Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye kell hozzá az 1.1 es patch....Ezt letöltöttem,de mikor felpakoltam akkor kiirta hogy kéri a CD t.....
Szoval elkurta a játék inditását is....
És ugye a modhoz kell a patch is.....
Pedig most már szeretném felrakni a modot...Szóval mit tegyek?
Pl az egységek gyárthatósága a területtõl függõen. Légiót ezentúl nem lehet toborozni az isten háta mögött bevett nagyvárosban 😊
Meg egy csomó új tartomány, egység
Wallentinus
Wallentinus
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ugyhogy asszem végre sikerült jol megoldanom,az elejét.
Igaz szerencse is kellett,mert az örmények meg pontusok egymásnak estek,igy nem engem osztottak szövetségben.
Remélem sikerül végre megnyernem.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Gondolom crack nélkül nem fog mûködni sõt el sem fog indulni tõle a játék,nem?
link:
http://rtr.russiananimation.com/RomeTotalRealism_v3.0.exe
http://www.creative-minds.org/rometotalrea...ealism_v3.0.exe
a readme pedig itt: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=250737
A csata veszteségei sem nagyok, de alapgaméban amúgy sem az. Nagyon hamar megfut az ellen, pláne fánik ellen.
Wallentinus
Hogy megnézzem én újrainstalláltam a gamét
Wallentinus
Konkrétan kérdezném. Hogy vetted be 2 kör alatt Messénát és Syrakuzát. 270BC (2 kör vége) csapataid mozgáspontjának a több mint a fele megvan. Az oké, hogy az 1 körben be lehet venni Messenat, mert flottával mellédobod az induló sereget és megtámadod a városon kívûl álló Scipii sereget. Ha levered ezt és a városból segítségként kitötõeket, akkor ostrom nélkül tied a város. Fánik szimplán begázolnak és csak a menekülõket lekaszálják a családtagok. Ez oké is. Alapgaméban veszteség nincs - mivel a fánik el vannak tápolva. De, hogy esett el Syracusa. Ezt a második körben vetted be? Vagy a görögök lépése során. A görögök nem lépnek ki a városukból (5 próba körbõl egyszer sem), tehát az elöbbi trükk nem jöhet szóba. A kémed nem csinált semmit, de úgysem jöhet szóba a kapunyitás, mivel kõfalas a város. Tehát a bevételnek az õ lépésük alatt kellett történnie, amikor kitámad. Lehet, hogy csak a két fõnök és a fánik vették ostrom alá, hogy tuti kitámadjon és megint bedaráltad õket?
A többi állást is megnéztem és a városfoglalásokból kapott extra pénzbõl zsoldosokkal operálsz.
Annak ellenére, hogy alapgaméval ment, mégha easy is a fokozat (ha az), akkor is szép teljesítmény.
Most csináld meg Realism 2.2-ben 😊
Wallentinus

Kellemes volt a hangulat a rómaiak közt mikor feél perc mulva beértem a fõsereggel......
persze volt 2 csoport aki még ekkor se fogta menekülõre....Szóval látszik a very hard/hard közti különbség....
Ugyhogy be kellett dobni a fõvezér testõsségét.....

LOL
Kiprobáltam SPQR-rel játszani,de amint bekattintottam a senate menübe a játék kivágott a windowsba.Egyszoval az a nép sajna játszhatatlan

Sõt felbátorodtam és 3 frakcioval is hadbam állok .....
Afrikában Numidiával,Sziciliából kiütöttem a Scipiket,mig Spanyolországban épp egy spanyol várost ostromlok....
Eddig még nem ütköztem jelentõsebb ellenállásba,igaz csak 9 kör telt el....az alapba Sziciliába kapott 24 elefántom nagyon brutál.......Lehet nagyot fogok szivni de bizony már gondolkodom egy dél olaszországi partraszálláson....
Ez akkora kamu, hogy öröm nézni. Talán ha nem használnál cheatet, akkor nem sikerülne ezt megtenned, de lelked rajta, persze, hogy be lehet fejezni, sõt akár 1 kör alatt is be lehet fejezni a gamet.
Nagy LOL vagy.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nieleen
Nieleen
Még egy kérdés...
Ugye Carthagóval mondtam hogy kipróbálom very hard/very hardon.....
Többen mondtak hogy túlélésre kell menni,mert a spanyolokkal és a Scipkkel is hadban állsz.....
hát én kipróbáltam mi van ha elnyomok az elején 6-7 kört,de a kutya se üzent nekem hadat.....
Aztan megpróbáltam ezen felbátorodva hogy mi van ha a sziciliai seregemmel megpróbálom bevenni a Scipik városát?
És láss csodát sikerült......
Szóval akkor miért nem állok én hadban velük alapban?!
Vagy késõbb üzennek hadat?
Ill Olaszországbol dobnak majd át nagy erõket?
Mert vki azt irta még én fogok városokat vesziteni.....
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
A vicc az,hogy mikor elkezdtem jatszani nem számolta az idõt....
Aztan uninstallálni kellett mer feltettem a modot a patch mellé és az elbaszta a gamet nem indult el,és most mikor ujrainstalláltam azota szamolja az idõt😞😞
Nem jött be. A Farcryon toltam néhány pályát, aztán uninstall. Sims2-t megnéztem, nem tetszett. Eszem ágában sem volt ezekre pazarolni az idõmet, de azért nem is mentem el a topicjukba leszarni õket... Fõleg nem értem, hogy milyen alapon _dühöng_ valaki azon, hogy szar a gém, ha nem adott ki érte 1 Ft-ot sem. A véleményét természetesen elmondhatja, de hogy eltorzult fejjel szidja, az már kicsit visszás.
Az érem másik oldala, hogy sokunknak a fórumozás a játékélmény kiegészítése, sõt megkockáztatom: megkoronázása. Milyen alapon rondítsak bele mások szórakozásába? Most minden topicba, a jégkorongtól a focin keresztül a repülõszimulátorokig menjek be és mocskolódjak, mert a topic tárgya nekem nem teccik? Lelkivilág kell ehhez is...
Nieleen
gondolom mi volt a baja hogy valami windows player 9 et nem raktam fel
a videók se jöttek be
már bejönnek
kipróbálom
nemtuggyátok miért szar a romem??
a menüben ha metgmozdítom az egeret akkor az elõzõ egér nyom is ottt marad szal ha végig húzom az egeret a képernyõn akkor az egész képen egér lessz!

Valahol megtaláltam a muldkor,de megint elfelejtettem.
Egyébként szvsz nem annyira jo használni,mert akkor nem tudod a várvédésnél a tuleröt leküzdeni,ha végetelen az idö.igy viszont 5 nap multán kelet felöl,ja ez más.
szal 30 perc mulva automace nyersz.Csak ostromnál zavar az idölimit ott nem mindig elég a 30 perc😞(
Azt hittem hogy az a megjelenésre vonatkozik.....
Ill hol?