Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na azért ne mondjunk iyleneket nekem megy full sávszéllel egyész szépen. FlashFXP-vel.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Nem még nem tudtam menteni, csak ki kellett lépnem egy sürgõs meló miatt 😞, kb. ott tartottam, hogy a senatus megbízásából a második provinenciát foglaltam el, de még semmi mentés...😞 mikor lehet menteni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Johnyy
Figy! TE ugye kiléptél de hogy mentetted el mert én akárhányszor kilépek mindíg kezdhetem újra

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
😉 És azt hogy mondjuk csinálok egy kikötõt,, valahogy meg lehet nézni MAGÁT A VÁROST? meg a védelmet azt hogy kell ! ketonákat kell a salyát csapatból benne hagyni , meg azok a polgárõrök mire valók?

Kandurex
Tényleg, hol lehet elõször menteni?

Fritz Von...
Na. Eddig nyomattam a játékot, most már éhes vagyok és megnéztem, ti hogy álltok. 😊

Szóval: amit befejeztem az a Prologue rész, ahogy voltaképpen magáért Rómáért megy a csata a három ház között. Pici olasz map. 😊
De elkezdtem a Juliusokkal a nagy hadjáratot. Most épp a görögökkel és a numídiaiakkal csatázok. Egyszerûen hihetetlenül meg van csinálva a játék. Ha egy ideig nem csatázok, akkor is tökéletesen elvagyok a városmenedzselgetéssel. És akkor nem is akarok csatázni. Ha meg jön egy (mondjuk megtámadnak), akkor meg folyton csatázni akarok, mert az is iszonyat jó lett!

Városmenedszelgetés ügyben: a jövedelem lényege a kereskedelem, nem feltétlenül az épületek. A diplomatákkal el lehet menni a többi néphez és felajánlani a Trade agreementet. Nekem most Large City-k vannak, de körönként hoznak olyan 1500 aranyat kb. Minél több néppel kereskedsz, annál több mani jön be. Ehhez még kikötõket is kell építeni, mert onnan is jön be lóvé.

Amivel kivan a hócipõm, hogy olyan buzeráns, impotens családtagjaim vannak, akik képtelenek fiút összekamatyolni. Van kb 12 lány, meg 4 férfi a családban. Ehh..

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Johnyy

Johnyy
Figy! Na msot ha játszok én mondjuk 5 óra játékidõ után kilépek akkor legközelebb onnan akarom folytatni, na ezt hogy?
Mert van olyan hogy load game(nem játék közbencsak azért mondtan hogy akkor hol és hogy)

FREAK
nemá, te komolyan gondolod?????

Riszpekk

Johnyy
ADig nem amég meg nem tom hogy kell aztán itt sem vagyok európa meghóítása és a fölközi tengeri hegamóniáig 😛PPPPP

FREAK
HARC KÖZBEN MENTENI????

Na elmész te!!

Riszpekk

Johnyy
Hol kell menteni mert harc közben nem csinál rá semit a menüben fölösleges a futkározós térképen meg save failed, ,de már nagyon unom hogy 5. jéree játszom végig a tutorial pályát 😞((

Köszi rendicsek vagy csak nekem nem megy céges tûzfal mögül csak az ftp. 😞
[Jakuza]
#1461 #1441
Termeszetesen az #1461 -nel annyira modosul a dolog, hogy azokat a fileket szeded ki amiket nem akarsz letolteni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

HELLLLPPPP!!!
ccd-rtwc.r06 fájl nincs meg valakinek!
Elõre is köszi!!!
M
Pluskast
Hát nem tudom. Ott van pl kárthágó városa. Kb 50 éve elfoglaltam a legnagyobb városom méretére is azt írja ki a gép hogy Huge és kb 110-et hoz körönként.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

na kiirtam öket csinálok még egy kis helyet mert 3,4gb-t követel és telepitem alig hiszem el
Kandurex
crc ellenõrzés vótmá?

oks sikerült köszi a segitséget
ok thx megprobálom
ccd-rtw bin failed the file is corrupt valami ijet ir ki
Johnyy
nme jó az egyik file, próbáld az 1. fiet winacehoz és a többit meg winrarhoz társítani és ha ki akarsz tömöríteni mindíg az 1. lesz winace ikonos így kapásból azt indítod el és próbáld úgy,, nekem az volt a baj hogy nem az 1. nyittotam megés ezért irta ki a crc-hibát,de kitömöríteette utánna rendesen! 😉

rossz az egyik file, szedd le ujra...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hello!
segitesetek a 3cd kitömöritésénél azt irja ki hogy crc hiba a bin file-ban a 99%-nál ezt miért irja ki? pedig minden file megvan help me
Johnyy
Elég loserség de játék közben b.szik menteni a térképen meg kiirja hogy sév failed, most akkor hol mikor és hogy, ?

Hogyhogy, befenyitette a BSA, vagy mi? Mas neven futnak ezentul?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

nalatok se segitenek a tobbi romaiak?
pl engem folyamatosan nyirnak az egyiptomiak, kozben meg szovetsegben vannak a Juliusokkal
Johnyy
THX By

Kandurex
Miután így volt az összes részben..

ctrl+s
Johnyy
HOGY LEHET MENTENI?

rajottem miert mennek a varosok egy ido utan mindig minuszba. Ha megnezed a kotlsegeket kiirja hogy az osszes katona fenntartasi koltsegeit a provinciak lakossagahoz kepest aranyosan osztja el, tehat minel regebb ota vna mg egy varosod es igy no a lelekszama, ugy adoznak egyre tobbet
FREAK
ok

Riszpekk

én nem mondtam hogy 2 óra alt kel és szeirntem nem is annyi..., és igyis lehet vele eleget pepecselni szvsz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
#1602 ????

Pluskast
Szerintem meg abszolút nem. Az elsõ nagy hadjáratnál az a gond, hogy nem te irányítod rómát, hanem rajtad kívûl van még a szenátus meg másik 2 ház. Ezek mindenkinek hadat üzennek olyanoknak is akkikel nem biztos hogy háborúzni akarsz mert ott vannak a saját kiszemelt ellenségeid. Ha te irányíthatsz egy birodalmat csak azzal háborúzól akivel te akarsz. Nem pedig a fél mediterrán térséggel.

FREAK
régen minden hosszabb életû volt, manapság "pop" játékok vannak

Riszpekk

az biztos hogy medieval lords a várospépitöknek szol de pl kiprobáltam és a véleményem rola hogy a caesear3 vagy pharaoh sokkal jobb e téren.nem tetszik a 3d a játékban
hát megint mondom gondolj a medievalra mennyi ideig lekötötte az embereket valaki még mai napig is játszik vele holott se video bejátszások nem voltak benne se küldetések mint itt pl amit a senatustol kapsz
FREAK
attól függ, aki csatázni akar, annak jobb, aki várost építeni, annak rosszabb....

az meg nem sok örömöt okoz, hogy egymás után az összes néppel belekezdesz, legalábbis nagyon elvakultnak kell lenni hozzá....

Riszpekk

hmm azért a medieval lords meg ez ég és a föld😊 bár az se rosz játék de azért lássuk be hogy ez jobb
nyugi nem fogod egy hét alatt égig játszani mivel hogy az elsö kampány is sokáig tarthat szerintem.plusz ott a többi nép meg még van plusz kettö romai frakcio.tehát nem számolva a multival történelmi csatákkal,és a sokszoros ujrakezdéssel.gondolj a medievalra fele lehetöség se volt benne ami ebben benne van se történet stb. mégis rengeteg ideid lekötött.
Johnyy
Figyi! Mebnteni lehet , mert elkeztem a prológot kikaptam a barbárokat meg elfoglaltam 2 erõdöt és csak úgy spontán kilépett, na ez miért van,, meg most kezdhetem elõlröl az egészet, a franc!! FÁKK na de lehet menteni?

FREAK
azért a Medieval Lords se kutya!

Riszpekk

FREAK
na jó, de mi abban a jó, hogy valaki megveszi a játékot, és egy hét után kijelenti "Végigjátszottam. Tizenkétszer!!" 😊

a stratégia lényege (ha már nem realtime) a tartós játékélmény lenne, különben ott van vagy 100 RTS, ha valaki 2 órás élményekre vágyik....

Riszpekk

és amugyis ez a legjobb stratégia játék ami megjelent az utobbi idökben és szerintem jodarabig nem is jelenik meg ennél jobb.
olvasva az alábbiakat megfogant bennem egy gondolat szerintem nem kéne lovagolni hogy 1 honap vagy 6 onap egy kör meg ilyen kis aproságokon örüljön mindenki hogy egyáltalán megjelent a játék és nem kell fél évet vagy 3 honapot várni.
Pluskast
Valaki rájött már a városok gazdasági irányítására? Nállam egy idõ után a városok mindíg minuszba mennek át és nem tudok rájönni miért. Akár úgy hogy én állítom be az adót akár úgy hogy a gépre hagyom. Valakinek van valami tippje?

80 az simán kicsi..., szelektiven kekll olvasni és akkor értelmes comentbõl máris nem 80 van 😊

ez olyan mint a save kérdése amugy, nekem az nem tetszik és az sem állitható
ez szvsz tök jó igy de ez sem állitható de én spec nem is bánom, nem mindenki idõmilliomos hogy 50 év keljen egy startégiai/taktikai game végigviteléhez 😊

FREAK
azt írtad kicsit, nem 80 kommentet 😊

6 hónap is sux, ez akkora baromság, hogy ..... tyû 😊 hat hónap alatt gyalog el lehet jutni Rómától Párizsig vagy még tovább, ez alatt a játékban, gondolom, épp csak átléphetsz a szomszéd megyébe..... bullshit

legalább állítani lehetne 1-12 hónap között ízlés szerint

Riszpekk

segitek:
láss is ne csak nézz 😊