Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen melyik a legjobb...
Volt régen egy 2CD-s verzióm de az már rég a múlté. Milyen verziót érdemes leszedni? amire mindenféle mod és javítás jó? A 2CD-re semmi sem volt jó... :(
Nálam régebben volt olyan hogy a videokártya nem kapott elég áramot a táptól és ezért a driver lebutított mindent, kiszedtem pár fölösleges winchestert és megint mûködött minden.
A pach verziószámok megmutatják mit tudsz futtatni és mit nem ...
1.2 pach MOD nem fut 1.5 + 1.6 pach alatt és fordítva.
Ha új RTW verziód van, könnyen lehet hogy 1.5+1.6 od van.
Ez alapján tudsz MODokat találni.
RomeSurrectum 1.5+1.6 alatt fut.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
ezt a modot, hogy kell felrakni?
mert simán csak bemásoltam és nem történt semmi, csak annyi, hogy ha akármilyen játékot akarok indítani, akkor kilép.
+ még ha tudnátok ajánlani jó modokat azt megköszönném.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
itt less körbe
A kívánt népeket áthelyezed az unlockable részbõl a playable részbe, Rebelek és SPQR kivételével, majd lemented a filet.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
(Már a görögökkel is elkezdtem a rövifhafjáratot végig is vittem de újfent semmi!!!!)
Tudna valki segíteni?
Elõre is kössz!
-Fejleszed a mezõgazdaságot, a kereskedelmet (kezdj el kereskedeni a környezõ és a távolban lévõ törzsekkel birodalmakkal) építs kõutakat és a kikötõket is fejlezd mert a tengeri kereskedelm a legjövedelmezõbb;) )
-A hadsereg hát igen az máskérdés, a hadsereged is tudod fejleszteni, (a fegyvereiket és a pajzsaikat) ha felfejleszted a barbárokat nagyon könnyû legyõzni pláne ha vannak géped is pl.: skorpió
A strongholdot énis ismerem de nemnagyon tudok mégegy ilyen játékot. :(
Valaki elmondaná hogy kell ugy játszani hogy a játék "hosszú távu" legyen?
egyik játékom sem tartott tovább 3-4 óránal mert vagy minuszba mentem vagy letámadtak azt sereg meg nem igen volt <#confused>#confused>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Onnantól kezdve aztán kapaszkodhatsz.
Megszûnnek a kereskedelmi kapcsolataid, pénzed és a bevételi forrásaid szépem megcsappannak, folyamatos támadások alatt állsz majd és elhiheted, a Senatusi seregek nem gyerekekbõl állnak. Lehet gatyót felkötni és állni a sarat. :) de jó móka:))
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Jelöld ki az egységet (egységeket) és kapcsold ki a "Fire at Will" gombot (íjt ábrázoló ikon a jobb alsó sarokban). Ezután csak parancsra fognak hajigálni. Továbbá a távolsági egységeknél (íjászok, hajítódárdások, lovasíjászok, stb.) volt olyan, hogy az ALT gomb nyomva tartása mellett jobb egérgomb duplán (esetleg szimplán, ha nem sietõs) a célpontra: ez esetben csak a közelharci fegyvereiket használták. Lehet, hogy a légiósoknál is így kell eljárni, már nem nagyon emlékszem rá, próbáld ki.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ha az alap akkor úgy hogy a szenátus szépen kitagad, a másik két család meg szépen ellened fordul a szenátussal együtt és lesz szép csihi-puhi a rómaiak közt. .)))
Ha MOD akkor konfigold jobban.
Még az is lehet hogy bugos a telepítési verziód. Vagy a Crack amit használsz hozzá ... sajna sok minden lehet ludas.
Cpu:Intel celeron 2,2ghz
Ram:1Gb
Mi a teljes konfigod a gépre ? Hátha más lesz a gubanc erre a bugra!
Próbád meg a patchet újra (máshonnan) letölteni és ne használj cracket.
Nekem csak a RTW 1.0 és az 1.1 mûködik viszont az 1.2 és fölfelé nem megy a játék. Konkrétan amikor új birodalmi hadjáratot kezdek akkor a gépem lefagy.(persze cak 1.2 és fölfelé)
Ennek ellenére a sima csatákan tudok indítani. A probléma a stratégiai térképpel van amibe az 1.2-be olyan elemet raktak be amit az én videó kártyám nem bír.(Gforce6600)
Próbáltam már 100 féle beállítást de nem megy sehogy sem. Szóval azt szeretném megtudnui hogy csináljam meg azt hogy a játékot fölpecselem vagy felrakom a Bi-t úgy hogy a Worldmap skinje marad az 1.0-nál. Csoda lenne ha valaki tudna segíteni de hátha tud vki.
aati91 : Az MTW II. egy teljesen más motor így joggal látja úgy az ember hogy az RTW-hez képest az sokkal jobb.
A piacon ebben a stílusban nincs több ilyen game.
Sem minõségben, sem technikai adottságokban.
Két dolgot kell eldönteni. Vagy az Ókorban játszol és marad az RTW-BI kombináció és egyéb MODjai.( egyes MOD ok elég kifinomultak grafikában is. )
Vagy a középkori hadszinteret és feelenget keresed és akkor jöhet az MTW II.+ Kingdoms + MODjai.
Az RTW esetében próbálgass MODokat ( RTR, Surrectum, Paeninsula Italica stb. ) és meglátod, van olyan élvezetes mint az MTW II vagy a Kingdoms.
Ha nem jön be mégse, semmi gond. Max kivárod míg elkészülnek a MTW II. kingdoms modok ókori verziói.
Europa Barbarorum.
Szerintem azt próbáld ki!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.