Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
crackos verziót használod?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LoCk
Plz. valaki adjon egy save konyvtarat!

Nem tudok elmenni a mentesig, mindíg kilep a program, pedig, mar akkora seregem, volt mit allat.

Kerem valaki adjon egy olyan kimentest,amie eppen az elsom kimentes utan van!

Elõre is THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Johnyy
JAjaja, iszonyat kellemes az az ének,, komosz nagyon van hangulata

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Kandurex
Egyébként kibaszott nagy a játék. Motoztam a stratégiai térképen és eccer csak felcsendül valami gyönyörû nõi ének hang...vaááázzz felállt a szõr a hátamon!

Kandurex
ja

(ilyen hülyét)

Johnyy
De most komolyan?

Johnyy
Már teszem csk a szenátustitkosrendörsége folyton küldi a nyilasait 😛PPPP DD

FREAK
drogot kell árulni iskolásoknak 😄

meg cigány kurvákat kell futtatni 😊

Riszpekk

Johnyy
PÁ! Figy! Olyan idegesítõ hogy folyton felgyulad vagy mi lessz a várammal, aztán meg megtámad valaki és esémlyem sincs harconi kapásból legyûz pedig van egy szekrénnyi katonám.... Jah , pénzt hogy lehet nagyonsokat csinállni?

mondjuk idaig meg nem jutott el hogy le is teszteljem az otletem hogy mukodik-e ha direkt csak ezert foglalgatok, eddig a vedekezes es a szenatus kiszolgalasa minden erom lekototte sot tobbet
kellene még egy valaszthato lehetoseg a kovetekhez hogy kered a segitseguket vmelyik orszagban...

varosok tobb penzt hoznak ha tobb ember el bennuk es akkor jobban lehet fejlesztgetni is, ehhez pedig hoditanod kell de ugy hogy elfoglalsz egy varost azt utanna otthagyod hogy ne kelljen +ember az orzesere mert akkor megint tobb katonat kell kiallitani ami viszi a penzt es megint nem vagy elorebb. Szoval elfoglalod, a lakoit elviszed rabszolganak attol no a lakossag. A legjobb ha eros ellenseged egyik orszagat tudod igy kifosztani es nem utkozol kozben nagy seregbe szepen el tudod huzni utanna a csikot
én normalon de ugyse segitenek, ezé mondom hogy egyedül 😛
a normális az lene ha segitenének valamenyit 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

aham, oks, majd megprobálom 😊
városokra valami 5let? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

egyedul? be szoktak segiteni?

milyen fokozaton mesz? el legnehezebben es max rohognek rajtam ha gallok tamadnak...eddig egy szovetseges sereg oldalan se harcoltam
nem, meg a kinti terkepen arrebleptem 1et a folyo melle (ha lett volna meg eleg lepesem a hid kozepere megyek az a legjobb) es igy nyilt terepen utkoztunk meg
én meg a barbárokkal nem birok egyedül 😛

a másik amitõl meghülyülök hogy a szenátus mindig mindenbe bele akar rángatni, namost én nem hagyom magam kiváncsi leszek mikor elsz ebbõl valami balhé 😛

vagy a stratégiai-n is lehet látni hogy mikor van erdõbe is mikor nem? mert nekem ugy tünt anyira nem sok köze van a taktikai mapnak ahoz hogy a nagymapon épp hol voltunk csak távolról... 😛

nalam amugy az a gond hogy masik 2 romai frakcio sokkal jobban nyomul mint en , barbarok nem birnak veluk
de azt már a taktikai mapon, az egyértelmû dolog nem? 😊

ha ranyomsz a hajorol kardal a kikotore akkor bekeriti a vizen kb ugy mint amikor varost ostromolsz ( ugy neznek ki mint a colpok es kotellel osszekotve

en mar taktikaztam a map-on csatahoz de csak annyit hogy megvartam mig kijon az erdos reszrol mert azt a nyilasaimmeg lovasok nem annyira szeretik

Csao!
Amikor a szenatus felker hogy blokad ala vonjak egy kikotot azt hogyan ejtem meg? Odamaszok hajoval es beallok a kikoto ele? Mert amiota ezt tettem azota a Karthagoiak waroznak velem, ha csak foldre szallok hajorol akkor ugye Falied uzi jon, de az amugy is megvolt. Megtamamadom a kikotot akkor is Falied.

Kosz
az "erdõ" egy erõforrás a kereskedelembe jön jól... (a városleirásnál meg lehet nézni mivel ekreskedik az adott város, na oda számit be...)

Ja ez nalam is gond

hát az erdõ zokszigént termel!
😄

War. War never changes.

Marmint melyiket 😊
Joo h legyen hozza leiras az vban utopisztikus...
De az erdot komolyan nem vagom(v pont ez a baj), ugyertem az ilyaneket eddig a varos epitein belul lehetett elintezni most meg a falakon kivul kell(bar vban ez igy realis),csak epp nem tom mire kell, az epitkezesekhez?Mert ott nem lattam h ki lenne irva mennyi fat hasznal.
Jol van nevezz hulyenek, de en akor sem tom 😄

másik: sikerült valakinek már egy minuszos várost visszahozni az életbe? mert nekem sehogyse megy hiába épitek bármit (kereskedelmi cuccokat, hátha több pénzt hoznak, académiát vagy akármit) nem akar, hiába rakok bele bármilyen jó vezetõt vagy + katonát az se nagyon segit 😞
valami tipp?

tényleg, valaki szokott taktikázni vele hogy hol támadja meg merrõl az enemy-t? csak mer tén nem nagyon jöttem rá pl honát leeht kivenni a nagymaprol hogy pl mikor leszek én a dombon és õ a völgyben meg hasonlok 😊

FREAK
ezt komolyan kérdezed?

Riszpekk

Én tuti végignyomom. Gyakran az tutorial a legfeelingesebb, utána már csak rutin, meg gyakás...

Az erdo mire jo?
Nem tudtok 1 oldalt ahol direkt a roma-val foglalkoznak, netan ahol van hozza vmi leirasszeru vmi...?

Hát ez a játék meg is éri az árát!
(ilyen nem sok van)

War. War never changes.

Es pontosan mi a konyv cime?

Apropó könyvek, tegnapelõtt a Mammutos libriben nézelõdve kezembe akadt egy iszonyú jó kis könyv, ne kérdezzétek ki írta... nagyalakú, totalwarvörösszínû 😊 a borító, A Római hadsereg. Nagyon szépen nyomtatott, gazdagon illusztrált és ráadásul tartalmas is... a köztársaság hadserege, a máriuszi reformok utáni légiók, a római flotta, erõdítések stb.

Nagyon jó könyv, élvezet volt olvasni, rácsodálkozni a triarit, hastatit mutató ábrára, hogy jé, tökugyanaz mint a RTW-ben (egyébként ezt szeretem a legjobban a sorozatban, a jól érezhetõ, alapos kutatómunkát ami mögötte van!)...

Sajna az ára is ezt fejezi ki, 7500 v 8000 volt... 😞 De akkor is érdemes belelapozni, vagy esetleg könyvtárban levadászni!

Kandurex
Itt a többség eredetivel nyomul nem a crackkelt változattal KOMOLY! 😊

(tényleg nem vicc)

Robogo
Na hello mindenki!

Látom,hogy van ebbe a játékba multiplayer és arra gondoltam,hogy nem tud-e valaki csinálni egy tört servert amibe tudjuk nyomni a multit?Mert ugye nem lehet játszani a teljes verzió nélkül multit vagy tudot már valaki?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Fritz Von...
ÕÕ a képeket hova menti el a game? Nem találom, pedig csináltam párat.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Igen, errõl hallottam én is. Csak a kettõ között az a nagy különbség, hogy ez egy fõleg adatokkal dolgozó könyv, a tényekre támaszkodva.

A Colleen-féle pedig egy regény, ahonnan meg lehet ismerni a legalacsonyabb osztálytól kezdve egészen a consulig és a szentáusig mindenki átlagéletét is. Olvasd el.

Fritz Von...
Karthago mint állam, már alig-alig létezik. Egyiptom, a görög városok és Numídia kiirtották. Valahol Hispániában van egy, max két városuk, de nem számottevõ az erejük. Nálam most Egyiptom az, aki a legnagyobb erõt jelenti. De õket nem baszogatom. 😊
Most Gallia ellen nyomulok, már a fél birodalmuk az enyém. Hihi. Épp most fejeztem be egy ostromot, ahol NULLA emberáldozattal kiirtottam mindenkit. 😊)))

Pluskast
Van annál sokkal jobb könyv. A címe: A hódító róma. Kertész István írta kb a 80-as évek vége fele. Marha jó könyv. Róma háborúskodásait írja le a kezdetektõl egészen a kre 2.sz végéig. Én vagy 3-szor elolvastam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Johnyy
Én is hallod, és kiléptem asztem auto ment elõször és amikor viszaléptem akkor téptem a hajam 😞((((

LoCk
Kb.:6h-t jatszottam es egyszer sem engedett menteni.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Mikor lehet a gameban menteni?

mukika
ja és ha kérhetem privátban küldje el. (persze ha van ilyen ember.)

mukika
aki elõfizetett valahova, és nem használja a jelszavát nem tudná nekem megadni???

DC++-on nincs szabad slot, és nincs pénz a kártyámon... holnapig nem akarok várni!

PLZPLZPLZ!!!! Igérem egyszer meghálálom valahogy....

a.carkey
Mindig kiírja, hogy mi lesz a sereg sorsa, de érdemes amit meglátsz megvenni. Néha többezres seregek is átállnak párszáz pénzért ... 😊

Ha Rómát beveszed, az összes többi fakció ellened fordul, és mire kiírtod õket ...

Ha ebbe belevágsz, érdemes elõtte nagyobb területre szert tenni. Pl. Galliara, esetleg még Hispaniára is, és kiépíteni a védelmet a barbár tartományokkal ill a keleti résszel szemben. Keleten úgyis ha a Juliikal vagy ott terjeszkedik a többi fakció. Nyugaton viszont egész jól lehet kavarni a szart. 😊

Afrikában erõs Karthago, keleten meg sok a Birodalmi "szövetséges". Amíg nincs legalább 4-5 erõs hadsereged, plusz megerõsített bázisaid, erdjeid, nem érdemes nagyon Birodalmi terveket szövögetni. Ez egy nagyon hosszú játék.

A medve nem játék.

Tatyla
Az nincs de minigun van kettö is!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dr Kotász
Van a játékban shotgun?
Tatyla
LOL!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A Rome Total Wart lehet-e multiba nyomni? Ezt komolyan kérdezted???

War. War never changes.