Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok elmenni a mentesig, mindíg kilep a program, pedig, mar akkora seregem, volt mit allat.
Kerem valaki adjon egy olyan kimentest,amie eppen az elsom kimentes utan van!
Elõre is THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
varosok tobb penzt hoznak ha tobb ember el bennuk es akkor jobban lehet fejlesztgetni is, ehhez pedig hoditanod kell de ugy hogy elfoglalsz egy varost azt utanna otthagyod hogy ne kelljen +ember az orzesere mert akkor megint tobb katonat kell kiallitani ami viszi a penzt es megint nem vagy elorebb. Szoval elfoglalod, a lakoit elviszed rabszolganak attol no a lakossag. A legjobb ha eros ellenseged egyik orszagat tudod igy kifosztani es nem utkozol kozben nagy seregbe szepen el tudod huzni utanna a csikot

a normális az lene ha segitenének valamenyit 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
városokra valami 5let? 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
milyen fokozaton mesz? el legnehezebben es max rohognek rajtam ha gallok tamadnak...eddig egy szovetseges sereg oldalan se harcoltam
a másik amitõl meghülyülök hogy a szenátus mindig mindenbe bele akar rángatni, namost én nem hagyom magam kiváncsi leszek mikor elsz ebbõl valami balhé 😛
en mar taktikaztam a map-on csatahoz de csak annyit hogy megvartam mig kijon az erdos reszrol mert azt a nyilasaimmeg lovasok nem annyira szeretik

Amikor a szenatus felker hogy blokad ala vonjak egy kikotot azt hogyan ejtem meg? Odamaszok hajoval es beallok a kikoto ele? Mert amiota ezt tettem azota a Karthagoiak waroznak velem, ha csak foldre szallok hajorol akkor ugye Falied uzi jon, de az amugy is megvolt. Megtamamadom a kikotot akkor is Falied.
Kosz
😄
War. War never changes.
Joo h legyen hozza leiras az vban utopisztikus...
De az erdot komolyan nem vagom(v pont ez a baj), ugyertem az ilyaneket eddig a varos epitein belul lehetett elintezni most meg a falakon kivul kell(bar vban ez igy realis),csak epp nem tom mire kell, az epitkezesekhez?Mert ott nem lattam h ki lenne irva mennyi fat hasznal.
Jol van nevezz hulyenek, de en akor sem tom 😄
valami tipp?
Én tuti végignyomom. Gyakran az tutorial a legfeelingesebb, utána már csak rutin, meg gyakás...
Nem tudtok 1 oldalt ahol direkt a roma-val foglalkoznak, netan ahol van hozza vmi leirasszeru vmi...?
(ilyen nem sok van)
War. War never changes.
Apropó könyvek, tegnapelõtt a Mammutos libriben nézelõdve kezembe akadt egy iszonyú jó kis könyv, ne kérdezzétek ki írta... nagyalakú, totalwarvörösszínû 😊 a borító, A Római hadsereg. Nagyon szépen nyomtatott, gazdagon illusztrált és ráadásul tartalmas is... a köztársaság hadserege, a máriuszi reformok utáni légiók, a római flotta, erõdítések stb.
Nagyon jó könyv, élvezet volt olvasni, rácsodálkozni a triarit, hastatit mutató ábrára, hogy jé, tökugyanaz mint a RTW-ben (egyébként ezt szeretem a legjobban a sorozatban, a jól érezhetõ, alapos kutatómunkát ami mögötte van!)...
Sajna az ára is ezt fejezi ki, 7500 v 8000 volt... 😞 De akkor is érdemes belelapozni, vagy esetleg könyvtárban levadászni!
(tényleg nem vicc)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Látom,hogy van ebbe a játékba multiplayer és arra gondoltam,hogy nem tud-e valaki csinálni egy tört servert amibe tudjuk nyomni a multit?Mert ugye nem lehet játszani a teljes verzió nélkül multit vagy tudot már valaki?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A Colleen-féle pedig egy regény, ahonnan meg lehet ismerni a legalacsonyabb osztálytól kezdve egészen a consulig és a szentáusig mindenki átlagéletét is. Olvasd el.

Most Gallia ellen nyomulok, már a fél birodalmuk az enyém. Hihi. Épp most fejeztem be egy ostromot, ahol NULLA emberáldozattal kiirtottam mindenkit. 😊)))
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
DC++-on nincs szabad slot, és nincs pénz a kártyámon... holnapig nem akarok várni!
PLZPLZPLZ!!!! Igérem egyszer meghálálom valahogy....
Ha Rómát beveszed, az összes többi fakció ellened fordul, és mire kiírtod õket ...
Ha ebbe belevágsz, érdemes elõtte nagyobb területre szert tenni. Pl. Galliara, esetleg még Hispaniára is, és kiépíteni a védelmet a barbár tartományokkal ill a keleti résszel szemben. Keleten úgyis ha a Juliikal vagy ott terjeszkedik a többi fakció. Nyugaton viszont egész jól lehet kavarni a szart. 😊
Afrikában erõs Karthago, keleten meg sok a Birodalmi "szövetséges". Amíg nincs legalább 4-5 erõs hadsereged, plusz megerõsített bázisaid, erdjeid, nem érdemes nagyon Birodalmi terveket szövögetni. Ez egy nagyon hosszú játék.
A medve nem játék.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
War. War never changes.