13587
-
#12865 ja és a complete: rtw + Bi + alexander -
#12864 steamen is meg lehet venni €14,99. 290-es euróval az ~4400 ft. -
Grastone #12863 Valaki megtudná mondani hogy kell felrakni a skineket? -
#12862 ha annyi lesz kompletten, akkor tuti megveszem... -
#12861 erről semmi tapasztalatom sincsen, de mivel serial-os így nem hiszem, hogy beengedve valamelyik szerver... max akkor, ha találsz olyat, amit a warez-osoknak csináltak... -
#12860 Remélem a magyar verzió ilyen 4990Ft körül áron érkezik majd hiszen a game +2 kieg együtt 4999ft! -
#12859 köszi szépen! ezzel meg multi is? eddig csak hamachin tzdtam gammálni haverral. -
#12858 ne crack-elj... használd a GCW-n levő miniImage-t és akkor úgy frissíted ahogy akarod...
ha esetleg nem tudnád miről beszélek:
www.gamecopyworld.com -
#12857 már semmi, találtam egy ilyen devianceosat. most CD keyjel kínlódok (megy egyáltalán multi törttel?) -
#12856 1.5-höz van crack? biztonsági másolat. -
#12855 az lehet, sőt biztos. kössz a tippet! -
#12854 nem lehet, hogy túl nőtte magát a város?
értem ezalatt, nálam akkor szokott sok ilyen lenni, mikor már jelzi, hogy fejlődhet a város a következő szintre, de nem építem meg a fejlettebb főépületet, hanem a többit akarom befejezni... :S Miután erre rájöttem semmi mást nem csináltam, csak amint lehetett fejleszteni a főépületet egyből azt építettem nem foglalkozva azzal, hogy a többi dolog hátrányban van... -
#12853 a korrupciót hogyan lehet visszaszorítani? és mit kezdjek azzal, hogy távol van a capitaltól? (próbáltam középre rakni a fővárost). meg hiába rakom monthly vagy daily-re a játékokat, rakom alacsonyra az adót, úgyis lázadoznak (még a város is veszteséges) -
#12852 egyetlen javaslatom, hogy szedj le egy 3in1 verziót (én is megtettem), az megcsinál mindent helyetted és no gond... -
#12851 e-mail nekem, válaszban küldöm a magyarítást... -
#12850 Vki kiegészitéssel kapcsolatba segítséget ??? #12844 -
#12849 oksa. ezt nem tudtam. sztornó. -
DikViL #12848 Szerinted amikor magyarítást szeretnék egy játékra, nekem nem az az első dolgom h felnézek a Magyarítások Portálra, vagy bepötyögöm a google-ba..? Hidd el, nem ok nélkül lábatlankodok itt egy fórumon... Valószínűleg nem tűnt fel, de lassan 2 hónapja, h ezt nem lehet letölteni. Miért?
http://twonline.jatekok.hu/index.php
>>>
Az elmúlt hetekben több olyan e-mailt kaptunk, amiben azt kértétek, hogy küldjünk nektek Total War játékokhoz magyarításokat, mert az itteni linkek nem működnek. Nos, az eddigi hivatalos lapukon a következő írás olvasható: "Kicsiny fordító csapatunk együttműködési megállapodást kötött a CD Projekt Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a korábbi Total War játékok magyarul, a mi fordításainkkal jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az eddigi elérhető magyarítások minden joga a CD Projekt Magyarország Kft-hez került, így a letöltésük a mai naptól nem lehetséges![...]" Kérek mindenkit, hogy ezután ne is próbálkozzon megkeresni egy szerkesztőt sem ilyen jellegű kéréssel, illetve amint lehetséges, a magyarítások hibás linkjeit törölni fogjuk az oldalról.
... szóval ez már más úton nem igen fog menni. :S
Megköszönném, ha valaki venné a fáradtságot, és szánna rá időt, h elküldené a fájlt... Ide várom: [email protected]
Előre is köszönöm. -
sövény #12847 Hello!
Nekem két problémám lenne. Az első az az hogy hol kell be vagy visszaállítani a Rome total war-nál azt hogy ne 40 fős katonák legyenek a játékban hanem rendesen 80-an?
A második problémám meg a patch-el lenne.Ugyebár az alexanderhoz kell felrakni az 1.5 és 1.6-os patchet,de előtte még az 1.3-t is.Én felraktam az 1.3-t de valamiért mindig kiírja amikor az 1.5 raknám fel hogy rakjam fel az 1.3-t és nem tudom miért van:S.
Légyszi segítsetek mindkettőben ha tudtok,előre is köszönöm!:) -
#12846 istenem, google luxus? -
szketya #12845 Hali
valaki eltudná küldeni nekem a játék magyarítását?
e-mail:[email protected]
Előre is kösz
üdv.:szketya -
#12844 Sziasztok! Kéne egy kis segítség! A minap leszedtem egy skin csomagot vmi modded roman akármi. És szeretném kérni a segítségeteket h hogyan kell feltenni!! Aki tud segíteni az irjon feltétlen pls!!! Előre is köszi!! -
DikViL #12843 Üdv!
Ha lehetséges, szeretnék én is a játék magyarosításáért jelentkezni.. Nem rég kezdtem, de angol nyelvi nehézségeim akadtak, így lassan tudok csak előre haladni... Remélem valaki erre jár, és megtud segíteni..
[email protected] - ide várom... Előre is köszönöm! -
#12842 oké. milyen patchet rakjak fel? 1.5? csak simán vagy lépegetni kell 1.1.->1.2...->1.5? van hozzá .exe? hogyan lehet biztonsági másolattal multizni? -
#12841 Dupla klikk a városra, majd a felugró ablak bal szélén van egy tekercs, ahol mutatja szépen a különböző értékeket (népesség-növekedés, közbiztonság és bevétel).
Nekem ált. a közbiztonság miatt szoktak ugatni, főleg akkor, ha már túlnőtte magát a város és még nem építettem meg a főépület fejlesztését. -
#12840 sztem lehet :) -
#12839 sziasztok! biztonsági másolatokról lehet beszélni? -
#12838 Hali! Az lenne a kérdésem h az örökös lázadások ellen mit lehet csinálni?? És hol tudom megnézni h mi az oka a lázadsoknak?? Válaszotokat előre is köszi!! -
marcee14 #12837 Hi pls valaki nekem is küldje el a Rome:Total war magyarítását emailcímem: [email protected]
köszi! -
#12836 Ki All! Vki tudna nekem adni rome total war magyarosítást?? Nagyon kéne!! Előre is köszönöm! email címem: [email protected] -
#12835 oké, sejtettem, hogy a grafikát javítja, csak azt hittem tudod a nevét is a mod-nak... :) -
Prof William #12834 hm... Láttam egyszer valami modot ami jobbá tette a grafikáját a rome TW-nek. A Harcokat + a kinézetet is... Új textúrákat rakott rá stb... Erre gondoltam...
Milyen verzióval kompatibilisek a modok + patchok + kiegészítők? Nekem volt egy 2 cd-s változatom de arra SEMMI sem volt jó még a crackelt dolgos sem...
Milyen verzió az amit érdemes leszedni? -
#12833 Aki itt írja, hogy kell Neki a magyarosítás, nem fogom elküldeni.
Akinek kell, írjon egy e-mailt a [email protected] címre és válaszban megkapja.
Más: Prof William: mi az a grafika javító mod??? -
Kommunista #12832 Üdv.
Megkérnék szépen valakit hogy az alexander magyarosítását elküldené erre a címre:[email protected]
Előre is köszönöm. -
csaj81 #12831 Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni.
~ jellel jelenik meg a kurzor a játékban elméletileg amivel a cheateket tudom beírni, DE én Alt Gr+1 billentyűkombinációjával tudom bepötyögni, itt kint, de a játékban nem működik.
Vki tudna nekem segíteni?
előre is köszi -
Prof William #12830 Küld el nekem is!
[email protected]
+ milyen verziót érdemes leszedni? amihez jó az összes patch és mod + az a grafika javító mod?
Volt egy 2 cd-s verzióm de ahhoz nem lehetett felrakni semmit...
Milyen verziót ajánlotok leszedésre? -
klari93 #12829 Hali!
Ha valakinek megvan a Rome:Total War magyarosítása akkor azt megköszönném ha elküldené.
e-mailem:[email protected]
Köszi -
Khazai Argos #12828 Valaki el tudná küldeni a rome total war magyarítást nekem is?
e-mailem: [email protected]
Előre is nagyon köszönöm. -
Cartman1026 #12827 Üdv Mindenkinek!
Ha valaki elküldené a sima Rome Total War magyarosítást azt nagoyn megköszönném!
Előre is köszönöm!
További Szép napot!
Címem: [email protected]
-
#12826 Apropó, jöhet EB1.2, Chivalry1.0 nagy Napoleonic2:Total War-ozás is, megvannak a modok.