Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
DE az egyik legjobb gém!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Na éz is az alábiakat terveztem a hétvégére és milett belõlle : Rome és SG....

Vloban ez a legjobb jatek amivel eddig osszefutottam!!!
Bar mar annyira vartam, h feltem nem tud meglepoen jol szerepelni nalam, de megis...
Suli, baratno, haverok, bulik most biztos hatterbe szorulnak 1 idore

Johnyy
Fan valahol egy magyar leírás a gém rendszerérõl, mert még nem nagyon értem

Fritz Von...
Ja még valami: használ valaki közületek orgyilkost? Nekem volt egy, aki eljutott 11, vagy 12 pontig. De onnan az istennek sem akart fejlõdni. Ez lenne a max?

Most azt próbálom ki, hogy bent hagyom az egyik városban, ahol van Scriptorium, hátha õ is tanul valamit.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Akarod mondani: nyugaton vagy levédve...

Nekem az a bajom, hogy olyan békés alkat vagyok. Van kb. 6 városom, amikben szinte minden megvan. Termeleik a manit is, elvileg semmi akadálya nem lenne annak, hogy megtámadjam a germánokat mondjuk, vagy elinduljak keletre. De valahogy az túl brutál lenne. 😊

Én most mindenáron a szenátussal akarok dûlõre jutni. De nem akarja. Most kitalálták, hogy foglaljam el az egyik egyiptomi tartományt 10 kör alatt. Na persze. Oda sem érek.
És kb egy órája is kitaláltak valami faszságot, amit nem tudtam megoldani. Átvizsgálták a családot és az egyik egész jó vezetõm öngyilkosságot követett el, mert kiderültek dolgok. ÁÁÁÁÁ!!!!

Ez a game nemhogy a legjobb a sorozatban, de szerintem a valah készített LEGJOBB stratégia!

Mármint ez:

Bocs, ez lemaradt:

Igyekszem, elhiheted...

a.carkey
Szállítani lehet velük ...

A medve nem játék.

a.carkey
Minél több, annál jobb! De persze nem árt, ha a legjobb fajtából valóak ...

A medve nem játék.

A hajocsatak kimenetele mitol fugg? Lehet a hajokra fegyverzetet rakni, vagy emberkeket?
kosz, csa
a.carkey
Elfoglaltam Galliát, a Britekkel szövetséget kötöttem, és ezzel Keleten levédtem magam. Hispániában csak Crodoba maradt ellenséges kézen. Karthágóén. De nem csesztetem, mert sajnos éppen most öregedett meg a leaderem és attól félek, hogy bekrepál hadjárat közben.
A poén kedvéért elfoglaltam a Dákoktól (hehe) Aquincumot. Ha felfejlesztettem, megteszem fõvárosnak ... 😊
Róma hatalma Itáliában egy darab városra korlátozódik Róma városa mellett. A Brutiiktól megbribeoltam két alsó városát. A szenátus persze követeli, hogy 10 kör után adjam vissza. Hehe. Vissza is szoktam kettõvel a vége elõtt, de mivele nagyon fejlett cityk, állandóan visszaveszem õket újból, majd 10 körig megtartom, közben termelik a lovettát és a kaját, meg a seregeket ... 😊
Egy legioval orvul elfoglaltam Alexandriát. Kb. 10 éve tartom, mindig megtámadnak, próbálják visszavenni, sikertelenül. 😊 Flottán hozom bele az erõsítést, szóval szopnak, mint a torkosborz. Kicsit lázadozik a nép, de leszarom.

A Rotweilereket még mindig nagyra tartom, bár a harci értékük védekezésben jobb. 😊

Ennek ellenére a római seregeknek a lovassága a legjobb. Ez tény.

Elefántokkal 1x találkoztam, de ballistákba botlottak, még a vonalaimat sem érték el. 1 nap full játék után azt kell, hogy mondjam a sorozat legjobb darabja született meg. Nagyon megcsinálták!

A medve nem játék.

hello!
játszottam tegnap is meg ma is elég sokat és meg kell állapitanom hogy ez a game az egyik legjobb strat játék amive eddig játszottam.volt sok ojan csatám amiben az ellenfél 0 embere élte tul.én védtem kétszeres tulerö az a hülye meg neki idnitja minden emberét egy résre a falon amit nem javitottam ki. beálitom a katonáûkat bejönnek egy pillanat alatt elfutnak lovassságal meg lemészárlom mind😊
juliusokkal vagyok és galliával vivom a háborut elég keményen melette nehezen de teljesitem a senatus akaratát😊
érdemes megcsináni amit akartak mert jött egy nagy gall sereg és elkergették nekem 2x-er is ezzel megmentettek...
micsoda logika... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ezt úgy érted, hogy a full játékban ez a probléma már nem áll fenn?

traXion
Helyes. 😄

Fritz Von...
Nem bonyolult ez sem. Meg kell neki adni az idõt, amíg mindent felfedezel. És mivel ez egy elég hosszú game, sokmindent kell felfedezni. 😊

Na. Most van tele a tököm a szenátussal. Egyszerûen nem hiszem, el. Folyamatosan baszogatnak, jutalmat már nem is adnak semmiért. Emellett utálnak, mint a szart. És ez azért érdekes, mert a kör lezárása után megjelenõ info ablakokban azt írják, hogy sosewm látott magasságba szökött a szenátus szemében a népszerûségem.
Ennek ellenére akárhány agyonképzett családtagom van, mindig valamelyik buzi Scipiot, vagy Brutust választják be.

Azt hiszem, hogy eljött az ideje a totális hatalomátvételnek.

Fritz Von...
A demonál nekem is ez volt, szintén 9800PRO-val. Ne a demoval nyomd.

traXion
😄

grebber
Sajna az én szintemet meghaladja a game.A Shogun sokkal egyszerûbb volt.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Ne bíztasd....megteszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nyiss neki egy topikot ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hm ez nem rossz... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

azt a érszt ugy hivják hogy tutorial, ovlasgasd el amiket mondanak és akkor kiderül mit mikor miért kell csinálnod pontosan..., ennyi...

Kandurex
ja

grebber
Ki lehet röhögni meg lehet jókat mokázni,de valaki elmondaná mit kell csinálni a legelejébn a Prolog résznél a csatát megnyertem de a térképen nem tom mit kell.???
Van már csómó egységem de nem tudok támadni.MÉR?

Next PC upgrade: 2022

ez komoly?

Lejátszod a kampányt, utána választhatod bármelyik népet.
válasz eccerû: ovlass vissza 😊

bazza
Hali!
Nagyonállat!
Fúúú csak rögtön egy kérdést nyomnék le: Csak rómaiakkal lehet lenni? A kampány menüben csak rómaiak vannak...Sõõõt Nincs kedve vkinek egy FAQ-ot összeállítani? Na most ájmost vaok, szva megyek aludni, de vki gyors válaszoljon má ha tud...Ú de szét vagyok esve...😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

sehova szerintem 😊nekem ugy tünt csak külsõ progival lehet cisnálni...

toMpEr
nem, te valaszthatod ki a csapatod osszetetelet

Kandurex
Péládul játszol a full-al, jobb ötletem nincs.

Volt egy gondom a demonál, nem tudom, másnál jelentkezett-e hasonló probléma. Egy Radeon 9800Pro kártyával futtatom, és a csatánál idõnként az egyik ellenséges távoli csapatból kiindulva az ég felé (átlósan a kamera fölé) vibráló színes sávokak látni idõnként. Aztán abbamarad. Igazából addig tart, amíg az íjászok hátulról nyilazzák õket. Aztán minden rendben. Valakinek valami ötlete? (Természetesen legfrisebb driver telepítve.)

LoCk
Köszi

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Valaki Plz. rakjon fel egy save-t. A legelso mentes kellene.

Nincs kedvem tobb orat elkúrni,mielott eljutnek a mentesekig kiakad.

Valaki kerem adjon egy legelso savet.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Johnyy
majd jáccunk ! ugye multiban a szinglben mexerzett seregel nyomulsz?

toMpEr
"...Azán beolvasztani õket a városokba, növelve a népességet ... 😊"
Hogy erted h beolvasztani?Siman feloszlatod a sereget v van 1 ilyen lehetoseg is?

Vki tudja mi befolyasolja h milyen nagy tavot tud megtenni a seregem, mert az 1ik egeszen nagy tavokat megtesz a masik viszint alig halad😞(?talan a merete?)ill. mit szamit h csaladtagjaim milyen posztot toltenek be a senatusban?

Johnyy
MI a címe annak a honlapinak???

Fritz Von...
Na még egyszer: HOVA MENTI A SCREENSHOTOKAT A GAME? Csináltam egy rakást, de egyszerûen nem találom. PLs help!

Fritz Von...
A mínuszosokat kérdezed? Elvileg úgy van, hogy amint eléred a következõ méretet a lakosságban, akkor egybõl meg kell építeni a megfelelõ helytartói épületet. Minél tovább vársz, annál kisebb lesz a szaporulat, és végül kurvanehéz lesz elindítani. Szóval abban a pillanatban kezdd el építeni. Sztem ennyi.

Most irtottam ki a gallokat. De hogy mekkora ratyi köcsög ez a szenátus. Vazze, egyetlen nyamvadt Aedilis-i pozíció van a családomnál, mindegyik fontosabb a rivális házaknál. Ehhez képest nekem adja ki a szenátus, hogy 10 kör alatt hódítsam meg Galliát. Jah, és ráadásul lófasz jutalom, ehelyett ha nem sikerült volna, akkor vizsgálóbizottság kezd turkálni a szennyesemben (ez mondjuk már akad bõven).

Úgyhogy elhatároztam, hogy módszeresen elkezdem ritkítani a Scipiok és a Brutusok családtagjait két orgyilkosommal. Egy pozíció már meg is üresedett... 😊)))

Johnyy
amúgy, belinkeltetek egy lapot amikor a demó volt a fõtéma,,, mi is volt a címne????

Johnyy
Crack
Csak azt nem tudom hogy mit ad?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

LoCk
Honnan lehet letolteni?
Az már nem akad ki?

van hozzá a bithumenen working crack...

LoCk
Ja!Rome.Total.War-RELOADED verziót.