13587
-
Gábor #7464 Még vmi: az összes elfoglalt településen szedem a rabszolgákat, és mennek Anitochiába, ott megy a katonai R&D :) -
Gábor #7463 Az elején a gazdaságra kell gyúrni a városokban. Alapsereggel betámadni vagy a legközelebbi lázadót, vagy a legközelebbi ellent. Vegyél fel zsoldosokat,mint mondtam. Egyiptom ellen a legelején érdemes bribeolni, mert iszonyat mód szaporodnak,mint a kínaiak, és éppen ezért megteheti,hogy rendszeresen dobál rád nagyon seregeket. Mint mondottam, nálam a gazdaságon van a hangsúly. -
Gábor #7462 Rusholni pedig kell ,főleg a játék elején! A lázadó tartományok bizony jobb, ha nálad vannak, mint az ellennél ;) Én is védekező harcmodorra rendezkedem be a legtöbb strat játékban, de itt muszáj az elején nagyon odacsapni az ellennek és a lázadóknak. Consul/conusl,szeleukida perpill. -
#7461 Tehát azt tanácsolod,ghogy ne rohanjam le az elején hanem kezjek el fejlődni? -
Gábor #7460 Mégis milyen tippet akarsz?? A falanxképes egységeikkel, amik 6mes sarissaval harcolnak, bárkit végigtologatsz a pályán! Lovassággal meg véded a szárnyakat. Kicsit vársz, lesz elefántod, cataphractod. Felveszel zsoldosokat a hopliták mellé, és kész az über sereg. Nem értem mi olyan bonyolult -
#7459 Ja-ja az jóhely!:) -
#7458 Akkkor jó :) Mondjuk ajánlom a Suprnova.orgot ha nem ismernéd -
Torta #7457 Bittorentet valahonnan -
#7456 Honnan akarod szedni? -
#7455 Nekem is reloados van -
#7454 Én nem használok magyarítást, de szerintem mindkettő ugyanannyira jó, csak más a cd formátum :) -
#7453 Én a Reload-est ajáklom és a magyarosítás mindhez jó! -
Torta #7452 Én is be szeretném szerezni a játékot, az lenne a kérdésem, hogy melyik verzió jobb, a Clonecd-s, vagy a Reloaded? A magyerítás mindegyikkel megy? -
#7451 A vezért nem kell beküldeni a harcba csak ha nagy gáz van -
#7450 Azt nemszeretem,hogy nagyon gyenge a vezér kisérete!
Általában leverik emiatt a vezéreim a csatában már 5 vezérem halt meg emiat!! -
#7449 A főlovasságom 3 ezüststráfos! -
#7448 Na nekem meg pont fordítva :) -
#7447 3-as lovasságom van 2-es gyalogságom+a töltelékemberek aki utközben velemjönnek! -
#7446 De milyen lovasságod van? Milyen fejlettségi szinten van????? -
#7445 Csaát buktál????????? Látod erről beszélek ha megfutnak hamar akkor még védekezésre sem jók -
#7444 Ja-ja a lovasság a fősereg a gyalogság csak van!
Na meg mindenkit felveszek aki útközben velem akar jönni! -
#7443 #7398-as hozzászólás. -
#7442 Ez igaz!
Buktam is emiatt vagy 10-15 csatát! :( -
#7441 De amúgy a phalanxot én is csak védekezésre használom, azthiszem lentebb leírtam a taktikámat. -
#7440 Gondolom akkor arra feküdtél rá. -
#7439 MIlyen lovasságod van? -
#7438 Ők csak védekeztek!A lovasság a fő haderő! -
#7437 Ők csak védekeztek!A lovasság a fő haderő! -
#7436 Én nem szeretk alap unitokkal nyomulni a poor morale miatt. Hamar megfutanak :( -
#7435 Akkor Levy pikemenekkel foglaltál el 25 terültetet??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Szép -
#7434 Nekem még csak 2-es! :( -
#7433 Na csak sikerült rendesen megkérdezni :). 3-as talán mit tom én fejből . Phalanx pikemeneket tudok termelni. A csatát is azokkal nyomtam. -
#7432 Akkor így kérdem,hogy hanyadik szintü barakkjaid vannak?
-
#7431 Bocsi elírtam! -
haxoror #7430 FTP LoL -
#7429 Én ritkán FTP-zek!
Legultoljára a Return to Castle Wolfeistein-el játszottam! -
#7428 Na ja jó taktika eddig mindig bejött! -
#7427 Hát én alapvetően cszek és én abban hallottam először, de tudom codban és tulajdonképp minedn fpsben használják. -
#7426 Na, vazz, lassan gépelek :)
Amúgy nem feltétlenül CS-s, majdnem minden harci játékban használják. -
#7425 Rush: sietni, a játékokban azt jelenti, hogy lerohanod az ellent.