13587
  • CamelX
    Köszi ez jó hír, de tegnap belenéztem amit obe kolléga javasolt és ilyet találtam:

Megjelenéséig úgysincs időm játszani, de elég nagy durranásnak tűnik, hétvégén kipróbálom, meg szerintem akkor integráljátok majd bele a magyar honlapba is ha eddig nem tettétek ;)
  • Multihunter
    Hello.
    Javaslom regisztrálj a maygar Total War fórumon ott a Rome részében rengeteg mod fel van sorolvan. http://twonline.jatekok.hu/index.php

Én kedvenc modjaim: alap játékhoz a Roma Surrectum-mot ajánlom hogy próbáld ki. Aztán jó kis mod még az Extended Greek Mod is.
    BI-hez Invasio Barbarorum-mot.
    Alexanderhez: a Megas Alexander modot ajánlom ez bár új egységeket nem ad a játékhoz, de rengeteg új várost raktak be. Kezdésnél kb 15 várossal kezdenek a makedónok.

Aztán vannak még jó modok Gyűrűk Úra mod és Napoleonos mod is.
  • CamelX
    Ilyen választ vártam, big BIG thx :D majd szerintem írok beszámolót jövő héten ha vége a ZH maratonnal :) addig is stay tuned and enjoy the game ;)
  • obe
    már nem sokan sztem, de parancsolj, 2 nagy mod tarol itt mindent, hatalmas változtatásokat eszközölnek:

EB

RTR

bármelyiket is választod, kösd fel a gatyád

• CamelX
    Na, ennyire nem tolja már senki? :(
  • CamelX
    Hali! Tud valaki ajánlani nekem 1-2 nagyobb modot? Valami olyan kéne ami a grafikán javít és akár 1 olyat is ami az AI-n, vagy egy MTW2 szerű Stainless Steel óriásmod. Zenéit hallgatva a játéknak igencsak megjött hozzá a kedvem, csak nincs most időm annyi sok órát beleölni modolásba mint a MTW2-nél tettem hogy még történelemhűbb és szebb legyen. KÖSZII mindenkinek aki válaszol, főleg a régi fanok :)
  • obe
    az oké, de ha csak az alapjátékot játssza, akkor elegendő az 1.5 ös állapot, az 1.6 már nem tartalmazott tudtommal olyan egetrengető javitást az alapjátékban, inkább a barbár tapasza volt, szerintem elegendő az 1.5 ha nem találja sehol az 1.6-ot
  • ashead
    Az 1.6 a Barbarian Invasionra a az 1.5 az alap Rome-ra való peccs! Tehát ha fennt van a kieg arra 1.6-ot kell tenni mindenképp.
  • obe
    de annyira nem fontos ám az a 1.6...az 1.5 is tökéletes, bőven játszható, elég ha a barbar kieget rádobod
  • zolee0707
    de találtam egyet, ha vkinek kellene http://games.softpedia.com/progDownload/Rome-Total-War-Barbarian-Invasion-16-Patch-Download-8060.html
    bár még nem próbáltam.
  • zolee0707
    sajnos ezek nem működnek.
  • zolee0707
    köcce!
  • obe
    a faltörö kosokra (is) a kapuk meletti örtornyok automatikusan tüzelnek, bizonyos fejlesztes utän, de jobb ha a tornyok melle raksz ijjäszokat is, es a tüzes nyil opcival lövesd !

a falakra is tudsz katonäkat rakni, nem ertem hogy hogy hogyan ?...ugyanugy ahogy akärhova, jobb klikk a falra, de csak egyertelmüen gyalogsägot...ostromgepet, lovassägot viszont nem !

• obe
    ha nem talälhato mär a tw online-n, akkor menj fel a 2 ujabb total war forumban es kerdezd meg kinek van meg meg...eleg regi holmi, de valaki tuti elrakta, en sajnos nem:(
  • topin
    ha védő vagyok egy település ostrománál akkor hogy tudom kilőni a faltörő kosokat? Egyáltalán az őrtornyokkal hogy tudok lőni bárkire, bármire is?

És a falakra hogy tudok katonákat rakni?

RTW-vel játszom.
  • zolee0707
    és hol van az az 1.6 patch? vki elküldené?
  • obe
    nem próbáltam, de innen működnie kell:

tw online
  • obe
    huu de régen volt....ugye a barbar invasiont is felraktad az alapjátékra?
    mert az 1.5ös verzió lesz, gondolom az már jól ki lett gyomlálva, sőt arra még egy 1.6 os patch is van...
  • obe
    multi van, de sokkal élvezetesebb ez a játék single-be, nagy kampányt indítva, alap 3 családdal...a csaták, bár grandiózusak, - több száz órányi akár mediumon játszva is -, eltörpülnek a stratégiai résszel szemben.

ha most játszol total war szériát először, szigorúan kötelező elébb egy kampányt végigjátszani!

multira vajmi kevés esélyed van itthon, azóta megjelent 2 új rész is, most a többség az empires-t tolja, a másik része aki csalódott az empiresben (most épp lázongás van, bugos lett az új peccs) az pedig medieval 2 zik, ott is a single a jellemzőbb

ez van
  • obe
    a rossz hírem az hogy sehol nem találsz free letöltést magyarítás ügyben, pénzé tették fáradtságos munkájukat, nyilván teljesen jogosan, a jó hír viszont az hogy kapható a gold edition újra , teljes magyarítással, kevés pénzért, viszont tény az is hogy örök darab, az otthoni pécés oltáron a helye
  • Colt17
    Játssza még valaki?Multi nincs?
  • rumpeltszickin
    valaki tudna esetleg egy magyaritast linkelni? az osszes link halott volt mar, amit talaltam. nagyon megkoszonnem:)
  • Julius Caesar
    Julii ház, 144 winter. Következő körre fordítok kidob, de néha előtte is kidob,néha túléli a kört és rá pár másodperccel. Ötlet? Mintha egy frakciót nem bíran, de mindig másikat máshol.

Ja és a történelmet eseményes bugot már egyszer javítottam. Ötlet?
  • zolee0707
    valszeg bennem van a hiba, de nem tudom telepíteni a bi magyarítást. ha beteszem a c-be semmi máshova meg nem engedi.
    más.
    patch-et honnan tudok szerválni?
  • DikViL
    Ööö köszi, ilyen gyors reakcióra nem számítottam. :)
    Hát én talán egy hónapja jártam arra, akkor még nem volt kint a link..

Amúgy a fájl ahogy nézem nem több 650kb-nál.. Esetleg, ha már letöltötted, kérhetném h elküld email-be? A rendszer túlterhelt, s így hiába próbálkozom... Ha nem is tudod elküldeni, segítséget mindenképp köszönöm mégegyszer.

E-mail: [email protected]
  • Berv
    Szia, a Medieval II fórumáról hozok egy linket, kipróbálni neked kell, h. működik-e ?! :)
    70 %-s magyarítás
  • DikViL
    Heló ismét..
    Van aki a RTW mellett játszik a Medieval 2-vel is? Ha valakinek meglenne ehhez is a magyarosító fájl, légyszíves válaszoljon... Köszönöm előre is.
  • Multihunter
    Hello.
    Ez nagyon egyszerű letöltöd majd egy közös "szobában" kell lenni azon belül utána elinditjátok a játékot és Multiplayer LAN-részében tudtok játszani.
  • BAk3R
    hi, egy olyan kérdésem lenne, hogy hamachin keresztül megy a multi? köszi!
  • zuza
    export_descr_unit
  • zuza
    a Barbarian Invasionban hol lehet berakni katonát? mert a simában tudom hogy a export_descr_unit-nál kell...valaki tud segíteni?
  • Multihunter
    Megtaláltam. kösz a segítséget!
  • Julius Caesar
    felül fórum fül és oldal a baloldali sávban privát üzenetek.
  • Multihunter
    izé valaki meg tudná mondani hogy lehet előhivni a privát üzeneteket, mert most vettem észre hogy jött egy privát üzenet és a dátum szerint kb 1 hónappal ezelötti. De véletlenül kiléptem és most nem tudom visszalépni oda. Valami total waros volt.
    Bocs ahogy korábban is mondtam ritkán nézek ide fel.
  • Multihunter
    Ha kellően legyengíted, és reménytelen helyzetbe hozod, akkor talán elfogadja. Bár néha még fizetned is kell neki....
  • Marcus Brutus
    nekem még soha sem sikerült... azt hogy lehet kieszközölni??
  • Multihunter
    Gebasz94 a protektorátus az adó fizető ország szóval ahoz tudom hasonlitani amikor Erdélyi fejedelemség adott fizetett a törököknek.
    Azt hiszem hogy ha protektorátusod van akkor a fele bevételét meg kapod.
  • vazzeg
    Kösz. :D
    biztos, jó csak hiába telepítem bele nem magyarosodik le xd..
  • Marcus Brutus
    http://rapidshare.com/files/228162086/RTW-Hun-Mind.rar.html

http://data.hu/get/1530945/Rome_Total_War.exe.html

asszem ezek azok, de ha nem, akk bocs... alapjátékod van??
    ha nem jók, akk bocs
  • vazzeg
    Hello!
    Tudna valaki adni egy linket a rome magyarításához?
    mert nem találom sehol, ahol felvolt téve ott meg error 404 et ír ki..