13587
-
#4114 Háttőőő... olvasni régen olvastam, olyan 12 éve kb. A filmet néztem, abban nincs. :))) Ideje azt is elolvasni megint. -
#4113 Ne akard megtudni. :)))) -
Ranger23 #4112 Köszi egynek jó ötlet.
Hogy lehet kiíratni az FPS-t?
Kiváncsi lennék mit művel tömegjeleneteknél a gépem:) -
haxoror #4111 Építsd le a fölösleges(nem harcoló) drága egységeket és rendfentartásra olcsó parasztokat használj -
Ranger23 #4110 Több mint 20 tartományom van és nem tudok gazdaságos lenni. Hihetetlen. Ha nincs hadsereg a városban lázadnak, de ha van akkor meg azért nincs pénzem mert nagy a zsold. Nem lehet egyensúlyt találni... -
Ranger23 #4109 Nem nagyon értek alamit. Ha belemegyek a városban és ott megnézem a Settlement details-t akkor látni ugye, hogy a város mi miatt nem tud növekedni stb. Van ott egy Squalor nevezetű ami fordításban mocsok, nyomort jelent. azt hogy lehet eltüntetni??? Még valami: Azért többet kell fizetni a városnak a katonaságért ha az a várostól távolabb van? -
Larvin #4108 megint újrakezdtem, ezúttal a senate mod miatt ami korhűen állítja be a szenátus tagjainak nevezését -
haxoror #4107 Nem Dózsa hanem valamilyen koszoslábú beduin szardarabok de már úgy is kiírtottam őket szóval mindegy :P -
haxoror #4106 Nem olvasta a Gyűrűk urát -
#4105 Tényleg Braveheart! Már akartam korábban kérdezni: mi ez az aláírás? Jelent valamit? Mert elég törökös hangzása van és hát ugye WWallace skót volt. :) -
#4104 "Dózsa György unokája vagyok én..."
-
haxoror #4103 egy szakasz felkelő paraszt megfutamította az egy szakasz eastern infantrymat...
érdekes... -
#4102 Milyen tímde? FoP! Neked is olyan logód van. -
Braveheart #4101 ctrl+bal klikkel tudsz több egységet kijelölni, ctrl-A-van az összeset -
AmcsiGyilok #4100 Őrületesen jo lett a game:D
Igaz még nagyon az elején járok de az a feeling nagyon ott volt amikor malydnem 2x túlerőt vertem visza támadáskor:D
Lenne egy kérdésem:ha a sereggel bemegyek egy városba hogyan tudom az egész sereget kivinni onnan nekem csak egyesével sikerült de az egészet sehogyse plshelp:D -
wallen #4099 Milyen FoP? tímde
Egyébként a brittekkel vicces. Közel 20 éves háborúskodás után sikerült egy várost szilárdan megszereznem a kontinensen. Eddig két frakcióvezető halt meg másodlagos csatákban - olyan ratyi (copyrigth by D2MH) a főnökök testőrsége. Jó egységük egyáltalán nincs - a druidák lehetnének, de nem lennének harmadannyian, mint a többi gyalogság.
Szerintem 100 év alatt sem verekszem el magam Rómáig. -
#4098 Őrült Gyenge......... -
#4097 köööösz -
haxoror #4096 írd át a descr_strat.txt-ben
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
britons
greek_cities
macedon
pontus
armenia
dacia
scythia
spain
thrace
numidia
end
unlockable
end
nonplayable
romans_senate
slave
end -
Braveheart #4095 Neked kell leigáznod őket. -
haxoror #4094 thx :) -
#4093 Mármint akiket én? Ha más, az nemjó? -
Braveheart #4092 Azzal mehetsz akiket leigáztál a rómaiaiakkal. -
#4091 Lehetne egy kérdésem? Mikor lehet minden néppel menni? -
#4090 Az ŐGY egy Hanczur által kiokosított megnevezés. Jelentése: Őrült Gyenge. :)))
De a két éves BF pályafutás alatt létrehoztunk egyéb hasonló megszólításokat is. Mint például:
Überláma, szar, ratyi, úristen!, szerencsétlen...
-
VGQ #4089 A szokásos gombal.Vagy valamelyik a körülivel. -
#4088 konzolt mivel lehet kihozni? -
#4087 nemtud valaki pénzkódo ka játékhoz mer volt 30 ezrem de 1-2 év alatt leszedték:(( -
haxoror #4086 izé...
mi az hogy ŐGY? -
#4085 Látszik is néhány meccsünkön........ -
#4084 Ez sajna igaz..... -
#4083 Már alig várom..... -
#4082 Azaz nem, mert az a két láma nem érti, hogy mi a stratégiai játék. -
#4081 Hehe. Négyen bemegyünk Testudo alakzatban a helységbe. -
#4080 Urban coho....kiséretében,és persze nehéz lovasság......Lenne nagy riadalom...... -
#4079 Jah. A fél FOP is ezt nyomja. :)))) -
#4078 Elefántháton kéne menni. :))))))) -
#4077 De jóóóó is volna.... -
Timur Lenk #4076 Rome magyarosítás elérhető itt:
http://nismaster.fx3.hu/ -
#4075 Bf-talin a hadvezérek összeülnek,és mindent megvitatnak....