13587
  • Apache00
    a Time limit negator modot használja vki? Azzal asszem ki-be lehet kapcsolni az idölimitet csata alatt
  • VGQ
    Ja és merre találom a screenshotokat amiket csinálok?Mert be akartam végni,de nem találtam sehol öket:((

És hogy is kell kicserélni a zenéket?????
  • VGQ
    Teljeseitsd a szenátusi kéréseket és akkor egy idö után benneleszel a joban.De én nemtom,mert én nem jutottam el odáig,hogy a senátus ellen harclojak.

Pontosabban eljutottam,de kb 10 körön belül szarrá vertek,mert az még a legelsö játékomban volt.

Nekem eddig a rekord egy 64 éves kérö volt.Rényomtam az end turnra és meg is halt!!!:))
    Iszonyu lol volt.

Azt kéne valahogy megoldani,hogy ha elfoglalod az ellen fövárosát ahol a népbonuszos katonákat gyárthatod akkor tudj te is gyártani olyanokat.Élvezném az Urban légiokat Fárao ijjászokkal elefántokkal,meg spártai harcosokkal támogatva.Galliának biztos nem tartana sokáig a fennmaradása:)
    Jah a Kataprahtokat kihagytam:)
  • Gábor
    Ez olyan szemétség! Négy frontos háborút folytatok scipii,julii,trákok,és egyiptomiak ellen. Elfoglalom Jeruzsálemet,azon filózom,hogy melyik fronton vágjak oda, erre bejön a video, hogy gratulálunk Cézár, vége a játéknak. Nem fair!
  • Joke
    Nem tom megtámadni őket,azt írja nincs elég támogatóm. Mit csináljak, hogy legyen?
  • Árnyvadász
    Te szoktál csinálni ilyet? Erre gondolok:

Van úgy, hogy amikor sok vezérem van, akkor akár egy seregbe 4-5-öt is berakok. Így egyrészt a sereg is sokkal szívósabb lesz, másrészt ha valamelyik el is esik, akkor nem csökken le a morál, mivel a másik 3-4 vezető még mindig vígan él:)

Nekem bejött eddig. És mivel az ilyen vezetők, mind fasza kis lovas guard-okat kapnak, így erősebb is a sereg, ha lovas szempontból nézem a dolgot.

• Árnyvadász
    Megmondom őszintén én a korukat nem nézem, csak a képességeiket. Na ez öreg hiba részemről... Ezután jobban odafigyelek.

Egyébként úgy vagyok ezzel, hogy mégha csirke is (kis képesítésű) a férfi aki jön, és már sok városom van, akkor beveszem, max. a városba marad és ott fejlődik.

Meg ugye mivel a retuine-okat pakolni lehet, így ellensúlyozni is lehet, hogy a csirkéből nagyjából pulyka legyen:)
  • haxoror
    Hát amikor egy 50 éves jelentkezik a 12 éves kiscsajért azokat én is elzavarom a francba
  • Árnyvadász
    Nekem ilyen sosem volt. Mindig volt elég férfi. Amúgy állítani nem lehet, de nem az a gond, hogy amikor új fiú jönne a családba, te nem fogadod be, mert mondjuk nincsenek túl jó képeségei? Magyarán elhajtod az udvarlókat... :)

Próbálj meg egy nagyobb sereget összeverbuválni és nekimenni gyengébb ellenfeleknek, csapatoknak, hátha kineveznek egy addig névetelen katonából egy vezért! Hátha, meg kell próbálni...
  • Johnyy
    HAli! Az a helyzet hogy tele vagyok katonákkal akkora bevételem van hogy jujj mennék hódítani és nincs hadvezérem,, nem születnek,, egy kiló csaj van a családba :(((((((((((((((((((88888 Hogy lehet átálítani a dolgot "fiútarmelésre"??
  • Árnyvadász
    Sajnos otthon nincsen netem. Vidéken ahol lakom, csak ISDN, meg modemes lehetőség van, én meg ADSL-t szeretnék mindenképpen. A munkahelyi net nagyon ász, de itt meg a gépek gyengék, mivel:

Munkahelyi gépen meg integrált videókártya van. Bár lehet ettől függetlenül megpróbálom, hogy milyen itt bent. Ha már fut úgy, hogy nem szaggatja szét magát akkor részemről is ok.

Mindenképpen kipróbálom itt is, amint meglesz aztán kis látszámú egységekkel megnézzük a dolgot!
  • Von Hanczur
    Ha meglesz az eredetim nyomhatnánk Multit.....
    Ha belefér az idődbe....
    Előre is THX....
  • Von Hanczur
    Fritz von.....Mikor lessz kapható az RTW????
    Kéne egy példány számomra....
    Vagy a ratyi Nyalival intézzem??
  • Von Hanczur
    Vigyétek......
  • Árnyvadász
    Amikor búzaföldek vannak a csatatér közelében, mindig a Russel Crow által alakított Maximus jut az eszembe. Pont az a jelenet, amikor sétál a búzatáblán és a tenyerével lassan végigsimítja a kalászokat. Ha esetleg elveszteném a csatát, tudjam hogy az Elíziumban még várnak rám:)
  • Árnyvadász
    Most valóban, vagy görög van a falóban? :)
  • Von Hanczur
    Valóóóóban....
  • Yossarian
    sztem nem lol, nagyon hangulatos leírás :)
  • Yossarian
    Az Industry Giantben meg egy idő után mexűnt a kereskedelem. Ha jól rémlik, akkor az X2-extensionben is valami gazdasági bünti járt a warezolásért :)
  • Árnyvadász
  • Yossarian
    nem csak 500 arany kell az erődhöz. Csak családtag építheti.
  • Árnyvadász
    Másolásvédelmi hibára gyanakszom. Magyarán a törés nem oldja meg ezt a hibát. Eredeti verzió kell. Szerintem.

Anno még leírtam ide, hogy a TOCA Race Driver (első rész) crack-el ment, gond semmi. Aztán a játék végefelé kb. olyan szinten a vége, mint mondjuk itt a BC200 (azért az elég sok játékóra) fogta és kilépett. Utána nem engedte visszatölteni az állást. Teljesen behalt. Az már más tészta, hogy utána már telepíteni sem lehetett. Mert ezt lehet, csak ugye akkor újra kell kezdeni ahogy írtad.

Hamarosan meg lehet venni az eredetit és akkor nem lesz ilyen gond.
  • Von Hanczur
    Very Looooooool......
  • Larvin
    ok. azhiszem minden infót beszereztem a grafikai módosításokról

tudok már unit cardot berakni, cserélni, vagy egységek kinézetét módosítani bár ezutóbbit csak úgy, hogy lemásolok egy másik egységet :)
    valamint tudok más zenét betenni, persze ez mind nem nagy szám mert én is az infókat másoktól gyüjtöttem össze, ha valakit érdekel itt is közzé teszem (magyarul), ha lesz időm, de most tanulnom kell :(
    a modokról annyit, hogy az egységek átszabásán kívül én a total realism 1.0-t és a senate modot használom, de hamarosan lesz sztem realism 2.0 is, de az 1.0 is elég jó már
    további infók: olvass vissza :)
    lustábbaknak:

http://www.rometotalrealism.com/

http://www.twcenter.net/forums/index.php?showforum=45

http://www.twcenter.net/downloads/db/?act=mods&cat_id=10
  • galenius
    HELP!
    Elértem ie:200-ig és semmilyen mentést nem engedélyez kimenteni/betölteni, kilép a progiból mint ahogy a kör végén is.
    Újra telepítettem, most működik, de az előző játék mentéseit nem engedi visszatölteni így újra kellett kezdenem pedig már nyerésre álltam. 1.1 Patch/crack fent.
    Nálatok is előfordult ilyen? Crack gond lehet vagy mi?
  • VGQ
    Amikor kedved van és ugy érzed erös(ebb) vagy.

Hát nemtom lehet én is bénán játszok,de nekem sem volt eddig 1 néppel sem pénzem kivéve a görögöket ott uszkáltam a zsében.
  • Joke
    Hali! Én is nyomom már egy jó ideje a Julii-kal, egész szép nagy területet elfoglaltam. Legyőztem a therionokat(vagy kiket, nem tom megjegyezni a nevüket) meg a gallokat teljesen nyugaton. Carthago elfoglalva. A gond ott volt, hogy volt 200 rugóm, és asszem a nagy seregem miatt az összes elment, és most tartok a nagy anygi csőd felé. A lényeg, hogy nagy a terület, de a gazdálkodást jól elcsesztem. A senatusban már csak egy emberem van(nem akartam megtámadni a görögögek, mert a szövetségesem volt), úgyhogy azt hiszem előlről kezdem. Mitől függ az, hogy mikor tudom megtámadni a többi római családot?
  • Apache00
    aki felrak vmilyen modot és beválik neki, az ossza meg velünk please
  • Apache00
    thx a választ, sztem én is csak késöbb rakom fel, mert több negativumot is hallottam rola, egyes egységeket állitolag nagyon lebutit
  • Fritz Von...
    Személyes véleményem: addig, amíg látok fantáziát az alapjátékban, nem fogom feltenni a realism modot. Befejezem Karthágóval, utána Egyiptom, meg mondjuk a germánok. És végül lezárásképp még egyszer a Julii-ház. És majd ez után teszem csak fel.

• Apache00
    Valaki a #4120-as kérdésemre a modokkal kapcsolatban?
  • robotnyk
    én a simseket 3 éve nem számolom bele a toplistába
  • Árnyvadász
    Hát ez kész.... Sátortábor... Azt hiszem megyek és eldőlök :) Mennyit üt még ez a program? Lehet mostantól a RTW-t bevehetnék nehézsúlyú ökölözőnek, mert mindenkit kiüt. Feljesztőknek egy: .
  • Hmuda
    Eh, mostmár nem fáradt vagyok hanem túl gyorsan írok.

"fogjuk"
  • Fritz Von...
    Úgy kell elképzelni az erődöt, mint egy alapszintű várost (falut). A legkisebb fakerítés van körbe, de épületek helyett sátortábor van. Meg ugye az egységek.
  • Fritz Von...
    A tököm tudja. Három kör óta volt enyém Memphis, akkor akalult ki. Lehet, hogy az egyiptomiak hagyták itt nekem... :)))
  • Árnyvadász
    Emlékeztek amikor nem is olyan rég azt bizonygattam, hogy az a 6-ik helyezés az eladási listákon gyakorlatilag a 2-ikkal egyező elvileg. Nos ez be is jött, csak idő kérdése volt a dolog. Ez kizárólag PC-s eladási top tíz, de még így is azt mondom, a Sims2 és Speckója, ha nem lenne (meg ha van is) akkor a RTW helyezése egyértelműen Némber Van:)

1. The Sims 2 (Electronic Arts)
    2. The Sims 2 Special Edition (Electronic Arts)
    3. Rome: Total War (Activision)
    4. Star Wars Battlefront (LucasArts)
    5. Call Of Duty: United Offensive (Activision)
    6. Warhammer 40,000: Dawn of War (THQ)
    7. Final Fantasy XI: Chains of Promathia (Square Enix)
    8. The Sims Deluxe (Electronic Arts)
    9. DOOM 3 (Activision)
    10. Call of Duty (Activision)

• dr Kotász
    gogjuk? :-)
  • Hmuda
    Akkor erre gogjuk rá a hajnali 3 órát (plusz a reggeli kómát). ;-)
  • Kandurex
    Félek a sűllyedni az inkább süllyedni, de majdnem jó volt :))