13587
  • Gábor
    Még vmi: az összes elfoglalt településen szedem a rabszolgákat, és mennek Anitochiába, ott megy a katonai R&D :)
  • Gábor
    Az elején a gazdaságra kell gyúrni a városokban. Alapsereggel betámadni vagy a legközelebbi lázadót, vagy a legközelebbi ellent. Vegyél fel zsoldosokat,mint mondtam. Egyiptom ellen a legelején érdemes bribeolni, mert iszonyat mód szaporodnak,mint a kínaiak, és éppen ezért megteheti,hogy rendszeresen dobál rád nagyon seregeket. Mint mondottam, nálam a gazdaságon van a hangsúly.
  • Gábor
    Rusholni pedig kell ,főleg a játék elején! A lázadó tartományok bizony jobb, ha nálad vannak, mint az ellennél ;) Én is védekező harcmodorra rendezkedem be a legtöbb strat játékban, de itt muszáj az elején nagyon odacsapni az ellennek és a lázadóknak. Consul/conusl,szeleukida perpill.
  • Magic Boy
    Tehát azt tanácsolod,ghogy ne rohanjam le az elején hanem kezjek el fejlődni?
  • Gábor
    Mégis milyen tippet akarsz?? A falanxképes egységeikkel, amik 6mes sarissaval harcolnak, bárkit végigtologatsz a pályán! Lovassággal meg véded a szárnyakat. Kicsit vársz, lesz elefántod, cataphractod. Felveszel zsoldosokat a hopliták mellé, és kész az über sereg. Nem értem mi olyan bonyolult
  • Magic Boy
    Ja-ja az jóhely!:)
  • Zsolo007
    Akkkor jó :) Mondjuk ajánlom a Suprnova.orgot ha nem ismernéd
  • Torta
    Bittorentet valahonnan
  • Zsolo007
    Honnan akarod szedni?
  • Zsolo007
    Nekem is reloados van
  • Zsolo007
    Én nem használok magyarítást, de szerintem mindkettő ugyanannyira jó, csak más a cd formátum :)
  • Magic Boy
    Én a Reload-est ajáklom és a magyarosítás mindhez jó!
  • Torta
    Én is be szeretném szerezni a játékot, az lenne a kérdésem, hogy melyik verzió jobb, a Clonecd-s, vagy a Reloaded? A magyerítás mindegyikkel megy?
  • Zsolo007
    A vezért nem kell beküldeni a harcba csak ha nagy gáz van
  • Magic Boy
    Azt nemszeretem,hogy nagyon gyenge a vezér kisérete!
    Általában leverik emiatt a vezéreim a csatában már 5 vezérem halt meg emiat!!
  • Magic Boy
    A főlovasságom 3 ezüststráfos!
  • Zsolo007
    Na nekem meg pont fordítva :)
  • Magic Boy
    3-as lovasságom van 2-es gyalogságom+a töltelékemberek aki utközben velemjönnek!
  • Zsolo007
    De milyen lovasságod van? Milyen fejlettségi szinten van?????
  • Zsolo007
    Csaát buktál????????? Látod erről beszélek ha megfutnak hamar akkor még védekezésre sem jók
  • Magic Boy
    Ja-ja a lovasság a fősereg a gyalogság csak van!
    Na meg mindenkit felveszek aki útközben velem akar jönni!
  • Zsolo007
    #7398-as hozzászólás.
  • Magic Boy
    Ez igaz!
    Buktam is emiatt vagy 10-15 csatát! :(
  • Zsolo007
    De amúgy a phalanxot én is csak védekezésre használom, azthiszem lentebb leírtam a taktikámat.
  • Zsolo007
    Gondolom akkor arra feküdtél rá.
  • Zsolo007
    MIlyen lovasságod van?
  • Magic Boy
    Ők csak védekeztek!A lovasság a fő haderő!
  • Magic Boy
    Ők csak védekeztek!A lovasság a fő haderő!
  • Zsolo007
    Én nem szeretk alap unitokkal nyomulni a poor morale miatt. Hamar megfutanak :(
  • Zsolo007
    Akkor Levy pikemenekkel foglaltál el 25 terültetet??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Szép
  • Magic Boy
    Nekem még csak 2-es! :(
  • Zsolo007
    Na csak sikerült rendesen megkérdezni :). 3-as talán mit tom én fejből . Phalanx pikemeneket tudok termelni. A csatát is azokkal nyomtam.
  • Magic Boy
    Akkor így kérdem,hogy hanyadik szintü barakkjaid vannak?
  • Magic Boy
    Bocsi elírtam!
  • haxoror
    FTP LoL
  • Magic Boy
    Én ritkán FTP-zek!
    Legultoljára a Return to Castle Wolfeistein-el játszottam!
  • Magic Boy
    Na ja jó taktika eddig mindig bejött!
  • Zsolo007
    Hát én alapvetően cszek és én abban hallottam először, de tudom codban és tulajdonképp minedn fpsben használják.
  • Gyadi
    Na, vazz, lassan gépelek :)
    Amúgy nem feltétlenül CS-s, majdnem minden harci játékban használják.
  • Gyadi
    Rush: sietni, a játékokban azt jelenti, hogy lerohanod az ellent.