Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 es kihagytad hogy felfujhato gumimedencet a csata utani kozos lubickolashoz tisztalkodashoz 😉
<#idiota>

dikki*yysw
😊))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Pocsék egy játék ez. Összeszedtem néhány dolgot, ami kimaradt a programból, holott nagyon is jót tennének a játékmenetnek és mindenképp hiányoznak ahhoz, hogy valóban élvezet legyen vele játszani.

1. Nincsenek légi egységek, márpedig mindannyian tudjuk, hogy egy igazi csatából ezek sem hiányozhatnak. Például lehetnének különbözõ lövedékekkel felszerelt papírsárkányok, amelyek fegyverzetét, mint a majorette-bábuk végtagjait, madzagokkal lehetne irányítani. Ez egy külön kis szimulátort jelentene a játékban.
Vagy lehetne páncélos Micimackó farkas emblémás harci léggömbön.

2. Sajnálatosnak tartom, hogy a családtagok életét nem lehet irányítani. Jó lenne, ha a program mutatná a szükségleteiket és igényeiket, amelyeket célszerû volna kielégíteni. Fáradtság, éhség, hólyag - jaja, még a vizelést is nekünk kéne intézni, és például a térképen elszórva állhatnának nyilvános vécék, ha valamelyikre útközben jönne rá a szenvedés.

3. Szintén jópofa volna, ha a csatatéren kis gondolatbuborékokban lehetne látni az egyes katonák érzéseit, gondolatait. Ezáltal jobban tudnánk követni, mire van épp szükségük a hatékony közremûködés érdekében (pl. virágot szedni, nyuszit kergetni, fára mászni).

4. Végezetül pedig ideje lenne végre a labdát és a kapukat is a mezõre helyezni, mert így csak egymást gyakják a csapatok.

Nos, egyelõre ennyi jutott eszembe. Sajnálom, hogy ilyen hiányosságok csorbítják a játékélményt.

Frankie
én inkább visszautasítottam, és ha harc hát legyen harc 😊

A csõcselék imád, a szenátus útál. Kellett nekem 3 látványosan gyõztes csata egymás után 😊

Ez akkora szivatás,hogy meg kell halljon a leader mert a <#kocsog> Szenátusnak nem szimpatikus a frakcióm! És még békülni sem lehet velük, mert jön a köv felkérés,ha az elsõt teljesítetted!

hzsolt
Ja, fõleg a vége felé, amikor több az öngyilkosság, mint az örökösök születése <#eplus2>

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
Ez a 2 patch a 3.0-s realism mod-hoz kell csak.
De ha még nincs eltelepítve, egyszerûbb a 3.1-es realism modot
letölteni.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Tényleg? <#wow2>
Ez a manuálban van?

én még csak most fogok telepíteni, bár már régen megvan. ez a két peccs orvosolja az eddig felmerült összes hibát, vagy kell még mellé más is ?

Apache00
Én nem tudom, mert nekem eredeti. De már néhányszor leirták korábban hogy kell, sztem olvass pár oldallal elöre

Apache00
Ja ezt csinálom folyamatosan vele, hátha hõsi halált hal egy nagy csatában(Nehogy már az ágyban, párnák közt haljon meg nekem😊De nem, helyette felaprit mindenkit. Elég nagy hire lehet, azt már nem is számolom hanyadjára consul. Olyan mint egy Jolly joker, ha ott van egy csatában az a sereg nem futamodik meg többé, viszont az ellenfél azt se tudja hova fusson😊
Na de most még jáccok egy kicsit, mondjuk ameddig meg nem hal, aztán majd eltemetem a számitogép adatbázisába<#vigyor3>

Ja 9 év telt el eddig 261 ben vagyok....
Azért addig is apritsd vele az ellenfelet........😊
Mai KArthágom eredménye......Lassan meghal a seregem,Szicilia utan Dél Olaszországot is elvesztettem (A Julik ill görögök miatt)
De kipusztultak a Brutik és Scipik utan a szenatus is.......
Róma az enyém!!!
Meg Kapua is.......a flottam uralja végre a tengert,a csörgedezõ utanpotlas zavartalan......Numidia szivat,de Spanyolorszagbol kivertem a spanyolokat,szorongatnak a gallok,de már uton az erõsités.....
examinee
huuh srácok!! Kéne nekem segítség!! Nem eredeti ugye a game!! Hogy tudok neten játszani vele?

Apache00
most már bármikor meghalhat, kár érte, mert csak gyöztes csatái voltak 😊

Apache00
Már átraktam a fiához a kiséretét, a biztos ami biztos alapon

Yossarian
Nem árt, ha teszel mellé egy kis sutyerák családtagot, hogy a kísérete ne vesszen el. Ezt én mindig elcseszem, pedig állítólag átmennek a másikhoz a a leader halálával...

Nieleen

Yossarian
Hááát, ha 80 évesen gallokkal találkozol, akkor külön szerencse lesz, ha a WC-n ülsz 😊))

Nieleen

nekem 86 év volt eddig a rekordom faction learednél.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Apache00
Hehe, a faction leaderem már 80éves!!!, és ugy rontott a gallok közé lovas csapatával, hogy öröm volt nézni. Nagyon brutál az az ember 😄D
Én sztem örülök ha 80 évesen a WC-re tudok maj ülni, nem hogy lóra <#vigyor3>

Yossarian
a nod nekem is tisztának találta.

Nieleen

galenius
Tipp:
Alesia megvédhetõ úgy hogy pár egységet a város köré teszel, így nem tudnak partra szállni a rómaiak mivel a terep csak ott engedné, gondolom máshol is alkalmazható ez.

Dankó!!
talán..de én mikor töltöttem a Nod32 nem jelzett pedig az még idáig veretlen: 100% védelem 27-szeres díj nyertes-> http://longstuff.tk/

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Elméletileg semmit.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

jó ez a magyarítás csak kár hogy a vírus keresõm egybõl kiszúrta mint trójai vírus.(az exe-s változatot).Vigyázni vele.

a crackalelésen kívûl semmit nem kell csinálni,mert már mindent próbáltam???

köszi!!!
Fritz Von...
Hát ezzel én is megszívtam egy picit. Mondjuk én a warez game-et töröltem, amikor megjött az eredeti. Szerencsémre pont elõtte kezdtem el egy kampányt. Így most ahogy hullik a férgese, úgy lesz játszható is. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

galenius
FONTOS!!!

Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthetõ mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettõben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.

imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt

Szóval lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni ennek a két fájl kivételével.

patch->
http://www.twcenter.net/
crack->
http://www.gamecopyworld.com/
Realism modul->
http://www.rometotalrealism.com/
magyarítás, fórum->
(megy a patch-en és realism modulon, kivéve ezeket nem szabad felülírni: imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt és names.txt)
http://nismaster.iweb.hu/
http://rome.atw.hu/
Egyébb->
(kell a Medieval: Total War hozzájuk)
Hellenic: Total War és Napoleonic. Total War
http://www.mtw-hu.tk/ (linkeknél)

zászló eltüntetés a csatákban:
preferences.txt-ben van egy olyan vonal, hogy SHOW_BANNERS:TRUE. ezt kell átírni SHOW_BANNERS:FALSE-ra

egységek futásának gyorsasága:
Data/ descr_battle_map_movement_modifiers.txt fájl

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Haverok unszolására lassan én is kipróbálom ezt a game-t, de egyenlõre nekik kérnék segítséget! 😊

Egyik haverom nyomja ezerrel, de eccercsak XP-srác úgy döntött, hogy nem megy tovább, ledöglött a gépe, XP reinstall kellett ...

A mentései megmaradtak ugyan, de az nem, hogy melyik népeket igázta már le ... nem tud játszani a nemzetekkel 😞

Van arra valami lehetséges megoldás, hogy újból engedélyezve legyenek ezek a cuccok? Tudtok ebben segíteni? Registry buhera, vagy valami INI file amit meg kell hekkelni, nem segítene neki?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nos én egyenlõre nem tapasztaltam ilyen jellegû dolgot, próbáld meg hogy újrarakod a progit és fölrakod rá az 1.1-es patch-et.

feladom!!!
valaki segítsen mi a francot csiáljak hogy menjen a játék?????
Juppiéáéajuppióóó!!!!!! Kipróbáltam és mûkszik. Thx galenius

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

hát a leírtak alapjám jó a játék csak nekem nem megy,elindítom és lefagy az egész gép,tud valaki valami okosat mondani?

kösssssz!!
galenius

az alábbi két fájl kivételével
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt

lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni

Fritz Von...
Nem. Akkorák lesznek, mint egy vár. <#mf2>

Poén nélkül: több lesz a legénység, másban nem változik.

Unit scale-t ha állítom, ez hogyan hat pl az onager-ekre? Nagyobb személyzettel gyorsabban lõnek? Több lõszert is kapnak?

www.armed-assault.hu

Fritz Von...
A lehetõ legegyszerûbb módja, hogy keresel egy lázadó csapatot, aminek nincs igazi vezetõje, hanem csak valami captain. Ezen be lehet gyakorolni. Megölöd a vezetõt kétszer-háromszor (mármint mindig a másikat, akit kineveznek) 😄.
És ha ez megvan onnantól lehet nagyobb falatokat is keresni. Célszerû kezdõ kémet, diplomatát találni. Ezeket is megölöd és utána már mehetsz a családtagokra.

Azt vettem észre, hogy valójában nem csak az számít, hogy mekkora a bérgyilkosod tudása. Hanem az is, hogy egymás után sikeres küldetéseken vegyen részt. Így lehet felturbózni. Ha egy küldetése mondjuk 78%-os, de nem csinálja meg, akkor a következõ kísérletre már csak 50% körül kap és így tovább lefelé.

vki tud akkor nekem segíteni hogy hogyan tudom az orgyilkosokat kiképezni hogy ne vérezzenek mindíg el?

Fritz Von...
Sehogy.

[Jakuza]
Amit elbaltaztak a 3.0-ban.
Csak azoknak a bugoknak a javitasa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

És mi a csöcs van a 3.2ben megint igazítva?

naa ne szidd õket imadom azt a szekeruket.......
Rendesen fingattak vele mikor mas néppel toltam.....
Meg azon a kietlen szigeten azért legalabb biztonságban van az ember........
Én tolom 3.0 val a brittekkel hát nem egy leány álom ezeknek szar sincsen nemhogy seregük....
Hi!
Csataközben hogy leeht menteni?
Fritz Von...
Ennél kisebb lélekszámmal már falu sem lehetne... Egy-egy keresztelés után maradnak kb. 2500-an a 20000-es városban.

Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy minden ilyen városban folyamatosan gyártom a parasztokat. Lesz egy kb. félmilliós parasztseregem és azzal veszem be Rómát.

nem nagyon hallottam tapasztalatokat a realism patchrõl......Pedig már 3-4 napja jelent meg és azt hittem jo sokan most azt tolják....
Egyedul 2 en irtuk meg eddig Brave és én a gall ill karthágóval való szerencsétlenkedésünket.........
GaVino
A fórumot nézegetve azonban aki türelmes várhta még, ugyanis:

It's also on page 1 post 1.... When the main realism site gets back up (you people are KILLING it) tonight, I'll have a full 3.2 download, as well as a full 3.2 patch, so that people won't have to download all these multiplae files.

GaVino
Ave!

Már meg is jelent egy javító patch a total realismhoz, illetva a 3.1 verzió.
Töltsétek!

imperial_palace_fix
total_realism 3.1

dr Kotász
Muhaha