13587
-
#7024 "Kösz,ha nem 37 oldallal ezelőtt lett volna akkor biztos megtalálom!"
Nah, próbaképpen beírtam a keresőbe, hogy "más néppel"
Az első hozzászólás Árnyvadász linkje volt a modhoz. kb 5 másodperc alatt melgett. Fura dolog, mi? szal ennyit a 37 oldalról... -
#7023 Köszi! -
#7022 legegyszerűbb, ha megnyered az első kampányt és SPQR-en kívül mindenkivel lehetsz. Toom, hogy először írjuk ezt is... -
#7021 SEGÍTSETEK MÁ!
MAGYARÍTÁS VAN VALAHOL? VAZZZZ? -
#7020 Kösz,ha nem 37 oldallal ezelőtt lett volna akkor biztos megtalálom! -
Árnyvadász #7019 Nem tudtam, hogy te már ihatsz sört :) Poént félretéve gyere te is, meg aki aktív résztvevője a fórumnak. Ebből ne legyen sértődés. -
Árnyvadász #7018
Köszöntjük tisztelt olvasóinkat!
A lámaképző újabb adásában arról lesz szó, hogy ha valaki keres valamilyen témában itt a RTW szobában, akkor legyenszíves lemenni a lap aljára és a keresőbe megadni a kulcsszót amit keres, majd a MEHET gombot nyomja meg. Ennek a folyamatnak az időtartama minimális. Azért a kockázatok és mellékhatások tekintetében el lehet olvasni a tájékoztatót. Ezután lássanak csodákat megjelennek azok a hozzászólások, melyekben a lámák számára meglepően jól felépítve szerepel az infomáció amit kerestek.
Köszönjük kedves olvasóink türelmét, reményeink szerint csak egy hónap múlva kerül sor az újabb adásra. Ha előbb az sem baj, maximum keresztelünk előtte egy kicsit.
Ehhh...
-
JLH Fans #7017 Nem azért de ez nagy szemétség.......Elég sokat irtam a forumra ha szerintetek egy jol sikerült sem volt benne akkor........ -
Árnyvadász #7016 #3162-es hozzászólásnál ott a link. Ez volt az utolsó. -
#7015 Nekem is válaszoljon valaki légyszives(6996)! -
RTW #7014 Kösz. -
Árnyvadász #7013 Zsír!!! -
Dankó #7012 -
zizzenet #7011 Bocsesz, nem tudtok angolosítást a programhoz? Mert nekem magyarul van meg, de kipróbálnám angolul is. Köszi. -
Grrrrrrr #7010 Naív... -
Grrrrrrr #7009 Halvány fogalmam sincs róla. Timur jobban szokott azon az oldalon mászkálni, ő hozta anno Andy hírét is a csapatnak. -
Dankó #7008 Basszus tényleg én lennék a 7000. hozzászólás!
Mondjuk sokkal szívesebben írtam volna le hogy milyen nehézségek árán vettem be Memphist ami a 7000. hozzászólást minősítette volna vmennyire de ez van sajna!
Majd a 8000.-re odafigyelünk már!
-
Árnyvadász #7007 Szia Akárki! Hadd kérdezzek valamit, hátha tudsz róla. A magyarosítás honlapon a RTW kivan húzva... Andy féle honosítás nem is lesz? Csak a tietek? Thx. -
#7006 Ha ezt a keresőbi írod ott lent, akkor találsz, és nem kell várni. -
Árnyvadász #7005 Nem hiszem el. #7000.. elúszott... Ráadásúl mire? Félek a #8000-et már csak jövőre érjük el... -
Grrrrrrr #7004 http://nismaster.fx3.hu -
Dankó #7003 Persze hogy van de még nem teljes!Ezért mondtam hogy olvass vissza, mert szinte naponta megkérdezik az emberek ahelyett hogy egy picit olvasnának a hozzászólások, között ezáltal olyan információkra is szert téve ami a későbbiekben hasznos lehet, elkerülendően az újjabb bugyuta kérdéseket. -
RTW #7002 Tudtok? -
RTW #7001 Magyarosítás!!!! -
Dankó #7000 Csak egy picike fáradtságot kellene venned hogy visszaolvass vagy a keresőbe beírd!!!!!!!!!! -
Dankó #6999 Vagy amikor az egyik onagger a másikat találja el!!!
Az a nem egyszerű! -
Dankó #6998 Csak mire nekem oda kerülnek az ijjászaim hogy nagy komoly csatát vívjanak mind olyan fullos és tápos hogy nacsak.
Folyamatos gyakoroltatom őket rebellis csapatokon.
Azoknak nem mindíg van lovasságuk.Pár ütközet és mehetnek a mélyvízbe.
Onnan meg adnak az ellennek! -
Gábor #6997 "Ezzel szemben én imádom az onaggereket, rendes csatában is használni.Iszonyat komoly veszteségeket tud okozni az ellennek,bár nem céloznak vmi túl jól de csak az a pár lövés találjon be!!!"
Én azt imádom, amikor az onager a légióim fejére dobja az égő-olajas kis lövedékét
-
#6996 Ahoz,hogy a rómaiakon kívül mással is lehessek mit kell letölteni(Melyik modot?)? -
RTW #6995 Hello. Tudtok a Rome-ra magyarosítást? -
#6994 Igen ám, de azért a gép se hülye. Nyílt terepen például soha nem állítok íjászokat előre. A gép általában a lovassággal fog rohamot indítani az íjászok ellen. Ezek meg annyira azért nem gyorsak.
Én inkább úgy állok fel, hogy előretolok 2-3 lándzsás egységet szépen elnyújtva, hogy nagy fronton tudjanak védelmet állítani az ellen lovasságának. Mögéjük beteszek egy íjász - egy közelharci egység felállásban egységeket. A lovasságot pedig a két szélre teszem V alakban, illetve egyet hagyok hátul is a vezér mellett normál felállásban.
Ez az általános. Persze ha az íjászok már elit egységek, akkor lehet bátrabban előretolni őket, mert akkor tényleg überdurván tizedelik az ellent. -
#6993 Látod Wallen? Ha egyszer belekezdünk egy játékba úgy igazán, akkor annak együtt ivászat a vége... :))))
Mert ugye azt tudni kell, hogy Wallennel együtt Bf klánban vagyunk (bár én a Rome miatt hanyagolom). Persze más-más csapatban, de ismerjük jól egymást. A legutóbbi Bftalin egy külön Rome sarkot alakítottunk ki. -
Dankó #6992 Nos csak annyit tennék hozzá ehhez az ijjász témához a programhoz kapcsolódva, hogy vmi iszonyat jó egység szerintem.
Nekem mindíg van vagy 6 csapat ijjász a főseregben kivéve ha ostromlok akkor vagy 4.
Nem volt olyan sereg aki nem hátrált volna meg.
Gondoljatok bele a 6 csapat ijjász legelőre két sorban és iszonyat sprintelve az ellenség elé amíg a többi egységem várakozik hátúl.
Amint lőtávolba értek folyamatos tűz.
Olyannyira legyengíti az ellenfelet hogy min 3 csapat máris fix morálvesztés és szalad haza.
Ne felejtsük el hogy nagyon gyorsak és folyamatosan hátrálnak és tüzelnek.
Majd pedig ha visszaértek a gyalogos vagy lovass egységeimhez akkor mögéjük szintén két sorban majd várnak.
A nehézgyalogság/lovasság ekkor frontális támadást intéz az ellenre de közben az ijjáaszok is lőnek.
Jó hogy saját ember is esik áldozatúl de ahhoz képest minimális.
Az ellenség egyböl morálvesztés majd szépen hátrálás közben levágják őket a lovasok.
Hol van ettöl használhatóbb és eredményesebb taktika?
És mindíg bevállik mutatva azt hogy mostmár nunmídia emp/emp fokozaton lassan de biztosan a virágkorát fogja élni ha Memphis is behódol amire igen nagy az esély!De amiért olyan sokáig kitartottak tuti keresztelés vár rájuk!
Ja mondhatjátok hogy az ellenség egyböl lovasokat küld az ijjászokra.Meg is szokott történni.
ebben az esetben a teendő az összes ijjász csak a lovasokat lövi.
Nagyon ritka hogy elérjék őket.480 ijjász VS 45 lovas(max).
Esélytelenek.
Az onaggerek lehetnének a nagy ellenfeleik de ezeket a gép nem alkalmazza, illetve az ellenséges ijjászok de azokból a gép csak 1-2 csapatot használ általában.
Ezzel szemben én imádom az onaggereket, rendes csatában is használni.Iszonyat komoly veszteségeket tud okozni az ellennek,bár nem céloznak vmi túl jól de csak az a pár lövés találjon be!!! -
#6991 Ohh... Te egy igazi Úr vagy! :)))
Hogy hagyhatnám ki az írást ezek után. Akkor is él az ajánlatod, ha netán elviszem haza a 7000-et? -
Grrrrrrr #6990 Üdv!
Új fiú vagyok ezen a fórumon. De a játékban nem. Bár ezeket a MODosításokat nem ismerem igazán. Eddig egyik sem keltette fel az érdeklődésemet igazán.
Egy tévhitet szeretnék eloszlatni, amit itt olvastam az imént. Mégpedig azt, hogy ha retainelsz, akkor nem csökkent a tapasztalati pont. Én is ebben a hitben voltam, amíg a kézikönyvet el nem olvastam. Márpedig ebben az van, hogy ha két egységet összevonsz, sorozással feltöltesz, akkor kiegyenlítődik. Ezután figyeltem erre, és valóban. Ha egy egységem eléggé leharcoltá vált, és soroztam hozzá, akkor elvesztett egy gerendát, vagy az ezüstből bronz lett. -
Árnyvadász #6989 Wallen, Fritz Von, zizzenet, Viharlovag társulatra gondolok itt elsősorban. Az még nem anyagi csőd... :) No majd ha sorkerül rá, akkor beszélünk róla. Részemről okés a dolog. -
wallen #6988 Hozhatom a kedvenc korsómat? -
zizzenet #6987 Ok. Szerintem leszünk vagy 200-250-en . -
Árnyvadász #6986 Komolytalan bagázs :D Mind1, ha talizunk élőben vendégeim vagytok egy sörre... Ez fix. -
zizzenet #6985 Szar a játék. Most már írhatom a számlaszámom?