13587
-
Multihunter #12985 Köszönöm a segítséget! -
#12984 ja, de tábot nem mindnehol lehet (pl hidakon, nehéz terepen), kilátót meg csak a saját terülteden (határoknál nagyon hasznos).
kedvenc taktikám BI-ben a hidak végére állítani tábort, vagy sereget a hídra. és akkor szépen belehet őket fogni (mmint a hordákat). -
Szeszmester #12983 Válaszd ki a sereget, amit családtag vezet.
Jobb alsó sarokban az egyik nagy körrel zsoldosokat vehetsz fel, a másik pedig az építkezés (őrtorony vagy tábor). -
haxoror #12982 Asszem ott van ahol a városoknál az építés menü. -
Zizike86 #12981 üdv Kange!
elküldenéd nekem az alapjáték magyarosítását??? előre is köszönöm!
email:[email protected] -
Multihunter #12980 Azt tudom, hogy a családtaggal lehet de hogy?
A magyarositott már egyideje megjelent én már vagy 2 hete megvettem de itt vannak a linkek ezek külön vannak de meglehet venni az Antologia-t amiben együtt a játék ( nekem ez van meg)
http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=243
http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=245
http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=247 -
Prof William #12979 A boltokba mikor jön? inkább megvárom és úgy veszem meg a magyar verziót... -
haxoror #12978 Csak családtagok tudják építeni. -
Multihunter #12977 Hello.
Nem tudja valaki hogy kell erődöt meg őrtornyot épiteni? -
#12976 Naggggyon szívesen! :) -
Nameny56 #12975 Egy ember van köztetek,az is Kange!
Köszi mégegyszer tesó! -
#12974 Akinek kell a magyarítás, az kérje tőlem e-mailben, válaszban küldöm a magyarítást!
Címem: [email protected] -
miklosgabor #12973 az emil címem lemaradt: [email protected] -
miklosgabor #12972 Sziasztok. Engem is érdekele az alap játék magyarítása, ha vki elküldené azt megköszönném! Egy korábbi hozzászólónak írtam e-mailt is.
Köszönöm. -
haggai #12971 Mély hallgatás.....lessz-e ebből valami? -
Nameny56 #12970 Sziasztok
Nekem is kellene a magyarítás a Barbarian invasion-höz!Vki tudna segíteni? -
Prof William #12969 Mikor jön ki a magyar a boltokba? -
haggai #12968 Szia nagyon megköszönném,ha elküldenéd a Rome total War és kiegészítői magyarosítását az email címemre: [email protected]
Előre köszönöm -
Gebasz94 #12967 Azóta már foglaltam pár területett,de valahogy most nem megy anyira a hoditás.Régen a Brutusokkal már kre230-ba volt ekkora területem most meg kre209 van és még csak ekkora.A julius házzal meg már ilyenkor rég kész volt az imperátor(remélem jól írtam).De hamarosan megnyitom a frontott a kékekhez,és akkor már szép zöld lessz minden.:P -
#12966 szép:)
azt hiszem volt nekem olyan,hogy mind szép kék:)
majd megkeresem és feltöltöm. -
Gebasz94 #12965 [IMG]http://[/IMG] -
Gebasz94 #12964 Már értem,kössz. -
Berv #12963 ott nem tudsz képeket csinálni..
print screen --> váltás paintre/irfanview-ra/bármely képnézegetőre - új kép, paste, lement --> váltás játékra..
-
Gebasz94 #12962 De a Rome-ban ha csinálok képet azt hova menti meik mappájába? -
DikViL #12961 A PrtScrn lenyomásával csak vágólapra helyezed az oldal tartalmát, utána még egy képszerkesztő programon be kell illesztened azt, legegyszerűbb valóban a paint... :) Ott jobboldali egérkatt a lapra, és beillesztés. Azután meg már mentheted bárhová. -
Gebasz94 #12960 Azt tudom hogyan kell képet csinálni.Csak azt nem hogy azt hova menti. -
#12959 én a printscreen-nel szoktam,majd paintbe be és lementem jpgbe. -
#12958 melyik gombbal lehet képest csinál rtw-ben?
ja és nincs olyan parancs/módosítás/cheat hogy ne legyen időlimit. ha funolni szeretnék miután legyőztem rómát meg van 50 provincám ne fújja le AD valahányban. -
Gebasz94 #12957 Kössz a gyors választ.De volna még egy kérdésem ha nem baj.Hova menti a Rome total war-ban a képeket amiket csinálok? -
#12956 1.van saját galériád,oda feltöltheted
2.vagy valahonnan belinkeled a "kép beszúrása" gomb segítségével.
:) -
Gebasz94 #12955 Olvastam az előző h.sz.-eket hogy ha meg nyerted a Róma elleni csatát és van legalább 50 provinciád akkor nem lehet továb menni.Nálam továb tudtam menni csak azt kellet csinálnom hogy amikor be adta nem léptem ki,nem csináltam semmit,hanem elmentettem és ugy léptem ki,majd vissza töltöttem és már játszhattam is tovább.Csak ilyenkor már nem tudom mi a küldetés.Gondolom megölni az összes frakciót.Addig még nem juttotam ell mert ujra kellet rakni a gépemet.Egyébként képet hogy lehet h.sz.-be beszurni mert még nem probáltam.Csak simmán be kell huzni?Vagy elötte felkell valahova tölteni? -
BlackPirat #12954 Rome total war -Alexander magyarosítását valaki elküldené e-mailben???
[email protected] lenne...Heeeeeeeelp!!!!Naon kéne -
#12953 akkor pls a [email protected] -ra!
ThX! -
#12952 Nem rossz 5let, de nem vagyok otthon az ilyen file megosztó oldalakban. Meg lehet, hiányos a tudásom, de a free megosztás csak X db letöltőig megy.
Jah és az sem utolsó, hogy azért most már csak elérünk a végére, mert már csak napi 3-4 játékos kéri a magyarítást... :D -
Beni21 #12951 Megvan az alexander magyarosítás ha kell valakinek írjon -
#12950 Sziasztok.
Kedvet kaptam ujra jatszani ezzel a jatekkal de keptelen vagyok felrakni.
Game feltesz,patch 1.3 + 1.5 es mini image ahogy regen.Namarmost eljutottam a patchelesig,de el nem indult.Uninstall,delete stb,ujra.Most mar patchelni sem engedi mert az 1.3-as patchtol keptelen vagyok megszabadulni pedig mar a regiszterben is turkaltam,letoroltem minden konyvtarat,stb.
Van vmi megoldas erre?
Elore is kosz. -
#12949 van egy ötlet:mi lenne ha az összes magyarítást leírással együtt összetömörítenéd,s pl rapidsharre feldobnád,aztán csak a linket kell küldeni.de ez csak tipp -
#12948 Srácok!
Kérlek Titeket, hogy akinek a magyarítás kell, az e-mail-ben jelezze a [email protected], ne itt SG privát üzenetben. Sokkal könnyebb csak a válasz gombra klikkelnem, mint copy-paste-znom a e-mail címeket. Egynél még nem lenne gond, de naponta 5-10-en kéritek!
Köszi! -
#12947 Igazán nincs mit! Lehet én is elkezdek megint játszani vele! :) -
#12946 köszi a reakciót mindenkinek. a spanyolok ellen használom a hátbatámadást már (lassan értik ki is a jani... RÓMA), lehet a britteket is meglepem a szigetükön... a flottámból kitelik egy kis furikázás :D