13587
  • haxoror
    klikk
  • haxoror
    Erről van szó, én már régóta nem pazarlom a pénzt csatornázásra meg cirkuszra, a hadseregem képzéséhez ilyen fölösleges marhaságokra nincs szükség. Max adó amíg bírják aztán kereszt. Rohadt hálátlan férgek még mindig nem értik hogy én itt egy birodalmat építek és ők vannak értem nem pedig fordítva.
    Milyen abszurd ötlet
  • BlackShadow
    amúgy nem lehet vmi kóddal v vhogy előhívni azt h ne csak akkor játszhassak más népekkel ha megölöm őket? :)
  • BlackShadow
    ha egy iyen modot felteszek és nemtetszik el tudom távolítani a játék ujrainstallálása nélkül ugye? :D
  • haxoror
    izé..

a fickót GERMANUS-nak hívták lehet hogy germániából?
  • haxoror
    klikk
  • VGQ
    Sztem annyit értesz angolul,hogy chariot kivon,attackot ad,meg egységet ad,meg más város név.Ezekhez nem kell nagy tudás.Ha tudsz játszani játékokkal akkor menni fog a forditás is.Nem tul bonyolult.
    Éssztem senkinek sincs kedve leirni azt a 100 sort:))
  • AnubisEE
    Most lett vége a gladiátornak jo kis film volt bár kicsit lagymatag azért ha minden gall igy pergetné a kardját gondban lettek volna a ROMAIAK
  • faDe
    ROME
  • AnubisEE
    Hoppá ez haxtorornak ment volna nem saját magamnak
  • AnubisEE
    Köszi szépen ha tudnék angolul nyilván nem ertetlenkednék de mivel tötál hülye vagyok angolbol igy
  • BlackShadow
    honnan lehet beszerezni ezt a realism modot?
  • VGQ
    Irtani KÖtelezö!!!
    Máshogy nem lehet fékentartani a sok csicskát.
    Van már olyan városom amit elfoglaltam irtás,ajándék,eloglaltam irtás,mert olyan messzi van már a kapitoltol,hogy egy fullos hadtest saját lev3as templommal nem képes fenntartani a hangulatot.A jo bene,hogy ez kapásbol 70k-s bevétel volt:)
  • arty
    legtöbb pénzt
  • arty
    a lgtöbb pént a full kiirtással lehet nyerni? még nem volt soha szivem kiirtani várost, pedig sok a baj a rebellisekkel... tuudom, h csak egy játék, és h irtsam... dehát nők és gyerekek is vannak köztük :D
  • haxoror
    Töltsd le és olvasd el a readme-jét

Komolyan, most írhat neked bárki bármit valszeg a jó dolgokat fogja hangsúlyozni és a negatívumokat nem pedig azok is vannak
    Én csalódtam benne :(
  • AnubisEE
    Legyszives ha valaki megtenné nagyon megköszönném , arra lennék kiváncsi hogy mire jo ez a realis mod ezt ki találta ki és minek ?
    Érdemes felrakni okosabban játcik a gép vagy mi a fenet változtat meg pliz ha valaki tudja írja már le pontosan mi is ez .
    THX
  • Braveheart
    Na kifosztottam a kartágói fővárost, és rögtön megoldódtak a pénzügyi gondjaim :)
  • haxoror
    Én most szedtem le :(
    A barbár népek lovasságánál bevezették a "horde" formációt, még a szkíták akik előbb tanulnak meg lovagolni mint járni sem képesek rendezett csapatmozgásra. Eleinte tetszett de a városon belüli harcot szinte lehetetlenné teszi és ha ék-formációba kapcsoltam egy csapatomat azt a csata alatt többet már nem lehetett visszaállítani normálra. És kivették a harcikutyákat :(
    A realizmus mod túlzottan rómára van kihegyezve

A cataphractok amúgy a normál játékban gyengébbek mint a praetorian lovasság csak a gép azokat nem használja tömegesen :/
    A realizmus modban sem...

Én még várok pár verziót aztán adok neki egy új esélyt
  • Braveheart
    Én meg nagy nehezen elfoglalok "önszorgalomból" egy kartágói várost, erre meg kapok egy üzenetet hogy 5 évem va narra hogy elfoglalja kegy FULLOS várost a szomszéd tartományban...
  • Yossarian
    Sikerült egy szeleukidát ültetni Róma trónjára.

Asszem felteszem a realism modot, mert brutálisak a cataphractok. Soxor a gerinchad csatába sem avatkozott. A két oldalról lecsapó cataphractok még a Marius utáni légiókat is szétszórták percek alatt.
    Várostromnál is iszonyat hatékonyak, ha valaki előtte ledöntötte nekik a falat... Eddig nem mertem feltenni a realism modot, hogy nehogy elkurjam a kampányomat, de az újat már azzal kezdem...
  • a.carkey
    #1" TARGET=_fnew>FAQ
    Pár "video" ...
  • Braveheart
    Na jön pár "újonc" és máris megy a flame...
  • a.carkey
    Hülye vagy te!

Roma Victor MMORPG
  • BaziJoe
    Sziasztok magyarosítás létezik a gaméhoz ha igen éstudja valaki,hogy hol akkor címet is kérnék?
  • dronkZero
    Hát az qrva izgalmas lenne... Generálsz egy karaktert, beállsz 200 másik barom közé, megvárod a lovasrohamot, generálsz egy másik karaktert...
    Hülye. :P :)
  • a.carkey
    Nagyon jöhetne már a Roma Victor című MMORPG. :)
  • a.carkey
    LOL!
    Csak a címert akartam.:)
  • a.carkey
  • a.carkey
    Hehe!
  • zoszt
    Kleopátrának jó kis rucijai voltak. Azt hiszem megyek és meghódítom Egyiptomot.
  • haxoror
  • haxoror
    Most let vége a tv-ben az Augustusnak asszem előkapom a Julii kampányomat
  • Dichter
    Majd azt is kidobják
  • Dichter
    Nem is offolok tovább. Bye
  • Dichter
    már intézik neked a bant
  • Davidka
    ehhe, gondoltam vki elviszi előle :DDDDDDDDDD
  • Dichter
    TÉK
  • Davidka
    erre már ki van találva a Gumiszobában egy topic, lécci ne itt csináld!
  • Dichter
    Sulinet rulZ