13587
-
haxoror #7584 Városfoglalásnál válaszd a kiherélés opciót -
kiskorúbézoltán #7583 Köszi a lázadó városokhoz a segítséget ! Bár most azt nem tudom mit tegyek ellene , ha csak simán erősebb falakat építek azzal nagyobb is lesz a város és nem lázadoznak a túlnépesedés miatt ? Eddig sajnos elég kőbaltás megoldást alkalmaztam , a lázadozó városból kivonultam és megvártam a lázadást majd visszafoglaltam rögtön és eladtam őket rabszolgának . Vagy építsek egy Durex gyárat ? -
zizzenet #7582 Nem, az RTW generálta magáról, egy véletlen módon gyártott nick alatt . -
#7581 a #7540-et nem te írtad? :))) -
#7580 mikor milyen kedvem van... Ha nem vagyok pepecselős kedvemben, akkor a hátam közepére se kívánnék egy olyan részletes menedzsmentet :) Az is lehet, hogy 100 játékosból 80 egyáltalán nem igényel ilyen ínyencségeket. Gondolom ezért is nincs benne, hisz az eladhatóság rovására menne.
Viszont teljesen normális elvárás, hogy a sivatagi menetelésben elhulljon néhány katona... -
zizzenet #7579 Grrrrrrr uram, nem értelek. Mit írtam én a menedzsmentről? Semmit. A stratégiai részéről írtam, a területek értékéről és az utánpótlásról. Nem a menedzsmentről, még akkor sem, ha említettem a város képernyő egy pergamenjét. Vagy én nem fogalmazok magyarul, vagy egyesek funkcionális analfabéták. Mindamellett megnyugtatlak, én is manuálisan vezetem a városaim. Elveid alapján ezek szerint legális volt a reggeli beírásom, tehát nincs miért szégyenkeznem. -
Grrrrrrr #7578 Jó ötlet. De szigorú időlimittel. -
#7577 Hát nekem az a nézőpontom, hogy ha már egyszer van menedzsment a városokban, akkor nehogy már a gépre bízzam...
Nem mindegyik városban húzok fel minden épületet. Egyes helyeken pedig csak bizonyosakat.
A gép menedzsment szertinem unalmassá tenné a játékot, mert nem csak a 3D csata a jó benne... :)
Viszont pont emiatt tényleg lehetne egy kicsit komplexebb is.
Gondolok még olyanra is, hogy egy seregben adott egy generális. Hogy family member-e, vagy nem, az most mellékes. De ha nem valami nagy hadvezér, akkor az is beleférne, hogy a seregek lázadnak az irányítása alatt. Főleg egy hosszabb úton. És minél magasabb egy tábornok rangja (csillagok), annál nagyobb sereget tudna irányítani lázadások nélkül. A seregekből "kinevezett" parancsnokok meg...
Jah és még egy ötlet. Az assassin küldetéseket is meg lehetne úgy oldani, hogy mondjuk full 3D-s lopakodás Thief módra a tábortüzek és sátrak között, vagy a városban. -
lammaer #7576 Köszi zizz...
Amilyen marha vagyok, most cseréltem le a Gef4TI4200-met egy Radeon9600PRO-ra... mondjuk rémlik, hogy a lángoló nyilak ott is lassitottak, de már semmiben sem vagyok biztos.
Lehet, hogy mégse kellett volna cserélni... :( -
zizzenet #7575 Ki volt az az állat, aki ilyenekről írt? -
Grrrrrrr #7574 pl a sereg utánpótlásra, elhasználódásra. -
zizzenet #7573 Általános elvem a managmentet ért kritikákra...
Egészen pontosan mire gondolsz? Mármint milyen kritikákra, amelyekre a lenti véleményed írtad? Érdekelnének az előzmények. (Ugyanis én nem emlékszem a közelmúltból semmi erre vonatkozóra.) -
zizzenet #7572 JHL Fans kolléga, figyelj. Ottan van Courier betűtípussal egy részlet az említett fájlból. Meg kell azt keresni. A pontosvesszőt pedig pontosan oda kell beírni, ahol azt én odaírtam. Mert alapból nincs ott pontosvessző.
A művelet után menteni tessék a fájlt!
Így világosabb már? -
JLH Fans #7571 Melyik sorba kell irni a 2 pontosveszőt + ban? -
haxoror #7570 ÉN MOST DOLGOZOM !!! -
Grrrrrrr #7569 Én egész nap. De holnap dolgozom. -
#7568 ??? miért te nem? -
haxoror #7567 Van aki ilyen korán már játszhat... -
Grrrrrrr #7566 Ügyi vagy!
Általános elvem a managmentet ért kritikákra:
Szerintem a játék managment részét csak az kritizálja, aki maga állítgatja az adót minden városban. Aki automanagmentezik, az előbb ezt tanulja meg. Aki mindet saját maga állít be, attól elfogadom a kritikát. -
#7565 Ezt én is tudom de ha már egyszer nem tudom megszerezni legalább ennyi jó legyen meg nekem belőle :) -
#7564 a realism nem is arra való, hogy minden néppel legyél. Egy csomó újítás van benne! -
#7563 Köszi zizz! Müxik. Füst van, az ellenfél kigyullad, lassulást alig okoz :) -
#7562 Már nem iskell a realism mod :). Megoldottam hogy sima v1.1-ben minden néppel nyomulni tudjak . -
JLH Fans #7561 Huh lehet kicsit zsibbadt vagyok ma de ezt nem értem teljesen...... -
zizzenet #7560 A teendő: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvessző csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.
effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}
effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}
-
#7559 Poénnak nem volt rossz,de szerintem a hajad tépnéd másodpercenként,ha az életben is így lenne! :) -
zizzenet #7558 És ha leírom ide magyarul? -
#7557 játszottam custom battle-t egy rakás íjásszal. Nekem tűz nélkül is van lassulás, ha sokan nyilaznak egyszerre... -
#7556 mér, attól, hogy nem értek vele egyet, szerintem jó poén volt :) -
#7555 lol -
lammaer #7554 Zizz, a tüzes nyil megoldását be tudnád linkelni a fórumról? -
zizzenet #7553 Nem szaggat be neked, mert GeForce-od van. Panaszkodnak néha az NVidia-tulajok is erre, de sokkal-sokkal kevesebben, mint a Radeonosok. Azok garmadával nyöszörögnek emiatt. Ez tény, sajna. -
#7552 Szerintem meg azt is elrontották a készitők hogy 1 kör = fél év.
Sokkal valósághűbb lenne ha ténylegesen fél évig kellene a PC előtt ülni és mondjuk full 3D-ben vezetgetni a hadsereget a tájakon. Ekkora hülyeséget hogy egy gombnyomás oszt elmúlik fél év :( Az élelmezést én is nagyon hiányolom - nagyon izgi lenne a szekereket terelgetni az úton. Szerintem minden egyes katonát virtuálisan a játékosnak kéne megetetni, meg a kaját megfőzni. -
Grrrrrrr #7551 Akkor nem értem. Nekem nem szaggat be. 2,4 celeron, FX5600, 256 MB DDR RAM van. -
#7550 köszönet érte -
zizzenet #7549 ziasztok. létezik már magyarositás? ha igen pls egy linket :D thx
http://www.rometotalwarmagyaritas.hu -
zizzenet #7548 Nekem nem szaggat a tüzes nyílnál. Nem lehet, hogy ez a MOD miatt van?
Nem. -
#7547 sziasztok. létezik már magyarositás? ha igen pls egy linket :D thx -
Grrrrrrr #7546 Nekem nem szaggat a tüzes nyílnál. Nem lehet, hogy ez a MOD miatt van? -
Grrrrrrr #7545 És iccaka?