Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy rakás ismerõsöm, aki több nyelven is beszél, de az angol nincs ezek között.
Egyik ismerõsöm jól beszél olaszul, franciául, kicsit németül. Angolul pont nem. Másik meg anyanyelvi szinten beszél németül. Naponta köt üzletet, de egy ilyen játékkal nem boldogul. Jó bunkó, mi?
Nieleen
Elég ütösre sikeredett az is.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
mondjuk en meg 3* oroznam vagy 5* szoroznem, bar azt kell mondjam a barbar seregeket regen is megvesztegettek, de nem minden esetben penzzel, sokszor megigertek nekik hogy megkapjak a szomszed torzs foldjet meg asszonyait, na egybol voltak barbar segedcsapatok...
szoval :-) akkor voltak gazban romaiak amikor egyesult sok torzs ugy mar gazosabb volt...
Wallentinus
A harci kutya meg úgy jó, ahogy van, szintén. Nehogy már a kutyák 1:1 felállásba "párbajozzanak" emberekkel!
Amúgy én csak ritkán rakom õket a fára,leginkább enslave-lem õket, viszont ha már kétszer is föllázadnak akkor nincs mese bedurvítok.Most kezdtem újra a Brutii házzal hard/hard fokozaton és azt kell mondjam könnybb velük játszani mint a Julik-kal.Nem tudom sokkal jobban jön pénz, a csaták viszont a nehézségi fokozatból adódóan már nem a legegyszerübb.Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Aztán kipróbáltam a görögök betelepítését Itáliába, és végül is sikerült, de elõbb kellett volna megtennem, mert már magas a lakosság száma, és emiatt sokszor lázadtak a városok.
Makedónokkal elkezdtem very hard/very hard-on, de még csak 5 kör ment le, szóval nagyon az elején vagyok. Mindenesetre a taktikám az, hogy a görögökkel béke, szövetség-kereskedelem (megvan) aztán lehet a trákokkal is de csak egy darabig, és dákok, brutik ellen meg megindítom a csapataimat. A görögök remélem nem támadnak meg, próbálok a kedvükben járni és segíteni nekik. Elvileg csak azok a városok kellenek nekik, amik eredetileg az õ földjükön vannak. Ezt oda is adom nekik, emiatt ne legyen háború. Így együttesen üthetjük ki a brutikat. Eddig két csatám volt, de valamivel nehezebbek, mint hard-on és ez jó. Taktikai térképen az idõ rövidsége miatt még nem tapasztaltam jelentõs változást a mediumhoz képest, de ez nyilván változni fog.
Zsír a program😊
A harci kutyás várostrom a nem kõfalas települések gyors és veszteségnélküli bevételét jelenti. Beütöd a kaput és beküldöd a kutyákat. Speed fel és már tied is a település. Fele, kétharmad annyi egység elég hozzá, mint ahányan benn vannak.
Asszem amiatt, mert olyan sûrûségben képesek összeállni, hogy egy embert 4-5 kutya tud harapni. Mindenkit megesznek
Wallentinus
Ha több kell akkor elkezdesz egy custom Battle-t és ott látod,hogy milyen katonái lehetnek az adott népnek.
Az elit egysége eddig amit láttam az a lovas.Alapbol szart sem ér,mert 5 atk meg 7 def,de vanneki egy 15-ös chagre!!ami nagyon odaver még a vezérek heavy lovasságának is.Igaz a morálja a seregének a nullával vetekszik,de azért nem olyan rosszak.60 fös alap sereg már 48nál fehér zászlozik!!😞(
De gyorsan megy ez a short kampány😊)
Már csak egyedül rodos szigete áll a görögök kezén a trákok kihaltak.Szal kb 30 perc és végzek😊)
Akkor jöhet valami szotyi nép megint.Bár ehet kiprobálok egy brutus-t.Azzal még nem voltam.Vagy a Senátust😊))))))
Pénz beszél, kutya ugat. Ez így lesz,míg világ a világ kortól függetlenül.

"harci kutyás várostrom " az mi?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)
hanem szorzom
Mindenki nyavajog, hogy folyton lázadoznak a városai. Mindenféle trükköket kitalálnak azért, hogy hogyan lehet kereszteléssel lecsökkentetni a lakosságot és extra pénzhez jutni. Ahelyett, hogy inkább élveznék a kihívást, hogy hogyan lehet rendet tartani úgy egy városban, hogy az nem jár együtt anyagi csõddel.
Nembeszélve Frankirõl, akinek pedofil tatája minden serdülõkorú fiatal fiút megvesz
Wallentinus
Bug exploit. Hasonlóképpen a harci kutyás várostrom (ezért is vették ki a relism modból)
Wallentinus
Ennyire megeröltetõ az alapszintû angoltudás elsajátítása?
Nyomd végig úgy hogy a diplomatát csak kereskedelmi egyezmények megkötésére és mapinfo vételre használod és semmi másra, ne köss szövetséget más népekkel és soha ne bribe-olj, csak te a hadseregeddel tökegyedül a világ ellen
Én most így tolom és vért izzadok, a határvárosaim környékén már halomba állnak a kersztbe tett kardok és néhányon bizony nem az én vezérem neve szerepel a winner mögött

kene egy meg realisztikusabb :-)
valoban nehezebb de, egy urban sereg ijaszokkal megtuzdelve siman legyak 3500 as brit german sereget is... Joval nehezebb volt teret nyerni, sok vesztett csata volt elejen :-) elso 20 evben tobb volt vesztett csatam mint nyert :-). Sokszor majdnem kiuztek egy egy befoglalt teruletre de ilyenkor a jo oreg bribe 😉 segitett...
Igaz most a vege fele marha sok a lazadas de hat keresztre huzom oket akkor par evig nyugi van szal ez sem gaz. Jobb lenne ha kissebb alamok alakulnanak meg ha egy regioban egyszerre tobb varos belazadna. Vagy valamelyik csaladtag lazadna vagy valami hasonlo...
bar ha jobban belegondolok, nem veletlenul volt akkora az okori roma, mindenkit levertek mint a taknyot... kiveve a minket :-) (hunnia)
de azmar joval AC 450 kornyeke
Az utolso csatában normal egységekkel játszva 2000 fös egyiptomi hadtest vonult fel 1000 romai ellen.ugy 1500 halottam lett.😊)
De bevettem romát.És asszm pont azzal volt meg az 50. területem.Már nem is számoltam a végén csak foglaltam be folyamatosan görögországot városrol városra.
Párthiátol Numidiáig minden az enyém volt.Északon a britten és Juli harcolt,és asszem ennyi.A trákoknak maradt kb 5 városuk a brutiknak 7 a scipionak meg 5,ugy hogy elfoglalt párat a juliktol.
Most Macedoniával elkezdtem egy short-ot.Már görögország az enyim.Brutik nincsenek a balkánon,csak gallok meg dákok,ugyhogy szabad az ut trákia felé.Byzanc az enyim.a maradék 3 városra pedig a fösereg ugy vélem elég lesz.11 osztag lovas iszonyatos csapást mér az ellenre😊))
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én most majd azt a squalor csökkentöset fogom tesztelni, mert nem lenne hátrány,ha az épületek is gyorsabban épülnének fel
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én a déli oldalon tábornok + 6 perzsa lovasság + 3 cataphract, északon a múmiák 6 desert cavalry a maradék mind lándzsás plusz chariot vezér. Befut az "erõsítésem" északon a városból, az AI remekel, egy családtak és 2 szakasz rendfenntartó paraszt pillanatok alatt az egyiptomi lovasság martaléka lesz 😞
Nagy nehezen sikerült átcsalnom és kinyírnom a vezérüket de a többi szemétláda ott vigyorgott a túlparton és baszott mozdulni. Felmentem a hídra az összes persiannal hogy lõtávolba kerülhessek és hátha hátrálnak a nyilak elõl és lesz helyem átvonuli, hát nem. Inkább hagyták hogy a (kijelzõ szerint) a seregük 67%-át agyonnyilazzam de nem mozdultak (közben persze ment a frendly fire a hídon ezerrel a szûk hely miatt) ráadásul mivel nem tudtam a mobilitást kihasználni és jobbról meg hátulról osztani az észt a nyilak nagyrésze megakadt a pajzsaikon.
Majdnem elsírtam magam amikor egyetlen lehetõségként a cataphractsjaimat bele kellett hajszolnom a lándzsaerdõbe hogy teret és idõt nyerjek a persianok átpaszírozására a rohadt hídon, 1 szakasz cataprah teljesen megsemmisült 2 megfutamodott a lándzsásokon és a persianok közül is kettõ elfutott mire a híd végére beérkezõ deserteken át tudtam törni

Innentõl már én voltam nyeregben (szó szerint 😛) és az utolsó szálig lemészároltam a férgeket.
Asszem ezt hívják Püroszi gyõzelemnek vagy minek...
1.1 van fent és a magyarosítás. A probléma az hogy ameik várost kinevezem az mind capitál marad
és van amikor fõvárosnak irja de nem az és kiválasztan se tudom hogy az legyen és több ilyen városom van ami nem lehet capitál
. A város neve melett ügye írja hogy a város mi nagyváros falu stb és persze capitál. Na most nekem van vagy 10 városom mellett a capitál szó ez nálam szar csak vagy nektek is ?
Esetleg meg nem figyeltétek ?

Csak egyszerüen kitömörited, majd a data könyvtárat bemásolod a játék fökönyvtárába (ott persze felüliröd a régi dolgokat) A másik könyvár pedig csak a régi fileokat tartalmazza, vagyis, ha a mod miatt elbaszodna vmiért a játék, akkor azokat csak vissza kell másolnod