Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kedvedért megnéztem... options, vide, show advanced options és ott jobboldalt fent

War. War never changes.

Video kontrol alatt van jobb oldalon az elsö választhato akármi.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

istenbizony........video audio control meg camera......ez a 4 van csak.......
ilyet nem találok........
dronkZero
Ezen még egy évet lehet faragni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ne bántsátok Jakuzát, én írtam a 18 kört.

1 2 3 4 5 6 7 8
9

unit size néven méghozzá

War. War never changes.

van egy olyan is hogy game settings nem? sztem ott van

War. War never changes.

észrevettem csak azon belül lilám sincs hogy hol........
van összesen video audio control meg camera settings és ezekbõl egyikbe sincsen szoval hol?!
Van egy ún. Options menü, amit néhány ember észre sem vesz...
eddig 1X sem volt nálam olyan hogy úgy kezdjek el játszani hogy nem rágom át többször is...

War. War never changes.

És a játék inditásakor hol tudom beállitani?!
Apache00

Yeeeaaah ujra itt!!! 😊) Úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok...
Hát apócák ti aztán nem vagytok semmik, esküszöm ilyen élményben legutobb az oviban volt részem Sztem hivjátok ki egymást egy (dárda) párviadalra, és akkor eldöntitek élesben kinek van igaza. (a dobo vagy a szuro modszerenek😊)

A mai fö témához meg csak annyi, ha vkinek nem tetszik a játék nem kell vele játszani. Vagy kényszeritenek rá? Vagy lehet annyira unatkozni, hogy az ember már azzal is játszik ami szar?.
Nekem ha nem jön be egy játék, akkor azonnal DELETE neki, azért biztos nem fogok vele játszani, hogy csak hibákat keressek rajta, nem beszélve arrol hogy csak untatnám vele magam. És pláne nem fecsérelném rá az idömet, hogy bemennyek a topicjába és fikázzam. Bár ez csak az én véleményem, lehet hogy valaki ennyire idömilliomos... Szerintem viszont ez a játék megvan csinálva rendesen (egy-két hibájátol eltekinteve, tény az AI nem a legjobb, de nem is ultra szar), és számomra megérdemelték a fejlesztök hogy megvegyem (pedig nem sürün szoktam venni gémet). A hibák nagy részét pedig ugyis javitani fogják, ugy mint a Medievalnál is. Ennyit erröl részemröl.

ROMA VICTOR!!!

Yossarian
Sztem már semmit 😞
A játék indításakor tudod megadni ezeket a paramétereket és tudtommal a menet közben már nem módosítható.

Nieleen

Basszus tud valaki segiteni hogy mi a fene történt?!?
1.Eddig nem szamolt vissza csatáknál most igen......
2.Eddig 160 volt a maximális egységszam ami 1 helyre betehetõ volt mikor a Juliusokkal játszottam most pedig csak 80😞😞😞
Mi a franc történt?!Mit tegyek?
Kandurex
Akkor 20 kör?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Yossarian
Azóta is ezen töröm a fejem. Sztem még easyn is lehetetlen. Nem tudsz annyi sereget fenntartani, hogy körönte átlag 3-4 várost elfoglalj. Kevés sereggel meg lehetetlen, mert nincs annyi mozgáspont a világon se...
Jut eszembe: az elején egy kör alatt el se lehet foglalni egy várost, mert ostromgépeket is kell építeni...

Nieleen

holnap reggelre nekem is meglessz a game!

Hú hála Gábor javaslatának a város lázító-eladó-viszavevõ-pénzkímélõ módszerének most már igen csak csökkent a római scipii ház befolyása afrikában.Azt vettem észre hogy nem csak nekik hanem a többi római családnak is gondjaik vannak.Folyamatosan lázadoznak a városaik és válnak rebellisekké amiket én szépen megyek és befoglalom.
Következõ feladat a scipii ház teljes kiûzése egész afrikából majd pedig irány a fõváros.
Kcsi érdekesség hogy rajtunk kívûl van még britannia, armenia(szövi velem és egyszer nem támadt be ezért meg is tartom),hispánia most bukta el, és még vki ,nos nem jut eszembe hogy ki.
Britannia annyira jól tarthatja magát mert többször is kiírta hogy a leggazdagabb frakció.Ennye, most vagy azért mert nagy vagy azért mert sokat keresztel és így van pénz a kincstárba.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Yossarian
a kampányban is és a custom battle-ben is lehetsz te a várvédõ.

Nieleen

paynes
Szevasztok , a játékban van olyan mód hogy engem ostromolnak a várban? Én tudok ostromolni de ha én vagyok belül az jobb!

Elõre is köszi!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Na elkezdtem realism2.2 Britekkel !
Jó sok esélyem van legjobb egységem a kardos mukso akit bárki lever hogy lesz ebbõl 50 tartomány birtoklása........
Igaz, nem 50-et hanem "csak" kb. 45 tartományt kell elfoglalni

? ez lemaradt 😊

Mégis hogy, bekempeled a légiókat Mi-8 -al

Nu?😄
Sziasztok!
remek játék a Rome😊 De sajnos nem jöttem rá,hgoy hogyan leeht menteni...valaki kisegítene? A térképes résznél a zESC-et megnyomva látom,hgoy ott van a save és load gomb,de szürkék! Hogy tudnék menteni? Csataközben megsem találtam a save-et...most is alt+tab-oztam😊 Pls help!
Ehh, kicsit sok a hozzászólás ebben a témában 😊 Mindig kb fél naponként jövök be, de sosem bírom elolvasni az összes üzenetet.
Az AI-val már nekem is meggyûlt a bajom. Irtózatosan elcseszték (nah jó csak félig) a csata részét a játéknak azzal, hogy a csapatunkat nem lehet irányba állítani. Nem egyszer volt, hogy a barmok háttal álltak az enemynek, én meg csak a hajamat tudtam tépni (olyan is volt, h egyszerûen nem oda mentek ahova kértem). Szvsz kéne valami petíció egy ilyen pecshez, mert ez igy qrva idegesítõ.
Mielõtt még félreértene valaki, maga a játék nagyon jó.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Frankie
Magyar Népmesék nap van ma vagy mi?

jphgpy sõt szerintem nem is kell 18 kör hanem elég 10 kör is és nemcsak 50 tartományt hanem Rómát+full térképet sõt 100 paraszttal meg lehet verni 200 elefántot is.......
Yossarian
Választottam SPQR-t és azzal elég sok helyre nem lehet kattintani 😊))

Nieleen

Yossarian
18 kör alatt? Uhh! Most teljesen elképedtem. Vázold már lécci, hogy lehet 18 kör alatt 50 tartományt és rómát elfoglalni?!
Egyszerûen fel nem fogom. Nem vonom kétségbe a szavad, de valami menetrend félét nagyon szívesen vennék a témában...

Nieleen

Árnyvadász és mindenki.

Kifagyás akkor van,ha nincs elegendö hely a winyon a gamának.Én miota csináltam helyet azota egyszer sem fagott ki a játék.
Na jo 2x,mert tudom,hova kell klikkelni,hogy porrá fagyjon és kilépjen a windowsba😊))

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Frankie
na re hazaértem 😊
Erre látom eltûnt a fél fórum 😊

Megyek is csatázni 1-et, bár az AI nagyon gáz. 😄DD

dronkZero
Debizony, meg lehet nyerni a játékot (a hosszú változatot), akár 18 kör alatt is, veryhard/veryhardon.

Aha tudjuj hard modban lol.........😄😄😄
hzsolt
amikor elkészül az utolsó fájl fordítása is

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

oneal1
mikor lesz kb fullos a magyarítás????

!Forza Ferrari!

dikki*yysw
Én nem szedtem ki semmit a topicból.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Kandurex
Pax romana

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Panaszkodásaim ellenére maga a játék nekem a kezdetektõl bejön. Ezt nem sikerült asszem eléggé hangsúlyoznom korábban. De mindegy, még elmerülök benne jobban is, aztán majd kibuggyan belõlem valami mondanivaló. Vagy sem. Vagy mégis. De lehet, hogy nem. Bár...

Fritz Von...
Hé Dikki! Csak hülyéskedtem, miért kellett kiszedni?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Játszottam egy 2 vs 2 multit egy ismeretlennel az oldalamon két játékos ellen (egy klánból). Egyrészt nagyon király volt, mert a szövetséges játékos ráeresztette a seregét az erdõben lévõ ellenre (gallok), majd mikor látta, hogy nincs esélye kilépett a szerverrõl... A lovasságomat csúnyán elvesztettem, majd manõverezgettem kicsit, az egyik ellen frontál támadását majdnem sikerült visszevernem, de oldalba kapott a másik lovassága és ott vége is lett... Jobb lenne az ilyen csatákat megbízható magyarok mellett vívni 😊. Vereséget szenvedni is lehet méltósággal, nem így lelépve.

www.armed-assault.hu

Fritz Von...
Ennyit errõl a témáról.

Egyébként görögök kiirtva. Enyém egész kelet és Kis-Ázsia. Megnéztem a diplomáciánál, hogy állunk a világban (EU). Érdekes.
Elsõ vagyok pillanatnyilag. Rajtam kívül van még:

Egyiptom, SPQR, Brutii, Julii, Scipii, Britannia és Scythia.

Magyarul 5 nép létezik már csak. Most Egyiptom ellen indultam, Jeruzsálemet és Sidont elfoglaltam. Jelenleg két csapásmérõ osztagom tart Alexandria és Memphis felé, onagerekkel, cataphractokkal és elefántokkal megpakolva. Emellett a családtagjaimmal egy kis körúton összeszedtem két fullos seregre való zsoldost, vegyesen. Ezek is Egyiptom felé masíroznak. Nem sok jó vár rájuk a folyamatos baszogatásért. 😊))

A hülye szkíták egészen eddig szövetségeseim voltak. Most, két körrel ezelõtt árultak el és üzentek hadat. Idióták.

Gondolom a menet az lesz, hogy Róma kiirtja a briteket, én Egyiptomot. A Szkítáknak 3 tartománya van, egyikünk (Róma, vagy én) elvégzi a dolgát.

És utána Perzsia-Róma végsõ csata Európáért. Érdekes lesz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

mi is annak az oldalnak a neve ahol a magyarositás van?

Tényleg nem értem a moderátorokat......

Van Isten!😊 Na én tényleg pályáztam...
Illetve fordítva...

Szerintem, ha vártál volna még két évet, Ré isten oda terelte volna az agresszivitás pórázával a Galacsingörgetõ bogarát, aztán megverte volna a Farkasod.

Yossarian
Várd meg, hogy legyen ostromgépe! Ne nyilazd le õket egy körben 30*, az újra töltött tegezekkel! Meg hasonlók... Nem mondom, hogy akkor sem gyõzöd le, de legalább nem azért, mert az AI primitív hibáit használod ki.
Más:
Légyszi, olvasd vissza magad! Beképzelt, fennhéjázó stílusban osztod nekünk az észt. Le kisbutázod az embereket és hasonlók. Olyan egyszerû dolog lenne pedig a fórumozás. Bejössz, elmondod, hogy mi tetszik és mi nem, aztán kész. De ez minek kell ide? Símán kinézem belõled, hogy inteligensebben is meg tudod fogalmazni a kritikádat, de ugye a net névtelensége mögé relytõzve minek fárasztanád magad ezzel? Mindenesetre megnézném azért, hogy beülnél-e ilyen nagy szájjal egy fradi meccsre a fradi szurkolók közé, hogy "kisbuták, ez egy szar csapat, nagy szar edzõvel"? Nézd! Lehet, hogy mi gyengék vagyunk, meg buták is, de a maga gyengeségeivel szeretjük ezt a játékot. Neked nem kell sem szeretned, sem játszanod vele. A kritikádat meghallgattuk, megköszönjük. Ennyi. Ne rontsd tovább a szórakozásunkat a megkérhetünk! Köszönjük szépen a megértésed!

Nieleen