13587
  • Davidsned
    Nem lehet tudni magyarítás mikor lesz kb?
  • Braveheart
    NA most végleg befejeztem a cloncd-s verzióval...Ti milyen használtok? Reloaded verziót honnét lehet leszedni? Ez kész kivagyok... mennyi időpocsékolás...
  • G_ArchAngel #3592
    Carthago-i lehetsz, vagy gall esetleg britt (más is) egyiptomi nem... ez van!
  • Larvin
    http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39
  • Braveheart
    köszi!
  • Csacsi
    Nincs erre vmi patch, vagy kód.....nem akarok rómaikkal lenni, és egyiptom bejönne kezdésnek.
  • Larvin
    elküldtem
  • Hmuda
    Tudtátok, hogy az "apródokat" (retuine asszem) át lehet adni más családtagoknak is? Síma drag and drop módszerrel olyan kormányzókat és hadvezéreket csinálsz hogy csak na (már ha van elég retuine a családban és a csereberélő családtagok egy helyen vannak).
  • Braveheart
    Valaki legyenszíves elküldeni az első cd Setup/Data/mss32.dll fájlát, mert hibás! Alig 300-400 kb, szóval nem sok.
    Email-címem: n2zoltan <kukac> chello.hu
  • Hmuda
    Győzd le őket. Akiket legyőzől, azok a frakciók megnyílnak.
  • Csacsi
    Sziasztok, miért van az, hogy az elején, csak a 3 római "családot" tudom választani? Hogy lehet beállítani, hogy egyiptommal kezdjek?
  • Braveheart
    Hali volt már vkinek olyan problémája hogy install közben azt írta ki hogy nem tud olvasni egy file-t? A havernál ugyanez az iso ment. D-tools-om van
  • usa911
    Köszi !
    Nem kell hozzá szupergép ???
    (1.7 cerka, 768mb RAM, 128 GeForce FX)
  • GaVino
    Sehogy, állítsd a unit scale-t az video optionban large-ra, vagy inkább huge-ra.
    Még mindig bosszant ez a hatalmas BUG, el is ment a kedvem a játéktól egy időre. Arghhh!
  • usa911
    Hello!
    Segítsetek légyszí , nekem max csak 400 fős seregem van , de abbol sok , hogy lehet ezeket összevonni.
    Köszi
  • GaVino
    Hát most jól feldühített ez az amúgy remek játék.
    Very hard/Very hardon játszom Julikkal, és elég nagy a gall nyomás rajtam. Elfoglaltam az egyik városukat, pár körig tartom, mire mellé ér egy 2800-as sereggel. kitámadtam rá a campaign map-en, de a battle-n a városba állomásoztam (1500fő) ő meg elötte. Kitámadással és a tornyokhoz csalogatással végül hosszú szenvedés után draw lett, ő vesztett 2000 embert, én 300-at (főleg a két családtagom lovasait akiknak a morálja is megtört a végére, ill. az ijásszaim, akire visszalőttek a dárdásai) és az idő lejártával visszhúzódva a városomba vége lett a csatának. Ráklikkelek hogy ok, erre a campaign map-en a gall sereg bevonul a városba, az én seregem pedig eltűnik szőrén-szálán, a családtagok pedig halottaknak lettek nyilvátva...
    hát ba*d meg, ezért szenvedtem???
  • Von Hanczur
    Nem őrülök.....
    Hazafelé benézek azért Bagolyba....
    Ha nem lesztek ott Spilerhez begurulok....

• Negwar
    Valaki szánjon meg pls egy válasszal
    Hogyan lehet neten játszani? (Hogyan tudnánk 2 en neten coustom csatát játszani mert leszedtem valami Batle lan nevü progit de nem igazán értem hogy mükszik:( szal chaten ki van irva a haver neve ugyan egymás irásait nem látjuk serverekröl nem is beszélve:( )
  • Fritz Von...
    Hanczur: még nemtom, hogy mi lesz. Egyelőre most elindulok, bevásárolok egy kis whiskeyt, aztán leugrok, megiszom két sört és utána átmegyek Spielerhez. Ott kinyitjuk a whiskeyt, és iszogatunk. Kicsivel később majd Warrior is megjelenik talán és akkor dől el, hogy ki merre megy.

Kb ennyi hirtelen. :)))
  • Fritz Von...

Jah, elkapott engem is. Már két hete csak ezzel nyomom, tulajdonképpen minden mást le is törölhetnék a gépemről.
  • Fritz Von...
    Önélzetes a kis latol. Nagyon hamal gladiátolképzőben találhatod magad ilyen lohadt viselkedéssel.
  • Fritz Von...
    Nekem eddig Róma volt a legdurvább:

Julii házzal támadtam (2 sereg), kb. 4500 fő.
    SPQR védekezett + egy Scipii segítség (összesen 2 sereg), kb. 3800 fő. Huge beállításokkal.

Mindez Róma bevételekor, max. várossal. Tehát iszonyat módon szaggatott. De megérte... :)))

Szóval az összlétszám kb 8300 fő volt.
  • zoli80
    magasabb felbontásnál fölös az AA és nincs olyan hogyati-hoz nem jó verzió!
  • Fritz Von...
    Kandurex: elmondom én mit látok a tervrajzodon: egy szomorú equita szakasz (Scipii) és egy praetorian cohors (Brutii) az egyiptomiak és a hispánok szorításába került. Ha ugye a színeket nézzük. Bekerítették őket. Azonban a helyzet nem reménytelen, mert az északról támadó egyiptomi desert axeman sorok között ott búvik egy family member a Julii házból, aki alkalomadtán átállíthatja a szakaszt.

NA.
  • zizzenet
    Hagyd az Anti-t, ehhez a játékhoz 1024 felett nincs nagy értelme.
    Asszem, belassultam, megint nem értelek. 1024 mi felett? RAM, 1024x768, vagy? Mert 1024 MB RAM-om van és 1024x768-ban játszom.

Továbbá nem azért kérdeztem, mert kell AA vagy nem, hanem mert valami gáz lehet nálam, mert a program ki sem írja a medium vagy high opciókat, bárhogy is állítom a CP-n a kártyát. Márpedig a Sims 2 például tudja kezelni, és szépen alkalmazza is az opciókat. Éppúgy jól fut egy Perimeter is a gépen.

Szóval azért kérdeztem, mert kezd az a gyanúm lenni, hogy a nálam lévő progi nem jó valamiért (Reloaded verzió, asszem). ATI-ra nem jó vagy valami ilyesmi.
  • Frankie
    Gaz Lómaiak!

Flicc te is megszállott lettél látom :)
  • wallen
    Van még High opció is
  • Negwar
    Senki se tudja hogy lehet neten játszani???
  • Kandurex
    Hagyd az Anti-t, ehhez a játékhoz 1024 felett nincs nagy értelme.
  • zizzenet
    OK. De még egyszer idézem magam:
    nálatok az AntiAliasing beállításánál a játékban hány lehetőség van? Nálam itt is csak kettőt ír ki (No és Low), sőt, a csta közbeni menüben is csak ez a két hely van a csúszkának.
  • wallen
    Lehet, hogy a lándzsások több erőforrást igényelnek? Nekem eddig még mezei csatában nem lagolt, pedig csak hajszállal erősebb a konfigom és 1680-anas felbontásban max detaillel nyomom.
  • Kandurex
    HA csak lándzsás tömegek vannak a képernyőn kb. 5 - 6k akkor átlagosan nekem 1- 2 FPS -megy a játék. Viszont, ha kevert a hadtest, akkor még a 7 - 8 k csaták is élvezhetően futnak kb. ennyi.
  • zizzenet
    Egyébként ki az, akinek még Radeonja és Reloaded verziója van egyszerre rajtam kívül?
  • zizzenet
    Bocs, de ebből nem sokat értek. 1-2 FPS-sel megy vagy annyit esett vissza, vagy mi van?
  • wallen
    Kinek mekkora volt az eddig vivott legnagyobb csatája?

Nekem most dölt meg a korábbi rekordom egy germán (1800) v Julii&SPQR (5800) ütközettel. A Julii degeszre tömött fővárosának felmentésére érkezett a szenátusi hadsereg. Majd fél órán át tartott míg levertem őket.

Ha nem verték volna szét a seregemet, akkor talán lehetne egy még nagyobb csata is, mert a környéken két Bruti és egy Julii fősereg van még. Csak hát vissza kellett vonulnom egy kis feltöltésre.
  • Kandurex
    Nekem egy 2.5 bartonnal, 512m, )9600PRO alatt egy 5000főnyi lándzsás (csak lándzsás) egység ütközetekor kb 1 - 2 FPS quality, Huge 1024 X 32 -n. szal, ....
  • Negwar
    sziasztok . Hogyan tudnánk 2 en neten coustom csatát játszani mert leszedtem valami Batle lan nevü progit de nem igazán értem hogy mükszik:( szal chaten ki van irva a haver neve ugyan egymás irásait nem látjuk serverekröl nem is beszélve:(
    szal ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.
  • Csurcsil
    Nalam fent van az sp2 es a rome is es no problem . Sokat jatszom vele gyakran mentek , gyakran toltom vissza a mentett allast.
  • Hmuda
    Kellene a manual letöltési hely, esetleg a strategy guide.
  • zizzenet
    Bakker. Áttettem a videókártyát egy teljesen másik gépbe, ami hasonló konfiggal rendelkezik (lényegében ugyanaz). Eredmények szintén szarok. Le is mértem, nagy város és sok ember (kb. 5000 fő) 5-12 FPS (Highest-High).

Őszintén kérdezem: nálatok az AntiAliasing beállításánál a játékban hány lehetőség van? Nálam itt is csak kettőt ír ki (No és Low), sőt, a csta közbeni menüben is csak ez a két hely van a csúszkának.