13587
  • Zsolo007
    Eddig jó film, a végén a katonákon a páncél gyönyörű volt :)
  • Zsolo007
    Kell hozzá a 3.2-es realism mod, csak azzal megy. Mondjuk az meg nekem valimért fagy :(
  • Grrrrrrr
    new provinces for RTR 3.2 version 4
    Ezzel nyomja valaki? Rá lehet tenni a sima 1.1-re? Én nem szeretném MODolni a realism móddal, nem akarom a játék beállításait váltzotatni, de több provincia azért érdekelne.
  • Zsolo007
    Na csak sikerült megoldani . Nézem én is.
  • Zsolo007
    Én is nézném, de anyám mást néz és nem engedi hogy nézzem
  • Magic Boy
    Na akkor megyek nézem!
  • Apache00
    Most kezdödik a Karthago pusztulása a Discoveryn :)
  • Zsolo007
    Hát én nem tok neked válaszolni mert én nem használok magyarítást. De különösebben nem is izgat, de lentebb mintha írt volna valaki valamit a magyarításról #7476
  • Zsolo007
    Hát szedem csak sok idő míg lejön, meg míg újra felmegy és ezt így már 2x.........
  • Jobrog
    Azt értem én,meg olvastam is,ezért kérdezem hogy MOD nélkül jó-e,szóval az-e az alapja
  • Magic Boy
    Szedd le őket!
  • Zsolo007
    Realism 3.2 Generals Mod
    Basileios Greek Mod for Realism 3.2 ezt a két modot raktam be alá, namost ezek kérik a realismot, akkor hol itt a kompatibilitási probléma?
  • Zsolo007
    Sőt még a normál módban indított csaták is fagynak :( katasztrófa ennyit a realism modról
  • Magic Boy
    pár hozzászólással lejebb írják,hogy nem minden Mod-al jó!
  • Jobrog
    Sziasztok!

Letöltöttem a magyarítást nismaster oldalról,nem mintha zavarna hogy angolul van a játék,de gondoltam kipróbálom milyen lett.Minden nap olvasom a fórumot a kezdetektől,szóval feleslegesen nem kérdezek De most mégis annyit hogy a magyarosítás követi a modokat,vagy ami eddig elkészült azt le lehet tölteni az eredetihez úgy hogy ne csesszen el semmit benne?Mert én még az originallal játszok és azzal is indult a magyarosítás.
  • Zsolo007
    Ráadásul még nem is jó, akárkivel próbálok menni kifagy :(
  • Zsolo007
    Mellesleg mi az a Provincial Campaign? Egy ilyen jelent meg miután felraktam a realism modt!
  • Zsolo007
    Perzsákkal? Mi az angol nevük? Vannak perzsák a játékban?
  • Gábor
    Perzsákkal az első körtől kezdve támadok, benyeltem Seleukiát, Hatrát, Antiochiát, Sidont, nagyban pályázom Damascusra, és a lázadó Palmyrara. A Blitzkrieg eddig mindig bejött a nálam erősebb szomszédok ellen.
  • Zsolo007
    Jut eszembe, a realism modot felrakva újra kell kezdenem a campignt vagy mennek a régi mentések is a módosításokkal?
  • haxoror
    ...Másold a 3.2 verzióját az RTR-nek a Campagne könyvtárból az Asztalra. Nevezd át new_province -re. Tedd vissza a Campagne könyvtárba.

Nyisd meg a new_province konyvtárat ebben a letöltött cuccban és rakd az összes fájlt az újonnan kreált new_province könyvtárba ami a campaigns könyvtárban van. Ne felejtsd el kitörölni a map.rwm fájlt amit itt találsz. A játék kifagy ha ezt nem teszed meg.

Nyisd meg a text könyvtárat ebben a letöltött cuccosban és rakd a fájlt a data/text könyvtárból...

A végét lehagytad :)
  • Zsolo007
    A vicces az hogy nem raktam fel magyarítást!% :)
  • Magic Boy
    Na ja a gép az tud!
  • haxoror
    Az a 6 inkább 4
    bocsesz a hibáért de mentségemre szóljon hogy egy kicsit be vagyok baszva
  • haxoror
    Nekem meg 6 harcosomat elrabolták az ufók
  • Solid Snake
  • haxoror
    Az ilyeneket azért le merem adni a gépnek autobattle-ba

És a gép tényleg jól csinálja mert 5 egyiptomiból simán megölt 6-ot úgy, hogy 1 még el is tudott menekülni

gép =
  • galenius
    Ezt valaki fordítsa már le légyszíves mert nem tom felrakni a new_provinces mod-t.

„…Copy the 3.2 version of RTR from the Campaigns folder to your desktop. Rename it new_province. Put it back into the campaign folder.

Open the new_province folder in this download and place all files in the newly created new_province folder in the campaigns folder. Don't forget to delete the map.rwn file you will find there. The game will crash if you do not.

Open the text folder in this download and place the file in the data/text folder….”
  • galenius
    FONTOS!!!

Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
    kilövi a progit.
    Ez érthető mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
    Ez nem gond, mivel e kettőben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
    .tartalmaznak.

imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
    és
    names.txt
  • Zsolo007
    Az mitől lehet hogy feleraktam a reailsm modot és nem indul agém? :)
  • Magic Boy
    Melyik mit csinál?
  • NST Wolund
    Total War Center
  • Zsolo007
    És a többi mod amit beírtál honnan szerezhető be???
  • Zsolo007
    Mit csinál ez a realism mod?
  • Magic Boy
    Melyik min változtat?
  • galenius
    Realism modul->
    http://www.rometotalrealism.com/

és ezeket is érdemes berakni alája a nagyobb élvezetekért,compatible (több egység+provincia):
    Realism 3.2 Generals Mod
    Basileios Greek Mod for Realism 3.2
    new provinces for RTR 3.2 version 4
    Total Combat Mod II for RTR
    Carthaginian Heavy Infantry mod
  • Zsolo007
    A amestarban ezt írták: minimum: P3 1 ghz, 512 mb ram 64 mb VGA
    Ők ezzel nymták_: P4 2,4 Ghz, 512 mb ram, GFX 5600
  • gkeeper
    Hol tudom megnézni ennek a játéknak a gépigényét?köszi
  • Zsolo007
    Érdekes takltika Gábor :) Nekem tetszik. Bár én mindíg védekező beállítottságú voltam és nem is volt vele gond, Végül is én is ezt csinálom csak nem rusholok az elején.
  • Torta
    Ja, azt néztem, csak ott van belőle néhány :)