Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Nieleen

A papir cd alatt van!!!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Én is megvásároltam a játékot, sajnos otthon vettem észre, hogy hiányzik a CD-key a kézikönyvrõl.
Másnak is volt ilyen problémája?
Utálom ha valamit vissza kell vinnem. 😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
War. War never changes.
Ugye nem a detonácioval?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
War. War never changes.
A másik kérdésem : Fent van a realism 2.2-es patch, de a rómaiknál nagyon hiányzik az íjjász egység, ezt hogy tudnám visszaállítani?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Félek nem huzom sokaig....az ellenfélnek sincs halistennek perpill semmije kb 15000 embert és 8 sereget vesztett az elmult 3-4 körben....ha sikerul kihuznom még 3 körig amig megjön az 1000 es erõsités Afrikábol akkor tán van sanszom.

)
Persze iszonyatos veszteségek de szerencsére minden csapatomból van túlélõ így retrain képes maradok, ami ugye kell is mert a fitymareszelék trákok már sorszámot téptek a következõ kör ostromára.
Erre az a 16 éves családtagom akit ki se hoztam a fórumról meghal, üzenetet nem kapok de a családfán kifehéredett

Azonban sajnos ezzel elértem azt, hogy egy város kb. 10 körönként lázad. Keresztelek, miegymás. De utána a növekedési ráta felmegy 8-9%-ra is. Így kurvagyorsan megnõ a lakosság elviselhetetlen szintre.
És fosok, mert ez most legalább 8-10 városomat érinti.
Ehh... 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Szegény Hasdrubál kb 15 csatát nyert már meg.....Dél Itáliát vasmarokkal de szilárdan tartom.....Capuát idõnként kifosztom és leölöm.
Szicilia elveszett,Numidia ellen csak bribeokkal tartom magam,Spanyolországban viszont ugy tunik végre támadásba mentek át erõink a kezdeti 2 tartomány mellé sikerült még 2 õt befoglalni....
A scipik mellett a Brutikat is kipusztitottam igy már csak 3 an támadnak körönként Dél-Italiaban....a Julik a görögök és a szenátus.......

Illetve tudok csak a birodalom másik felén, Sarmatia elég NAGY. Egyetlen keleti tartományomba simán beleférne az olasz félsziget az Alpokkal és Korzikával együtt

Úgy tûnik ez kellett hogy a mezõgazdasági növekedési bónuszok "bekattanjanak" a helyükre.
haxorornak még valami:
A város részletes lapján ott van hogy mi gátolja a lakosság növekedését
A válaszom erre: semmi, de semmi jele annak, hogy gond lenne. Mintha valami tereptárgy lenne csak a város. És ezáltal építeni sem tudok ottan. Na, majd kísérletezem.
öö elefántokat hol lehet szerezni?
mert én a mezõn találtam párat de nemtudok velük micsinálni

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1300 as seregemmel épp Közép-Italia felé vettem az irányt gondolkodván hogy visszavonuljak-e vagy megprobáljam még végül Capuat is bevenni is kifosztani elõtte....
Végül elõbbi mellett döntöttem ám ekkor rámcsapott a szenátus 2600 as serege,a tulerõ tehát 2 szeres volt....
(Persze továbbra is realism mod 3.0 és emp/emp)
Mikor a csata elérte kuliminácios pontjat bevetettem a megmaradt 21 fánit....oldalrol....szerencsétlen romaiak már gyõztesnek látszottak de eszméletlen mit muveltek.....Ugyan elestek mind egy szalig...de kozben vezereim ujjazserveztek az ellenállást középen.A szárnyakon pedig kitartott a 2 szazadnyi gyalogság és a lovasijaszok....
Végül a reménytelen helyzet miatt tamadasra indultak vezereim is....3 bõl 2 elesett,de a csatát ha hajszal hijan is és mindössze 500 emberrel de megnyertem...
Egyre jobb a helyzet...Legalabb a köcsög brutikkal nem kell számolnom mert kiirtottam õket.......
Nem hiszem hogy akkoriban bárki is eltûrte volna hogy az ellenség diplofaszfejei a területén mászkáljanak
Kicsit kezdeg ideges lenni 😊
Aztán ugye nem halott csak baka,és a bakák meg halandoak.
És vesztes csata után nem mindig élték tul a csatákat a harcosok.
nekem is volt olyan,hogy behalt a sereg visszavonuláskor,de ez olynkor van álltalában mikor nem tud biztos fedezék "mögé" vonulni a serege.Ez lehet távolság,város,hajo vagy akármi.
És jo a magyarositás😊
A nehéz elsajátításról meg annyit hogy a kõbalta meg a lándzsa után talán az íj az egyik legõsibb fegyver, pár ember még mindig képtelen felfogni hogy Kolombusz elõtt is volt élet ezen a bolygón 😄