Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi a fenéért van az,hogy 6 új családtagomból hat hasznavehetetlen, mert könnyû megvesztegetni, nem ért semmihez (kormányzás), nem bír az emberekkel (+2 unrest-es trait)??? Pedig scriptorium mellett nevelkednek 😞
Tired for alot of battles in high difficulty levels? its one solution, increased the units prizes for 3, mercenaries also, all in the good Realism 2.2 mod, please make a copy of your original files, enjoy.
ha jol ertem az egysegek es zsoldosok erteket meg3szorozzak!? :-)
Igy nehezebb sereget csinalni kevesebb utkozet van nagyobb feleloseggel!
Iszonyat mit müvelnek velem 3an😞((
De eddig kitartok,már csak el kellene érjem,hogy valamelyik tüzszünetet kössön velem,mert ez igy nem jo,hogy most már 5 városomat ostromolják.
Én hülye meg azon gondolkodom,hogy nyissak-e a perzsák ellen egy ujj frontot😊))
Ott 1 város 100%osan menne elfoglalásra,mert csak 1 egy csatam eastern védi semmi más.Viszont nem akarokmég 1 néppel háborut.
A köcsög numidiaiak ,meg háboruban vannak az egyiptomiakkal,de nem akarnak nekem segiteni ellenük.Hülye AI.
Játszottam kb 5 orát és semmi elörehaladásom nem volt eddig.pénzem semmi sincs,mivel folyamato sotrom alatt vagyok.Kb körönte 400-1600 között kapok ami ugye kapásbol elmegy az elözö csata veszteségeinek potlására.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Az más kérdés, hogy egymás között azért buzultak rendesen
, meg nem igazán kimélték az elfoglalt települések asszonyait (bár ez utobbi minden háboruban igy van)
De hát a történelem folyamán mindig is voltak, akik nagy áldozatokat vállaltak a gyözelemért cserébe 😊)

Nem azt mondom,hogy abazi nagy páncélok nem védenek,de nem hentelik fel ugy a lovakat mint egy phallanx.
Mondjuk ez a helyzet a gall,britt ,germán részen is,nincs ami megfogja a lovasrohamot.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ez nagy hátrány multiban azonos értékû seregnél
Jah egyébként tegnap játszottunk pár partit és nagyon érdekes volt az egyik. A végén kicsit elszakadt egymástól a két gép. Én vívtam egy csatát, a haver egy másikat és a replay egy harmadik verziót mutatott.
Tök jó volt.
Mondom TSen: Na végre megfutottatok!
Erre õ: Mirõl beszélsz itt küzdök egy falanxoddal.
Mondom: Nálam már vége - nézegetem a záróstatisztikákat!
Aztán kipipáltam/kiléptem
Erre õ: Mivan kiléptéptél? Unresolved lett a csata
A Replayben a végének semmi köze nem volt, ahhoz ami nálam, vagy nála történt.
Nem ezt javították az 1.1-es peccsben?
Wallentinus
18 szekérrel letaroltam 240 eastern infantryt😊)
Wallentinus
Wallentinus

\"Hard to see, the dark side is.\"

Wallentinus
1. nagyon jó helyen vannak
2. csak partmenti városokat akartam az elején a ker miatt
3. ha rám nõnek nagyon húzósak lesznek.
Amíg ûztem õket, addig egy kis expedíciós hadtest 3-4 egységgel agyoncsapta a két rebel települést Szeleukiától délre. Innentõl kezdve nem volt versenyképes szomszédom, mert az északiakkal szövetségben voltam. Persze hátba támadtak, de a dolog nem izgatott. Sardisból kiindulva elfoglaltam Halicarnasszoszt és Pergamomot, míg egy kis flotta rámászott Rodoszra. Mivel jórészt partvidéki városaim voltak, a bevételeim nagyon megugrottak.

\"Hard to see, the dark side is.\"
Eddig békében voltam a pártusokkal, erre nekem jöttek egy ezres sereggel.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Mert én simaval nyomom nincs fent a realism de veryhard/veryhard ba nyomom egyiptommal semmi ellenállást nem tapasztaltam megyek elõre mint egy gép lépésrõl lépésre

Ha Arsakia is megvan akkor keletrõl fedezve vagy a pénzed is több lesz. Numidiával meg szövetkezz és uszítsd õket egyiptomra
Szerintem... 😊
A genyok nagyon nehezen akarták ideadni😊))
A seleucidákkal,hogy a francba kell játszani???
very hard/very hard kb 30 évig birtam a 4 frontos háborut,mert levertek a francba.
Hard/veryhard aránylag jol állok,de egyszerüen nemtok támadni,mert folyamatosan 3 váram van ostrom alatt😞((
Teljesen kész vagyok.Ezekkel a szar milita hoplitákkal egyszerüen KIN a védekezés!!Ráront egy csapat lovas szemböl és szétverik a hoplitáimat😞(
Még a wallhack sem segit elörébb a gyözelemben😞((
Iszonyu még csak 20 évet játszottam le,de már van 32 gyöztes csatám meg 10 vesztes😞(
Annyi szerencsém van,hogy most a perzsák rámentek a szkitákra ugyhogy nem engem cseszegetnek.
De a másik 3 nép akkor is nyomul ezerrel.Lassan elkészül azért az elsö kövár ami eléggé elösegiti a gyözelmi feltételeimet.De nagyon nem vagyok benne biztos😞(
A világ legnagyobb hülyeségeinek egyike a "Mindenkinek megvan az ára" szöveg, ezt azok találták ki és fõleg azok mondogatják akiknek tényleg megvan az áruk és ez az ár ráadásul olyan alacsony hogy ezeknek az embereknek a megvesztegetése nem egy mi-lenne-ha hanem egy már megtörtént esemény...
Ha neked lenne igazad akkor ezt a szöveget most jobbról balra írnám magánhangzók nélkül 😛
A kutyák kezelõi az egységek és azok mozognak alakzatban. A kutyák az egyébként mindenkire kötelezõ alakzattól függetlenül. Olyanok, mint a önirányítõ nyilvesszõk, amik ráadásul a célpont eltalálása után tovább mennek. Csata végén ezért tapasztalható, hogy a kutyafalka egy pontra rohan, majd onnét csillag alakzatban szét. Ez mondjuk látványos csak éppen jelzi, hogy nem olyanok, mint a többi egység. Az egyedi viselkedésüket jelzi, hogy nincs moráljuk. Az elefántokat azért meg lehet futtatni - mert ugyanazok a szabályok érvényesek rájuk, mint bármelyik más egységre.
Valószínûleg, mint érdekes fícsört rakták bele - valószínûleg mondván hamár a disznókat megcsináltuk, akkor használjuk fel másra is a motor ezen részét. Csakhogy míg a disznók csak ijesztegetnek ezek esznek is. Sõt páncélozhatóak is 😊
Oké nem bug, hanem szimplán el vannak b...a
Wallentinus
Nieleen
😊))
ebben vannak.
De volt olyan, hogy egy erõsítésnek szánt seregemet fizették le a gallok. Biztos nem voltam tiszta ideg. Mint állat😊
Amúgy a körök közti gépi léptetések közben sokszor elõfordult, hogy a brutiktól elfoglalt városom közvetlen közelében nyitogatta a bruti diplomata a tekercsét, de hál istennek nem tudta lefizetni a bentlévõ egységeimet. Mert nyilván ilyenkor próbálja. Imádkozdtam is, hogy addig amíg a bérgyilkosom elkészül nehogy ugorjon a város. Szerencsére nem ugrott, így szépen nyissz lett a diplomatának😊