13587
-
#4034 Grafika hogy lehetne ennél jobb vazze? A NASA gépein lehet...
Az AI tényleg lehetne jobb.
Az átláthatóság is király. Szemüveg kell neked, nem Rome.
A zene is jó.
Én is olyan 96-98% közé tenném. :) -
zizzenet #4033 Jaja, nem az. Passziánsz :) -
Árnyvadász #4032 Ha ezeket kijavítják, akkor nem kérdéses 2004 legjobb játékának a neve. Nem, nem a HL2:) -
Árnyvadász #4031 Az utolsó mondatodnak hála, Róma úgy döntött nem végez ki :D (csak poén, nehogy mellre szívd) -
zizzenet #4030 Bocs, az első link helyesen:
http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm26 -
Árnyvadász #4029 Képzeljétek tegnap este amikor a Quick Battle-t próbáltam, amit említettem is, történt egy kellemetlen szituáció, íme:
A germánok nagy létszámú gyalogossal komótosan felfejlődtek majd támadásba lendültek. A baltás egységeik szinte lepantattak az urban cohorsaimról, de a pikásaik már okoztak kellemetlenségeket. Az AI okosan három oldalról is körbevett egy urban cohors egységet, bár kitartottak egy darabig de aztán óhatatlanul is felörlődtek.
A leghátsó sorokban onagerekkel és íjászokkal löttem a vad népeket, ám egyszer az onagerem rövidebbre vette a figurát és beletrafált egy teljesen ép és még éppen csatára váró urban cohorsba. Mindezt égő golyóval. A cohors utána úgy nézett ki, mint amikor egy almába valaki beleharap. A hátsó része egy az egyben szénné éget és hatalmas lyuk tátongott ott. A kartonák még is újra összerendezőtek, de a germán gyalogság romahánál egszerűen megfutamodtak. Nagyon sok germán egység is megfutamodott az onagerek becsapódásaitól. Eszméletlen látvány volt ez a csata. Záporozó nyílvesszők halálos pontossággal csaptak le, a tűzes golyók izzó becsapódásai 8-10 ember élteének vetettek azonnal végett, közben a hajnali ködben és a katonák által felvert porban folyamatos harcok dúltak, a lovasság is itt ott lecsapott... A csata felét egyszerűen csak végignéztem. Nem is adtam ki parancsokat, csak már a felénél. Ez szinte film volt. -
zizzenet #4028 Árnyvadász számára az érem másik oldala. Nem mintha vitatnék bármit is.
http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm7
Ezen a linken órákon át lehet mazsolázgatni a hibák, problémák és csalódások között (persze relevancia szempontjából szűrni kell itt is).
http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm7
Itt is van egy-két érdekesség. Ha jól emlékszem, eddig összesen 168 javítani való játékmenetbeli csúnyaságot gyűjtöttek össze.
Szóval tényleg rászorul a patchre, noha önmagában már igéretes alkotás. Erős béta állapotban van. (Az az érdekes, hogy egy ennél kevésbé körül-, vagy inkább előrajongott játék hasonló állapotban olyan kifütyülést kap, hogy öröm nézni.) -
#4027 Csak nem beteg vagy????
Vagy már melóban is lesed a fóumot??? -
#4026 Naaaaaa ez kicsit azért elfogult dőntés......
Grafika lehetne sokkal jobb is.....
A mesterséges intelligencia eléggé gyatra könnyedén bevehetőek a várak,egymás ellen sokkal komolyabb....(lan)
Átláthatoság:hát itt sajna gondok vannak...
A zene kiváló sokszor libabőrös leszek tőle....
Sajna még patch igényes a játék,de igy is a legjobb létező stratégia.... -
#4025 Várat midig könnyebb megvédeni. -
#4024 Akkor ez lehet a baj. Általában nyerem a csatákat. Ha jól emlékszem, akkor most Karthágóval kb 150 győzelem és olyan 30-35 vereség van.
A vereség általában nagy cumi, a győzelem meg nagy győzelem. Szal ezért nincs akkor kard. -
#4023 Én még kezdő vagyok,de nekem is volt egy nagy meccsem,668 emberem volt,az ellen,azthiszem spanyolok voltak 1448-an voltak,és győztem.
Marad 382-mig az ellennek 162.Nemértem hogysikerült így.
Szupi a game,bár egy csomó dolgot még nemigenértek,de lassan tanulgatok.
Úgynézem várat megvédeni könyebb,mint megszerezni.
ott is volt egy majdnem 2-szeres túlerőt visszavernem,szinte lemészároltam az osszes embert. -
#4022 Naaaa te ŐŐŐgy......
-
Árnyvadász #4021 Na egy kis elemzés, röviden számokkal, az eddig átéltek alapján:
Grafika 10/10
Hangok 10/10
Zene 10/10
Játékélmény 10/10
Játékhangulat 10/10
Játékmenet 10/10
Újrajátszhatóság 10/10
Mesterséges Intelligencia/Kihívás 10/8
Összetettség 10/10
Átláthatóság 10/10
Összesen: 98%
Az egészben a stílus (ikonok, rajzok, színvilág stb) a legjobb. Igényes minden szempontból. Talán ugye a zöld (Brutus) egységek furák, igaz nekem az sem probléma:) -
Árnyvadász #4020 Nekem amúgy anno a Defender of the Crown (PC-s, CGA graf. rulz) jött be ennyire. Pedig az közel sem volt ennyire összetett. Na azzal a játékkal kb. 1 éven keresztül nyomtam. Sokszor haverokkal közösen. Anyámék tiszta idegek voltak az állandó körönkénti pénzcsilingeléstől:) És nem lehetett levenni a hangot, mert pc speaker rulz:D
Na meg a Panzer Generals. Meg a második része. 3 évig nyomtam. Életem legjobb játéka. De a RTW asszem hamarosan kiüti:) -
Árnyvadász #4019 Jó reggelt! :D -
Árnyvadász #4018 Vagy: Kardocskákat akkor rak le a gép, ha a csata tényleg megérdemli úgymond. Szóval lehet csinálsz egy Heroic Victory-t mert simán szétvered az ellenfeled, de ez nem marad emlékezetes küzdelem. Azok az emlékezetesek, amiket te is elég nagy veszteséggel sinylődve úszol meg, mindezt úgy, hogy a csata menete akár változik is. Úgy néz ki az ellenfél van nyerőben, aztán mégis te kerekedsz felül. A legvalószínűbb azoknál a csatáknál, ahol a gép esélyesebben indulna. Nagyobb a hadereje, a tábornoka eredményesebb és tapasztaltabb és ehhez hasonlók. Ha ilyen esetben fordítassz, akkor az mindenképpen kardot érdemel.
Számomra a legemlékezetesebb csatám az volt, mikor az öreg (69 éves) Scipio tábornokommal és legnagyobb seregemmel, három!!! makedon egyesített sereget győztem le, de iszonyat áldozatok árán. Aztán ugye egy negyedik az ezt követő csatában felmorzsolta a maradék embereimet, köztük Scipio-t is. A nagy csatám bizony kardos lett. Még ma is emlékszem rá:) -
#4017 -
Braveheart #4016 nyugi csak vicc volt... -
Braveheart #4015 4015 -
#4014 Ez a játék egyszerűen odabassz, itt nem kell a spam, hogy pörögjön. Egyébként TW topikok kellemesége, hogy a kezdeti spamalés után a userek csata leírásokat dobnak be, azok a kedvenceim :) -
Braveheart #4013 4013 -
Braveheart #4012 Na remélem nem lesz senki mérges, de elviszem az 5000-et magamnak haza...
-
#4011 Ezeddig én se vettem észre, majd ha hazajutok akkor megkeresem őket mert kell lennie párnak :)
Fricc: BFet én is elég rég nyomtam már Vietet meg még régebben. -
Árnyvadász #4010 Hmmm... Szerintem ez amiatt lehet, hogy nem vetted észre őket. Én ameddig nem mondták a többiek, hogy van ilyen észre sem vettem. Aztán annak tudatában, hogy van, hazamentem elkezdtem keresgélni és megtaláltam őket!!! Nem hinném, hogy nálad ez valami bug lenne, lennie kell! -
Árnyvadász #4009 Önnek azt nem ajánlom ! :DDDDD
RTW szigor van! -
#4008 Én a mai napig egyet sem láttam még, pedig volt már pár nagy csatám... -
Árnyvadász #4007 Igen a strat. térkép az a nagyon nagy:) Amúgy jól közel kell zoomolni, mert a kardok kicsikék. Olyat is olvastam egy fórumon (valszeg nem itt), hogy állítólag ezek idővel el is tünnek. Ezt nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni. Ami biztos, hogy az AI által (más népek) lejátszott csatái is kapnak ilyen kis kardokat. Szóval ha idegenbe mész úgymond "keresztelőre", akkor nézd alaposan át a vidéket, lesz ott néhány kardocska. -
#4006 Hihi. Mióta kijött a Rome, a BF-et el sem indítottam. :))) -
#4005 Azért ahhoz képest, hogy ez nem egy FPS topic, ahol minden nap 500 üzenet van, hogy melyik klán mit játszott, meg ilyesmi, egész szépen gyűlnek a hozzászólások. :) -
#4004 hallottam hogy itt vagy te ŐGY így megtisztellek hogy irok ide -
#4003 -
Árnyvadász #4002 -
Árnyvadász #4001 Nyugodtan:) Úgyse vagyunk túlzottan sokan itt (már a kemény mag) szóval mindenki beossza a következő 1000-iket. -
#4000 ÉS 4000!
ROMA VICTOOORRRR!!!!!! -
#3999 3999 -
#3998 3998 -
#3997 3997 -
#3996 3996 -
#3995 Azért ha nem haragszotok, most szépen elviszem a 4000-et magamnak haza.