Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sazl : c
Egy csatában, elfoglaltak egy dombot, és sehogy sem tudtam lecsalogatni õket😊, ezért kicsit rájukuszítottam a lovasságot. Amint az elsõ lovas odaért, visszahívtam õket, de addigra már a fele lovasság odaveszett a germán "phalanx" miatt. Ezért felvánszorogtam melléjük a gyalogsággal, és oldalbakaptam õket. A harcoknak, az azt elkezdõ lovasságom vetett véget, ugyanis egy rohammal, hátbatámattam a lándzsásokat...1 másodperc alatt öltem meg velük egy egységnyi katonát! Szószerint agyontaposták õket a lovak! És itt jöttem rá igazán, hogy mekkora stratégigai lehetõségek rejlenek a játékban! Iszonyú különbségek lehetnek a veszteségekben, de csupán azért, mert vki szembõl támad a lovassággal egy phalanx csoport ellen, vagy vki hátulról, miközben azoknak a lándzsái az ég felé néznek, vagy a másik oldalon védekeznek!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
azt mondja még nincs meg a támogatottságom hozzá.. 😞
Itt a kép hogy is néz a dolog: ott a város melett
Next PC upgrade: 2022
• English version of Microsoft® Windows® 98SE/ME/2000/XP
• Pentium® III 1.0GHz (1000MHz) or Athlon™ 1.0GHz (1000MHz) processor or higher
• 256MB RAM
• 8x Speed CD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers
• 2.9GB of uncompressed free hard disk space (plus 500MB for Windows® swap file)
• 100% DirectX® 9.0b compatible 16-bit sound card and latest drivers
• 100% Windows® 98SE/ME/2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
• DirectX® 9.0b (included)
• 1024 x 768 Monitor Resolution
• 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0b compatible 64MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers*.
Amugy semmi baja nem lesz attol, ha a klonCDs valtozatnal hasznalod a cracket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy a gep pazarloan banik az automata csatakban az embereiddel.
Szvsz legalabb 3szoros veszteseged lesz utana, meg akkor is ha atlagos stratega vagy.
S mivel a csatakban az AI-je egy nagy rakas kaka a jateknak, en nem is emlexem arra, hogy nekem mikor volt 20 fonel nagyobb a vesztesegem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

www.armed-assault.hu
Eddig azt hittem a római preatorians lovas a legdurvább de most a páncélos fánira szavazok😊 irto durva ahogy röpködnek szana szét az emberek mikor támad😄D
\"This is a good day to die!\"
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
\"This is a good day to die!\"
Talán politikailag és hódításilag - egyszerûbb megtartani, megerõsödni a gallok, spanyolok (LOL) legigázásával, mintha a karthágóiakra támadna rögtön az ember, vagy a macedónokat, egyiptomiakat kaszabolná.
A medve nem játék.
Az összes ASTERIX is így kezdõdik!

A medve nem játék.
1. A 3 római cslád között van különbség azon kivül, hogy más helyrõl indulnak? Ugy értem egységekben vagy ilyesmiben...
2. Találkozott már valaki olyannal, hogy a városoknál a "show building browser", "ask advisor", "show settlement details", "locate position" gombok nem mûködtek? Egyszerûen hiába nyomtam rájuk, nem történt semmi...
Probálta már valaki hogy mi van akkor ha mondjuk 1800 lovasa van az embernek mert igy még nem gyõztek le csak várostromban.Pofon egyszerû 2 oldalról gigantikus lovasrohammal szétroppantani az ellen 2 szárnyát és utána 1 perc sem kell és szaladnak a nyuszik.
Akkor el is mesélem 😊.
Szóval egyetlen Gall falut nem hódítottam meg, nem tartottam számottevõ erõnek és kényelmesen elhelyezkedtem az új tartományokba. A szenátus is szépen a kezemre játszott, hisz kifejezetten támogatta Gallaia hadjártom. Nyugodt fejlõdés jellemezte az idõt, folyamatosan fedeztem fel a Hispánt és Brit földeket a kincstáramba is dõlt az arany. A béke illékony volt, Brutii család harcba lépett a Germánokkal és így kénytelen én is csatlakoztam. Miután nem voltak túl nagy fogalmaim az ellen haderejérõl, no-meg rá is tört egy fegyvertelen békés Gall falura, döntöttem, gyors és kegyetlen csapásba részesítem a szomszéd tartomány urait. Felszereltem két legjobb hadvezérem és megindultam észak-keletre. Az elsõ Germán, akibe botlottam, egy felderítõ egység volt, amint észre vett rögtön visszavonult. Féltek tõlem, éreztem, vérszemet kaptam. Hiba volt. Rátörtem a két tábornokkal a legközelebbi Germán tartományra, 800 lovas, 320 íjász és pár száz Hasati két részre osztva, könnyû menet…lett volna, amint megláttam a csata mezõre felsorakozó Germánokat ráfagyott az arcomra a mosoly. Szinte vég nélkül álltak a tartomány közepén a hosszúlándzsás egységek. A lovasaim ijedten prüszköltek, a morál a föld alá került, itt ma nem terem babér. De megpróbáltam. Nem akartam feladni. A pár száz Hasati egységemet az íjászok elé parancsoltam, a lovasokat kettéosztva a két végre tettem. A jó bevált harapófogó. De hát, hogyan lehet bármilyen taktikába kezdeni, ha az ellenfél egységei átérnek a tartomány hosszán?! A csata elindult. Megindultak lassan, komótosan. Idegesen rendeltem vissza a lovasságot az íjászok mögé és kétségbeesetten néztem a másik csapatom generálisát aki kényszeredetten várt egy gabona mezõ mellett. Visszapillantottam, már remegett a föld, roham indult meg felém. Kiadtam az utasítást, védekezõ pozíció minden egységnek. Rám törtek, belém rohantak, a falhoz kentek, ezernyi dárda csapódott embereim testébe, a Hasati századot szó szerint beletolták az íjászaimhoz. A lovasságért kiáltottam, már menekülni akartam, de már õket is körbe fogták. A másik csapatom, talán õk segítenek, de ekkora már õk is feleannyian voltak és már közel nem a támadás volt a legfõbb gondúk. Generálisom is csapdába esett, egy nehéz lovascsapat hajtotta, míg bele nem került egy szép kis csapdába. Utolsó leheletig harcolt.
Visszaléptem a stratégiai térképre, a germánok már el is foglalták a zászlós Gall fõvárosom. Visszaszorultam Itália szigetére, tekintve, hogy a Spanyolokra is most tört rá az engem támadhatnék…
Egyébként nem töltöttem vissza az állást, felálltam a csapás alól és visszavágtam a germánoknak. 4 óriási csatában gyõztem ellenük, de ez már egy másik történet.
Még erre is figyeltek az annyukat nekik.
Dicsõséges Kártágóm amiatt fog elbukni, hogy kihal 😛
Wallentinus
Különben nekem is már volt ilyen!Én a harcokba élem bele magam nagyon hangulatos kis game!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Az offernel te ajanlod fel a demandnal meg te kersz.
Amugy a give region es become protectorate nem ugyanaz.
Amugy is kozben kiderult mia gaz.
Semleges volt a nemzet es azert nem volt kint a lehetoseg.
Csak hadbanallo feleknel jon elo a menu.
Amugy kosz a segitseget.
(Kezdem beleélni magam ebbe a Szicília feelingbe
)
Az meg nem ugyanaz.