Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belenyúltak az egységek sebességébe is, az exhausted státuszban lévõk úgy néznek ki mintha egy konditerem futógépén egyhelyben gyakorolnának és a lefáradt lovasságot a friss ellenséges gyalogság simán utoléri 😄
Ha valaki megtenné hogy megmondja melyik txt-ben tudom ezt a baromságot visszaállítani normálisra azt nagyon megköszönném 😊
Ja, és az íjászost is plz mert kicsit uncsi hogy a csapataim mindig otthonfelejtik a tegezt 😊
.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A cataphractokat nem találom a tech-tree-ben de (bár rohadtul irreális hogy a szarmaták valaha is olyan szinten lettek volna hogy gyárthassák õket) úgy tûnik sajnos szükség lesz rájuk amikor már parasztok helyett katonák ellen akarok harcolni

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
10 sortûz és aztán ugorjak neki tõrökkel a lándzsásoknak!?
Külön vicces hogy ha pár lépésnél messzebb megyek a vezértõl máris shaken az egész csapat morálja

Kilehet probalni egy varostromnal, nem tamadod meg a falat hanem spurit adsz es lenyomod az ESC-vel a csatat.
10bol 1szer legalabb eltunik a csapatod, vezetovel mindennel egyutt egyetlenegy katona vesztesege nelkul.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Elofordulhat akar akkor is amikor a sereg 99%-a megmarad.
Kösz a választ, megnyugodtam, hogy nem bug. Két dolgot azonban még mindig nem értek. Az egyik, hogy ennek mi értelme. A másik, hogy ebben az esetben az amúgy életben maradt tábornokom/faction leaderem miért hal meg? Miért HAL MEG? Ez érthetetlen szabály számomra. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Csak az elfoglalt város lakosságának a felét viszik el.
A 3.0ban mar atvan egy csomo txt fajl is irva.

Rebellisekkel lenni nem vmi nagy dolog kb 8 millioval indulsz azzal meg ugye még a hülye is..........

Már csak azt kéne megtudni hogy megy együtt a magyarosítássalelmentettem,nem volt már erõm lejatszani egy ostromot......azért mondom ráeresztek egy autoresolve battlet....
Mi lenne ha...1700 emberemmel a 400 as helyõrság ellen...
A gép persze clear defeatet csinalt belõle...Maradt 800 ember,+meghalt 3 vezér,sereg eltûnt......
Ugye a gép sokkal sokkal aktivabban használja a flottáját mint eddig és keményen lesujt bizony...Persze emperoron a gép néha 2,5 szeres tulerõben is az ellenfelet hozza ki gyõztesnek........
Karthágóból képtelenség lassan utánpotlást hozni felmorzsolták teljesen a flottát és vhogy flottacsatában is nagyobbak a veszteségek.....
MOndjuk elsõ körbe elfoglaltam a Szic lévõ Scipi várost....Utana minden mozdithato embert összszedtem és a 4.körben partraszálltam dél-Itáliában 2600 as fullos sereggel.......
Be is vettem sebtiben a 2 Bruti várost és legyõztem 3 sereget.....
De kellett helyõrségeket hagyni,állandoan lázadnak+folyamatosan küldik a seregeket utanpotlás nuku ,1400 an vagyok már csak lassan kimerülök.....
Milyen kemény fokozaton nyomod easy vagy normál:

mondjuk elfoglalok 1 települést aztán a lakosait elhurcoltatom másik városba?
sikerult ugy megcsinálnom hogy kitamadott a szemét utana pedig autoresolve battle és ugy mar be tudott jutni vhogy.
Azok a cuccosok pedig azt mutatják, hogy miben gazdag az adott tartomány, amin vannak. Tehát azokkal tud kereskedni...
Kapunyitás témában üzenem: nekem volt már párszor, hogy a kémem kinyitotta a kaput. De akkor is le kell rombolni onagerekkel, mert különben a bemasírozó seregekre jön az áldás fentrõl. Olaj, tûz, miegymás. Szóval önmagában a nyitott kapu nem elég.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar