13587
  • Zsolo007
    JLH Én most majdnem hasonló problémával küszködtem/küszködöm. Most nyomtam le egy csatát (elbuktam) szeleukida vs Egyiptom azonos létszámmal. Eszméletlen volt. Neketk szoktak olyat csinálni a csoportba vont egységek hogy "összekadnak"? Ugyanis csoportosítok 4 phalanx pikemant elindítom őket valamerre és megy velük a lovasság!!!! Pedig azok ki sincsenek jelölve. Megmondom a pikeman csapatnak hogy attackoljon, 2 megy támadni a másik 2 az ellenkező irányba megy. És ez nem az első eset Rómaiaknál is gyakran tapasztalom ezt az "összeakadást". Falakon gyakran előfordul hogy kijelölöm hova menjenek, megérkeznek felveszik a formációt erre mit tom én honnan kitalálja a csapat fele hogy kezdjenek rohanni (pedig enemy sehol) és szépen lelökdősi a csapat másik felét a falról .Iszonyúan idegesítő. Ilyen és ehhez hasonló bugok általában 10 csatából 2x-3x fordulnak elő!!!!
  • kiskorúbézoltán #7383
    Pls , valaki árulja már el milyen okai lehetnek annak , hogy a - körökön át zölden mosolygó - városaim fellázadnak ?
  • JLH Fans
    Komolyan mondom legszivesebben sirva kidodnám a progit igy marad az uninstall........Hogy lehet ennyire fosszarul megirni valamit????Ilyennel még a leggygyibb programban sem találkoztam......Nevetséges...
    A köcsög szkitaknak ugye az elejen csak lovasijaszuk van semmi más....
    Erre ráklikkelek egy pontra hogy menjenek oda,semmi.....
    Még egyszer megint semmi.....Még 50 szer,na erre már van hatás.....Hol elkezdenek összevissza irdatlan tempoba körbekörbe rohangalni,ez utobbit akkor is csinaljak amugy ha ki se adok semmi parancsot,hol mint a puskagolyo rohannak el az ELLENKEZŐ irányba......
    Az hogy a fővezéri egységuk kb 1/100 át éri az összes többi népének arrol nem mondok semmit.....A leggyagyibb parasztok legázoljak őket siman....Ha a 75 fős egységbol 6-7 meghal,akkor tuti 10 ből 10 szer a vezér is koztuk van....
    De mondom a korona a lovasijaszokon van....Bármilyen pontot jelölök ki nekik a csatamezőn richtig sem mennek oda..
    Ha célt jelölök ki hogy mire lőjenek na ezt elfogadjak 10 ből 2-3 szor kb....Lőnek 50000 méterről....
    De ha kicsit közelebb szeretném vinni őket vagyis nem célpontra jelölök hanem területre akkor vagy az ellenkező irányba mennek vagy sehová......RTW,2004......Hihetetlen....Azt hittem az egységek mozgatását már 30 éve megoldották...Nem gondoltam volna hogy sikerul meggyuloltetni velem a gamet,de én ezzel soha többé nem jatszok befejeztem kész.
  • Magic Boy
    Erre rájöttem,de updatelni még mindig nemtudok! :(
  • Gábor
    http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=215
    Jónak tűnik,próbálta már vki?
  • Fritz Von...
    EMLÉKEZTETŐ!!!!!!!!!!!

Ma este a Discoveryn:

21:00 Karthágó pusztulása 1. rész
    22:00 Karthágó pusztulása 2. rész
    23:00 Hannibál

KÖTELEZŐ!!!! Holnap számonkérés lesz belőle.
  • Fritz Von...
    LOL.
  • Yossarian
    The enemy! The latrine pit holds better than that lot!
    There they are! Gods! What a sad little collection of fools!
  • Zsolo007
    Wow Apache, köszi a felvilágosítást, ezt tényleg nem tudtam
  • vtigris
    Nem értem miért kell fikázni a játékot. Itt a bizonyíték 7374 hozzászólás van csak ezen a fórumon.
  • Magic Boy
    Mi történt a Szeleukida birodalom-al?
    Ki foglalta el azt az erős gazdaságu és seregü álamot?
  • Grrrrrrr
    Én már az első képek óta ezen tanakodom, hogy miért van nekik légiósuk? Mire a légió, mint olyan megjelent, a Szeleukida birodalom már nem volt sehol. Ugyanolyan hibának tartom, mint a germán falanxot. Viszont a britteknek volt kocsijuk, ez történelmi tény.
  • Grrrrrrr
    Nálam is.
  • Magic Boy
    Magyrítás:http://nismaster.iweb.hu/
  • Magic Boy
    Hogy lehet updételni egységet?
  • Magic Boy
    Hogy lehet taktikátváltani?
    Hogy lehet dolgokat(vértet,fegyvert pajzsot fejleszteni,stb.....)?
  • Apache00
    Voltak a keltáknak harciszekereik akkoriban, ugyhogy nem gagyi dolog Mellesleg annyira jelentös volt a kelták számára a szekér, hogy az elökelöbb keltákat "kocsistemetkezés"- sel temették el. Ez egy olyan tipusu temetkezés volt, ahol épitettek egy kisebb dombot ez ilyen halomsir szerüség), amely belül üreges volt(vagyis egy terem volt benne). Ebbe a "terembe" elhelyeztek egy szekeret, amire a halottat fektették teljes harcidiszbe öltöztetve, meg kipingálva. A termet pedig teljesen berendezték, különféle használati tárgyakkal és kajával, amit hitük szerint a halott a tulvilágon hasznosit majd. Ezt a fajta temetkezést a romaiak sem tiltották be az általuk elfoglalt kelta területeken (csak fokozatosan ugy szüntek meg, ahogya kelták asszimilálodtak a késibbiekben) Ennyi :)
  • Fritz Von...
    Hát nemtom. Én valahogy nem szeretem használni a lándzsás egységeket. :(
  • Fritz Von...
    Nono... Egyiptommal vagyok...
  • Yossarian
    ha az elejét átvészeled, akkor a katafraktok megjelenése után nincs ellenfele a szeleukidáknak. Dől a pénz, vannak elefántjai, brutális nehézlovasai, falanx és légiói. Mi kell még?
  • Zsolo007
    ???? Ezt most mire föl irtad be?
  • haxoror
    A jó kurva anyját minden áruló rohadt egyiptomi fattyúnak, remélem kiárad a Nílus és elsöpri a korcs fáraóval együtt az egész félmesztelen koszoslábú bandát!!!
  • Zsolo007
    Hát nekem az a népség nem nagyon jött be. De hát mindenki más.
  • Zsolo007
  • Gábor
    Fórumkereső rulez....azt hiszem csak ezen a héten négyszer írtam be különb embereknek,h sztem a legjobb nép a szeleukida. Ez lenne az értékelésem.
  • Zsolo007
    Most nyomtam le egy csatát a görögökkel Rómától nem messze azzal a sereggel ami a lentebbi képen látható. Vicces volt Nekem 2700 ember neki
    vagy 1800. Épphogy hadrendbe állítottam a seregem, már meg is futott, csak a látványtól
  • Zsolo007
    Mellesleg haxoror te nem tudod honnan van a keltáknak (briteknek) harci szekere? Akkoriban nem csak Egyiptomnak volt?
  • Zsolo007
    Igen ez a saját magánvélemyényem, lévén én erősen preferálom a gyalogságot na és az a galloknak van bőven. De valóban igazad van rosszul fogalmaztam, CSAK NEKEM A 2. LEGJOBB GALLIA RÓMA UTÁN
  • haxoror
    Akkor rosszul fogalmaztál:
    "Amúgy Rómán kívül szerintem a Gallok a legjobbak"
    A római után a gall sereg lenne a második legjobb? :)
  • Zsolo007
    Na mesélj haxoror!
  • haxoror
    És itt is
  • haxoror
    Te is
  • haxoror
    Gondolom tudod hogy hülyeséget írtál?
  • Zsolo007
    Ajánlom a gallokat, vagy a britteket, azok ugyanazok mint a gallok csak vannak harci szekereik.........bár nem tudom honnan
  • Zsolo007
    Very hard/very hard az igazi kihívás, szerintem csak ezen a nehézségi szintem igazán realisztikusak a csaták. Viszont a térkép nagyon durva úgy állandóan támadnak.....
  • JLH Fans
    Amig normálon jatszol addig tökmind1 milyen néppel vagy szerintem nem fogsz igazai játékélményre és kihivásra szert tenni de Te tudod.
    Próbálj ki vmi barbár népet.......
  • Zsolo007
    Amúgy Rómán kívül szerintem a Gallok a legjobbak, mert sokféle nagyon brutális gyalogságuk van, nagyon lehet velük tarolni. Jut eszembe én nem nagyon emléxem rá hogy a kelták harci szekereket használtak volna anno. Vagy csak gyenge a töri tudásom?
  • Magic Boy
    Én is hasonló következtetésre jutottam a leírás alapján úgyhogy inkább a Szeleukida birodalommal fogok holnap kampányt kezdeni!
    Addig a rutinosabb TW-sektöl kérnék értékelést a népröl(aki már játszott velük vagy ellenük!)és esetleg pár tanácsot!
  • Zsolo007
    Nem létezik semmilyen segédprogi vagy akármi amivel lehetne neten nyomni, vagy legalábbis hogy IPre lehessen csatlakozni?
  • JLH Fans
    Nehéz velük jstszani csak ijsza van az elején baromi sebezhetők meg lemegy a nap mire szétlövik az ellenfelet.