Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam acc: kange82
Milyen verzióval kompatibilisek a modok + patchok + kiegészítõk? Nekem volt egy 2 cd-s változatom de arra SEMMI sem volt jó még a crackelt dolgos sem...
Milyen verzió az amit érdemes leszedni?
Akinek kell, írjon egy e-mailt a [email protected] címre és válaszban megkapja.
Más: Prof William: mi az a grafika javító mod???
Megkérnék szépen valakit hogy az alexander magyarosítását elküldené erre a címre:[email protected]
Elõre is köszönöm.
Segítségeteket szeretném kérni.
~ jellel jelenik meg a kurzor a játékban elméletileg amivel a cheateket tudom beírni, DE én Alt Gr+1 billentyûkombinációjával tudom bepötyögni, itt kint, de a játékban nem mûködik.
Vki tudna nekem segíteni?
elõre is köszi
[email protected]
+ milyen verziót érdemes leszedni? amihez jó az összes patch és mod + az a grafika javító mod?
Volt egy 2 cd-s verzióm de ahhoz nem lehetett felrakni semmit...
Milyen verziót ajánlotok leszedésre?
Ha valakinek megvan a Rome:Total War magyarosítása akkor azt megköszönném ha elküldené.
e-mailem:[email protected]
Köszi
e-mailem: [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm.
Ha valaki elküldené a sima Rome Total War magyarosítást azt nagoyn megköszönném!
Elõre is köszönöm!
További Szép napot!
Címem: [email protected]
Be Positive! MMO GAMER
Kicsit késõn találtam rá a játékra, de most szoktam vele "játszogatni". Letöltött verzióm van, de király lenne multizni. Felkapcsolódtam már több Hamachi szerverre, de egyszerûen soha nincsenek fenn az emberek. Ismer valaki innen egy jó Hamachi szervert? Bárkivel szívesen játszom.(NAGYON kezdö gyenge-béna vagyok, csak hogy elõre figyelmeztesselek titeket) <#mf1>#mf1>
Be Positive! MMO GAMER
Nem használtál elõtte valamilyen mod-ot, amelynek eltávolítása nem volt teljeskörû? Ez esetben mindenképpen töröld le az egészet és telepítsd újra.
Ezen kívül mondhatnám még a szokásos dolgokat: a videokártya driverének frissítése, újabb directx telepítése, esetleges codec csomagok eltávolítása, stb. Még valami rémlik, amikor feltelepíted az alapjátékot, akkor a végén rákérdez arra, hogy telepíthet-e valamilyen (hang és/vagy video) drivert: ennek hiánya okozhat fagyást.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
K.e 223-ban kidob a gép a játékból!
Alapjáték+1,5 patch+magyarosítás,mini image-el játszok.
Crack-eljem meg az lehet a baj?
Más is tapasztalt ilyet?
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
(szerver miatt bocsi, de mivel warez-nak minõsül a magyarosítás terjesztése le kellett szednem...)
Itt van a hozzászólásokba egy link és töltsétek le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!!!!
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Magyarosítás saját szerveren
Ha nem menne, akkor e-mail a [email protected] -ra és küldöm ott.
(Itt ne írjatok, mert ritkán nézem az SG-t...)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Lehet jobb lenne feltölteni pl. sendspace.com-ra, egyszerûbb. Szerintem. 😊
Én már háromszor írtam neked privát üzenetet, de asszem egyiket se kaptad meg, mert nem kaptam róla visszajelzést. Én ezért zaklatlek ennyiszer. Ne haragudj érte, de elküldhetnéd ezt a magyarosítást nekem. Amúgy másoknak is küldtem privát üzenetet, de senlitõl se kaptam visszajelzést!
Üdv
Miki
ui.: Most is próbálok egy privátot küldeni
Itt kapta meg mindenki csatolt állományban.
Az Alexander magyarosítása nincs meg azt nem tudtam senkinek küldeni.
Ja több tucat embernek elküldtem már és több tucat ember ír privátot,hogy kellene neki.
Aki megkapta a magyarosítást az besegíthetne azzal,hogy õ is küldi azoknak az embereknek akik még kérik.
Jó lenne ha pár ember aki már megkapta felajánlaná a segítségét.
Én már nem gyõzöm küldözgetni.
üdv:
Tamás
De azért bizakodó vagyok.
[email protected]
Köszi annak aki elküldi.
[email protected]
Lenne egy kérdésem: Nem tudjátok hogy az egységek ruháinak a Színét hogyan, vagy milyen Mod-Editoral lehet megváltoztatni? A frakció zászlókra már rájöttem, de sajnos csak annyira jutottam.
😊
E-mail:[email protected].
Elõre is köszönöm szépen.
Címem:[email protected]
Elõre is köszönöm
😊
Rome TW + RTW:BI
és a RTW:Alexander
magyarításokat!
Elõre is köszönöm!
mail-címem:
[email protected]
😊
Elõre is köszi
Miki
az msn címem:[email protected]