13587
-
#12745 Na, ezt nem értem. Miért? Neki nem érdeke, hogy az is játsszon vele, aki nem tud angolul? -
#12744 Ezt a mododt hol találom meg, mert a twonline.jatekok.hu oldalon csak az 1.2-eshez van fent? -
#12743 Én tegnap még le tudtam szedni, ha kell valakinek írjon privit, Még megvan betömörítve. nincs 1 mega. -
#12742 kár érte:( -
#12741 A kiadó leszedette mindenhonnan a magyarosítást :( -
#12740 magyarosítása van vkinek? tudna adni? nincs se magyaritasok.hu se fordító
csapat oldalán. link van, csak 404server error -.- helyette kapok adsl reklámot -
Jake96 #12739 újra is telepítettem majd letöröltem -
Jake96 #12738 Jah én vok az
-
#12737 Hi! Haveromnak meg volt a játék, majd megkapta a gold-ot, de mikor felrakná, azt írja ki neki, h előző verzió van telepítve, mikor azt letörölte. Ötlet?
-
#12736 Jaj, jaj, nagy baj van! Aki tud segítsen! Az alap RTW-n (1.5) az egyesített moddal játszom (amikor nincs frakció, nincs szenátus, egyetlen Róma van, a julius család). Eljutottam oda, hogy 49 provinciát meghódítottam, de mikor az ötvenediket sikerül legyőzni, akkor abban a pillanatban, amikor rákérdezne, hogy mit akarok, ölni/rabszolgázni, stb. akkor kilép a játék. Megőrülök, mert a legjobb pillanatait élem a játéknak -
Narandil #12735 A fegyverek fejlesztési szintjei, vagyis fejlettebb fegyvereket kapnak az egységek. Az arany a legjobb, aztán az ezüst, s végül a bronz (bár ezt nem tudom, hogy van a Rome-ban). -
#12734 Azt tudom, hogy az egységkártyákon lévő < jelek a tapasztalat szintet jelzik, de az alette lévő arany és ezüst színű nyíl mit jelent? -
HUmanHunter #12733 crackeltel lehet multizni és ha igen hogy? -
Prof William #12732 Újra el ekerom kezdeni a TW-t + pár modot is fel akarok rakni.
Milyen verziójú/kiadású TW-t érdemes leszeni?
Nekem egy több CD-s verzióm volt de arra SEMMILYEN patch nem ment fel még a crackeltek sem... -
#12731 hú.sztem mindenhol lehet alapból,csak fel kell fejleszteni a városokat elefánt gyártáshoz. -
#12730 nem biztos.más a gép és más az ember ;) -
badsco #12729 Hello. Elég régen játszottam a játékkal és az lenne a kérdésem, hogy melyik peccs, illetve modban van az, hogy kartágóval bármelyik városában lehet elefántot gyártani? Mert kedvet kaptam egy kis "barbár nép földbe döngölése fánikkal" mókára, de nem akarok köröket áldozni arra, hogy ibériába vigyem az állatokat. köszi a segítséget. -
Hedric90 #12728 Huhj.. szép kis birodalom.. te sem lehecc rossz játékos :D... egyszer talán multizhatnánk... mint a szart úgy levernél.. de kitudja.. :) -
Hedric90 #12727 Sziasztok... van egy kis gondom.. az Europe Barbarorum modból egy idő után kidobál valami a windowsba. Ez már régebben is előfordult, de nem igen zavart mert vissza léptem és játszhattam tovább az előzőleg elmentett állásból.
De most ugyanannál a körnél folyton kiszór, és már egy jó ideje babusgatott kampányról van szó, amit egyébként egy másik néppel újra kezdtem, de ott is előjött, hogy kiszór a francba, és nem tudom folytatni a játékot.
Mi okozhatja a gondot, hogy lehet ellene " védekezni". Előre is köszönöm a segítségeteket -
kitt2000 #12726 Nekem a GOLD Edition(eredeti teljes) van meg.
Megkérdezném hogy erre milyen módot lehet felteni? -
haxoror #12725 options -> video -> advanced -> unit size -> itt tudod átállítani az egységméretet
Új kampányt kell kezdeni hozzá. -
#12724 azthiszem az vmi videofelbontástól függ,hogy mekkora mennyiséget tud megjeleníteni.vmelyik beállítás,de nemtom pontosan.
vagy:olyan néppel vagy,aminek nem ekkora létszámú egységei vannak.
az okosabbak is kérem válaszoljanak ez ügyben:)
-
rajkiadam #12723 Helloo. az lenne a kérdésem hogy az alaplétszámú.. pl.:40,41 stb
hogy lehet hogy több katonád legyen egy csapatban??
mint az elöző képnél látom a gyalogosoknál is 41 helyett 81
köszi -
Glory81 #12722 hali tudva valaki küldeni privátban rome total war 1.5 patch crack linket?nagyon kéne köszi -
belvíz:P -
#12720 hódítsd meg a népeket,majd a római házakat,végül a szenátust:) -
#12719 És én azt utálom ebben, hogy mire odáig jutok, hogy leküzdhetem a római membereket, addigra minden érdekes ellenfelet leigáznak meguk, nekem meg csak a gallok maradnak :( -
#12718 Nincs megoldás, hiába öltem emg orgyilkossal a senatus egyik emberét, azt se hatott :( -
#12717 +a maradék két ház fellázad ellened:D:D -
#12716 Jó, de nem lehet csak úgy megtámadni, amíg a népnél nincs elég népszerűségem. -
Glory81 #12715 De van támadd meg őket és győzd le őket engem is idegesitett a szenátus főleg mikor olyan hülye küldetéseket adtak hogy el se tudtam jutni odáig ahova kellene meg a térképen össze vissza úgy hogy azt be se tudtam védeni ha esetleg el tudtam foglalni egy várost.Le kell nyomni őket egy gonddal kevesebb. -
#12714 Ideje lenne már megtámadnom a szenátust, nincs valami tipp a provokációra? -
Glory81 #12713 az szép egyszer majdnem én is elfoglaltam mindent de tul gyorsan mentem előre és nem figyeltem mivan a háttérben és ott kezdtek elég rensesen nyomni a szenátus meg a többi pedig alig volt pár nép hátra még és minden piros lett volna:S -
#12712 Na,még hátra vannak:örmények,szkíták,trákok,julii,brutii,senate és minden kék lesz :D -
#12711 én csak a símát nyomom,most van a globális Gladiátor lázadás,aranyosak,mikor lezúzom őket:) -
Glory81 #12710 Hát végülis letöröltem mindent először.Utána feltelepítettem a Rome TW-t ujra az kész azután patcheltem 1.1-1.3-1.5 utána feltettem az Alexandert utána pedig ezt a Third Age Modot és most fasza minden:)
Jelenleg egy Ork klánnal nyomulok előre és ölöm az embereket:D -
#12709 na,nincsmit:) mi volt a gond?:) -
Glory81 #12708 Oksa köszi most simán fut minden:) -
#12707 ezért nem jó a csak csomagoltat letölteni.töltsd le cd képben,úgy sztem menni fog,ha így nem akarja,tuti nem fog menni. -
Glory81 #12706 Ezt írja ki hibának mikor fel akarom telepíteni az Alexandert-No prior installation of Rome total war was found.This installation program will now terminate.
Ez mi???