Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy latom barmit irok csak kotoszkodtok ugyhogy inkabb lepek
toMpEr
nagyobb kep nem volt?

Lacc
szerintetek a part menten el lehet menni pl a terkep bal oldalan vagy fel kell menni a hágóig?
itt csak az megy már elég régóta, de ez jellemzõ egész sg-re ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

énis ezt mondanám (mentegetõzés v2.0) 😛
hagyd már abba pls ez itt nagyon offtopic 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Látom itt megy a lámáskodás 😊
csak reagalok arra amit irtok
nem is kell hogy berakds szerintem 😊

szvsz te rágodsz ezen ezer éve és mentegetõzöl...

egy probat meger , most ugysincs mit toltenem es limit meg nincs adsl-en
FREAK
nem kamu, csak lejön mondjuk a "best of puzzle games" 3 CD-s verziója 😊

Riszpekk

a ssszemetek !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nforce foruman beraktak egy linket allitolag toltik onnan, en kiprobalom de ide nem rakom be mert titeket ugyse erdekel gondolom mert biztos kamu...
mar rajottem miutan megneztem a linket , de elotte nem tudtam mivel nem ismertem

annyi tortent hogy beraktatok egy szamomra tok ismeretlen linket, aminek a neve se mondott semmit, megneztem es most ezen rohogtok meg gunyolodtok...ez inkabb titeket minosit mint engem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

stfu pedig elég ismert rövidités, de mind1, ha még mindig nem jöttél rá hoy az egy rövidités akkor hagyuk ugysem fogod sose megérteni 😊

ez hulyeseg, soha eletemben nem jartam meg azon az oldalon, es az stfu roviditest se lattam meg, akkor honnan kellene tudnom? szamomra eddig pont olyan negy betu volt mint a zjkl
Fritz Von...
Olyan pont nem volt hihi.... 😄DD

Júdeai Nemzeti Front (Elit Öngyilkos Alakulata)
Júdeai Népfront (köpködõk)
Júdea Népe Front

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

figy az hogy stfu benne van a linkben kurva beszédes szal szvsz ne legyen már ilyen nagy a képed ezzel 😊

Ez akkor lenne igaz ha minden "digitalis kodhalmazt" ismernel, es nem tudnek neked pl olyan linket mutatni amirol ranezesre nem tudod hova visz.... hidd el barmilyen okos vagy letezik ilyen
Blasta
Ja. Biztos van.
De az 100% nem egy digitális kódhalmaz...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blian vezetésével?
Inkább lökjétek a padlola le 😊

Júdeával lehet lenni?

Szeretném a Júdeai Nemzeti Megmentési fronttal szétrúgni a hülye rómaiak fenekét

Wallentinus

fogadjunk hogy van olyan dolog amire te is igy reagalnal...aztan mondhatnad magadra hogy pöcs
Blasta
Mekkora pöcsvagy bazzeg

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az elõzõ részekben is lehetett zoomolni, nemtom mi a bajod vele... Jobban át lehet látni a játékteret pont miatta...

War. War never changes.

Igen, szerintem már biztos, hogy valami fájintos védelem van rajta, mert ez akkora trófea lenne, hogy a groupok nyakukat törnék, hogy õk adhassák ki elsõként.
Na mindegy, majd eredetiben, ahogy Fritz mondta. 😊

Amúgy állítólag már kész az elsõ user-mod: megtalálták, hogy lehet unlockolni az összes frakciót. 😊
Fritz Von...
Egyébként én most úgy állítom be az agyam, hogy az október 2.-i hazai megjelenésre. Mivel még mindig semmi, ezért nem parázok folyton.
És ha elõbb kijön, akkor meg örülök.

Fritz Von...

Kandurex
Vihogtam egy kört Freak linkjén. Természtesen csak viccelt a rendes link itt van. Töltsétek ezerrel!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

Kandurex
Még nem jött ki? Nem baj, úgyis csak holnap estétõl tudnák játszani.

http://www.activision.com/en_US/game_dealtime/3964776e-2af8-4b3e-8f3e-f26f2bb5caf2.jsp

klikk a pc cd-romra. amíg itt nincs info, sztem ne nagyon reménykedjen senki😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Lacc
Hát én még nem látom fent sehol, nem tudom ti honnan szeditek.
toMpEr
elvileg, gyakorlatilag nincs.

Rome: Total War a boltokban
Birdy, 19:02 - Játék: RTS - (12 komment)

(Homelan) A Rome: Total War az év egyik legjobban várt stratégiája mától megvásárolható a boltokban, jelenti az Avtivision vigyorogva. A játék forradalmi módon teszi lehetõvé több ezernyi 3D egység mozgatását az ókori harcmezõkön, várjuk szeretettel!

Forrás Harwired. Szal már a boltokban van
[Jakuza]
Kizart mert az UK-s megjelenest most neztem a boltokban es nem javitottak ott Oktober 1 szerepel.
Viszont talaltam egy Austral oldalt ami bizakodasra adhat okot ugyanis ott Szept 24-re javitottak ki a datumot.

http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=9737

Rome Total War
Pre-Order Price $77.95
RRP $89.95
Save $12.00
Release Date: 24 Sep 2004
Rating: M15+
Category: Wargames/Strategy
Publisher: Activision
Availability: Pre-Order

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PREMIERE1
AJAJ! Ma voltam náluk, azt sem tudták eszik-e vagy isszák a gamét. Sohasem értettem, hogy miért dolgozik ott olyan ember, akinek zéró fogalma van a játékokról ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Ja, de amikor utoljára néztem ott megállt az idõ és még mindíg szeptember 16-a van (az advisoros szövegben. amit szvsz érdemes visszaolvasgatni BTW, tök érdekes dolgok vannak benne)

Fritz Von...
Emberek. Ha nekiálltok ezzel foglalkozni, az elég szar lenne. Én úgy gondolom, hogy aki erre a játékra vár már x ideje, annak van elég esze ahhoz, hogy leszarja az ilyesféle ügyeket. Nem igaz?

FREAK
sehol nem írtam, milyen vicces volt

de jó néha azt látni, hogy az emberek egyre sötétebbek... 😊

Riszpekk

Fritz Von...
Ami még elég rossz hír, hogy a ROME hivatalos oldalán még mindig csak PRE-order van.

Most erre aztat tom mondani, hogy nekem kapásból a cím is gyanús volt, az ilyen fajta vicc meg a kisdedóvó kategóriába tartozik, fõleg ha utána az illetõ azon veri a nyálát még egy ideig, hogy milyen ultravicces volt, és a többi meg milyen láma... szal egy szóban szánalmas kis produkció volt, és a világon semmi értelme.

Fritz Von...
Október 2.-án már nálunk is lehet kapni. Az Automex hozza, beszéltem velük. Elvileg minden a terv szerint megy.

FREAK
kb ez is az igazság

Riszpekk

rendes böngészõt kell használni és ako müxik..., pl firefox, nem iylen gagyi operát 😛PP

toMpEr
abban biztos lehetsz, hogy nem a penzert csinaljak, senki nem kapja kozvetlenul a krekker csapatoktol ez ennel bonyolultabb, minden nfo vegen ott van, hogy dumpokat keresnek, ahova kirakhatjak anyagaikat...

robotnyk
dísz? 😊
mondjuk Operában asszem nem mûködik.