Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A címem:[email protected]
A Rome TW magyarítását keresném én is!
Hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is!
[email protected]
Ezer ThX!!!
Steam acc: kange82
Valaki legyen szíves küldje el nekem is a Rome Total War magyarosítását, nagyon hálás lennék érte!
[email protected]
Elõre is nagyon köszönöm!
[email protected]
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a Steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#integet2>#integet2>
Valaki megtudná mondani honnan tudom letölteni?
Elõre is köszönöm:Meszy
Eltudná küldeni vki nekem is a Roma Tw És Bi magyarósítását?
[email protected]
elõre is köszi!😊
Az RTW-oldalon keresgélj.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Este otthonról el elküldöm akinek kell.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nekem is kellene a Rome Total War magyarosítása, sajnos már sehol sincs fenn, googleban is hiába keresem, sehonnét sem lehet letölteni. Nagyon hálás lennék ha valaki elküldené a címemre: [email protected]
E-mailom: [email protected]
Elõre is köszönöm!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mert nekem nincs és mik telepítem azt írja h nem találja az elérési utat...::S
A Barbarian Invasionnal érdemes-e? Ne úgy nézd, mint egy fejlettebb RTW-t, az egyszerûen másik korszakban játszódik, mások az ellenségek, más a taktika. Kinek mi jöne be. Ha szereted a klasszikus római feelinget, akkor maradj a síma RTW-nél. Én ezt nyúzom évek ta, sosem tudtam még átnyergelni BI-re 😛
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
És vki tud vmit javasolni hogy (hódítás nélkül) a campaign-be lehessen menni?
Nincs meg vkinek a sima Rome Total War magyarosítás??
Mert Skylane elküldte nekem csak az a Barbarian Invasionhoz volt...
És nekem a simához kéne!!
Vagy már érdemesebb a Barbarian Invasional jáccan????
Elöre is kösziii
"http://www.hetedhethatar.hu/master.html?http://www.hetedhethatar.hu/irasok/szikrisz20061006.htm"
Egybként arra is rájöttem, hogy ha elfoglalsz egy másik várost, akkor érdemes "romanizálni" tehát megfosztani a hitüktõl. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy lerombolod pl. a galloknál a kocsmát vagy az istenségük templomát ilyesmit.
Lesz utána riot de megéri. Aztán a saját templomodat felhúzod. pl Jupiter temploma.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Minél messzebb van egy város a fõvárostól annál nagyobb alapból a korrupció.
Az én kérdésem az lenne, hogyan lehet a városokban a feketézést visszaszorítani? a +10% törvényes templom szerintetek jó erre?
Azt szeretném megtudni hogy a Rome Total War-ban hogyan lehet az egységek páncéljait és fegyvereit maximális szintre "arany" fejleszteni.Ha öntödét építek akkor is csak "ezüst" fokozatba lépnek.Ha valakinek van ötlete szívesen várom.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
csapat oldalán. link van, csak 404server error -.- helyette kapok adsl reklámot
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
TDU nick: HUN_Matt_92