Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ma'fasz? Harci disznók??? Vagy mia tosz?? Mit csináltak haraptak? .."csibész fogd meg!..".. Mi ez az ökörség?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sracok ennek a fullnak is van baja az X800-akkal, ahogy a demonak? (vagyis a readme-ben van feltüntetve a támogatott kártyák között ien?)

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ááááh, régi szép idõk.

táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádádáttá............

Dõ-dödödö, Dõ-Tííí-dõõ! Dõ-dödödö, Dõ-Tííí-dõõ!
Dõ-dödödö. Dõ-ti-tõ. ti-ti-tíííííí, titi tititit-tit-dõõõõpõ !

táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádádáttá............
Go to line 1

2 óra múlva :

KAPCSOLD MÁR KI AZT A KURVA KIBASZOM FLIPPERT!!!!!!

Õ volt az elsõ.

Bucser
A picsának jár el mindenhol rólam a szád.... Menjél vissza mechet takarítani te hülye tech😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és ezt ki hiszi el? 😊
tuti embercsempész vagy rabszolgakereskedõ voltál én modnom 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
egy rövid ideig számtech boltban😊 csak túl ok embert beszéltem le az mx szériás karikról😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
Hétvégén nem leszek, ma tudok utoljára tölteni, szóval vki dobja már el a readme-t!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

eladó? és miket adtál el embereket? 😛 (maffia rulz 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az egész mx széria egy kurva nagy merketing fogás mellesleg 😛

Bucser
Szerinted én nem tudom????😄 Eladó voltam vagy mi a szösz😊

FREAK
az csak marketing....

Riszpekk

bazza
A readme.txt-t kõggye má el vki legalább plz!

bazza
Most akkor elindul wagy nem...Teljesen bekavartatok!😄

bazza

Bucser
de sorozatban felette áll.... a számozást illetve.. csak shadereket nem tud...

FREAK
hát túl sok DX8+ effektet nem is láttam benne 😊

Riszpekk

toMpEr
onnan gondoltam, mert a telepito azt irja, hogy 8500+ illetve gef3+ kartya kell, mx440 meg ugye annal gyengebb

akkor minek ordibálsz? 😛

bazza
Nem a személyetek ellen szólt, a helyzetre voltam dühös:....😄 De most MÁR NYUGOTT VAGYOK!!!

FREAK
persze maga a csata nem lehet több pár óránál, ember nem bír akkora fizikai megterhelést

max lekempeltek egy folyó két partján és nézték egymást egy hónapig, kétnaponta meg zúztak egy kicsit

juteszembe, remélem RTW-ben visszavettek a stratégiai körök hosszából... Shogunban még elment az 1 hónap/kör, de MTW-ben kibaszott nagy hülyeség volt az egy éves kör... azért egy év alatt akkoriban át lehetett vágni egész Európán, és az is butaság, hogy egy sima búzamezõ fejlesztéshez több év kell....

szvsz 1 hét/kör lenne ideális, és akkor nem érne véget egy fullos campaign egyetlen nap alatt...... és még reálisabb is lenne a történések sûrûsége

Riszpekk

Bucser
Akkor ez is fog... De attól még nem kell a MF-os smileyt benyomni..

IDióma....

bazza
Tehát szeretném tudni, hogy mûxödni fog-e a teljes is?! Mert a demo az futott, szóval ez is fog?

bazza
miérnem?😞 A demo az futott!!!!!!

toMpEr
nemvaoszinu

bazza
Indul MX440-es kártyán?

a.carkey
Az Ókorban azért ritka volt a többnapos vagdalkozás, bár volt rá példa, pl. ha két római sereg küzdött egymással.

A medve nem játék.

Bucser
Centurion??? Imádtam😄

Bucser
JA a másik meg, hogy a folyó csatába a fõvezér csak a saját hadteste mentén avatkozott bele.... Amikor pedig már fennt ültek a domb tetején akkor már csak annyira szólt bele a csata kezdete után, hogy mikor induljanak csatába a hadtestek és mikor vonják ki õket a harcmezõrõl.. az idõzítés már akkor is kritikus volt...

toMpEr
mindenesetre nemsikerult attornom roma falait meg, majd lassan belevagok egy hadjaratba is

Bucser
1280-ig olvastam vissza de meguntam itt a csapatvezetés közbeni körülményeskedést... Szerintem töribõl mindenki tanulta, hogy a csaták úgy mentek, hogy a Fõvezér meghatározta a nagystratégiát az összes alvezér számára merre induljon az elején mi a célja a csapatainak... Az alvezérek pedig a legjobb képességük alapján igyekeztek ezt végrehajtani (ezért volt, hogy a fõvezér személyesen válogatta ki az alvezéreit és nem egy adminisztrációs réteg tette meg neki) Majd a nap végén felmérték az eredményeket a veszteségeket az ellért célokat és az alapján módosították a fõ startégiát... Nem tudom, honnan vettétek, hogy egy csata csak egy napig tarthatott.... HA nem vonult vissza egyik fél sem akkor napokig elhúzódhatott...

toMpEr
nyomtam egy nappali csatat ez mar jobban nez ki csak valamiert a screenshotok nem olyanok lesznek, mint jatek kozben
ha kulso progival probalom ugy meg meg se csinaljka a kepeket...kiertiezt

nekem 700...😞
a.carkey
Röhej, de 500 forintomba került durván az, hogy két szolgáltatóból egy mûködjön. Magyarország ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Tratratra!!!! Most indítottam el én is a letöltést. Éjjel már igázom a gallokat lefelé.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
Ez már jobb ...

A medve nem játék.

a.carkey
mi a portja?

A medve nem játék.

Aha. Szal akkor normalis a grafikaja ezekszerint😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kandurex
jah, nem én, a rencergazdusnak jött le, azt néztem, már nem vagyo ott

Te mar jatszasz vele? Ha igen par szep screent plz😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

naja..gyorsan átirta admin..röhej..

Nekem most 550k wco-ról stabilan! (fõiskola)
nemtom ftp-rõl stabill 120k a letöltés..lehet vmit másolnak vagy feltöltenek nemtom..

Nekem 1 napot ír most. Tegnap nemnéztem.
a.carkey
Mennyivel jön onnan? A wanadooról 4k-34k között ... (Ez enyhén szólva röhejes!)

A medve nem játék.

ewuk
tegnap küldtem oda télleg csak egy órás
a.carkey
Hála Istennek ...

A medve nem játék.

nézd meg csak a reg lapot..ott 1 óra van irva..

Kandurex
Ilyen a grafikája.

sorted: mi az hogy 1 órás??? 1 napos a wco = 24óra
Hát ja látszik a különbség.... és a demo is így nézett ki nálam.

War. War never changes.