Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohad az egyik hadvezérem , egy kis halálfej van az éveinek a száma alatt !!! Lehet ezzel valamit csinalni ?
Csak rohad Hoplitájuk van és igy nemtom velük bevenni az SPQR-t😞(
De nálam valami irtora el van cseszva hogy a görögökkel játszok.Julius cézártsimán porigalázzák a gallok😊)
Már a spanyolokat is leirtották most carthagot gyakják.Én meg lazán elvagyok egy 3 frontos háboruban.
De ami tuti,hogy egy kövárat ha én védek akkor azt 3000 ember sem veszi be.
Legfeljebb ha benézek valamit😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
1.:kiirtod a romaiakkal azt a népet amelyikkel játszani akarsz(utána lesz választhat)
2.:van egy mod, amit ha leszedsz, utána játszhato bármelyik nép
www.armed-assault.hu
alul van egy kis nyil az alapból piros mert ügye a barom ijjaszok és hogy nehogy elkezdjenek kardozni
na most ha ezt kikapcsolod hogy kardozzanak ami persze hülyeséd de ilyenkor nem lovoldoznek.
Azért ha nem akarod hogy megrohamozzak az ellent azert nyomjad be a mellette lévõ ikont is hogy álljanak egyhelyben és ne máaszkaljanak el.
Mindegyik nép azokat az épületeket épitheti, ami rá jellemzö volt, ez pedig sztem nem gáz
Esetleg a Görögök vagy az Egyiptomiak még szóba jöhetnek...
"Igen bazze, MOST AZONNAL abbahagyod a kurva lövöldözést!!!"

De ez így van mindenhol szinte... messze róma a legtápabb a játékban. Épületekben, katonaságban, mindenben õk vannak az élen. Nekem kétszerannyi pénzembe van kifejleszteni egy hasonló hadsereget mint neki. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban felszrelt városaik lehetnek.
Az lenne a jó, ha lehetne egymástól technológiát lopni valahogy. Milyen hülyeség, hogy elfoglalok egy római várost, amiben van arena, de én nem tudok építeni olyat.
En is oket valasztottam, es bizony vloban nem konnyu veluk a jatek, de ez benne a szep!
Bizony engem is azonnal megtamadtak a jullik,brutik+ a szemet gallok is...
De azert nagyjabol tartoma frontot.Most a tenger feletti hatalmat probalom megszerezni, de a romaiak flottajaval nem konnyu felvenni a versenyt.
Sztem frissits eggyet.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nem lehet, hogy ez videókártya-probléma?
Két városom maradt, Afrikában. A seregeimmel akármit csináltam, lenyomtak. Nincs a rómaiak egységeivel szemben elég nagy erõ. Egészen addig, amíg az elsõ elefántokat el nem kezdtem építeni. 😊
Na innentõl... Most foglaltam vissza az egyik városukat úgy, hogy vittem egy katapultot, meg 5 elefántos egységet. Nekik volt kb 1500 emberük, mind egy szálig lemészároltam. 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

na lo megyek leeküdni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

miután kiadod az elsõ attack parancsot a kutyáknak már nem tudod õket irányítani
a kutyák gondolom azér ragadtak a falnál mer mentek volna a többi enemyre csak a fal útban volt😊
Debob - Lvl 2 Wizard
nah most ez valamhol reális de a lenti példa szerintem egy jó nagy bug
remélem elöbb utobb jön ki egy pach ami orvolsja a hibákat
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Éljen a római császár, éljen Fikusz Kukisz!!!" 😄
Ti is tapasztaltatok már hasonlót?
Nekem a játék nem akadozik de ha tüzes nyillal lõnek majdnem lefagy az egész.
Én egy Juliust akarok Emperornak nem valami "jötmentet" 😛
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?