13587
  • haxoror
    Városfoglalásnál válaszd a kiherélés opciót
  • kiskorúbézoltán #7583
    Köszi a lázadó városokhoz a segítséget ! Bár most azt nem tudom mit tegyek ellene , ha csak simán erősebb falakat építek azzal nagyobb is lesz a város és nem lázadoznak a túlnépesedés miatt ? Eddig sajnos elég kőbaltás megoldást alkalmaztam , a lázadozó városból kivonultam és megvártam a lázadást majd visszafoglaltam rögtön és eladtam őket rabszolgának . Vagy építsek egy Durex gyárat ?
  • zizzenet
    Nem, az RTW generálta magáról, egy véletlen módon gyártott nick alatt .
  • Yossarian
    a #7540-et nem te írtad? :)))
  • Yossarian
    mikor milyen kedvem van... Ha nem vagyok pepecselős kedvemben, akkor a hátam közepére se kívánnék egy olyan részletes menedzsmentet :) Az is lehet, hogy 100 játékosból 80 egyáltalán nem igényel ilyen ínyencségeket. Gondolom ezért is nincs benne, hisz az eladhatóság rovására menne.
    Viszont teljesen normális elvárás, hogy a sivatagi menetelésben elhulljon néhány katona...
  • zizzenet
    Grrrrrrr uram, nem értelek. Mit írtam én a menedzsmentről? Semmit. A stratégiai részéről írtam, a területek értékéről és az utánpótlásról. Nem a menedzsmentről, még akkor sem, ha említettem a város képernyő egy pergamenjét. Vagy én nem fogalmazok magyarul, vagy egyesek funkcionális analfabéták. Mindamellett megnyugtatlak, én is manuálisan vezetem a városaim. Elveid alapján ezek szerint legális volt a reggeli beírásom, tehát nincs miért szégyenkeznem.
  • Grrrrrrr
    Jó ötlet. De szigorú időlimittel.
  • Fritz Von...
    Hát nekem az a nézőpontom, hogy ha már egyszer van menedzsment a városokban, akkor nehogy már a gépre bízzam...
    Nem mindegyik városban húzok fel minden épületet. Egyes helyeken pedig csak bizonyosakat.
    A gép menedzsment szertinem unalmassá tenné a játékot, mert nem csak a 3D csata a jó benne... :)

Viszont pont emiatt tényleg lehetne egy kicsit komplexebb is.

Gondolok még olyanra is, hogy egy seregben adott egy generális. Hogy family member-e, vagy nem, az most mellékes. De ha nem valami nagy hadvezér, akkor az is beleférne, hogy a seregek lázadnak az irányítása alatt. Főleg egy hosszabb úton. És minél magasabb egy tábornok rangja (csillagok), annál nagyobb sereget tudna irányítani lázadások nélkül. A seregekből "kinevezett" parancsnokok meg...

Jah és még egy ötlet. Az assassin küldetéseket is meg lehetne úgy oldani, hogy mondjuk full 3D-s lopakodás Thief módra a tábortüzek és sátrak között, vagy a városban.
  • lammaer
    Köszi zizz...

Amilyen marha vagyok, most cseréltem le a Gef4TI4200-met egy Radeon9600PRO-ra... mondjuk rémlik, hogy a lángoló nyilak ott is lassitottak, de már semmiben sem vagyok biztos.
    Lehet, hogy mégse kellett volna cserélni... :(
  • zizzenet
    Ki volt az az állat, aki ilyenekről írt?
  • Grrrrrrr
    pl a sereg utánpótlásra, elhasználódásra.
  • zizzenet
    Általános elvem a managmentet ért kritikákra...

Egészen pontosan mire gondolsz? Mármint milyen kritikákra, amelyekre a lenti véleményed írtad? Érdekelnének az előzmények. (Ugyanis én nem emlékszem a közelmúltból semmi erre vonatkozóra.)
  • zizzenet
    JHL Fans kolléga, figyelj. Ottan van Courier betűtípussal egy részlet az említett fájlból. Meg kell azt keresni. A pontosvesszőt pedig pontosan oda kell beírni, ahol azt én odaírtam. Mert alapból nincs ott pontosvessző.
    A művelet után menteni tessék a fájlt!
    Így világosabb már?
  • JLH Fans
    Melyik sorba kell irni a 2 pontosveszőt + ban?
  • haxoror
    ÉN MOST DOLGOZOM !!!
  • Grrrrrrr
    Én egész nap. De holnap dolgozom.
  • Zsolo007
    ??? miért te nem?
  • haxoror
    Van aki ilyen korán már játszhat...
  • Grrrrrrr
    Ügyi vagy!

Általános elvem a managmentet ért kritikákra:
    Szerintem a játék managment részét csak az kritizálja, aki maga állítgatja az adót minden városban. Aki automanagmentezik, az előbb ezt tanulja meg. Aki mindet saját maga állít be, attól elfogadom a kritikát.
  • Zsolo007
    Ezt én is tudom de ha már egyszer nem tudom megszerezni legalább ennyi jó legyen meg nekem belőle :)
  • Yossarian
    a realism nem is arra való, hogy minden néppel legyél. Egy csomó újítás van benne!
  • Yossarian
    Köszi zizz! Müxik. Füst van, az ellenfél kigyullad, lassulást alig okoz :)
  • Zsolo007
    Már nem iskell a realism mod :). Megoldottam hogy sima v1.1-ben minden néppel nyomulni tudjak .
  • JLH Fans
    Huh lehet kicsit zsibbadt vagyok ma de ezt nem értem teljesen......
  • zizzenet
    A teendő: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
    Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvessző csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.

effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
    {
    lod 1000
    {
    ; fiery_arrow
    fiery_arrow_smoke
    }
    }

effect_set < 0 > fiery_arrow_set
    {
    lod 1000
    {
    ; fiery_arrow
    }
    }

• Magic Boy
    Poénnak nem volt rossz,de szerintem a hajad tépnéd másodpercenként,ha az életben is így lenne! :)
  • zizzenet
    És ha leírom ide magyarul?
  • Yossarian
    játszottam custom battle-t egy rakás íjásszal. Nekem tűz nélkül is van lassulás, ha sokan nyilaznak egyszerre...
  • Yossarian
    mér, attól, hogy nem értek vele egyet, szerintem jó poén volt :)
  • Magic Boy
    lol
  • lammaer
    Zizz, a tüzes nyil megoldását be tudnád linkelni a fórumról?
  • zizzenet
    Nem szaggat be neked, mert GeForce-od van. Panaszkodnak néha az NVidia-tulajok is erre, de sokkal-sokkal kevesebben, mint a Radeonosok. Azok garmadával nyöszörögnek emiatt. Ez tény, sajna.
  • Methylisocloro
    Szerintem meg azt is elrontották a készitők hogy 1 kör = fél év.
    Sokkal valósághűbb lenne ha ténylegesen fél évig kellene a PC előtt ülni és mondjuk full 3D-ben vezetgetni a hadsereget a tájakon. Ekkora hülyeséget hogy egy gombnyomás oszt elmúlik fél év :( Az élelmezést én is nagyon hiányolom - nagyon izgi lenne a szekereket terelgetni az úton. Szerintem minden egyes katonát virtuálisan a játékosnak kéne megetetni, meg a kaját megfőzni.
  • Grrrrrrr
    Akkor nem értem. Nekem nem szaggat be. 2,4 celeron, FX5600, 256 MB DDR RAM van.
  • BorsoFozelek
    köszönet érte
  • zizzenet
    ziasztok. létezik már magyarositás? ha igen pls egy linket :D thx

http://www.rometotalwarmagyaritas.hu
  • zizzenet
    Nekem nem szaggat a tüzes nyílnál. Nem lehet, hogy ez a MOD miatt van?

Nem.
  • BorsoFozelek
    sziasztok. létezik már magyarositás? ha igen pls egy linket :D thx
  • Grrrrrrr
    Nekem nem szaggat a tüzes nyílnál. Nem lehet, hogy ez a MOD miatt van?
  • Grrrrrrr
    És iccaka?