13587
  • rachet
    Ha valakinek meg van a Bi és az alexander magyarosítása akkor vegyen fel msn-re!
    A címem:[email protected]
  • Kange
    Sziasztok!

A Rome TW magyarítását keresném én is!
    Hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is!

[email protected]

Ezer ThX!!!
  • Dark vagabond
    Sziasztok!

Valaki legyen szíves küldje el nekem is a Rome Total War magyarosítását, nagyon hálás lennék érte!

[email protected]

Előre is nagyon köszönöm!
  • belacska24
    hello!valaki eltudná kuldeni nekem a rome tw magyaosítását meg a bi es az alexander kiegészitő magyarosítását is.nagyon hálás lennék.előre is köszi.
    [email protected]
  • marci0217
    Kedves Total War játékosok
    Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
    1.lépés Belépsz a Steam-be
    2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
    3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
    4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
    Minden új tagot nagy örömmel látunk!
  • Meszy28
    ÜDV!!!

Valaki megtudná mondani honnan tudom letölteni?

Előre is köszönöm:Meszy
  • Tompika007
    Valaki nekem is eltudná küldeni az alapjáték magyarosítását? Örök hálám egy életen át üldözné. Köszönöm! [email protected]
  • gabesz1984
    Hello!

Eltudná küldeni vki nekem is a Roma Tw És Bi magyarósítását?

[email protected]

előre is köszi!:)
  • A tumi
    Van olyan mod ami megszünteti a senatust a játékban.
    Az RTW-oldalon keresgélj.
  • A tumi
    Nekem megvan a sima rome,Bi és az Alexander magyarosítása is.
    Este otthonról el elküldöm akinek kell.
  • Csendes Ember
    Üdvözletem.
    Nekem is kellene a Rome Total War magyarosítása, sajnos már sehol sincs fenn, googleban is hiába keresem, sehonnét sem lehet letölteni. Nagyon hálás lennék ha valaki elküldené a címemre: [email protected]
  • verebb
    császtok...én már nagyon keresek a Rome Total War Alexanderhez magyarositást...de SEHOLSE találok!!!:( ha valaki küldene nekem egy linket vagy ide beillesztené...meghálálnám!!!
    E-mailom: [email protected]
  • adika007
    Hello! Legyen szíves valaki elküldeni nekem a Rome: TW és a Barbarian Invasion magyarítását! [email protected]
    Előre is köszönöm!
  • MrKacsa
    Sziasztok. Valaki el tudna nekem küldeni a rome total war magyarositását?erre a cimre [email protected] elöre is köszönöm
  • Schongo
    függ a nép tipusától is. görögöknél az a jó ha nincs bent nagy sereg. akkor lesznek boldogok. Ha nincs helytartó a városban akkor allitsd kulturalis vagy hasonlóra de ne katonaira az irányvonalat. A lakosság csokentésére pedig mikor elfoglalod a várost akkor nem megszálni sem rabszolga sors hanem kiirtani a lakosságot:) igy nem lesz aki lázadjon:)
  • Schongo
    Sziasztok. Vki el tudna nekem kuldeni az alapjatek(rome total war) és a barbarian invasion "magyaritasat"? Elore is köszönöm. e-mail:[email protected]
  • Csacsi
    Ti hogy oldjátok meg, hogy ne legyenek elégedetlenek a lakók? És ne nőjőn annyira a népesség. Mert már lassan egy komplett sereget kell bentartanom a városokban, hogy ne hőzöngjenek az emberek.
  • sadi57
    írják hogy az Alexander kell neki, bár nem tudom, hogy úgy próbáltad-e
  • sadi57
    Sziasztok. Haverommal szeretnénk hamachin játszani, de nem látok senkit csak magamat, és a szervert se látom, tűzfal kilőve, windowsos is, és 1.5-ös patch.
  • Csacsi
    Sziasztok. Olyan modot keresnék, ami kikapcsolja a szenátus kéréseit, mert nagyon idegesítő. Köszi előre is. Jah 1.5-ös alap játékom van.
  • Csacsi
    Hmmm....pedig nekem a sima rome van fent 1.5-os patchel, majd arra ment fel a magyarítás.
  • madrid4ever
    Akk is jó ha nincs fent a Barbarian Invasion??
    Mert nekem nincs és mik telepítem azt írja h nem találja az elérési utat...::S
  • Csacsi
    Nah szóval, amit elküldtem magyarítást, az jó a sima rome-hoz is.
  • Csacsi
    Amit elküldtem, az jó sima a Rome-hoz is.
  • qwertrt
    Innen

A Barbarian Invasionnal érdemes-e? Ne úgy nézd, mint egy fejlettebb RTW-t, az egyszerűen másik korszakban játszódik, mások az ellenségek, más a taktika. Kinek mi jöne be. Ha szereted a klasszikus római feelinget, akkor maradj a síma RTW-nél. Én ezt nyúzom évek ta, sosem tudtam még átnyergelni BI-re :P
  • Jake96
    honnan lehet a torenten kívűl megyszerezni a barbariant?
    És vki tud vmit javasolni hogy (hódítás nélkül) a campaign-be lehessen menni?

• madrid4ever
    Sziasztok!!
    Nincs meg vkinek a sima Rome Total War magyarosítás??
    Mert Skylane elküldte nekem csak az a Barbarian Invasionhoz volt...
    És nekem a simához kéne!!
    Vagy már érdemesebb a Barbarian Invasional jáccan????
    Elöre is kösziii
  • Urbn Cohors
    A romanizálás tulajdonképpen a római életmód meghonosítása a meghódított területeken. Hispániában ez évtizedekig eltartott, de hosszútávon a lakosság életkörülményeinek javítását szolgálta.

"http://www.hetedhethatar.hu/master.html?http://www.hetedhethatar.hu/irasok/szikrisz20061006.htm"
  • Urbn Cohors
    köszi a segítséget kipróbálom!
    Egybként arra is rájöttem, hogy ha elfoglalsz egy másik várost, akkor érdemes "romanizálni" tehát megfosztani a hitüktől. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy lerombolod pl. a galloknál a kocsmát vagy az istenségük templomát ilyesmit.
    Lesz utána riot de megéri. Aztán a saját templomodat felhúzod. pl Jupiter temploma.
  • qwertrt
    Üdv! Ki lehet eszközölni, hogy meg tudjam támadni a családtagokat. Most úgy érzem az én oldalamon áll a mérleg nyelve, de törékeny az egyensúly, és szerintem ahogy telik az idő, úgy csökken az esélyem...
  • Jake96
    honnan lehet a torenten kívűl megyszerezni a barbariant?

• Spalee
    Köszi az infót kipróbálom.
  • haxoror
    Minden ami a törvényt növeli, templomok, épületek, kormányzók megfelelő +törvény tulajdonságokkal.

Minél messzebb van egy város a fővárostól annál nagyobb alapból a korrupció.
  • haxoror
    Az aranyhoz kell egy templom is ami az ezüst után a maradék +1-et adja, nem minden népnek van ilyen templomja de az elfoglalt városokét is lehet használni..
  • Urbn Cohors
    sziasztok !
    Az én kérdésem az lenne, hogyan lehet a városokban a feketézést visszaszorítani? a +10% törvényes templom szerintetek jó erre?
  • Spalee
    Sziasztok
    Azt szeretném megtudni hogy a Rome Total War-ban hogyan lehet az egységek páncéljait és fegyvereit maximális szintre "arany" fejleszteni.Ha öntödét építek akkor is csak "ezüst" fokozatba lépnek.Ha valakinek van ötlete szívesen várom.
  • grebber
    Ez oké meg jó dolog.De akinek megvolt eddig akár eredeti angol akar warez magyarítással. Ki a fene fogja megvenni ha kiadják?
  • Szeszmester
    A hobbimagyarítás komoly lektoráláson esett át, illetve a kézikönyv is fordítva lett.
  • grebber
    Hát nem tudom kiknek szánnák azt a verziót hiszen már régóta van magyarítás!
  • hzsolt
    Nekem azt mondták a fordítók, hogy a játékot ki akarják adni magyarul.