Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy nincs olyan opció a játékban ,hogy egy 120 fõs peasant osztagot átképezni valami erõsebbre, és így mondjuk lehetne egy 80 fõs heavy infantryt csinálni belölük. Nekem most az a tervem, hogy teljesen megreformálom a haderõt, és kevesebb, de jóval fjeletebb helyõrségeket fogok felállítani, kérdés, hogy az embereknek a mennyiség kell-e vagy a minsõég, ahhogy hogy ne lázadjanak.
Az a baj, hogy a nagy városok lét feltétele a nagy sereg, ha kicsi a sereg egy nagy városban, akkor ott lázadozni fognak.
Nekem van egy 48ezres városom, és ha kicsit elviszek pár egységát, már rögtön felemelkedik az unrest, hiába van lowon az adó. Szinte mindenhol low az adó. Van most 2 millió pénzem, 20-30k bevételem, és 180 körül járok Kr.e.
Nekem van egy 48ezres városom, és ha kicsit elviszek pár egységát, már rögtön felemelkedik az unrest, hiába van lowon az adó. Szinte mindenhol low az adó. Van most 2 millió pénzem, 20-30k bevételem, és 180 körül járok Kr.e.
a katonai egységek vonnak el pénzt az anya várostól és a ha másikban tartózkodik.
Megszüntettem pár egységet és mindkét városhoz adott plusz dénárt.
Én Karthágóval nyomom Gavino! Csak akkor van esélyed ha szövetségben vagy a görögökkel és makedónokkal(trade,militari)
Nagy hajóhad kell és likvidálni az ellen flotáit ne tudjanak manõverezni és kereskedni mindenkivel,zsoldosokat ha nincs szükség felszámolni,néha a váeosokat népesség szapurulat szempontjából leggjobb adózás alá kell vetni.
Igyekszem ott támadni ahol a szövetségeseim is így ketten legyakjuk az ellent bármikor.
Megszüntettem pár egységet és mindkét városhoz adott plusz dénárt.
Én Karthágóval nyomom Gavino! Csak akkor van esélyed ha szövetségben vagy a görögökkel és makedónokkal(trade,militari)
Nagy hajóhad kell és likvidálni az ellen flotáit ne tudjanak manõverezni és kereskedni mindenkivel,zsoldosokat ha nincs szükség felszámolni,néha a váeosokat népesség szapurulat szempontjából leggjobb adózás alá kell vetni.
Igyekszem ott támadni ahol a szövetségeseim is így ketten legyakjuk az ellent bármikor.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Szerintem a Római harcászatt mellet a lovagi világ még nagyon érdekes,, nemtudom jó lenne egy medival egy ijen vagy mégjobb grafikával és hasonló kidolgozottséggal%!!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Persze, hogy bõvülni fog. Rendes kampányban egész európa (kivéve skócia, skandinávia) + közel-kelet, észak-afrika
Figy most a prológban elkezdett játékal ugye rómával, ott kell menni? mert az a térkép fog bõvülni mert szinte csak olaszországot lehet bejárni,, és ott van vagy 5 vár
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
ahhh
azt gondolta de MEJIKKEL????
azt gondolta de MEJIKKEL????
és a kereskedelmet mivel lehet fejleszteni,
Nyomjad a kereskedelmet es jon a lóvé 😊
hogyan tudom a városaimat ugy fejleszteni hogy sok pénzt hozzanak?
a battlenetet próbálta valaki és sikerült?
multi meg nem jó, ha csak battle-t lehet nyomni, márpedig aztmondják
min requirement stimmel?
vagy nem müxik akkor? kipróbáltátok?
De nem találom sehol. Még a programok telepítése/törlés-énél sem találtam. Se ikon se semmi.
Mit tegyek?
Mit tegyek?
msn-t nem használok irc vagy icq mehet?
A 2.ra tudok válaszolni. Ha van helytartó a városban, akkor kisebb a lázongás, de ez függ attól is, hogy milyen a karaktere az illetõnek.
Az utolsó Gallok békét ajánlottak cserébe átadják két városukat, mondom oké...
Ja hogy nem figyeltem és két várost KÖVETELTEK tõlem, oké...
Most egy kicsit ideges és dühös vagyok...
Ha még nem láttátok az Eiffel-tornyot akkor sorry de soha nem is fogjátok mert kiírtom az összes rohadt kis csigazabálót...
Ja hogy nem figyeltem és két várost KÖVETELTEK tõlem, oké...
Most egy kicsit ideges és dühös vagyok...
Ha még nem láttátok az Eiffel-tornyot akkor sorry de soha nem is fogjátok mert kiírtom az összes rohadt kis csigazabálót...
Sziasztok lenne par kerdesem
1. szaporodnak ezek a kúrógépek ami nem baj mert jön a lóvé de egy idõ után lázadoznak hiaba nyomom le az adókat csinalok cirkuszt baszhatom.
2. ebböl jön a következö kérdésem a hadsereg a varosokban csökenti a lazongast vagyis növeli a hûséget na most ez hogy müködik? 1 legio menyit növel a hûségen , vagy az se mindegy milyen legió ?
3. leverek mindenkit utánna jáchatok bármeik néppel ?
1. szaporodnak ezek a kúrógépek ami nem baj mert jön a lóvé de egy idõ után lázadoznak hiaba nyomom le az adókat csinalok cirkuszt baszhatom.
2. ebböl jön a következö kérdésem a hadsereg a varosokban csökenti a lazongast vagyis növeli a hûséget na most ez hogy müködik? 1 legio menyit növel a hûségen , vagy az se mindegy milyen legió ?
3. leverek mindenkit utánna jáchatok bármeik néppel ?
Na mindent úgy csináltam ahogy mondtátok, hiba nálkül végigment a telpítés kérte újra az 1-es cd-t, bemountolom. Erre fogja magát és kilép a telepítés pár mp után. Mit csináljak?
hallottam valam gits rõl is ez micsoda honnan tudom beszerezni?
telepitesnel egy meghajtoba kell berakni a fajlokat,szal amiikor keri a kovetkezo cdt,akkor ugyanoda rakd be a cd imaget,ahol a masik volt
sazl : c
Ezt hogy érted? Tényleg mountolva játszok.
Nálam hibát jelez a játék installja közben. Nem tud olvasni egy halom file-t. Mit csináljak?
ezzel a progival nem akar öszejönni nem látjuk a lobbyban egymást. nem értem mi a hiba mindent ugy csináltunk ahogy irtátok.elinditotta a srác aki csinálja a szervert a progit belöki ip-t rábökik a startra nekem elméletileg nem kell elidnitani.jo elinditja hostol de én nem látom😞
bali nekem van
msn-cimed is vam?
msn-cimed is vam?
nincs kedve valakinek kipróbálni?
vazz nagyon jo lenne ha mûködne mert a haverommal szívesen multiznank
anno a splinter cell 2hoz is mukodott,szal sztem ehhez is mukodnie kell,bar en nem probaltam meg
sazl : c
ezt én is látom csak nemtom hogy ez rome-hoz is mûködik e mert ez warcraftos nem?
hé fiuk ez a battlelan müködik?
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100
van msn-ed?
larvin ha van kedved kirpobálni akkor adj meg egy msn cimet
nem nem csak eredetivel
nincs senkinek sem kedve multizni?
Nemtom. Épp azon filózok, hogy melyik néppel kezdjem újra...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar