Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Milyen modokat ajánlasz és ezeket vmi megbízható helyrõl lehet leszedni?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ryleh
igen,,,pl a realism asszem elég 1.2 kliensel használni,,,pl a rise of persia már 1.5 öt kér..ergo ha van realism 1.2 esben,,,akkor kell egy másik rtw folder ami már 1.5 és ebbe mehet pl a persia..és igy tovább...nekem pl a medievalbol is van az alap és még 3 másik klon,,,amibe egy-egy mod van rakva...

Hi . Öhm... eddigis ezt csináltam.. tiszta alap RTW verzió.. rá a mod álltal javasolt patchek... majd installáltam a modot.. de mint mondtam... nem indult el .. ezért nem értem mi a para.. mert az RTW.vel egy idõben nem volt fenn semmilyen más rtw kiegészítõ ... szóval elvileg jónak kellett volna lennie.. ezért nem értem, hogy mi volt a gond..
Elõször is kösz, hogy válaszoltál. Másrészt.. akkor ezekszerint az szükséges, hogy telepítsem újra az RTW-t... pecseljem õket fel 1.1 / 1.2 / 1.5 ig... mindegyikrõl csináljak külön másolatokat.. és ezekre nyomjam fel a modot ?
Nah megpróbálgatom õket... remélem sikerül.. azért remélem itt lesztek még párnapig a közelbe ha lenne vmi gondom :D

Ryleh
a rome alap akárhová....1.2 re huzva
aztán utána tetszölegesen átmásolva a teljes rome folder...pl RTW_01_mod,02,03,,,,,könytárakba,,,,,,,
utána ha moddolod,akkor ezekbe rakod,s ha a mod magasabb peccset kér,,,már csak a másolt folderben lévö adatokat upgradeled,,,
ha a mod nemad inditoikont,akkor a célfolderében lévö rtw exe vel tudod inditani...igy többféle patch alatt több (kliens?) van a vasadon,de nem akadnak össze

Wreck86
Szia!
Akkor így néz ki kb:

alap Rome
1.2 patch
1.5 patch (crack ,kinek mi:) )
+patch-hez megfelelõ modok?

Ryleh
RTW-hez iszonysok jobbnál job mod van!!az alap ezekmellett sztem gáz.....
aki modot akar:
alapinstall a szükséges patchekkel,
utána simán másolatom a teljes RTW folderröl,,,,aztán ezekbe toszogatod a modokat,,ha nem tetszik majd,,leszeded..de a nyers,alapgame marad,,igy volt,hogy nekem egy vinyon 6!! rtw volt,,a különbözö modok miatt,,,,egyik 1.2 re másik 1.5 ig huzva....

Sziasztok. Volna egy elég nagy problémám. Megpróbáltam feltenni a Rome total war realism mod 5.0 -s verzióját. Elolvasva az utasításokat újra telepítettem az alap játékot, feltettem azokat a patcheket amik kellenek a játékhoz, majd utánna magát a modot is fel installáltam.
Aztán elindítottam a játékot, úgy tûnt el fog indulni mert elsötétült a kép. De visszadobott a windowsba. Majd megpróbáltam mégegyszer ( megint újra telepítettem ,megint mindent felpacheltem amit kellett), de ezúttal sem sikerült.
Próba képpen megnéztem másik két modot. Az Alexanderes kiegészítõhöz az egyik mod úgy ahogy mûködött. De az alap Rome total warhoz bármelyiket is tettem fel, egyik sem ment.
Nem tudom mit kéne tenni, mindent pontosan elolvastam és szerintem az utasításoknak megfelelõen cselekedtem. Nem értem mégis mi lehet a baj.
Annyit még hozzá tennék ,a játékom nem eredeti... talán ez volna a gond ?
Kérlek segítsetek, szeretném a görögökkel meghódítani azt a világot amit Nagy sándor is, majd kifüstölni a rómaiakat, a punnokat és az ibériai törzseket. :) :)
Segítségetek elõre is köszönöm
Wreck86
Érdekes én anno,-mikor még fent volt,bár gondolkodom,hogy újra felteszem-, csak feldobtam az alapjátékot és azzal is jókat játszottam,sok órát,mire Európa az enyém lett,aztán indultam a többi terület felé,szóval izgi volt.

a rome total war az simán jó játék nem kell azt pacselni meg modozni minek???inkább ott van a medi2 az jobb:D

ZTM
Na nagy nehezen megcsináltam fel kellett rakni az RTR gold 6-ot és a platinum v 1.9 meg felpachelni a gamet és már jó is, nem rossz mod;)

Ave mindenkinek.

Ahogy látom szaporodtak a kérdések.
Némi háttérinfó ide sem árt ahogy elnézem tehát tegyünk pár dolgot tisztába ...

Elõször is ... , a MODokkal alapból semmi gond hiszen a 90% rendesen fut és viszonylag kevés a bugos, ami a befejezett és már letesztelt MODokra értendõ. ( Ha bug elõ is kerül akkor rövidesen javító csomagokban - pach - ezt orvosolják) Több éves RTW MOD használat után kijelenthetem, hogy igen is vannak nagyon jó és az alapjátékot megszégyenítõ precizitással és pontossággal kifejlesztett MODok. ( RS, RTR, XGM, FRRE, EB, ITW, stb)
Tehát el lehet kerülni az el nem induló játékokat ha tudjátok mit és miért akartok telepíteni.
Ennek záloga, hogy tudjátok honnan kell letölteni a jóminõségû installációkat. (www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=214 )

Azt sem árt tudni, hogy az állandó fel és letelepítgetés elkerülése érdekében a jó RTW gammer mindenek elött és az alapjáték telepítése után (gyári RTW 1.5-1.6 pach - RTW Gold) készít az egész telepítésrõl egy másolatot.
Ezt szépen elteszi és bármikor is akar egy MODot kipróbálni ezt a másolatot klónozza és azzal játszik.
Ha mégis léket kap a verzió akkor csak le kell törölni és újraklónozni ... majd megint lehet kezdeni az egészet elölrõl. Ha valaki nem így tesz és mégis elszáll az alap RTW verziója akkor bizony telepítheti újra ami nem is olyan egyszerû leszedni teljesen és újrarakni.

Neten/Hálóban játszás :

Lehet. Eredeit gyári verzióval és széria számmal.
A játék saját szerverközpontján keresztül, a csatákat lehet egymás ellen lejátszani.
1-1 vagy 2-2 ellen. Érdekes élmény a real-time csata, érdemes kipróbálni.

Realism mod telepítése:

RTW 1.5 p
RTR Platinum v1.9 mod switch version ( önmagában is jól játszható MOD
majd erre rá lehet pakolni de mindíg csak egyet
ExRM 3.4
AEE 1.0
RTRPE_1.9_custom_mod_v.13final
RTRPE - AqD's more realistic mini-mod

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Na én pontosan ezért nem használok modokat.

A modokat külsõs magánemberkék készítik, akik többnyire nem sokat(vagy nem eleget) tudnak a játék mûködésérõl, ezért a modok szinte mindig halál bugosak szoktak lenni. Mint ahogy ez is.

Szóval szerintem telepítsd újra a játékot(uninstall után a RTW könytárat is töröld, ki tudja mivel szemetelte tele a mod, és csak utána kezd el újra telepíteni), és felejtsd el a modokat.

ZTM
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felraktam a realism modot de mikor játszanék kampányban ezt írja:

costum battlet se enged mert mikor kiválogatom a seregem egységeit és az ellenségét hiába kattintok a továbbra ahelyett hogy kezdõdne a csata visszavisz oda ahol az egymással harcoló népeket választhatom ki.
Historical battleben se jobb a helyzet miután kiírja hogy ki harcol kivel a továbbra kattintva kidob a windowsba hibaüzenetek nélkül:S
pls HELP!!!!
aki tudja mivan segítsen plííííz
köszi

A játék majd csak csütörtökön vagy pénteken jön
Bócs el írtam.
mINDEGY JÖTT már hír a jétkról csütörtökön vagy pénteken
ZTM
Nem tudom én eddig az össze játékomat a cd galaxistól rendeltem és semmi panaszolni valóm nem volt ahogy ígérték másnapra hozták is stb....

Lehet reklamálni a 576-nak?
Kösz nekem ez is elég
ZTM
Sajnos nem adatott meg nekem a lehetõség hogy játszak a medieval2 total warral de a véleményem hogy 1 nyomorult hatalom 1 jó vezetõvel is lehet a "világ ura".

Csak még annyit kérdeznék hogy a medieval-ban szerinted bizánc gyenge mert szerintem nem?
Mindegy várok
ZTM
Akkor én se tom mikor érkezik a CD galaxistól már másnapra

576-ról
ZTM
honnan rendelted?

Már van jógépemvan és megrendeltem csak mikor jön azt nem tudom
ZTM
Ha erõs géped van érdemes a medieval2 total wart megvenned mert az korszerûbb mint grafikailag mint játékmenetileg.

Kösz az infót?
ZTM
nincs

A rome és medieval total war-oknak nincs bajuk két magos processoral?
A rome total war grafra úgyanaz mint a medieval total war?
csn tamás
feltettem a kiegészítõ BI-t és az 1.6 patch-et s a magyarosítást is. de a játékben nem tudok rámenni arra hogy nagy hadjárat mert azt írja ki hogy válasszak egyet a listábol...korábban is felvetõdött ez a kérdés mint visszaolvastam de nem érkezett rá válasz! köszönöm a segítséget!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

csn tamás
sziasztok! fennvagyok ts-en? miképp lehet multiban játszani a játékot? (ha nem eredeti)

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Wreck86
persze,csak legelõször 3 alap római házzal kezdesz,de miután sorban legyõzöd a népeket,pár elérhetõvé válik és azokkal is kezdhetsz új játékot.nem mindegyik nép elérhetõ.amúgy jó játék eléggé:)

A rómaiakon kivül lehet mással játszani?
Jó játék mert lehet hogy ki próbálom?
Wreck86
elsõsorban kisebb gépigény,amúgy megy "pár évvel" korábban játszódik:)

Míben különbözik a medieval total war-tól?
ruffirant
nah már a magyarítás is sikerült:P végre játszhatok

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

ruffirant
képfájlokba van de 3 telepítésre már sikerült.most a magyarítással szenvedek:P hiába meg kell küzdeni a játékért

Nem olvasható már a CD, amire kiírtad.
Próbáld meg a fileokat egyesével felmásolni a merevlemezre, mind a három CD-rõl, és onnan futtasd a setup.exe-t, és úgy telepítsd.
Ha DVD-íróval se tudod olvasni a CD-ket, akkor újra le kell töltened a játékot, mert menthetetlenek a CDk.

ruffirant
Helo!Szerintetek az mért van ohgy telepítem fel a Rome Total War-t és egy idõ után elkezdi kiírni hibákat ohgy nem tudj e ezt meg ezt az adatot olvasni?Olyan lehetõségeket kínál fel ohgy kihagyás megszakítás és még valami amire nem emlékszem...elõre is köszi a segítséget

oksa, értem.....:D ha majd akarsz jászhatunk majd egy multi csatát is?:D majd hamachn keresztül, vagy valahogy...:D majd te elmondod...:D

Tedd fel a BI kiegészítõt, az felpeccseli az alapjátékot is. Végül mehet rá a 100%-os magyarítás.

Modokat pedig ne használj, egyik nagyobb baromság mint a másik.

Jah még azt szeretném kérdezni, hogy milyen patcheket tegyek még föl?:D gondolom a legújabbakat, és milyen modokat. de csak olyan gondoltam, ami téleg valóságos, olyan volt régen is.....:D melyek ezek a modok?:D

Ja. És megõszülnétek a várakozástól, amíg a többiek lépnek.
Ennek a játéknak a hadjárat része az körökre osztott, és hidd el, nagyon nem tuti dolog 20 percet várni amíg a másik hét emberi játékos lép/csatázik.

Emiatt nem kivitelezhetõ multiplayerben játszani a hadjárat részét. Csak a csatákat lehet, mert azok valós idejûek.

Hát az elég szar....:D Pedig ha vagy 8-an irányíthatnánk 1-1országot, az nagyon ott lennne.....:D

Csak csaták, sajnos. De legalább lehet betenni AI ellenséget.
Az amúgy zseniális Medieval 2-bõl már ezt a funkciót is kivették.

hogy lehet vele jászani interneten keresztül? valaki leírná részletesen?:D És ugyanolyan lenne, mintha simán egy országot vezetnék, vagy csak cstákat lehetne lejátszani interneten kereszül?