13587
-
Norbu #4678 Nem tudja valaki hogy nálam miért nem lehet menteni a játékban?Mert amikor belépek a menübe akkor ott inaktív a Save és Load gomb.
Valakinek ötlete? -
haxoror #4677 Bazze azt hittem szivatsz! :D
Megvan a város és megtaláltam a hozzá tartozó "meglepetés" is
Nem lövöm le a poént de aki még nem tudja az mindenképp csekkelje ezt le -
VGQ #4676 Csak multihoz kell a cdkey.A játékhoz nem. -
zizzenet #4675 Nos, még ott nem tartok, nemrég nyitottam föl a dolgokat. Ha valami pontosabbat tudok, jelzek.
Valaki az én kérdésemre tudja a választ? -
haxoror #4674 .pdf -ben akár angol nyelven is jó lenne valahonnan megszerezni ezt a kézikönyvet -
haxoror #4673 Akkor nyilván már te is boldog kézikönyv tulajdonos vagy :)
Városokban a rendfentartás az egységek méretén vagy minőségén múlik?
Mit ír a könyv? -
zizzenet #4672 Megvettem, előbb töröltem a "régit", aztán feltettem a boltit. Érdekes, sehol sem kérte a CD-kódot. Valami baj lehet? Vagy nektek kérte? -
nimand80 #4671 Köszi a segítséget tényleg műkszik! -
Larvin #4670 nem 1xeű egységekez kell odamenni, hanem faction hierekhez ill. olyan egységehez amelyekben találsz olyan ikont amely azt jelzi, hogy az egy general (könnyen felismerhető) -
nimand80 #4669 Sziasztok!
Olvastam vissza hogyan lehet új kormányzókra szert tenni és azt szereteném kérdezni hogy nekem sehogy sem akar összejönni sehogy sem.odamegyek a diplomatámmal mondjuk egy allies csapathoz bride-olom és az egységeket nekem adja de annyi, illetve ha városhoz megyek nincs is semmilyen ilyesfajta lehetőségem.Hogyan tudom ezt megoldani? -
Larvin #4668 © Larvin ma 15:46 | #4656
Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz???
-
#4667 Akkor on. Erről hallottatok már? Vagy esetleg használja valaki? ATIsokat érint csAK. -
Larvin #4666 -
#4665 Pályázhatnánk oktakási minisztáriumi pénzekre, hogy hozzájárulunk a felvilágosult oktatáshoz.
Najó ejtsük a témát.
Láttátok már csata közben hogy összebújnak a félmeztelen izmos katonák?
-
Larvin #4664 meg a nostradamus jósolta sárga veszedelemig -
#4663 Úgy egyébként bejön ide a 14 éves Pistike és mit olvas? Szamár + kecske + csaj, férfi hős karjába férfi hullik..:PP -
Larvin #4662 tök jó ez a topic rome total wartól eljutunk nagy sándor hálószobatitkaiig -
#4661 NA jó van elég ennyi a buzulásból.. -
#4660 ne izgulj, lassan eljutunk oda, hogy az Elfújta a Szél remakjében a főhős férfi, a mellék-főhős férfi karjaiba fog omlani, miközben a nők a fronton vannak távol, persze ők is egymásban keresik a vígaszt.
De ez már nagyon off :) -
Larvin #4659 márcsak az a kérdés azok royal cavalry-k, vagy light lancerek -
Larvin #4658 Alexander videón vannak macedón lovasok és nem látom a szomlérókat :D -
haxoror #4657 Nagy Sándor:
Nagy ügy, akkoriban ez elfogadott dolog volt, a szamár+csaj+bámuló tömeg szertartást inkább le se írom de az pl. rendszeres vallási esemény volt
Nostradamus:
A világ végét háromezer utánra jósolta :) -
Larvin #4656 Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz??? -
Larvin #4655 tudtommal Nostradamus összevissza kódolva adta le a verseit szal nem tudhatjuk melyik volt az utsó
Nagy sándor: nekem is eszembejutott amit felvetettél :D
Azért egy angelina Jolie-s jelenetet megnéznék mondjuk olyan zuhanyzósfélét mint a tomb raiderben (az egész filmben az az 1 nézhető jelenet volt), de ha egy bisex gruppent raknak bele akkor abból nem kérek :)) -
haxoror #4654 Kár hogy az Iliászból csak ihletet merített a rendező...
De tényleg látványos -
#4653 :DDDDDD -
#4652 nyugi lesz buzulás a filmben :) allitolag ezrt kesett ennyit hogy legyen e vagy sem. -
Larvin #4651 total war.com-on mindenki a spártai hoplitákat szabná át, na és a medium greek cavalry nem szúrja senkinek a szemét sem???
vagy a horgászsapkás ijászok???
van valakinek képe arról, hogyan kéne kinéznie egy krétai íjásznak?
én lecseréltem a roman archer kinézetével mert realism modban olyan úgysincs -
#4650 Nagy Sándor:
nagyon remélem, hogy a filmben nem fog nővel hemperegni és nagy halálos szerelmet bemutatni mivel köztudottan buzi volt. Pontosabban biszex, vagyis akkor egy pasis jelenet is legyen a filmben.
Nostradamus:
Ezt hagyjuk- főleg WTC-t, mivel a bácsi sosem írt dátumokat, (csak 3-at: 1666-os Londoni tűzvészt, a 1999-es világ végét, oszt csókolom) és az utolsó jóslata volt az 1999-re vonatkozó, szóval bárki olyat hall amit ez utánra jósolt az kamu.
Rébuszokba meg ugye mindent bele lehet beszélni. Mellesleg a leginkább hamisított "szerző". -
Árnyvadász #4649 Trója nagyon jó kis film. Sok jelenet a mai napig visszaköszön az emlékeimben. Különösen az amikor Héktór Trója falai előtt összecsap Achilleussal. Meg maga Achilleus harcmodora. Nem semmi. -
Larvin #4648 Troyban háliwúd ide vagy oda nekem nagyon tetszett a mirmidonok partraszállása a többiek elött és amikor ezt látták a többiek azok is meghúzták az evezővel, lehet, hogy hálivúd, de nekem ez örökre emlékezetes marad -
Árnyvadász #4647 Persze, de mivel nőknek kell érzelmi szál is, anélkül számukra a film nem hagy maradandó nyomot. Fontos, hogy lássák: Értük mindent megtesz egy férfi akármilyen korról is legyen szó a történelem nagy folyamán. Így jobban érzik magukat és te is, mert este be tudod bizonyítani nekik, hogy ez a mai napig így van:) -
Larvin #4646 "háború meg vér" azért én nem rúgnám ki az ágyamból an gelina Jolie-t -
Larvin #4645 egyébként gondolkoztatok azon, hogy mi az annyuk kínjáért volt a népvándorlás?
komolyan nem tudom elhinni, hogy egész népcsoportok onnan ahol egész jóül elvoltak sokáíg egyszercsak továbbállnak és harcolnak az új földért -
Árnyvadász #4644 Ha nem a moziban nézed, akkor csúszka továbbhúz és máris a lényegen vagy ami érdekel :D Pozitív gondolkodás az élet sok területén jól jöhet... -
#4643 Nem minden nő azért megy moziba, hogy megnézze magának a matróc mácsó-mácsó-men típusú férfi ágyjelenetét, nagy részüket igen is érdekli a történelem a háborúk és bizony...a vér is. -
#4642 Jah, meg olyat is, h. mikor eljön a vég, az egéz földön vörös eső hull.
Egyébként elég pontosan leírta a WTC pusztulását is, és erről előbb olvastam minthogy megtörtént volna. -
Larvin #4641 serksé lá fámm -
Árnyvadász #4640 Poént félretéve: Azért nem, mert a női mozinézőknek is legyen miért megnéznie a filmet. Marketing fogás a javából. Colin félmeztelenül az ágyban hempereg az éppen kikiáltott szupercsajszival és a nők ezt nem tudják nem kihagyni. Ha csak háborúskodásról szólna a film, meg gyilokhentről, akkor kevesebbet kaszálnának vele.
A másik dolog pedig az, hogy a nők mindenütt jelen vannak a történelemben a fontosabb személyiségek mögött. Szerelem, ármány stb... Ezt el kell fogadni.
Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Szokták volt mondani.:) -
lammaer #4639 Well... kicsit elmásztunk már a témától. Ahogy én tudom, a sárga veszedelem Nostradamus előttről jön - a Biblia Jelenések könyvében már van a végitélet 4 lovasa között egy sárga ló... Amitől persze még lehetnek a kinaiak :)