13587
  • Julius Caesar
    ja és a complete: rtw + Bi + alexander
  • Julius Caesar
    steamen is meg lehet venni €14,99. 290-es euróval az ~4400 ft.
  • Grastone
    Valaki megtudná mondani hogy kell felrakni a skineket?
  • Kange
    ha annyi lesz kompletten, akkor tuti megveszem...
  • Kange
    erről semmi tapasztalatom sincsen, de mivel serial-os így nem hiszem, hogy beengedve valamelyik szerver... max akkor, ha találsz olyat, amit a warez-osoknak csináltak...
  • grebber
    Remélem a magyar verzió ilyen 4990Ft körül áron érkezik majd hiszen a game +2 kieg együtt 4999ft!
  • Julius Caesar
    köszi szépen! ezzel meg multi is? eddig csak hamachin tzdtam gammálni haverral.
  • Kange
    ne crack-elj... használd a GCW-n levő miniImage-t és akkor úgy frissíted ahogy akarod...
    ha esetleg nem tudnád miről beszélek:
    www.gamecopyworld.com
  • Julius Caesar
    már semmi, találtam egy ilyen devianceosat. most CD keyjel kínlódok (megy egyáltalán multi törttel?)
  • Julius Caesar
    1.5-höz van crack? biztonsági másolat.
  • Julius Caesar
    az lehet, sőt biztos. kössz a tippet!
  • Kange
    nem lehet, hogy túl nőtte magát a város?

értem ezalatt, nálam akkor szokott sok ilyen lenni, mikor már jelzi, hogy fejlődhet a város a következő szintre, de nem építem meg a fejlettebb főépületet, hanem a többit akarom befejezni... :S Miután erre rájöttem semmi mást nem csináltam, csak amint lehetett fejleszteni a főépületet egyből azt építettem nem foglalkozva azzal, hogy a többi dolog hátrányban van...
  • Julius Caesar
    a korrupciót hogyan lehet visszaszorítani? és mit kezdjek azzal, hogy távol van a capitaltól? (próbáltam középre rakni a fővárost). meg hiába rakom monthly vagy daily-re a játékokat, rakom alacsonyra az adót, úgyis lázadoznak (még a város is veszteséges)
  • Kange
    egyetlen javaslatom, hogy szedj le egy 3in1 verziót (én is megtettem), az megcsinál mindent helyetted és no gond...
  • Kange
    e-mail nekem, válaszban küldöm a magyarítást...
  • lacinkacinka89
    Vki kiegészitéssel kapcsolatba segítséget ??? #12844
  • Julius Caesar
    oksa. ezt nem tudtam. sztornó.
  • DikViL
    Szerinted amikor magyarítást szeretnék egy játékra, nekem nem az az első dolgom h felnézek a Magyarítások Portálra, vagy bepötyögöm a google-ba..? Hidd el, nem ok nélkül lábatlankodok itt egy fórumon... Valószínűleg nem tűnt fel, de lassan 2 hónapja, h ezt nem lehet letölteni. Miért?

http://twonline.jatekok.hu/index.php
    >>>
    Az elmúlt hetekben több olyan e-mailt kaptunk, amiben azt kértétek, hogy küldjünk nektek Total War játékokhoz magyarításokat, mert az itteni linkek nem működnek. Nos, az eddigi hivatalos lapukon a következő írás olvasható: "Kicsiny fordító csapatunk együttműködési megállapodást kötött a CD Projekt Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a korábbi Total War játékok magyarul, a mi fordításainkkal jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az eddigi elérhető magyarítások minden joga a CD Projekt Magyarország Kft-hez került, így a letöltésük a mai naptól nem lehetséges![...]" Kérek mindenkit, hogy ezután ne is próbálkozzon megkeresni egy szerkesztőt sem ilyen jellegű kéréssel, illetve amint lehetséges, a magyarítások hibás linkjeit törölni fogjuk az oldalról.

... szóval ez már más úton nem igen fog menni. :S

Megköszönném, ha valaki venné a fáradtságot, és szánna rá időt, h elküldené a fájlt... Ide várom: [email protected]

Előre is köszönöm.
  • sövény
    Hello!
    Nekem két problémám lenne. Az első az az hogy hol kell be vagy visszaállítani a Rome total war-nál azt hogy ne 40 fős katonák legyenek a játékban hanem rendesen 80-an?
    A második problémám meg a patch-el lenne.Ugyebár az alexanderhoz kell felrakni az 1.5 és 1.6-os patchet,de előtte még az 1.3-t is.Én felraktam az 1.3-t de valamiért mindig kiírja amikor az 1.5 raknám fel hogy rakjam fel az 1.3-t és nem tudom miért van:S.
    Légyszi segítsetek mindkettőben ha tudtok,előre is köszönöm!:)
  • Julius Caesar
    istenem, google luxus?
  • szketya
    Hali
    valaki eltudná küldeni nekem a játék magyarítását?
    e-mail:[email protected]
    Előre is kösz
    üdv.:szketya
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség! A minap leszedtem egy skin csomagot vmi modded roman akármi. És szeretném kérni a segítségeteket h hogyan kell feltenni!! Aki tud segíteni az irjon feltétlen pls!!! Előre is köszi!!
  • DikViL
    Üdv!
    Ha lehetséges, szeretnék én is a játék magyarosításáért jelentkezni.. Nem rég kezdtem, de angol nyelvi nehézségeim akadtak, így lassan tudok csak előre haladni... Remélem valaki erre jár, és megtud segíteni..

[email protected] - ide várom... Előre is köszönöm!
  • Julius Caesar
    oké. milyen patchet rakjak fel? 1.5? csak simán vagy lépegetni kell 1.1.->1.2...->1.5? van hozzá .exe? hogyan lehet biztonsági másolattal multizni?
  • Kange
    Dupla klikk a városra, majd a felugró ablak bal szélén van egy tekercs, ahol mutatja szépen a különböző értékeket (népesség-növekedés, közbiztonság és bevétel).

Nekem ált. a közbiztonság miatt szoktak ugatni, főleg akkor, ha már túlnőtte magát a város és még nem építettem meg a főépület fejlesztését.
  • Kange
    sztem lehet :)
  • Julius Caesar
    sziasztok! biztonsági másolatokról lehet beszélni?
  • lacinkacinka89
    Hali! Az lenne a kérdésem h az örökös lázadások ellen mit lehet csinálni?? És hol tudom megnézni h mi az oka a lázadsoknak?? Válaszotokat előre is köszi!!
  • marcee14
    Hi pls valaki nekem is küldje el a Rome:Total war magyarítását emailcímem: [email protected]
    köszi!
  • lacinkacinka89
    Ki All! Vki tudna nekem adni rome total war magyarosítást?? Nagyon kéne!! Előre is köszönöm! email címem: [email protected]
  • Kange
    oké, sejtettem, hogy a grafikát javítja, csak azt hittem tudod a nevét is a mod-nak... :)
  • Prof William
    hm... Láttam egyszer valami modot ami jobbá tette a grafikáját a rome TW-nek. A Harcokat + a kinézetet is... Új textúrákat rakott rá stb... Erre gondoltam...

Milyen verzióval kompatibilisek a modok + patchok + kiegészítők? Nekem volt egy 2 cd-s változatom de arra SEMMI sem volt jó még a crackelt dolgos sem...

Milyen verzió az amit érdemes leszedni?
  • Kange
    Aki itt írja, hogy kell Neki a magyarosítás, nem fogom elküldeni.

Akinek kell, írjon egy e-mailt a [email protected] címre és válaszban megkapja.

Más: Prof William: mi az a grafika javító mod???
  • Kommunista
    Üdv.
    Megkérnék szépen valakit hogy az alexander magyarosítását elküldené erre a címre:[email protected]
    Előre is köszönöm.
  • csaj81
    Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni.
    ~ jellel jelenik meg a kurzor a játékban elméletileg amivel a cheateket tudom beírni, DE én Alt Gr+1 billentyűkombinációjával tudom bepötyögni, itt kint, de a játékban nem működik.
    Vki tudna nekem segíteni?
    előre is köszi
  • Prof William
    Küld el nekem is!

[email protected]

+ milyen verziót érdemes leszedni? amihez jó az összes patch és mod + az a grafika javító mod?

Volt egy 2 cd-s verzióm de ahhoz nem lehetett felrakni semmit...

Milyen verziót ajánlotok leszedésre?
  • klari93
    Hali!
    Ha valakinek megvan a Rome:Total War magyarosítása akkor azt megköszönném ha elküldené.
    e-mailem:[email protected]
    Köszi
  • Khazai Argos
    Valaki el tudná küldeni a rome total war magyarítást nekem is?
    e-mailem: [email protected]
    Előre is nagyon köszönöm.
  • Cartman1026
    Üdv Mindenkinek!

Ha valaki elküldené a sima Rome Total War magyarosítást azt nagoyn megköszönném!

Előre is köszönöm!

További Szép napot!

Címem: [email protected]
  • TQ cheater
    Apropó, jöhet EB1.2, Chivalry1.0 nagy Napoleonic2:Total War-ozás is, megvannak a modok.