljon de kezzel kizartnak tartom.
Most gondoljunk bele egy kalapacs veto sok-sok eves technikaval egy 7,25os golyot egy 1,5meteres huzallal eldobja 70-80 meterre.
Egy akkori harcos azta 2-3 kilos fejet mekkora tavolsagra dobhatta el a hajanal fogva ? Max 20 meter ?
Meg egy termetes kaviccsal is olyan tavolrol olyan szerencsesen kell hogy eltalaljanak hogy meghaljal, hogy nagyon csekely az eselye. Hovatovabb annak aztan hogy egy sisakba,pancelba oltozott eros ferfit igy megolj szerintem meg 1000000 az 1-hez az eselye.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fritz Von...
Természetesen a Juliusokkal.
Utána Egyiptom.
Aztán meg mondjuk a germánok.

Pluskast
Egyébként ki kivel fog kezdeni? Én tuti a Scipiokkal kezdek😊

Fritz Von...
Azért egy fej sztem nem két kiló. De majd egyszer lemérem, ha találok egyet.

Pluskast
Nos az emberáldozatban igazuk van. Bizonyított tény ma már, hogy anno karthago végzett emberáldozatokat méghozzá gyermekeket áldoztak fel. Persze nem olyan mértékben mint az amerikai indián civilizációk.

FREAK
hát azt kétlem, hogy egy 2 kilós, kézzel elhajított fejjel bárkit meg lehetne ölni

max egy csecsemõt vagy szívbeteg öreget

ennyi erõvel káposztát is dobálhatnának

Riszpekk

Fritz Von...
Bizony kézzel. Mert a hajnál fogva jó messzire el lehetett dobni, ha meg eltaláltak valakit a fejjel, az is könnyen belehalhatott. Olcsó lövedék, aránylag erõs, ráadásul erõsen demoralizáló tud lenni, amikor a korábbi társad feje öli meg a mostanit.

Jakuza, az egy poén volt. 😊

Kézzel hajigálnak, a reviewben van is screenshot róla.
FREAK
bár ez inkább ostromoknál volt bevett módszer

Riszpekk

FREAK
kézzel?

csak mert hajítógépekkel "divat" volt hullákat meg dögöket dobálni, az erõsen demoralizálta az ellenséget (és tudtommal minden hadsereg alkalmazta, ha elfajultak a dolgok) 😄

Riszpekk

[Jakuza]
Nos hirek a R-TW-rol.
Elmeletileg mar piacon van de ugytunik problemak adodtak a toressel.
Bar a masik fel szerint mar van kint egy warez verzio.

2004-09-23 PC Game ISOs Rome : Total War - CARTOON

Majd elvalik.

Aham. Ilyen jópofák akik fejeket dobálnak mielött közelharcba mennek.
FREAK
fejdobáló unit ??

Riszpekk

Itt van egy kimerítõ review:
http://www.twcenter.net/html/rome/romereview.php

A történelmi hûség szempontjából alaposan lehúzza (amellett, hogy egyébként forradalminak és "nem eviláginak" tartja a játékot). Pl. Egyiptom az Ó-Birodalomnak néz ki erõsen, ami IE. 2200, nem pedig 240 környékén volt, mint a kampány kezdete. Ezt kár is, hogy leírta, mert magamtól talán nem vettem volna észre. 😊
Ami viszont nagyon kiábrándított, hogy úgy néz ki Karthágót inkább a korabeli római propaganda, semmint a tények alapján hozták össze, és ilyen csecsemõáldozó fél-civilizált népségnek állítják be (pl. fejdobáló unit vagy building vagy micsoda?!), ami azért "enyhe" túlzás. Ezekkel játszottam volna leginkább, de elvette kissé a kedvem. Karthágó és történelmi hûség kapcsán említette viszont, hogy kezdetben az egyetlen nem impotens egységük a zsoldos, ami azért valóban így volt.

Ettõl még nem várom kevésbé, csak gondoltam írok mást is a "rakjátok mán' föl" helyett. 😊
Methylisocloro
3D-s lett a stratégia térkép - azt meg semmi ideig sem tart zoomolhatóvá tenni. Azért remélem lesz legalább 1 használható kameraállás

Fritz Von...
Jaja én is így vagyok ezzel. Kell az eredeti mindenképp, de jó lenne addig is nyomulni vele.

NEM LESZ SF3!!!!!!

FREAK
nem kell annyira remegni, ez csak egy játék, október meg itt van egy hétre

Riszpekk

[Jakuza]
Latod,latod en mondtam elore, hogy ugy se jelenik meg 22.-en. 😛
Csak a masodik fele ne jojjon be a tippemnek, hogy Starforce 3-as lesz , mert akkor lesz am spangli miatta.

Pluskast
Mindenképp megveszem eredetiben de egyszerûen nem bírok októberig várni.

FREAK
és az katasztrófa?

Riszpekk

Pluskast
Lassan az az érzésem, hogy hamarabb fogom eredetiben megvenni mint, hogy megjelenjen az nforce-n

Fritz Von...
Azt a flash site-ot már vagy 10-szer oda-vissza megnéztem. Cool!
😊

PREMIERE1

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Szerintem kár volt zoomolhatóvá tenni a mapet! Elég nagy kavalkádnak tûnik elsõ látásra a dolog, dbár azért megvárom a teljest, míg folytatom. De elsõ látásra maradhatott volna a jó kis "megfogom és odébteszem zoom nélkül" játékmenet ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Keleti part -6 ora (tehát most Bostonban éjjel 2 van), a Nyugati part pedig -9 (tehát LAben még szerda van, es este 11)
bah
nemtudom jártatok már ezen a flash siteon?
flash site

bah
Amerikában 8 órával kevesebb van?Úgy tudom.Csak nem vagyok biztos benne mert több fajta idõ létezik ott is.

NA eddig birtam aludni

meg mindig semmi
Fritz Von...
Ahogy elnézem a mapot, nagyon komoly szerepet kapnak az utak!

Fritz Von...
Basszus! Nagyon durva a stratégiai map is!
De még most sincs semmi...
Na majd holnap! Remélem, már csak egyet kell aludni, ha kijön, akkor úgyse lesz alvás.

SZEG007
Még mindig semmi😞

toMpEr
toMpEr

Akkor addig is nez meg egy ujabb muvit a gamestra.hu-rol.

Jimi Hendrix

En nem birok aludni annyira varom mar....😊
Jah es az elso review:

92%
"A perfect example of why the PC is the definitive platform for strategy games." -PC Gamer

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Fritz Von...
Nekem sincs nagyon kedvem semmihez. De mondjuk tényleg jó, hogy közeledik a hétvége. Mert ha teszem azt ma még kijön, vagy holnap, akkor tuti szabit kell majd kivennem.
Hú. Ennyire még nem vártam semmire!

Johnyy
Semi bajom csak elõször félreolvastam,, naaa Várjuk a RotW-ra ja de kéne nekem már egy förös punk felyû

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Buci
Hátõõõ, lehet h nemárt, de most nem fogok nekiállni szöszmötölni...

carpe diem

Johnyy
Meg elvileg, de mnég nincs kinn sehol 😞(((((!
Bocsesz elõször másnak olvastam a neved, de nem változtatod meg a nick képet?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Buci
Jól tom h már megjelent játék??

carpe diem

Pluskast
Na igen Fritz drága haverom de már este 9 óra és se híre se hamva
Most még ww2-ni is alig van kedvem annyira be vagyok sózva.

Fritz Von...
Nemtom. Szerintem 3 CD. 😊

Pluskat: a hivatalos oldalon azt írták, hogy 22.-re a boltokban van. Tehát a ratyi amcsik már este mehetnek is érte. Affene.

bah
hány cd-s lehet?