Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Asszem fél év 1 kör.
wednes: sajnos a brutiik közelkeletet nagyon marják meg az egyiptomiak. scipiik meg semmit nem csinálnak. 100 ébe ugyanannyi területük van... ja és idõe megy a hódítás? mert ha igen 8akkor mi van?) nekem nem fog összejönni :S
Ha végeztél a britekkel akkor keleten vannak ám a gazdag városok, a görög meg a kis-ázsiai részeken. Onnan csak dõl a pénz. <#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk ez attól is függ a szövetséges római frakciók mit foglaltak el.
Érdemes elfoglalni a világ 7 csodáját is mert extra képességeket adnak.
Bár lehet erre az egyeduralomért folytatott harcba kerül sok.
köszi a tanácsokat, megpróbálom. szóval pl a public ordernél a garrisson +x%-nál ugyanúgy jó a town watch mint a legerõsebb legionary cohort? okés, majd csoportosítgatok.
Átcsoportosításokra van szükséged. Drága jól felszerelt seregek csak veszélyes helyeken legyenek, amennyi épp kell. Azokat a városokat, amiket nem fenyeget támadás, oda olcsó milicia bõven jó. A helyõrség számba ugyan olyan jók. Lázadásokat is kezelik. A felesleges csapatokat meg szereld le. Elégedetlenségeket okozhatnak még nem megfelelõ kormányzók vagy annak hiánya. Vizsgáld meg a városokat részletekbe menõen, hogy épp mi a bajuk stb.
-hadsereg átcsoportosítás
-hadsereg leszerelés, milicia képzés
-városok problémái,
-kormányzók alkalmassága
-kereskedelem fejlesztése, kereskedelmi szerzõdések kötése
szóval röviden:
-adósság problémák
-pénzvesztés minden körben
-sereg elégtelenség
-ezekbõl kifolyólag lázadások
mit tegyek, hogy kilábaljak ebbõl a "válságból"?
http://shoguntotalwar.yuku.com/topic/10226/t/Historic-Events-Crash-Bug-Fix.html?page=1
szóval steam jó kis találmány, eljön az idõ amikor minden steames rendszerben (vagy ahhoz hasonló rendszerben: steam + win live lesz szerintem a legelterjedtebb) fog mûködni. pl haveromnak orange box dobozosan van meg, de úgy kezdte hogy leszedett 600 mega frissítést. meg ígyis-úgyis steamhez kötött leszel. nekem bevállt a rendszer, szerintem jobb mint a hagyományos terjesztés.
de kinek a pap, kinek a pap-LAN. ezen ne vesszünk már össze <#worship>#worship>
Steam acc: kange82
itt most arról volt szó, hogy az lenne tuti, hogyha a CDProjekt kiadásában megjelenõ RTW a kiegészítõkkel együtt 5k HUF alatt lenne... 😊
Next PC upgrade: 2022
ha esetleg nem tudnád mirõl beszélek:
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rome_total_war.shtml#Rome:%20Total%20War%20
értem ezalatt, nálam akkor szokott sok ilyen lenni, mikor már jelzi, hogy fejlõdhet a város a következõ szintre, de nem építem meg a fejlettebb fõépületet, hanem a többit akarom befejezni... :S Miután erre rájöttem semmi mást nem csináltam, csak amint lehetett fejleszteni a fõépületet egybõl azt építettem nem foglalkozva azzal, hogy a többi dolog hátrányban van...
http://twonline.jatekok.hu/index.php
>>>
Az elmúlt hetekben több olyan e-mailt kaptunk, amiben azt kértétek, hogy küldjünk nektek Total War játékokhoz magyarításokat, mert az itteni linkek nem mûködnek. Nos, az eddigi hivatalos lapukon a következõ írás olvasható: "Kicsiny fordító csapatunk együttmûködési megállapodást kötött a CD Projekt Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a korábbi Total War játékok magyarul, a mi fordításainkkal jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az eddigi elérhetõ magyarítások minden joga a CD Projekt Magyarország Kft-hez került, így a letöltésük a mai naptól nem lehetséges!<...>" Kérek mindenkit, hogy ezután ne is próbálkozzon megkeresni egy szerkesztõt sem ilyen jellegû kéréssel, illetve amint lehetséges, a magyarítások hibás linkjeit törölni fogjuk az oldalról.
... szóval ez már más úton nem igen fog menni. :S
Megköszönném, ha valaki venné a fáradtságot, és szánna rá idõt, h elküldené a fájlt... Ide várom: [email protected]
Elõre is köszönöm.
Nekem két problémám lenne. Az elsõ az az hogy hol kell be vagy visszaállítani a Rome total war-nál azt hogy ne 40 fõs katonák legyenek a játékban hanem rendesen 80-an?
A második problémám meg a patch-el lenne.Ugyebár az alexanderhoz kell felrakni az 1.5 és 1.6-os patchet,de elõtte még az 1.3-t is.Én felraktam az 1.3-t de valamiért mindig kiírja amikor az 1.5 raknám fel hogy rakjam fel az 1.3-t és nem tudom miért van:S.
Légyszi segítsetek mindkettõben ha tudtok,elõre is köszönöm!😊
valaki eltudná küldeni nekem a játék magyarítását?
e-mail:[email protected]
Elõre is kösz
üdv.:szketya
Ha lehetséges, szeretnék én is a játék magyarosításáért jelentkezni.. Nem rég kezdtem, de angol nyelvi nehézségeim akadtak, így lassan tudok csak elõre haladni... Remélem valaki erre jár, és megtud segíteni..
[email protected] - ide várom... Elõre is köszönöm!<#smile>#smile>
Nekem ált. a közbiztonság miatt szoktak ugatni, fõleg akkor, ha már túlnõtte magát a város és még nem építettem meg a fõépület fejlesztését.
köszi!