13587
-
#4074 Na mire irok meg is jön a válasz....sorry... -
#4073 Ratyi nekem nem is válaszolsz????
Pénteken megyünk közösen???
ŐGY... -
#4072 Én speciel az SLD codec pack-ot használom. Minden megy vele faszán. És nem akad össze semmivel (még a winmedia-val sem). :) -
#4071 Bftalira mehetünk együtt. Majd a láma Warriorékkal is kell beszélni, hogy közösen fizessük a taxit. De ahogy elnézem, a Bftalin is lesz egy kis Rome-sarok most. :))) -
#4070 Thx. :) Egyébként ez is olyan, hogy ha valaki akar, akkor tesz. Például én azt tettem, hogy ha Rome-ozok, akkor nem töltök le. Ennyi. és nincs is bajom azóta. :)
De ha meg már a gépes múltnál tartunk, én '85-ben kezdtem C64-gyel (azóta is megvan, itt figyel a padlások lezsírozva). :)
Az eltelt közel 20 éva alatt szinte minden játékot kipróbáltam. Voltak, amik nem érték meg az időt sem. De voltak olyanok, amik meghatározó élményt adtak, és ezért nem hagyom abba a játékot most sem. Csak felsorolásképpen pár cím, hogy tudjátok, hova sorolom én személy szerint a Rome-ot:
C64: Pirates, Supremacy, Oil Imperium, etc...
PC: Civilization, Colonization, Wizardry 7-8, Might&Magic 6-7, Heroes3, Syndicate, UFO, Jagged Alliance, Stronghold (nem a pár éves, hanem a '93-ban kijött RPG-szerű), High Seas Trader, Battlefield1942 és a Rome.
Biztos kimaradt pár, ami nem jutott eszembe, de ezek szerintem meghatározó színvonalú játékok voltak. Mindegyikkel ugyanaz a fíling volt: "csak még egy kört, aztán vége". És így ment reggelig. A Rome ugyanilyen. Klasszikus, ahogy kijött. :)
-
Braveheart #4069 milyen az a K-lite codec pack? Jobb mint az ACE Mega Codecs pack? Nekem az van. -
#4068 a fagyásról: nem sokat, összesen kb. 40-50 órát játszottam és nem volt 1 darab fagyásom és 1 darab kilépésem sem. Nekem atomstabilan megy. Kb 3 hónapos XP, cel 2.4 3100-ra húzva, ati9600XT, 512 noname ram, DirectX9.0c, K-lite cocedcpack. -
#4067 Loooool..... -
#4066 AAAARGHH, szétkattanok! A factionleaderem 62 éves, annyi csillaga az égen nincs mint neki. Aszondja a szenátus, hogy legyen öngyilkos, mert nem tetszik neki a jó öreg Julius. Mondom márpedig a Pater Familiast nem abból a fából faragták, hogy önként torkon szúrja magát. A szenátus törvényenkívülivé nyilvánít, minden igaz római az ellenségem... A köv körben mit ad isten? A jó öreg Julius elhunyt természetes halállal. Én meg itt állok a Scipiók és a Brutusok seregével a nyakamon... -
#4065 Nem lehet mindenki UFO -
Árnyvadász #4064 Ez az én bajom. Magyar vagyok. :) -
#4063 -
#4062 :( -
zizzenet #4061 Én ezt sosem unom meg, beeeee .
Amúgy nem műkisiparos-gyártó balhé a dolog, csupán ... hagyjuk. A lényeg, hogy el akartam vonulni ezekkel a dolgokkal egy másik topicba, de volt egypár oktondi egyén, köztük a moderátor, aki halva született ötletté tették az egészet. Pont azt akartam, hogy az ilyen "beszólásaimmal" ne zavarjalak bennetek. Aszonták, jöjjek vissza szépen ide, azt itt írjak. Tessék, ez az eredmény. Rossz helyen vagyok, rossz időben, meg amúgy is rossz. De ti sem vagytok jobbak a deákné vásznánál. Szajkózni mindannyian jól tudjuk a magunkét. Azt pedig, hogy netalántán mit is akarok egészen pontosan mondani, azt véletlenül sem halljátok meg (ha helytálló ez a kifejezés egy fórum esetében).
Kasztosodunk, ennyi az egész. Ez nem az én kasztom, de majd beilleszkedem... Legyek geszi? nekem már úgyis mindegy, nesztek: Magyarok közt egy európai. -
Árnyvadász #4060 Mármint nem az apám, hanem én. Gyors írás :( -
Árnyvadász #4059 Apám dettó ugyanez: Óra kirakva:) De nem sokat segít... Meg amúgy a többi is... -
Árnyvadász #4058 Na a másik műbalhés! :D (Te határozottan jó fej vagy!)
Amúgy zizz-el találkoztam élőben is és szerintem jófej, intelligens és szimpatikus ember. Semmi bajom vele, csak nekem itt úgy tünik mint aki kissé reakciós. Sokat foglalkozik azzal amivel nem kéne. És keveset játszik, amit meg kéne ugye, ha érdemben akar felszólalni itt. Mind1. Most hazamegyek és szénné verem a gallokat. :) -
Braveheart #4057 azóta már letöltöttem újra a reloaded változatot és újraraktam, szal TUTI nem a telepítés miatt már... -
lammaer #4056 Hadd csatlakozzam a rajongókhoz. Minden hibájával együtt ha leülök este tizkor játszani, simán elnyomok vele hajnali 2-3-ig anélkül hogy feltünne mennyi az idő. Hétközben, úgy hogy reggel meló.
Már direkt kiraktam az órát a géphez, hogy legalább az jelezze ha éjjel 1 van - mindig olyankor tervezek aludni menni, de valahogy mindig megvan a "na még egy kört" feeling.
A lassúságra meg az tudom mondani, hogy ahogy kinéz a játék, én meg tudom érteni a lassuságot nagy egységszámnál. Bugból meg messze kevesebb van benne mint amit manapság megszoktunk játékoknál - volt már oyan is, ami patch nélkül játszhatatlan. Itt ilyen közel nem fordul elő. -
Árnyvadász #4055 Na tényleg még egyszer, hogy jobban megértsd:
C64,ZX-Spectrum (Amiga kimaradt) XT, AT, 286-tól a máig. Én innen jöttem. Nem felvágás, nem magam éltetése, hanem: Csak és kizárólag azért írtam mert azóta játszom, minden stílust kipróbálva, irdatlan mennyiségű időt áldozva erre, lassan már az életemet is. Kész pont. Én hcgamer vagyok. De vállalom is. Amit kiakartam hozni:
Tapasztalat. Na ebből nekem van, a fentiek alapján el lehet dönteni. Ezek mellett mondom: A RTW olyan játék ami amióta elkezdtem a pályafutásomat csak a legjobbak közé sorolható. Ha ezt én mondom, akkor az úgy van.
De mivel járnak ide jópáran: Tőlük is megtudhattad. Persze volt asszem 2 emberke az útóbbi hetekben jöttek és mondták: Nekik nem jön be. Lényeg: Nem az ő véleményük alapján kell megítélni ezt a játékot. Illetve pontosan nem azt mondták, hogy nem jön be (azt is), hanem, hogy igazából eléggé szar. Mert az hogy nem jön be ok. Postázzuk, letisztázva, gond semmi. Ízlések-pofonok. De hogy szar?
Ennyi. Többet a játékkal foglalkozom. -
Bbali #4054 zizzenet te csak kritizálsz mert akkor neked nem rome forum kell takarodj anyádba -
#4053 Majd elmegy, ha megunja -
#4052 Igy-igy sajna BF-ben is vannak hasonló arcok.... -
Árnyvadász #4051 Azt hiszem zizzenet műbalhé kisiparos. :) -
#4050 Bf-tali????
Megyünk közösen???
-
Árnyvadász #4049 Igazad van abban, hogy elfogult vagyok és kisgyermeki bájjal tudok újjongani és lelkesedni. Azonban van az éremnek egy másik oldala. Az, hogy több, mint 10 éve benne vagyok már ebben az egész játék mizériában és a programok hibáit (pláne ami ennyire triviális mint egy kilépés) azt ki szokták javítani. Ha nem az első patch javítja, majd javítja azt következő. Mellesleg az égadta világon semmi baj nincs, ezzel a kilépéssel. Mert egyrészt nagyon ritka, másrészt leírtam mikor teszi tehát előtte mentek (nem fog leesni a karikagyűrű ha menteni kell- mert tudod ez egy jó játék és az ember hajlamos hozni érte áldozatokat) és így nem veszik el az amit eddig összehoztam. Meg ugye van autosave is.
A Morrowind is csinált kilépéseket ami ott sokkal zavaróbb volt, mert teljesen véletlenszerűen jött elő. De a patch megoldotta. Ahogy emlékszem, ott sem rögtön az első, de nem a tűt kell keresni a szénakazalban, és azt felnagyítani elefántként, hanem játszani kell és élvezni amíg lehet.
Nem tudom miért érzem úgy, hogy kezd elegem lenni belőled. Te nem vagy gamer, ez a te bajod. Akkor viszont mit keresel itt?
Amúgy nem sértődtem meg, ez csak a véleményem volt. -
#4048 -
#4047 Nekem pl. leáll a gépem, ha közben töltök le a netről. :))) -
#4046 Neked meg eleve szar a telepítés miatt. -
Árnyvadász #4045 A következő patchre gondoltam. -
#4044 Miből gondolod, hogy neked kell felhívnod a játék hibáira a figyelmet? Tudjuk mi is, ismerjük, hisz játszunk vele nap, mint nap. -
Braveheart #4043 A játékot eleve patchel kezdtem...
és nem javított sokat -
zizzenet #4042 Patch megoldja ezt is.
Honnan tudod? Te készíted a patchet? Honnan tudod, mire hajlandók a CA-nál? Egyáltalán ők mit tartanak hibának és mit nem?
Jó értelemben bájos, ahogy rajongasz a játékért, de az sem baj, ha néha olyan esetekben, amikor egyértelműen kijönnek a progi gyengeségei, netán hümmögsz egyet. Bocs, csak ha engem kianyáztatok ominózus eszmefuttatásom miatt, akkor célszerű legalább az egyik látó szemet kigyógyítani abból a bizonyos betegéségből, márcsak az egyensúly végett. Elnézést, nem megsérteni akartalak, mint ahogy mást sem. -
Árnyvadász #4041 Azt nem tudom, viszont ma kipróbálom:
A folyón nem tudnak átkelni az egységek. (Csak ha híd van rajta.) Namármost ugye minden második körben a megfelelő mérsékletű éghajlaton téli időjárás van. Logikusan ilyenkor a folyóknak is be kellene fagyniuk. És akkor át lehetne menni. Ezt nem próbáltam még, de ha ez is benne lesz a progiban akkor kéééész. -
Árnyvadász #4040 Patch megoldja ezt is. Amúgy van akinek egyszer sem fagyott, van akinél egyszer-kétszer, van ahol többször. A kodekes szenátusi fagyást azt hagyjuk, mert az nem a progi hibája. Amúgy még ha fagy is az autosave jelen van, szóval nem akkor gáz, és így az ember legalább látja a tálcán, hogy a JÓ K*RVA ÉLETBE MÁR MEGINT HOGY ELMENT AZ IDŐ!! :) Aztán visszatölt, hogy na jó még egy fél órát. És ezekután lefekszik, mint Kandurex 4:00 után :D
Nekem amúgy kb. 4-szer fagyott ki eddig, de csak és kizárólag akkor lép ki, amikor bejön a csatamenü és ráklikkelek, hogy akkor start battle és akkor. Más esetben nem. De ezt is nagyon ritkán. -
#4039 Hogy modjak plusszt is,remek lett az egységek fáradékonysága....Most már fontos hogy hullámokban támadjunk...Főleg a lovasságnál...
-
Braveheart #4038 Ha nem fagyna ki a játék olyan ygakran, akkor 95%-ot adnék rá, de így 80 :(
nemtom hol van a baj, nemrég újraraktam a gépem, semmi változás... -
Árnyvadász #4037 Totalitárius fanatizmus rulz!
CIV3 BÜNTET, GYALÁZ, TIPOR! Teljesen igazad van.
Én emiatt is féltem, hogy a RTW meg tud e maradéktalanul feleni, hisz a Civ3 letette amit letehetett. De ma már azt mondom: RTW még kicsit jobb is. -
#4036 A többi egyszerű gyermekjáték..... -
#4035 A total war sorozat óta csak a civ3 volt még amivel leültem gamelni.....