Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék viszont szuper. Eszméletlenül jól kijön a római seregek taktikai fölénye a brabárokkal szemben. Tulajdonképpen, ha okos az ember és vakmerõ, jóval nagyobb seregeknek is nekimehet. Rotweilerek szuperek. Nem hittem volna, hogy ekkora kavarodást tudnak okozni. 😊 Az ostrom is elég látványos, bár még igazán nagy ostromra nem volt esélyem. A Iulii hadjáratot nyomom. Azt hittem bekrepálok, mert sokáig nem lehet menteni. 😊 De kettõ óra van, és eljutottam odáig, hogy engedett ... 😊
Szuper a játék. Tényleg jó. Kijött a Knights of Honor demoja is. Holnap azt is megnézem ...
A medve nem játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(nekem is zalman hütõm van és eddig kihütött mindent rendesne, lekopogom (kopkopkop 😛))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Gépem: P4 3,06 Prescott (Zalman hûtõ), 1 GB Kingston 500 Mhz, Radeon 9800 PRO 128 MB (catalyst 4.7), Winfos XP (magyar), táp: 550W Aerocool.
Hibajelenség: legkésõbb a második (még tutorial) csatában a gépem egyszercsak kikapcsol, nem is indul el vagy egy percig. Utána meg kezdehetem elölrõl, de megint kikapcsol.
Találkozott ezzel valaki, vagy XP reinstall???
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Köszönet LAccnak az utolso CD kozepe/vege mar full sebesseggel szaguld lefele ( ha a 40K sebességnek nevezheto 😊))
Emberek! Megmondom õszintén, hogy amíg a game települt (és amíg el nem indult) a sírás kerülgetett. A fõzene valami irgalmatlaul el lett találva!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Hát bazz, no comment...
Nem tudtam, hogy ezen a gondolaton sírjak vagy nevessek...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
92kb/s-el (ennyit tud a netem). Megpróbáltam a wanadoo-t, de az nem más, mint egy nagyon gyenge sávszélességû idõpazarlás. Nem sokkal ezután a wcora váltottam, és mostanra szedte le, már éppen felinstalláltam. Kb. 1 óra idõveszteségem volt a wanadoo miatt.
Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi, ha ki is jött, nukeos ...
NC.
A medve nem játék.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
siman daemonal.lesz hozza magyarositas?nekem meg igy az elejen kicsit bonyolult.foleg a terkepes resz.lehet benne kereskedni?meg valamilyen szinten epitkezni?A grafika hangok es a zenek a game alatt nagyon hangulatos.ez mar egy hoszabtavu jatek lesz,nagyon jol sikerult.
Jimi Hendrix
Next PC upgrade: 2022
Eljenek a kekekDez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Siman szedem rola 64K-val.
Te meg meg fizettel is a szarert.
masik fizetos hely meg gyors de a 3 CDbol az utolsot elfelejtettek felrakni, ugyhogy most itt allok 2CDvel es a harmadik meg csiga lassusagaval jon, epp a legnagyobb CD

Ha reggelre nem jön le 
leszRed neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
biztos ki kell irni cd re avagy mukodik mountolva is?
csak azt nem értem hogy ha utána mondjuk 5 percel elkezdem tölteni amit nem tudott letölteni csak 404 htm fileban akkor azt leszedi és másikat ront el igy késöbb nem értem...
War. War never changes.
én a wco-rol szedem és olyanokat csinál hogy teszem azt jön a 19. jo lejön és utána csak 15kb-s 404 html filekat szedd le mondjuk a 23-asig és a 24.-st meg elkezdi letölteni de ezeket a html-ket késöbb le lehet szedni mármint normmálisan is de ez miért van? szar a wco szervere igy nem lehet fojamatosan tölteni.... másnak nem volt ien aki onnan szette? vagy a flashgettel van a hiba..