Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nézd meg, hogy miért van minuszban. Az építési ablaknál van baloldalt egy olyan, hogy "details", na arra katt és ott kis ikonok mutatják, hogy mibõl mennyi pénz jön/megy. Nekem a korrupcióval voltak gondjaim, de nem tudom hogyan lehet letörni.
A kov . dolgot nem sikerult meg megertenem , nemi segitseg kene: Tudjatok hogy a katonak megtermelese es eltartasa hogyan mukodik ? Pontosabban mitol fugg az hogy , hogy oszlik el az adott egyseg eltartasa ? Egy adott teruleten az adott varosok lakossaga viseli a terhet vagy csak egy adott terulete ? Most az enyem az egesz gall birodalom + hispania es a juliusokkal vagyok. Es az egyik varosomat keptelen vagyok +ba hozni (tehat a neve mellett minusz elojelu szam van). Epitettem forumot, farmot, utakat , es nem kell meg a kov szintu kormanyzoi epulet sem. A lenyeg az hogy tobbszor is kiserleteztem , de nem jottem ra, melyik varosokra terhelodik ra az epiett egyseg eltartasa. A vicc az, hogy kb. 200 ezer aranyam van de nem tudok segiteni ezen a varoson.
A valaszokat elore is koszi.
A Sogun és medieval-ban ez nem igy volt......

Őrült gyenge.....
Wallentinus
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
DH
A ti kung-futok nem erős!
ATW-rol talan bejon a kep.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Néha órákig tökölök egy csatával,ezért lassan haladok.......
Kár hogy néha civ3 fillingem van.....
Bár az is a kedvencem.....
Őrült gyenge.....
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

War. War never changes.
Pedig a helyen van.
Nezzetek meg 1576os sereggel betamadtak a Gallok (sajat seregem 1144)
Eredmeny 4 halottam van amit a sajat ijjaszaim lotek le, es az ellenfelnek egy katonaja sem maradt. 😛PP
War. War never changes.
Amugy most mondjatok meg.
A hulye ijasszaim nem lelotek 4 emberemet. 😛 LOL
Hard fokozaton.

És azért 4 Archer Auxilia iszonyat mészárlást tud rendezni.
Három sorozat lövéssel lefelezik az ellenfél szinte bármelyik egységét (leszámítva a nehézlovasságot és a nehézgyalogságot).
Ezért is jó a game, mert ahány ember, annyiféle módon nyerhet. Nem olyan, mint egy C&C, ahol csak a sebesség számít. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A kemény ostrom csata amit Alesia birtoklásáért vívtam a játékban a VALÓSÁGBAN is megtörtént!!! VÁÁÁZZZZ. A valós térkép igazolta, hogy a Rómaiak kemény küdelem árán elfoglalták Alesia tartomány várost Kr e. 52 -ben....júúúj...felállt a szõr a hátamon,.
Sajnos ugy veszem észre az ijjászok nem sokat érnek,magukban.
De a kedvencem az mikor van 12 osztag lovasom és az ellenfél mögé küldöm egyszerre az üsszeset.
Hihetetlen micsoda gázolást visznek végbe😊)))
Tiszta LOTR3 az egész😊))
De szoktam menteni,csak valahogy annyire felstresszeltem magamat abban az 1-2 percben,hogy el is felejtettem hogy van autosave😞((
Aztán ugy 5-6 kör mulva rájöttem,de akkor már késö volt😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Elkezdem a játékot igencsak szerény angoltudásommal.
Sciipi hadseregét választom bejön a frakas vagy mi van a páncélján.
Nagynehezen elfoglalom a csizma orrában levö szigetet teljesen de szak simán bevonulok a városba,ezért kénytelen vagyok maxi helyörséget fenntartani mindhárom városkában.
Halad az idö Julius barátom már a gallokat veri akiket közben szorongatnak a Brittonok is.Brutii hadai a görög államokat vették célba Éppen Athént ostromolják.
Na mondom akkor hogy haéadjak én is irány afria.Sajnos bénázok ugyhogy még mindig csak bevonulok a városba és maxi helyörséget fenntartva vagyok kénytelen uralkodni ,ami ugye azt eredményezi,hogy max még 1 hadtestet birok fenntartani az adokbol.Beszélek haverral aszondja akasszak fel mindenkit igy nem lesz akkora lázadás.Mondom sirály.Akkor pörgetünk.Elfoglalom az egész nubia népét,brittonokat,a pálya nyugati oldala az enyém illetve Julius barátomé.
Akkor mondom jöhetnek a görögök.Kimegyek szépen leverem öket meghalnak.
Irány egyiptom hullanak mint a legyek.Jöhet a maradék 1 nép asszem a trákok.Izmos erödök meg minden de kit érdkel 6-7*os tábornokom +arany hadtest a hodito seregben 500 katonám simán kinyir 1500-2000 ellenfelet automatán.Trákok is hullanak kb marad 3-4 városuk a 12 böl.Mikor kezdenek hullani a tisztjeim mint az atom.
Julius valami Owerkill dologgal zaklat,hogy legyen az az uj alkirály.5-6 után kezdem unni a pipa nyomkodását ugyhogy rányomok az X re.Erre a szenátus kitagad a szövetség felbonlik.Persze most anyagilag rossul állok körönte -5000.44 állam az enyim.5-6 helyen lázadások kezdenek lenni.És a pestit tizedel a trákoknál.
A szövetség felbomlik.Még 1 nyamvadt diplomatát sem birok venni,hogy kieggyezek.AZ egyik aki egyiptombol sétál hazafele utközben meghal,mert egöregszik a másik az istenért sem akarja kibékiteni Brutii hadait.Igy 44 városbol secc perc alatt belázadnak ugy 15en és julius gyakja a seregem nyugaton Brutii középen a trákok lázadoi felkelnek és visszavesznek 4-5 városomat.Ekkor kapcsoltam ki a gépet,mert ilyen csufos vereséget nem birok el.
Egy nyamvadt pipa miatt igy megszivni a gyözelemtöl 6 városnyira!!És mindez a hiányos angoltudásomnak köszönhetö😞
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB