Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Nekem 2 percel ezelött jött le a wandoorol de amikor installálni akarom egyszercsak megáll hogy vmi gubanc van a cédével amirõl telepít.Most akkor ezt rosszul van feltöltve vagy csak én vagyok eggy faszláma
grebber
zsír van Reloaded majd szedem is.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
NE A WANADOOról szedjétek! Lassú.

A játék viszont szuper. Eszméletlenül jól kijön a római seregek taktikai fölénye a brabárokkal szemben. Tulajdonképpen, ha okos az ember és vakmerõ, jóval nagyobb seregeknek is nekimehet. Rotweilerek szuperek. Nem hittem volna, hogy ekkora kavarodást tudnak okozni. 😊 Az ostrom is elég látványos, bár még igazán nagy ostromra nem volt esélyem. A Iulii hadjáratot nyomom. Azt hittem bekrepálok, mert sokáig nem lehet menteni. 😊 De kettõ óra van, és eljutottam odáig, hogy engedett ... 😊

Szuper a játék. Tényleg jó. Kijött a Knights of Honor demoja is. Holnap azt is megnézem ...

A medve nem játék.

Kandurex
Francba, itt szemezek a keményen letöltött 58 megabyte -al az elsõ CD -bõl..már 59....most 60,,...jaj, ez mire lejön lesz délelõtt 10😞...60 és 1/2 ....ééééés....61...hurrá!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát az gáz mert zalman hûtõvel iylet nem kéne, tényleg nagy gáz lehet ott...
(nekem is zalman hütõm van és eddig kihütött mindent rendesne, lekopogom (kopkopkop 😛))

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

donneck
Jaja zalmann alá van pasztázva, rendesen van felrakva?

donneck
Jaja prescott különben is jobban melegszik mint a northwood, de legalább lassabb. 😊

ja, nekem is volt mar ilyen behalt a huto a procin
Kandurex
10 esetbõl 8X ez volt a baj. 2X volt amikor nem volt rendesen beállítva a lap (procc szorzók) és amiatt kapcsolt ki 1 percre.

Kandurex
Majdnem biztos: A procid túl melegszik és letilt az alaplapod. Sürgõsen nézz utána.

mert sokan nem tudják megérteni hogy a clone cd sokkal jobb mint a sima crack... 8persze csak ha nincs kavarás vele mint pl toca 2 esetében, de itt tudtommal nincs)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fritz Von...
Na. Sajnos valami gond van. Egyelõre nem jöttem rá, hogy mi lehet. Leírom a részleteket, remélem valaki tud segíteni.

Gépem: P4 3,06 Prescott (Zalman hûtõ), 1 GB Kingston 500 Mhz, Radeon 9800 PRO 128 MB (catalyst 4.7), Winfos XP (magyar), táp: 550W Aerocool.

Hibajelenség: legkésõbb a második (még tutorial) csatában a gépem egyszercsak kikapcsol, nem is indul el vagy egy percig. Utána meg kezdehetem elölrõl, de megint kikapcsol.

Találkozott ezzel valaki, vagy XP reinstall???

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

toMpEr
bar nemvagom miert jobb, mint a kloncd, de respect mindenestre nekik

toMpEr
Rome: Total War (c) Activision by RELOADED

Tatyla
Csatlakozom a köszönethez!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemsokara mar en is telepitem😊

Köszönet LAccnak az utolso CD kozepe/vege mar full sebesseggel szaguld lefele ( ha a 40K sebességnek nevezheto 😊))
Fritz Von...
Nos. A helyzet a következõ: lejött minden, fel is települt rendesen, el is indult (Daemon 3.46). Most kezdem el az elsõ csatámat. Meg is ittam egy jó adag whiskey-colát. Szóval reszkessetek gallok!

Emberek! Megmondom õszintén, hogy amíg a game települt (és amíg el nem indult) a sírás kerülgetett. A fõzene valami irgalmatlaul el lett találva!

Fritz Von...
Így-így kedves ex-JCSR-es és privát FTP-s kolléga. 😊))

Muszáj kiirni a gamet CDre ?😄

Lacc
insp
"Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi"

Hát bazz, no comment...

Nem tudtam, hogy ezen a gondolaton sírjak vagy nevessek...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

a.carkey
Flashxpvel simán lejött ...

92kb/s-el (ennyit tud a netem). Megpróbáltam a wanadoo-t, de az nem más, mint egy nagyon gyenge sávszélességû idõpazarlás. Nem sokkal ezután a wcora váltottam, és mostanra szedte le, már éppen felinstalláltam. Kb. 1 óra idõveszteségem volt a wanadoo miatt.

Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi, ha ki is jött, nukeos ...

NC.

A medve nem játék.

[Jakuza]
Ne nekem mond es mar vagy 16 oraja fent vagyok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

toMpEr
aki letoltotte bithumenrol jo lenne, ha vissza osztana, hogy masok is jobb sebesseggel tolthessenek, meg neki is jobb ha legkozelebb nem kell varnia, ha uj cucc jon ki

[Jakuza]
Na ha segiteni akarsz nekik, akkor pattanj be az autodba es vidd el nekik a jatekot szemelyesen, hogy nehogy mar letolteniuk kelljen. 😛PPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lacc
Ok, rajta vagyok de emellett még segitek azon aki rászorul 😊
Tatyla
Jöhet köszi!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[Jakuza]
Inkabb szerezz egy SW BF linuxos szervert, hogy vegre jatszhassunk a szervereden. 😛

Lacc
Akinek nagyon kell a játék, és nincs honnan szednie, vagy lassan jön, annak adok ftp-t, de csak az elsõ néhány embernek. Privi rám.
Én torrentel szedtem 90k-val,vegre lejott,amugy mukodik
siman daemonal.lesz hozza magyarositas?nekem meg igy az elejen kicsit bonyolult.foleg a terkepes resz.lehet benne kereskedni?meg valamilyen szinten epitkezni?A grafika hangok es a zenek a game alatt nagyon hangulatos.ez mar egy hoszabtavu jatek lesz,nagyon jol sikerult.

Jimi Hendrix

grebber

jo, aztan majd ha meglesz es mukszik a multi resz is jatszik vki velem? Scipioekkal lennek Eljenek a kekek
[Jakuza]
Szed le a Bithumenes linkrol Bitcomet nevu Bittorente kliensel es az elejen az 1es es 2es CD fajljait vedd ki a kijelolesbol.

nem csak sms web, fizetos FTP ahol ugy gondoltak 2 CD eleg is...
[Jakuza]
De vazz miert bnem volt jo neked amit Tomper leirt Bithumen-es Bittorente link ?
Siman szedem rola 64K-val.
Te meg meg fizettel is a szarert.

nalam neha 4K is van😊) rohej

masik fizetos hely meg gyors de a 3 CDbol az utolsot elfelejtettek felrakni, ugyhogy most itt allok 2CDvel es a harmadik meg csiga lassusagaval jon, epp a legnagyobb CD
igy járnak azok akik gagyi smswebet használnak

Johnyy
DE most téleg, aszittem mindent megcsináltam raktam egy uj reget éás még mindíg szaraxik Ha reggelre nem jön le lesz

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

grebber
Ja okádék.Tököm televan az ember fizet azt mit kap érte 3 kb/s 😞

Johnyy
DE lol ez a vandú igazán a sávszélt lerendezhetnék már 5 óra alatt jött le 35 file, ha még reggel sem játszhatok akor megölök valakit :H

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

thanx!
toMpEr
megy mountolva is

valaki kiprobalta mar?

biztos ki kell irni cd re avagy mukodik mountolva is?
igy elég drága egy játék lesz föleg hogy megveszem eredetibe is
oks már látom hogy irtatok thx😞 de az a baj hogy már második oldal 2x-er dobtam ki sms-t egyszer a wanadoo vagy mi az lassu 1 ora altt leszedett 3 file-t 4kb-20kb-n ingadozott végig ez szarul szedi. magyar warezok😞
igy most 13-at hagyott ki pplusz kb még 4-t és igy vok a 34-senél tehát 34-böl kb a felét nem szette le ez igy nem jo nagyon nem ha tud valaki valami segitséget az plz irjon
csak azt nem értem hogy ha utána mondjuk 5 percel elkezdem tölteni amit nem tudott letölteni csak 404 htm fileban akkor azt leszedi és másikat ront el igy késöbb nem értem...
igen tipikus wco hiba... próbáld újra, vagy nevezd át ha lejötta file csak a neve rossz

War. War never changes.

Lacc
A WCO ilyen, sokat panaszkodtak már rá... Szvsz inkább majd menj máshova legközelebb.
hello!
én a wco-rol szedem és olyanokat csinál hogy teszem azt jön a 19. jo lejön és utána csak 15kb-s 404 html filekat szedd le mondjuk a 23-asig és a 24.-st meg elkezdi letölteni de ezeket a html-ket késöbb le lehet szedni mármint normmálisan is de ez miért van? szar a wco szervere igy nem lehet fojamatosan tölteni.... másnak nem volt ien aki onnan szette? vagy a flashgettel van a hiba..
toMpEr
van erre kulon topic...