13587
-
rachet #12785 Ha valakinek meg van a Bi és az alexander magyarosítása akkor vegyen fel msn-re!
A címem:[email protected] -
#12784 Sziasztok!
A Rome TW magyarítását keresném én is!
Hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is!
[email protected]
Ezer ThX!!! -
Dark vagabond #12783 Sziasztok!
Valaki legyen szíves küldje el nekem is a Rome Total War magyarosítását, nagyon hálás lennék érte!
[email protected]
Előre is nagyon köszönöm! -
belacska24 #12782 hello!valaki eltudná kuldeni nekem a rome tw magyaosítását meg a bi es az alexander kiegészitő magyarosítását is.nagyon hálás lennék.előre is köszi.
[email protected] -
marci0217 #12781 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a Steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk! -
Meszy28 #12780 ÜDV!!!
Valaki megtudná mondani honnan tudom letölteni?
Előre is köszönöm:Meszy -
Tompika007 #12779 Valaki nekem is eltudná küldeni az alapjáték magyarosítását? Örök hálám egy életen át üldözné. Köszönöm! [email protected] -
gabesz1984 #12778 Hello!
Eltudná küldeni vki nekem is a Roma Tw És Bi magyarósítását?
[email protected]
előre is köszi!:) -
A tumi #12777 Van olyan mod ami megszünteti a senatust a játékban.
Az RTW-oldalon keresgélj. -
A tumi #12776 Nekem megvan a sima rome,Bi és az Alexander magyarosítása is.
Este otthonról el elküldöm akinek kell. -
Csendes Ember #12775 Üdvözletem.
Nekem is kellene a Rome Total War magyarosítása, sajnos már sehol sincs fenn, googleban is hiába keresem, sehonnét sem lehet letölteni. Nagyon hálás lennék ha valaki elküldené a címemre: [email protected] -
verebb #12774 császtok...én már nagyon keresek a Rome Total War Alexanderhez magyarositást...de SEHOLSE találok!!!:( ha valaki küldene nekem egy linket vagy ide beillesztené...meghálálnám!!!
E-mailom: [email protected] -
adika007 #12773 Hello! Legyen szíves valaki elküldeni nekem a Rome: TW és a Barbarian Invasion magyarítását! [email protected]
Előre is köszönöm! -
MrKacsa #12772 Sziasztok. Valaki el tudna nekem küldeni a rome total war magyarositását?erre a cimre [email protected] elöre is köszönöm -
Schongo #12771 függ a nép tipusától is. görögöknél az a jó ha nincs bent nagy sereg. akkor lesznek boldogok. Ha nincs helytartó a városban akkor allitsd kulturalis vagy hasonlóra de ne katonaira az irányvonalat. A lakosság csokentésére pedig mikor elfoglalod a várost akkor nem megszálni sem rabszolga sors hanem kiirtani a lakosságot:) igy nem lesz aki lázadjon:) -
Schongo #12770 Sziasztok. Vki el tudna nekem kuldeni az alapjatek(rome total war) és a barbarian invasion "magyaritasat"? Elore is köszönöm. e-mail:[email protected] -
#12769 Ti hogy oldjátok meg, hogy ne legyenek elégedetlenek a lakók? És ne nőjőn annyira a népesség. Mert már lassan egy komplett sereget kell bentartanom a városokban, hogy ne hőzöngjenek az emberek. -
sadi57 #12768 írják hogy az Alexander kell neki, bár nem tudom, hogy úgy próbáltad-e -
sadi57 #12767 Sziasztok. Haverommal szeretnénk hamachin játszani, de nem látok senkit csak magamat, és a szervert se látom, tűzfal kilőve, windowsos is, és 1.5-ös patch. -
#12766 Sziasztok. Olyan modot keresnék, ami kikapcsolja a szenátus kéréseit, mert nagyon idegesítő. Köszi előre is. Jah 1.5-ös alap játékom van. -
#12765 Hmmm....pedig nekem a sima rome van fent 1.5-os patchel, majd arra ment fel a magyarítás. -
madrid4ever #12764 Akk is jó ha nincs fent a Barbarian Invasion??
Mert nekem nincs és mik telepítem azt írja h nem találja az elérési utat...::S -
#12763 Nah szóval, amit elküldtem magyarítást, az jó a sima rome-hoz is. -
#12762 Amit elküldtem, az jó sima a Rome-hoz is. -
#12761 Innen
A Barbarian Invasionnal érdemes-e? Ne úgy nézd, mint egy fejlettebb RTW-t, az egyszerűen másik korszakban játszódik, mások az ellenségek, más a taktika. Kinek mi jöne be. Ha szereted a klasszikus római feelinget, akkor maradj a síma RTW-nél. Én ezt nyúzom évek ta, sosem tudtam még átnyergelni BI-re :P -
Jake96 #12760 honnan lehet a torenten kívűl megyszerezni a barbariant?
És vki tud vmit javasolni hogy (hódítás nélkül) a campaign-be lehessen menni?
-
madrid4ever #12759 Sziasztok!!
Nincs meg vkinek a sima Rome Total War magyarosítás??
Mert Skylane elküldte nekem csak az a Barbarian Invasionhoz volt...
És nekem a simához kéne!!
Vagy már érdemesebb a Barbarian Invasional jáccan????
Elöre is kösziii -
Urbn Cohors #12758 A romanizálás tulajdonképpen a római életmód meghonosítása a meghódított területeken. Hispániában ez évtizedekig eltartott, de hosszútávon a lakosság életkörülményeinek javítását szolgálta.
"http://www.hetedhethatar.hu/master.html?http://www.hetedhethatar.hu/irasok/szikrisz20061006.htm" -
Urbn Cohors #12757 köszi a segítséget kipróbálom!
Egybként arra is rájöttem, hogy ha elfoglalsz egy másik várost, akkor érdemes "romanizálni" tehát megfosztani a hitüktől. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy lerombolod pl. a galloknál a kocsmát vagy az istenségük templomát ilyesmit.
Lesz utána riot de megéri. Aztán a saját templomodat felhúzod. pl Jupiter temploma. -
#12756 Üdv! Ki lehet eszközölni, hogy meg tudjam támadni a családtagokat. Most úgy érzem az én oldalamon áll a mérleg nyelve, de törékeny az egyensúly, és szerintem ahogy telik az idő, úgy csökken az esélyem... -
Jake96 #12755 honnan lehet a torenten kívűl megyszerezni a barbariant?
-
Spalee #12754 Köszi az infót kipróbálom. -
haxoror #12753 Minden ami a törvényt növeli, templomok, épületek, kormányzók megfelelő +törvény tulajdonságokkal.
Minél messzebb van egy város a fővárostól annál nagyobb alapból a korrupció. -
haxoror #12752 Az aranyhoz kell egy templom is ami az ezüst után a maradék +1-et adja, nem minden népnek van ilyen templomja de az elfoglalt városokét is lehet használni.. -
Urbn Cohors #12751 sziasztok !
Az én kérdésem az lenne, hogyan lehet a városokban a feketézést visszaszorítani? a +10% törvényes templom szerintetek jó erre?
-
Spalee #12750 Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy a Rome Total War-ban hogyan lehet az egységek páncéljait és fegyvereit maximális szintre "arany" fejleszteni.Ha öntödét építek akkor is csak "ezüst" fokozatba lépnek.Ha valakinek van ötlete szívesen várom. -
#12749 Ez oké meg jó dolog.De akinek megvolt eddig akár eredeti angol akar warez magyarítással. Ki a fene fogja megvenni ha kiadják?
-
Szeszmester #12748 A hobbimagyarítás komoly lektoráláson esett át, illetve a kézikönyv is fordítva lett. -
#12747 Hát nem tudom kiknek szánnák azt a verziót hiszen már régóta van magyarítás! -
#12746 Nekem azt mondták a fordítók, hogy a játékot ki akarják adni magyarul.