13587
  • Norbu
    Nem tudja valaki hogy nálam miért nem lehet menteni a játékban?Mert amikor belépek a menübe akkor ott inaktív a Save és Load gomb.
    Valakinek ötlete?
  • haxoror
    Bazze azt hittem szivatsz! :D
    Megvan a város és megtaláltam a hozzá tartozó "meglepetés" is
    Nem lövöm le a poént de aki még nem tudja az mindenképp csekkelje ezt le
  • VGQ
    Csak multihoz kell a cdkey.A játékhoz nem.
  • zizzenet
    Nos, még ott nem tartok, nemrég nyitottam föl a dolgokat. Ha valami pontosabbat tudok, jelzek.
    Valaki az én kérdésemre tudja a választ?
  • haxoror
    .pdf -ben akár angol nyelven is jó lenne valahonnan megszerezni ezt a kézikönyvet
  • haxoror
    Akkor nyilván már te is boldog kézikönyv tulajdonos vagy :)
    Városokban a rendfentartás az egységek méretén vagy minőségén múlik?
    Mit ír a könyv?
  • zizzenet
    Megvettem, előbb töröltem a "régit", aztán feltettem a boltit. Érdekes, sehol sem kérte a CD-kódot. Valami baj lehet? Vagy nektek kérte?
  • nimand80
    Köszi a segítséget tényleg műkszik!
  • Larvin
    nem 1xeű egységekez kell odamenni, hanem faction hierekhez ill. olyan egységehez amelyekben találsz olyan ikont amely azt jelzi, hogy az egy general (könnyen felismerhető)
  • nimand80
    Sziasztok!
    Olvastam vissza hogyan lehet új kormányzókra szert tenni és azt szereteném kérdezni hogy nekem sehogy sem akar összejönni sehogy sem.odamegyek a diplomatámmal mondjuk egy allies csapathoz bride-olom és az egységeket nekem adja de annyi, illetve ha városhoz megyek nincs is semmilyen ilyesfajta lehetőségem.Hogyan tudom ezt megoldani?
  • Larvin
    © Larvin ma 15:46 | #4656

Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz???

• Kandurex
    Akkor on. Erről hallottatok már? Vagy esetleg használja valaki? ATIsokat érint csAK.
  • Larvin
  • Frankie
    Pályázhatnánk oktakási minisztáriumi pénzekre, hogy hozzájárulunk a felvilágosult oktatáshoz.

Najó ejtsük a témát.

Láttátok már csata közben hogy összebújnak a félmeztelen izmos katonák?
  • Larvin
    meg a nostradamus jósolta sárga veszedelemig
  • Kandurex
    Úgy egyébként bejön ide a 14 éves Pistike és mit olvas? Szamár + kecske + csaj, férfi hős karjába férfi hullik..:PP
  • Larvin
    tök jó ez a topic rome total wartól eljutunk nagy sándor hálószobatitkaiig
  • Kandurex
    NA jó van elég ennyi a buzulásból..
  • Frankie
    ne izgulj, lassan eljutunk oda, hogy az Elfújta a Szél remakjében a főhős férfi, a mellék-főhős férfi karjaiba fog omlani, miközben a nők a fronton vannak távol, persze ők is egymásban keresik a vígaszt.

De ez már nagyon off :)
  • Larvin
    márcsak az a kérdés azok royal cavalry-k, vagy light lancerek
  • Larvin
    Alexander videón vannak macedón lovasok és nem látom a szomlérókat :D
  • haxoror
    Nagy Sándor:
    Nagy ügy, akkoriban ez elfogadott dolog volt, a szamár+csaj+bámuló tömeg szertartást inkább le se írom de az pl. rendszeres vallási esemény volt

Nostradamus:
    A világ végét háromezer utánra jósolta :)
  • Larvin
    Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz???
  • Larvin
    tudtommal Nostradamus összevissza kódolva adta le a verseit szal nem tudhatjuk melyik volt az utsó

Nagy sándor: nekem is eszembejutott amit felvetettél :D

Azért egy angelina Jolie-s jelenetet megnéznék mondjuk olyan zuhanyzósfélét mint a tomb raiderben (az egész filmben az az 1 nézhető jelenet volt), de ha egy bisex gruppent raknak bele akkor abból nem kérek :))
  • haxoror
    Kár hogy az Iliászból csak ihletet merített a rendező...
    De tényleg látványos
  • Kandurex
    :DDDDDD
  • GanXstaZoleeWrk
    nyugi lesz buzulás a filmben :) allitolag ezrt kesett ennyit hogy legyen e vagy sem.
  • Larvin
    total war.com-on mindenki a spártai hoplitákat szabná át, na és a medium greek cavalry nem szúrja senkinek a szemét sem???
    vagy a horgászsapkás ijászok???
    van valakinek képe arról, hogyan kéne kinéznie egy krétai íjásznak?
    én lecseréltem a roman archer kinézetével mert realism modban olyan úgysincs
  • Frankie
    Nagy Sándor:

nagyon remélem, hogy a filmben nem fog nővel hemperegni és nagy halálos szerelmet bemutatni mivel köztudottan buzi volt. Pontosabban biszex, vagyis akkor egy pasis jelenet is legyen a filmben.

Nostradamus:

Ezt hagyjuk- főleg WTC-t, mivel a bácsi sosem írt dátumokat, (csak 3-at: 1666-os Londoni tűzvészt, a 1999-es világ végét, oszt csókolom) és az utolsó jóslata volt az 1999-re vonatkozó, szóval bárki olyat hall amit ez utánra jósolt az kamu.
    Rébuszokba meg ugye mindent bele lehet beszélni. Mellesleg a leginkább hamisított "szerző".
  • Árnyvadász
    Trója nagyon jó kis film. Sok jelenet a mai napig visszaköszön az emlékeimben. Különösen az amikor Héktór Trója falai előtt összecsap Achilleussal. Meg maga Achilleus harcmodora. Nem semmi.
  • Larvin
    Troyban háliwúd ide vagy oda nekem nagyon tetszett a mirmidonok partraszállása a többiek elött és amikor ezt látták a többiek azok is meghúzták az evezővel, lehet, hogy hálivúd, de nekem ez örökre emlékezetes marad
  • Árnyvadász
    Persze, de mivel nőknek kell érzelmi szál is, anélkül számukra a film nem hagy maradandó nyomot. Fontos, hogy lássák: Értük mindent megtesz egy férfi akármilyen korról is legyen szó a történelem nagy folyamán. Így jobban érzik magukat és te is, mert este be tudod bizonyítani nekik, hogy ez a mai napig így van:)
  • Larvin
    "háború meg vér" azért én nem rúgnám ki az ágyamból an gelina Jolie-t
  • Larvin
    egyébként gondolkoztatok azon, hogy mi az annyuk kínjáért volt a népvándorlás?
    komolyan nem tudom elhinni, hogy egész népcsoportok onnan ahol egész jóül elvoltak sokáíg egyszercsak továbbállnak és harcolnak az új földért
  • Árnyvadász
    Ha nem a moziban nézed, akkor csúszka továbbhúz és máris a lényegen vagy ami érdekel :D Pozitív gondolkodás az élet sok területén jól jöhet...
  • Kandurex
    Nem minden nő azért megy moziba, hogy megnézze magának a matróc mácsó-mácsó-men típusú férfi ágyjelenetét, nagy részüket igen is érdekli a történelem a háborúk és bizony...a vér is.
  • Esrohnoil
    Jah, meg olyat is, h. mikor eljön a vég, az egéz földön vörös eső hull.
    Egyébként elég pontosan leírta a WTC pusztulását is, és erről előbb olvastam minthogy megtörtént volna.
  • Larvin
    serksé lá fámm
  • Árnyvadász
    Poént félretéve: Azért nem, mert a női mozinézőknek is legyen miért megnéznie a filmet. Marketing fogás a javából. Colin félmeztelenül az ágyban hempereg az éppen kikiáltott szupercsajszival és a nők ezt nem tudják nem kihagyni. Ha csak háborúskodásról szólna a film, meg gyilokhentről, akkor kevesebbet kaszálnának vele.

A másik dolog pedig az, hogy a nők mindenütt jelen vannak a történelemben a fontosabb személyiségek mögött. Szerelem, ármány stb... Ezt el kell fogadni.

Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Szokták volt mondani.:)
  • lammaer
    Well... kicsit elmásztunk már a témától. Ahogy én tudom, a sárga veszedelem Nostradamus előttről jön - a Biblia Jelenések könyvében már van a végitélet 4 lovasa között egy sárga ló... Amitől persze még lehetnek a kinaiak :)