Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaVino
Hmm... nekem nem kérte a cd-t úgy emlékszem a patch felrakása után. Esetleg keress crack-et s gamecopyworld-ön.

Egy db kérdésem lenne:
Ugye kell hozzá az 1.1 es patch....Ezt letöltöttem,de mikor felpakoltam akkor kiirta hogy kéri a CD t.....
Szoval elkurta a játék inditását is....
És ugye a modhoz kell a patch is.....
Pedig most már szeretném felrakni a modot...Szóval mit tegyek?
Van benn egy pár nagy újítás:
Pl az egységek gyárthatósága a területtõl függõen. Légiót ezentúl nem lehet toborozni az isten háta mögött bevett nagyvárosban 😊
Meg egy csomó új tartomány, egység

Wallentinus

Az elsõ müxik

Wallentinus

GaVino
igrn, mindkettõ jó

GaVino
mellesleg 59,9Mb azaz jól megpakolták a srácok.

A 2 link közül bármelyik jó?
Ja és érdekes......letöltöttem a time negatort........Bemásoltam a savesek közé és elinditottam.....Off ra raktam...A Hatása:eddig 34 percet adott most már csak 13 at.....Fasza....egyre jobb....Pedig mondom elsõ telepitéskor nem volt semmi ilyen,nem ment idõre semmi....Egyéb ötlet hogxy ne teljen az idõ?!?
Ez csak egy sima mod.Bemásolod a fieokat és inditasz.Semmi különleges.Én most rakom fel a troja modot.Remélem rendesen lezedi a páncélokat 3/4 hold alakura a hoplitáknál.Nekem az nagyon bejövös volt!!!!

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Na most hogy védeztem a Brutikkal ugy döntöttem nekikezdek 4x a seleucidokkal.Most iszonyatos offensiv taktikát választottam az egyiptomiak ellen ,eddig sikerrel,mert már csak a fövárosuk áll😊)
Ugyhogy asszem végre sikerült jol megoldanom,az elejét.
Igaz szerencse is kellett,mert az örmények meg pontusok egymásnak estek,igy nem engem osztottak szövetségben.
Remélem sikerül végre megnyernem.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Vmi leirás van róla?
Gondolom crack nélkül nem fog mûködni sõt el sem fog indulni tõle a játék,nem?
Azért alapgame ide alapgame oda nekem sikerült rögtön az elsõ csatában very hard fokozaton Messina bevételénél a 24 bõl 9 fánit buknom.........
GaVino
Most láttom, kint van a Total Realism v3.0!!!

link:
http://rtr.russiananimation.com/RomeTotalRealism_v3.0.exe
http://www.creative-minds.org/rometotalrea...ealism_v3.0.exe

a readme pedig itt: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=250737

Szerintem nincs benne csalás (visszatöltögetés valószínüleg van). De alapgame és nem a legnehezebb fokozat. Ezt azért gondolom, mert a gépek nagyon inaktívak stratégiai szinten. Én is nyomtam Kárthágóval és sokkal aktívabbak voltak a rómaiak. Pl. Messéna bevétele után, mindhárom római frakció körönként partra rakott egy sereget a város mellett. Itt, ahogy látom a Brutiiék, Juliiék nem csináltak semmit. Aztán feltünõen gyengék az ellenséges flották, pedig a gép VD fokozaton az elejétõl kezdve fossa a hajókat.
A csata veszteségei sem nagyok, de alapgaméban amúgy sem az. Nagyon hamar megfut az ellen, pláne fánik ellen.

Wallentinus

Szoval szerinted cheat nincs benne csak keményen easyn játszott?
Alapgame, nincs patch sem mod

Hogy megnézzem én újrainstalláltam a gamét

Wallentinus

Megnéztem a kimentett állasaideat. Hihetõnek tûnik, de fenntartással a very difficulti fokozatot.

Konkrétan kérdezném. Hogy vetted be 2 kör alatt Messénát és Syrakuzát. 270BC (2 kör vége) csapataid mozgáspontjának a több mint a fele megvan. Az oké, hogy az 1 körben be lehet venni Messenat, mert flottával mellédobod az induló sereget és megtámadod a városon kívûl álló Scipii sereget. Ha levered ezt és a városból segítségként kitötõeket, akkor ostrom nélkül tied a város. Fánik szimplán begázolnak és csak a menekülõket lekaszálják a családtagok. Ez oké is. Alapgaméban veszteség nincs - mivel a fánik el vannak tápolva. De, hogy esett el Syracusa. Ezt a második körben vetted be? Vagy a görögök lépése során. A görögök nem lépnek ki a városukból (5 próba körbõl egyszer sem), tehát az elöbbi trükk nem jöhet szóba. A kémed nem csinált semmit, de úgysem jöhet szóba a kapunyitás, mivel kõfalas a város. Tehát a bevételnek az õ lépésük alatt kellett történnie, amikor kitámad. Lehet, hogy csak a két fõnök és a fánik vették ostrom alá, hogy tuti kitámadjon és megint bedaráltad õket?

A többi állást is megnéztem és a városfoglalásokból kapott extra pénzbõl zsoldosokkal operálsz.

Annak ellenére, hogy alapgaméval ment, mégha easy is a fokozat (ha az), akkor is szép teljesítmény.

Most csináld meg Realism 2.2-ben 😊

Wallentinus

lehet hogy ócska,de azért ha nincsenek akkor nem sikerült volna elfoglalni azt a pöcstalicska várost......Igaz a kémem elõtte kaput nyitott,én meg beküldtem a 24 fánait.......Kellemes volt a hangulat a rómaiak közt mikor feél perc mulva beértem a fõsereggel......
persze volt 2 csoport aki még ekkor se fogta menekülõre....Szóval látszik a very hard/hard közti különbség....
Ugyhogy be kellett dobni a fõvezér testõsségét.....
Én nem is emléxem,hogy kaptam volna fánit.Bár lehet hogy kaptam csak az "ocska" fajtábol.Bár asszem nekem kapásbol elpusztultak😊

LOL

Kiprobáltam SPQR-rel játszani,de amint bekattintottam a senate menübe a játék kivágott a windowsba.Egyszoval az a nép sajna játszhatatlan

Nekem egész jol megy Karthágó....
Sõt felbátorodtam és 3 frakcioval is hadbam állok .....
Afrikában Numidiával,Sziciliából kiütöttem a Scipiket,mig Spanyolországban épp egy spanyol várost ostromlok....
Eddig még nem ütköztem jelentõsebb ellenállásba,igaz csak 9 kör telt el....az alapba Sziciliába kapott 24 elefántom nagyon brutál.......Lehet nagyot fogok szivni de bizony már gondolkodom egy dél olaszországi partraszálláson....
Karthágot én is bebuktam 1x már.

Csacsi
Nálam kilép save betöltésekor, milyen modok vannak fent, illetve fent van az 1.1-es patch?

Ez akkora kamu, hogy öröm nézni. Talán ha nem használnál cheatet, akkor nem sikerülne ezt megtenned, de lelked rajta, persze, hogy be lehet fejezni, sõt akár 1 kör alatt is be lehet fejezni a gamet.

Nagy LOL vagy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Yossarian
Mázli! 😊 nekem második körben már támadtak a kékek Sõt pár kör után még egy görög banda is jött 😞 Szal Carthagoval nekem nem ment elsõre 😊

Nieleen

Yossarian
indítottam egyet arcadeban, de most is van homokóra. Viszont én ostromoltam és nem volt a csta elõtt deploy :-o

Nieleen

Köszi........bemasoltam a saves könyvtárba és kipipáltam az offot gondolom mûködni fog....
Még egy kérdés...
Ugye Carthagóval mondtam hogy kipróbálom very hard/very hardon.....
Többen mondtak hogy túlélésre kell menni,mert a spanyolokkal és a Scipkkel is hadban állsz.....
hát én kipróbáltam mi van ha elnyomok az elején 6-7 kört,de a kutya se üzent nekem hadat.....
Aztan megpróbáltam ezen felbátorodva hogy mi van ha a sziciliai seregemmel megpróbálom bevenni a Scipik városát?
És láss csodát sikerült......
Szóval akkor miért nem állok én hadban velük alapban?!
Vagy késõbb üzennek hadat?
Ill Olaszországbol dobnak majd át nagy erõket?
Mert vki azt irta még én fogok városokat vesziteni.....
Yossarian
én se, de mingyá kipróbálom😊

Nieleen

Nekem meg fingom sincs hogy mi az az arcade battle funkció.Sosem próbáltam még.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Innen töltheted le.

Yossarian
az Arcade battle bepipálása nem arra való, hogy ne számoljon vissza?

Nieleen

honnan szedjem le?
A vicc az,hogy mikor elkezdtem jatszani nem számolta az idõt....
Aztan uninstallálni kellett mer feltettem a modot a patch mellé és az elbaszta a gamet nem indult el,és most mikor ujrainstalláltam azota szamolja az idõt😞😞
gondolom easyn cheattel arcade style battle hasonlok........
nekem valamikor volt olyan várbevételem ahol NEM ment az idö.Akkor most mivan???

Van egy program amit úgy hívnak hogy time limit negator azt kell használni hogy nem menjen az idõ.Szedd le és kövesd a telepítési utasításokat.Meglévõknél nem lehet használni újjat kell kezdened hogy mûködjön.

Borzasztó kíváncsi lennék erre a technikára hogy hogyan csináltad meg illetve milyen nehézségi szinten toltad végig avagy használtál e cheat-et mert szerintem képtelenség ez a 18 kör,bár ezt mutatja a kép.

Igyvan azért ha vki megtalálja hol lehet kikapcsolni a visszaszámlálást a csatákba akkor szoljon légyszi mert ostromnál nagyon zavar😞😞
Inkabb nyomjuk a romet! 😊
Yossarian
Szivembõl szóltál. Nekem a doom3 install és uninstall tovább tartott, mint ameddig a játék fent volt.(kis túlzással😊
Nem jött be. A Farcryon toltam néhány pályát, aztán uninstall. Sims2-t megnéztem, nem tetszett. Eszem ágában sem volt ezekre pazarolni az idõmet, de azért nem is mentem el a topicjukba leszarni õket... Fõleg nem értem, hogy milyen alapon _dühöng_ valaki azon, hogy szar a gém, ha nem adott ki érte 1 Ft-ot sem. A véleményét természetesen elmondhatja, de hogy eltorzult fejjel szidja, az már kicsit visszás.

Az érem másik oldala, hogy sokunknak a fórumozás a játékélmény kiegészítése, sõt megkockáztatom: megkoronázása. Milyen alapon rondítsak bele mások szórakozásába? Most minden topicba, a jégkorongtól a focin keresztül a repülõszimulátorokig menjek be és mocskolódjak, mert a topic tárgya nekem nem teccik? Lelkivilág kell ehhez is...

Nieleen

hurrá rendesen mûxik már thx

gondolom mi volt a baja hogy valami windows player 9 et nem raktam fel

a videók se jöttek be

már bejönnek

mennyibe kerül most eredetiben a rome?

oksa thx
kipróbálom

gondolom nem ijennek kéne lennie!

dronkZero
Iyet nekem is csinált. Uninstall, reinstall, mûködik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

az alap gameval is ugyanez volt a gondom feltettem a peccset és ígyis szar!

1 ébként a dvd s változat van meg

mié szar a kép linkje??!!!

csá!

nemtuggyátok miért szar a romem??
a menüben ha metgmozdítom az egeret akkor az elõzõ egér nyom is ottt marad szal ha végig húzom az egeret a képernyõn akkor az egész képen egér lessz!

Ez engem is izgatna😊)

Valahol megtaláltam a muldkor,de megint elfelejtettem.
Egyébként szvsz nem annyira jo használni,mert akkor nem tudod a várvédésnél a tuleröt leküzdeni,ha végetelen az idö.igy viszont 5 nap multán kelet felöl,ja ez más.
szal 30 perc mulva automace nyersz.Csak ostromnál zavar az idölimit ott nem mindig elég a 30 perc😞(

értem....csak az unit scale nem unit size.......de ha azaz akkor jó😊
Azt hittem hogy az a megjelenésre vonatkozik.....
Oké és a csatákba a tim limitet hogy a francba tom kikapcsolni?
Ill hol?