Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kange
oké, sejtettem, hogy a grafikát javítja, csak azt hittem tudod a nevét is a mod-nak... 😊

Steam acc: kange82

hm... Láttam egyszer valami modot ami jobbá tette a grafikáját a rome TW-nek. A Harcokat + a kinézetet is... Új textúrákat rakott rá stb... Erre gondoltam...

Milyen verzióval kompatibilisek a modok + patchok + kiegészítõk? Nekem volt egy 2 cd-s változatom de arra SEMMI sem volt jó még a crackelt dolgos sem...

Milyen verzió az amit érdemes leszedni?
Kange
Aki itt írja, hogy kell Neki a magyarosítás, nem fogom elküldeni.

Akinek kell, írjon egy e-mailt a [email protected] címre és válaszban megkapja.

Más: Prof William: mi az a grafika javító mod???

Üdv.
Megkérnék szépen valakit hogy az alexander magyarosítását elküldené erre a címre:[email protected]
Elõre is köszönöm.

Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni.
~ jellel jelenik meg a kurzor a játékban elméletileg amivel a cheateket tudom beírni, DE én Alt Gr+1 billentyûkombinációjával tudom bepötyögni, itt kint, de a játékban nem mûködik.
Vki tudna nekem segíteni?
elõre is köszi
Küld el nekem is!

[email protected]

+ milyen verziót érdemes leszedni? amihez jó az összes patch és mod + az a grafika javító mod?

Volt egy 2 cd-s verzióm de ahhoz nem lehetett felrakni semmit...

Milyen verziót ajánlotok leszedésre?
Hali!
Ha valakinek megvan a Rome:Total War magyarosítása akkor azt megköszönném ha elküldené.
e-mailem:[email protected]
Köszi
Valaki el tudná küldeni a rome total war magyarítást nekem is?
e-mailem: [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm.
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki elküldené a sima Rome Total War magyarosítást azt nagoyn megköszönném!

Elõre is köszönöm!

További Szép napot!

Címem: [email protected]
TQ cheater
Apropó, jöhet EB1.2, Chivalry1.0 nagy Napoleonic2:Total War-ozás is, megvannak a modok.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!

Kicsit késõn találtam rá a játékra, de most szoktam vele "játszogatni". Letöltött verzióm van, de király lenne multizni. Felkapcsolódtam már több Hamachi szerverre, de egyszerûen soha nincsenek fenn az emberek. Ismer valaki innen egy jó Hamachi szervert? Bárkivel szívesen játszom.(NAGYON kezdö gyenge-béna vagyok, csak hogy elõre figyelmeztesselek titeket) <#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

e-mail: [email protected] kimaradt
Hello valaki legyen szíves elküldeni az Alexander magyarosítását elõre is köszönöm.
Kange
Ha mini image-t használsz, olyan patch-t raksz fel, amilyet csak akarsz... 😊 És ez igaz az összes többi játékra is!!!

Besz
Lehet, hogy a magyarítás kavar be neked. Olyat használsz, ami az 1.5-öshöz készült? Én sose raktam fel honosítást, megvoltam nélküle, és sose fagyott ki. Barbarian Invasion-hoz 1.6-os, az alapjátékhoz 1.5-ös törést használtam annakidején. Nyugodtan próbáld ki a crack-et is, érdemes felülírás elõtt másolatot készíteni az indítófájlról, bár nem hiszem, hogy adnak ki még újabb patch-et a játékhoz.

Nem használtál elõtte valamilyen mod-ot, amelynek eltávolítása nem volt teljeskörû? Ez esetben mindenképpen töröld le az egészet és telepítsd újra.

Ezen kívül mondhatnám még a szokásos dolgokat: a videokártya driverének frissítése, újabb directx telepítése, esetleges codec csomagok eltávolítása, stb. Még valami rémlik, amikor feltelepíted az alapjátékot, akkor a végén rákérdez arra, hogy telepíthet-e valamilyen (hang és/vagy video) drivert: ennek hiánya okozhat fagyást.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Másolt játékod van, és mégis elindult 1.5-ös patchel? Nekem még elindulni sem hajlandó, kiváncsi lennék hogyan csináltad.
Hello!
K.e 223-ban kidob a gép a játékból!
Alapjáték+1,5 patch+magyarosítás,mini image-el játszok.
Crack-eljem meg az lehet a baj?
Más is tapasztalt ilyet?

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Kange
Igyexem elküldeni a magyarosítást mindenkinek, aki kéri, de elég sokan vagytok, szal türelem! 😊

(szerver miatt bocsi, de mivel warez-nak minõsül a magyarosítás terjesztése le kellett szednem...)

uv
jessz

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

hzsolt
Olvastad már az újat?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Kérlek benneteket,hogy most már ne bombázzatok privát levelekkel,hogy kellene a magyarosítás.
Itt van a hozzászólásokba egy link és töltsétek le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!!!!

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Aki kérte mindenki megkapta.....

Kange
Én is be tudnék segíteni a magyarosítás terjesztésében...

Magyarosítás saját szerveren

Ha nem menne, akkor e-mail a [email protected] -ra és küldöm ott.
(Itt ne írjatok, mert ritkán nézem az SG-t...)

Köszönöm szépen, mûködik is. 😊
http://rapidshare.com/files/212226462/Rome_total_war_alap_barbarian_invasion_magyaros_edt_e1s.rar.html
Tumi-nak reagálva, segítenék én is. Ha kell valakinek a magyarosítás, küldjön egy levelet a [email protected] címre, vagy egy privát üzenetet, és elküldöm a címére a Rome Total War alapjáték magyarosítását.
uv
Nevezzük inkább totális átírásnak. A "komoly lektorálás" erre enyhe kifejezés.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

valaki elküldené a magyarosítás a rome total war-hoz végre
Nem lenne egyszerûbb a privát küldözgetés helyett feltölteni valahova?

Köszi a magyarosítást, de nálam is ugyanez a probléma.
Lehet jobb lenne feltölteni pl. sendspace.com-ra, egyszerûbb. Szerintem. 😊
kösz megkaptam a hunositást (akik az emailfiokjukba keresik azok nézzék meg a sg fiokukat) de "The requested URL /1237581050/Rome+total+war+alap+barbarian+invasion+magyarosítás.rar was not found on this server." nem enged letölteni
Szia Tomi!
Én már háromszor írtam neked privát üzenetet, de asszem egyiket se kaptad meg, mert nem kaptam róla visszajelzést. Én ezért zaklatlek ennyiszer. Ne haragudj érte, de elküldhetnéd ezt a magyarosítást nekem. Amúgy másoknak is küldtem privát üzenetet, de senlitõl se kaptam visszajelzést!
Üdv
Miki
ui.: Most is próbálok egy privátot küldeni
Aki privátot írt mindenkinek elküldtem!
Itt kapta meg mindenki csatolt állományban.
Az Alexander magyarosítása nincs meg azt nem tudtam senkinek küldeni.
Ja több tucat embernek elküldtem már és több tucat ember ír privátot,hogy kellene neki.
Aki megkapta a magyarosítást az besegíthetne azzal,hogy õ is küldi azoknak az embereknek akik még kérik.
Jó lenne ha pár ember aki már megkapta felajánlaná a segítségét.
Én már nem gyõzöm küldözgetni.

üdv:
Tamás

Hát nekem se sikerül megkapnom ezt a magyarosítást.
De azért bizakodó vagyok.
[email protected]
Köszi annak aki elküldi.
Ha megkaptad a magyarosítást küld már el nekem
[email protected]
Üdv újra, köszönöm a Magyarosítást. 😊
Lenne egy kérdésem: Nem tudjátok hogy az egységek ruháinak a Színét hogyan, vagy milyen Mod-Editoral lehet megváltoztatni? A frakció zászlókra már rájöttem, de sajnos csak annyira jutottam.
Nekem nem küldted el

Címem: [email protected]
Aki küldött privátot az megkapta a hunosítást!
😊

Légyszi küldjön valaki a Rome Total War-hoz egy magyarosítást.
E-mail:[email protected].
Elõre is köszönöm szépen.
Ha valaki tud küldjön egy magyarosítást a rome total warhoz.
Címem:[email protected]
Elõre is köszönöm
Szivesen.
😊

Kange
Köszönöm szépen! <#worship><#worship><#worship>

Aki írt privátot annak elküldtem a magyarosításokat!!!

Email címet írjon mindenki a privátba,msn-en senkinek nem küldöm el a honosítást.

Aki privátot ír az kapja a magyarosítást.Annyian kértétek a honosítást,hogy csak annak küldöm aki privátot írt.

Legyen szíves valaki nekem is elküldeni a
Rome TW + RTW:BI
és a RTW:Alexander
magyarításokat!

Elõre is köszönöm!

mail-címem:
[email protected]
Küldöm az összes magyarosítást az email címekre.
😊

"Kicsiny fordító csapatunk együttmûködési megállapodást kötött a CD Projekt Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a korábbi Total War játékok magyarul, a mi fordításainkkal jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az eddigi elérhetõ magyarítások minden joga a CD Projekt Magyarország Kft-hez került, így a letöltésük a mai naptól nem lehetséges!<...>"

© A tumi! Légyszi nekem is küldd el a magyarosításokat.
Elõre is köszi
Miki
Nekem kéne és nagyon megköszönném vegyél fel msn re vagy ha tudsz akkor adj egy webcímet ahonnan le toom tölteni a maagyarosítást!
az msn címem:[email protected]