Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hagyd már abba pls ez itt nagyon offtopic 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
annyi tortent hogy beraktatok egy szamomra tok ismeretlen linket, aminek a neve se mondott semmit, megneztem es most ezen rohogtok meg gunyolodtok...ez inkabb titeket minosit mint engem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Júdeai Nemzeti Front (Elit Öngyilkos Alakulata)
Júdeai Népfront (köpködõk)
Júdea Népe Front

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De az 100% nem egy digitális kódhalmaz...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Inkább lökjétek a padlola le 😊
Szeretném a Júdeai Nemzeti Megmentési fronttal szétrúgni a hülye rómaiak fenekét
Wallentinus

War. War never changes.
Na mindegy, majd eredetiben, ahogy Fritz mondta. 😊
Amúgy állítólag már kész az elsõ user-mod: megtalálták, hogy lehet unlockolni az összes frakciót. 😊
És ha elõbb kijön, akkor meg örülök.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
klikk a pc cd-romra. amíg itt nincs info, sztem ne nagyon reménykedjen senki😊
Debob - Lvl 2 Wizard
Birdy, 19:02 - Játék: RTS - (12 komment)
(Homelan) A Rome: Total War az év egyik legjobban várt stratégiája mától megvásárolható a boltokban, jelenti az Avtivision vigyorogva. A játék forradalmi módon teszi lehetõvé több ezernyi 3D egység mozgatását az ókori harcmezõkön, várjuk szeretettel!
Forrás Harwired. Szal már a boltokban van
Viszont talaltam egy Austral oldalt ami bizakodasra adhat okot ugyanis ott Szept 24-re javitottak ki a datumot.
http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=9737
Rome Total War
Pre-Order Price $77.95
RRP $89.95
Save $12.00
Release Date: 24 Sep 2004
Rating: M15+
Category: Wargames/Strategy
Publisher: Activision
Availability: Pre-Order
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ja, de amikor utoljára néztem ott megállt az idõ és még mindíg szeptember 16-a van (az advisoros szövegben. amit szvsz érdemes visszaolvasgatni BTW, tök érdekes dolgok vannak benne)

de jó néha azt látni, hogy az emberek egyre sötétebbek... 😊
Riszpekk
Most erre aztat tom mondani, hogy nekem kapásból a cím is gyanús volt, az ilyen fajta vicc meg a kisdedóvó kategóriába tartozik, fõleg ha utána az illetõ azon veri a nyálát még egy ideig, hogy milyen ultravicces volt, és a többi meg milyen láma... szal egy szóban szánalmas kis produkció volt, és a világon semmi értelme.