13587
-
#7504 Eddig jó film, a végén a katonákon a páncél gyönyörű volt :) -
#7503 Kell hozzá a 3.2-es realism mod, csak azzal megy. Mondjuk az meg nekem valimért fagy :( -
Grrrrrrr #7502 new provinces for RTR 3.2 version 4
Ezzel nyomja valaki? Rá lehet tenni a sima 1.1-re? Én nem szeretném MODolni a realism móddal, nem akarom a játék beállításait váltzotatni, de több provincia azért érdekelne. -
#7501 Na csak sikerült megoldani . Nézem én is. -
#7500 Én is nézném, de anyám mást néz és nem engedi hogy nézzem -
#7499 Na akkor megyek nézem! -
#7498 Most kezdödik a Karthago pusztulása a Discoveryn :) -
#7497 Hát én nem tok neked válaszolni mert én nem használok magyarítást. De különösebben nem is izgat, de lentebb mintha írt volna valaki valamit a magyarításról #7476 -
#7496 Hát szedem csak sok idő míg lejön, meg míg újra felmegy és ezt így már 2x......... -
Jobrog #7495 Azt értem én,meg olvastam is,ezért kérdezem hogy MOD nélkül jó-e,szóval az-e az alapja -
#7494 Szedd le őket! -
#7493 Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2 ezt a két modot raktam be alá, namost ezek kérik a realismot, akkor hol itt a kompatibilitási probléma? -
#7492 Sőt még a normál módban indított csaták is fagynak :( katasztrófa ennyit a realism modról -
#7491 pár hozzászólással lejebb írják,hogy nem minden Mod-al jó! -
Jobrog #7490 Sziasztok!
Letöltöttem a magyarítást nismaster oldalról,nem mintha zavarna hogy angolul van a játék,de gondoltam kipróbálom milyen lett.Minden nap olvasom a fórumot a kezdetektől,szóval feleslegesen nem kérdezek De most mégis annyit hogy a magyarosítás követi a modokat,vagy ami eddig elkészült azt le lehet tölteni az eredetihez úgy hogy ne csesszen el semmit benne?Mert én még az originallal játszok és azzal is indult a magyarosítás. -
#7489 Ráadásul még nem is jó, akárkivel próbálok menni kifagy :( -
#7488 Mellesleg mi az a Provincial Campaign? Egy ilyen jelent meg miután felraktam a realism modt! -
#7487 Perzsákkal? Mi az angol nevük? Vannak perzsák a játékban? -
Gábor #7486 Perzsákkal az első körtől kezdve támadok, benyeltem Seleukiát, Hatrát, Antiochiát, Sidont, nagyban pályázom Damascusra, és a lázadó Palmyrara. A Blitzkrieg eddig mindig bejött a nálam erősebb szomszédok ellen. -
#7485 Jut eszembe, a realism modot felrakva újra kell kezdenem a campignt vagy mennek a régi mentések is a módosításokkal? -
haxoror #7484 ...Másold a 3.2 verzióját az RTR-nek a Campagne könyvtárból az Asztalra. Nevezd át new_province -re. Tedd vissza a Campagne könyvtárba.
Nyisd meg a new_province konyvtárat ebben a letöltött cuccban és rakd az összes fájlt az újonnan kreált new_province könyvtárba ami a campaigns könyvtárban van. Ne felejtsd el kitörölni a map.rwm fájlt amit itt találsz. A játék kifagy ha ezt nem teszed meg.
Nyisd meg a text könyvtárat ebben a letöltött cuccosban és rakd a fájlt a data/text könyvtárból...
A végét lehagytad :) -
#7483 A vicces az hogy nem raktam fel magyarítást!% :) -
#7482 Na ja a gép az tud! -
haxoror #7481 Az a 6 inkább 4
bocsesz a hibáért de mentségemre szóljon hogy egy kicsit be vagyok baszva -
haxoror #7480 Nekem meg 6 harcosomat elrabolták az ufók -
#7479 -
haxoror #7478 Az ilyeneket azért le merem adni a gépnek autobattle-ba
És a gép tényleg jól csinálja mert 5 egyiptomiból simán megölt 6-ot úgy, hogy 1 még el is tudott menekülni
gép =
-
#7477 Ezt valaki fordítsa már le légyszíves mert nem tom felrakni a new_provinces mod-t.
„…Copy the 3.2 version of RTR from the Campaigns folder to your desktop. Rename it new_province. Put it back into the campaign folder.
Open the new_province folder in this download and place all files in the newly created new_province folder in the campaigns folder. Don't forget to delete the map.rwn file you will find there. The game will crash if you do not.
Open the text folder in this download and place the file in the data/text folder….” -
#7476 FONTOS!!!
Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthető mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettőben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt
-
#7475 Az mitől lehet hogy feleraktam a reailsm modot és nem indul agém? :) -
#7474 Melyik mit csinál? -
#7473 Total War Center -
#7472 És a többi mod amit beírtál honnan szerezhető be??? -
#7471 Mit csinál ez a realism mod? -
#7470 Melyik min változtat? -
#7469 Realism modul->
http://www.rometotalrealism.com/
és ezeket is érdemes berakni alája a nagyobb élvezetekért,compatible (több egység+provincia):
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2
new provinces for RTR 3.2 version 4
Total Combat Mod II for RTR
Carthaginian Heavy Infantry mod
-
#7468 A amestarban ezt írták: minimum: P3 1 ghz, 512 mb ram 64 mb VGA
Ők ezzel nymták_: P4 2,4 Ghz, 512 mb ram, GFX 5600 -
#7467 Hol tudom megnézni ennek a játéknak a gépigényét?köszi -
#7466 Érdekes takltika Gábor :) Nekem tetszik. Bár én mindíg védekező beállítottságú voltam és nem is volt vele gond, Végül is én is ezt csinálom csak nem rusholok az elején. -
Torta #7465 Ja, azt néztem, csak ott van belőle néhány :)