Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Szóval: amit befejeztem az a Prologue rész, ahogy voltaképpen magáért Rómáért megy a csata a három ház között. Pici olasz map. 😊
De elkezdtem a Juliusokkal a nagy hadjáratot. Most épp a görögökkel és a numídiaiakkal csatázok. Egyszerûen hihetetlenül meg van csinálva a játék. Ha egy ideig nem csatázok, akkor is tökéletesen elvagyok a városmenedzselgetéssel. És akkor nem is akarok csatázni. Ha meg jön egy (mondjuk megtámadnak), akkor meg folyton csatázni akarok, mert az is iszonyat jó lett!
Városmenedszelgetés ügyben: a jövedelem lényege a kereskedelem, nem feltétlenül az épületek. A diplomatákkal el lehet menni a többi néphez és felajánlani a Trade agreementet. Nekem most Large City-k vannak, de körönként hoznak olyan 1500 aranyat kb. Minél több néppel kereskedsz, annál több mani jön be. Ehhez még kikötõket is kell építeni, mert onnan is jön be lóvé.
Amivel kivan a hócipõm, hogy olyan buzeráns, impotens családtagjaim vannak, akik képtelenek fiút összekamatyolni. Van kb 12 lány, meg 4 férfi a családban. Ehh..
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mert van olyan hogy load game(nem játék közbencsak azért mondtan hogy akkor hol és hogy)
Termeszetesen az #1461 -nel annyira modosul a dolog, hogy azokat a fileket szeded ki amiket nem akarsz letolteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ccd-rtwc.r06 fájl nincs meg valakinek!
Elõre is köszi!!!
M
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
segitesetek a 3cd kitömöritésénél azt irja ki hogy crc hiba a bin file-ban a 99%-nál ezt miért irja ki? pedig minden file megvan help me
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
pl engem folyamatosan nyirnak az egyiptomiak, kozben meg szovetsegben vannak a Juliusokkal

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hát megint mondom gondolj a medievalra mennyi ideig lekötötte az embereket valaki még mai napig is játszik vele holott se video bejátszások nem voltak benne se küldetések mint itt pl amit a senatustol kapsz
az meg nem sok örömöt okoz, hogy egymás után az összes néppel belekezdesz, legalábbis nagyon elvakultnak kell lenni hozzá....
Riszpekk
a stratégia lényege (ha már nem realtime) a tartós játékélmény lenne, különben ott van vagy 100 RTS, ha valaki 2 órás élményekre vágyik....
Riszpekk
ez olyan mint a save kérdése amugy, nekem az nem tetszik és az sem állitható
ez szvsz tök jó igy de ez sem állitható de én spec nem is bánom, nem mindenki idõmilliomos hogy 50 év keljen egy startégiai/taktikai game végigviteléhez 😊
6 hónap is sux, ez akkora baromság, hogy ..... tyû 😊 hat hónap alatt gyalog el lehet jutni Rómától Párizsig vagy még tovább, ez alatt a játékban, gondolom, épp csak átléphetsz a szomszéd megyébe..... bullshit
legalább állítani lehetne 1-12 hónap között ízlés szerint
Riszpekk
láss is ne csak nézz 😊

THX By