13587
-
#12825 Hali!
Kicsit későn találtam rá a játékra, de most szoktam vele "játszogatni". Letöltött verzióm van, de király lenne multizni. Felkapcsolódtam már több Hamachi szerverre, de egyszerűen soha nincsenek fenn az emberek. Ismer valaki innen egy jó Hamachi szervert? Bárkivel szívesen játszom.(NAGYON kezdö gyenge-béna vagyok, csak hogy előre figyelmeztesselek titeket) -
merlin111 #12824 e-mail: [email protected] kimaradt -
merlin111 #12823 Hello valaki legyen szíves elküldeni az Alexander magyarosítását előre is köszönöm. -
#12822 Ha mini image-t használsz, olyan patch-t raksz fel, amilyet csak akarsz... :) És ez igaz az összes többi játékra is!!! -
#12821 Lehet, hogy a magyarítás kavar be neked. Olyat használsz, ami az 1.5-öshöz készült? Én sose raktam fel honosítást, megvoltam nélküle, és sose fagyott ki. Barbarian Invasion-hoz 1.6-os, az alapjátékhoz 1.5-ös törést használtam annakidején. Nyugodtan próbáld ki a crack-et is, érdemes felülírás előtt másolatot készíteni az indítófájlról, bár nem hiszem, hogy adnak ki még újabb patch-et a játékhoz.
Nem használtál előtte valamilyen mod-ot, amelynek eltávolítása nem volt teljeskörű? Ez esetben mindenképpen töröld le az egészet és telepítsd újra.
Ezen kívül mondhatnám még a szokásos dolgokat: a videokártya driverének frissítése, újabb directx telepítése, esetleges codec csomagok eltávolítása, stb. Még valami rémlik, amikor feltelepíted az alapjátékot, akkor a végén rákérdez arra, hogy telepíthet-e valamilyen (hang és/vagy video) drivert: ennek hiánya okozhat fagyást.
-
CsendesEmber #12820 Másolt játékod van, és mégis elindult 1.5-ös patchel? Nekem még elindulni sem hajlandó, kiváncsi lennék hogyan csináltad. -
A tumi #12819 Hello!
K.e 223-ban kidob a gép a játékból!
Alapjáték+1,5 patch+magyarosítás,mini image-el játszok.
Crack-eljem meg az lehet a baj?
Más is tapasztalt ilyet? -
#12818 Igyexem elküldeni a magyarosítást mindenkinek, aki kéri, de elég sokan vagytok, szal türelem! :)
(szerver miatt bocsi, de mivel warez-nak minősül a magyarosítás terjesztése le kellett szednem...) -
#12817 jessz
-
#12816 Olvastad már az újat? -
A tumi #12815 Kérlek benneteket,hogy most már ne bombázzatok privát levelekkel,hogy kellene a magyarosítás.
Itt van a hozzászólásokba egy link és töltsétek le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!!!! -
A tumi #12814 Aki kérte mindenki megkapta..... -
#12813 Én is be tudnék segíteni a magyarosítás terjesztésében...
Magyarosítás saját szerveren
Ha nem menne, akkor e-mail a [email protected] -ra és küldöm ott.
(Itt ne írjatok, mert ritkán nézem az SG-t...) -
LosUno #12812 Köszönöm szépen, működik is. :) -
bodnar1985 #12811 http://rapidshare.com/files/212226462/Rome_total_war_alap_barbarian_invasion_magyaros_edt_e1s.rar.html -
CsendesEmber #12810 Tumi-nak reagálva, segítenék én is. Ha kell valakinek a magyarosítás, küldjön egy levelet a [email protected] címre, vagy egy privát üzenetet, és elküldöm a címére a Rome Total War alapjáték magyarosítását.
-
#12809 Nevezzük inkább totális átírásnak. A "komoly lektorálás" erre enyhe kifejezés. -
Beni21 #12808 valaki elküldené a magyarosítás a rome total war-hoz végre -
haxoror #12807 Nem lenne egyszerűbb a privát küldözgetés helyett feltölteni valahova? -
LosUno #12806 Köszi a magyarosítást, de nálam is ugyanez a probléma.
Lehet jobb lenne feltölteni pl. sendspace.com-ra, egyszerűbb. Szerintem. :) -
drogica #12805 kösz megkaptam a hunositást (akik az emailfiokjukba keresik azok nézzék meg a sg fiokukat) de "The requested URL /1237581050/Rome+total+war+alap+barbarian+invasion+magyarosítás.rar was not found on this server." nem enged letölteni -
nmiki2 #12804 Szia Tomi!
Én már háromszor írtam neked privát üzenetet, de asszem egyiket se kaptad meg, mert nem kaptam róla visszajelzést. Én ezért zaklatlek ennyiszer. Ne haragudj érte, de elküldhetnéd ezt a magyarosítást nekem. Amúgy másoknak is küldtem privát üzenetet, de senlitől se kaptam visszajelzést!
Üdv
Miki
ui.: Most is próbálok egy privátot küldeni -
A tumi #12803 Aki privátot írt mindenkinek elküldtem!
Itt kapta meg mindenki csatolt állományban.
Az Alexander magyarosítása nincs meg azt nem tudtam senkinek küldeni.
Ja több tucat embernek elküldtem már és több tucat ember ír privátot,hogy kellene neki.
Aki megkapta a magyarosítást az besegíthetne azzal,hogy ő is küldi azoknak az embereknek akik még kérik.
Jó lenne ha pár ember aki már megkapta felajánlaná a segítségét.
Én már nem győzöm küldözgetni.
üdv:
Tamás -
nmiki2 #12802 Hát nekem se sikerül megkapnom ezt a magyarosítást.
De azért bizakodó vagyok.
[email protected]
Köszi annak aki elküldi. -
Beni21 #12801 Ha megkaptad a magyarosítást küld már el nekem
[email protected] -
CsendesEmber #12800 Üdv újra, köszönöm a Magyarosítást. :)
Lenne egy kérdésem: Nem tudjátok hogy az egységek ruháinak a Színét hogyan, vagy milyen Mod-Editoral lehet megváltoztatni? A frakció zászlókra már rájöttem, de sajnos csak annyira jutottam. -
Beni21 #12799 Nekem nem küldted el
Címem: [email protected]
-
A tumi #12798 Aki küldött privátot az megkapta a hunosítást!
:) -
kissnorbesz #12797 Légyszi küldjön valaki a Rome Total War-hoz egy magyarosítást.
E-mail:[email protected].
Előre is köszönöm szépen. -
Beni21 #12796 Ha valaki tud küldjön egy magyarosítást a rome total warhoz.
Címem:[email protected]
Előre is köszönöm -
A tumi #12795 Szivesen.
#12794 Köszönöm szépen! -
A tumi #12793 Aki írt privátot annak elküldtem a magyarosításokat!!! -
A tumi #12792 Email címet írjon mindenki a privátba,msn-en senkinek nem küldöm el a honosítást.
-
A tumi #12791 Aki privátot ír az kapja a magyarosítást.Annyian kértétek a honosítást,hogy csak annak küldöm aki privátot írt.
-
Vidkun #12790 Legyen szíves valaki nekem is elküldeni a
Rome TW + RTW:BI
és a RTW:Alexander
magyarításokat!
Előre is köszönöm!
mail-címem:
[email protected] -
A tumi #12789 Küldöm az összes magyarosítást az email címekre.
A tumi #12788 "Kicsiny fordító csapatunk együttműködési megállapodást kötött a CD Projekt Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a korábbi Total War játékok magyarul, a mi fordításainkkal jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az eddigi elérhető magyarítások minden joga a CD Projekt Magyarország Kft-hez került, így a letöltésük a mai naptól nem lehetséges![...]" -
nmiki2 #12787 © A tumi! Légyszi nekem is küldd el a magyarosításokat.
Előre is köszi
Miki -
rachet #12786 Nekem kéne és nagyon megköszönném vegyél fel msn re vagy ha tudsz akkor adj egy webcímet ahonnan le toom tölteni a maagyarosítást!
az msn címem:[email protected]