13587
  • Magic Boy
    Majd holnap kipróbálom őket! :)
  • Zsolo007
    Szerintem a szkíták
  • Magic Boy
    Ki a narancssárga?
  • Magic Boy
    Rájöttem,hogy a cartagói gyalogos és lovas szart se ér az elefántot meg nehéz gyártani! :(
  • Zsolo007
    Tényleg mit gondoltok mennyire használható az asassin a diplomata vagy a spy?
  • Zsolo007
    Érdekes
  • Gábor
    Spártai hoplitát gyártani.
  • Zsolo007
    MI sikerült?
  • Gábor
    Sőt, Karthágóban is!
  • Gábor
    Nekem sikerült Szirakúzban is
  • Zsolo007
    Íme itt tartok a görögökkel, ha érdekel valakit nézze meg(remélem sokakat érdekel :D): Mellesleg ezzel a sereggel foglaltam el Rómát
  • Magic Boy
    Ez mondjuk igaz!
  • Zsolo007
    Nem azért mert elfoglalják, hanem azért mert újraképzéshez mindíg vissza kell küldeni az egységet, valamint nagy birodalom esetén sok ídő még kiérnek a frontra.
  • Magic Boy
    Mivel spártaiak a szerencsétlenek!

Be kell védeni spártát és akkor nincs semmi gond!
  • Zsolo007
    Mellesleg eszembe jutott még valami a görögökkel kapcsolatban: a legnagyobb gond velük az hogy az elit egységüket: Spartan Hoplites csak Spártában termelhető ez nagy hátrány - szerintem -.
  • Zsolo007
    Én 3x is lenyomtam Rómát, abból viszont egyszer mentem csak nyílt ütközetre, amikor a Julii-jal voltam és az 1. db sereg volt, ami ráadásul képzetlen hastatikból és principe-kből állt. Voltak vagy 3000-en. Ez lehetett kb. 150 BC fele már nem emléxem pontosan.
  • Zsolo007
    Ez egy vicc. 10000 katona egy seregben nem is fér el!!!
  • Magic Boy
    Nemírtam el!
    Ha viszaolvasola akkor több említést is találsz rolla!
    Ott álomásozik róma mellett és majdnem 10000 katonánol áll!
  • Zsolo007
    Amúgy Róma csak Markus reformjai után erős, 223 BC előtt simán szét lehet szedni.
  • Zsolo007
    Magic Boy: MIlyen 10.000-es sereg????? nem elírtad azt? Mellesleg nem ütköztem meg a szenátus főerőjével, kikerültem és elfoglaltam Rómát
  • JLH Fans
    Nem igazan bizom a driverekbe multkor elkurt nekem egy beállitást a gépen órákig kellett keresgélnem.....
  • Apache00
    Nem tom, mert még nem teszteltem le. De nem hiszem, hogy hátrány lenne belőle, elvégre azért adják ki, hogy javítson dolgokon. Ha esetleg nem is javít ezen a problémán,de attól még megéri felrakni.
  • JLH Fans
    És segit valamit is a tüzesnyil problémán?
    Mert ha nem akkor minek?
  • Apache00
    itt van: #6057es hozzászolás
  • Apache00
    Ha fenn van neked vmelyik realism mod, akkor valoszinü azért nem, mert akkor 2 file-t nem szabad felülirni a magyarositással. Most igy hirtelen nem tom melyeket, de ha visszaolvasol megtalálod
  • Apache00
    Tegnap megjelent a legujabb driver a Radeonokra, akit érdekel
  • haxoror
    Csak úgy érdekességként a szeleukid Silver Shield légiós statjai megegyeznek a haderőreform utáni first cohort statjaival (csak létszámra kisebbek) és ugyan úgy tudják a testudót.
    Alig várom hogy már gyárthassak ilyet is
    Az örmény és numídiai légiósok azért gagyibbak :(
  • haxoror
    Lecsekkeltem custom battléban és a Sacred Band statjai jobbak mint az armored hopplitáknak
    Kipróbáltam és kivettem phalanx forációból és összeugrasztottam egy Marius utáni légióscsapattal, a lándzsákról átváltottak rövidkardra, persze vesztettek de a légiósok kb. fele is ott maradt. Ezek szerint a brutálabb phalanx egységek normál állapotban egész jó gyalogsági csapat lehetnek de az erősségük akkor is a phalanx.
  • haxoror
  • Fritz Von...
    Mint nép, szerintem Róma a legerősebb. Minden fegyvernemben van ütőképes egysége.
    Ha minden egységet használunk, akkor Karthágó is durva az elefántok miatt. Egyiptom íjászai überfaszák magas szinten. A "barbár" népeket még nem ismerem, legközelebb azzal nyomom.
    A perzsa lovas íjászok is királyok.

De összességében akkor is Róma! :)
  • Fritz Von...
    Hát eddig sem a görögökkel, se a macedónokkal nem voltam még... :)
  • Kumesz
    Feltettem a Magyarítást de azota nem akr elindulni!Valaki help plz
  • Magic Boy
    Róműnál nem volt ott az a 10000-es sereg ami szokott?
    Ha ottvolt azt hogy verted le?
  • Kumesz
    Magyarítást honnént tudom letölteni?
  • Zsolo007
    Egyetértek veled haxoror! Ugyanis én a görögökkel kezdetem rövid kampányt hard/hardon. Nekem nem volt gondom a nyílt csatában a phalanxxal. Mindíg dupla sort használtam, a szárnyakat meg lovasság védte, így nem tudtak megkerülni, vagy legalábbis a lovassággal nyertem elég időt hogy reagáljak az esetleges hátbatámadó manőverekre. A lényeg az hogy átdobtam egy sereget a csizmára és végigvertem a rómaiakat 10 év alatt valamint elfoglaltam Rómát . Már csak azért is király a phalanx mert a római gyalogság nem tudott átjutni a lándszákon. Csak akkor volt gáz amikor sok nyilasa volt, és mivel a phalanx elég zárt ilyenkor nagyok voltak a veszteségek. A lényeg az hogy szerintem jól használva a phalanxot sokkal erősebb a "normál" katonáknál.
  • haxoror
    Szeleukidákkal vagyok és egyelőrenekem sincs (de majd lesz fasza silver shield légiós ) ezért csak város védelem és ostrom a taktikám és elkerülők minden nyíltmezős harcot, városi harcban a phalanx nagyon király, egyszerűen eldugaszolom velük a fórumra vezető utcákat és lepörgetem az ostromlót, ahogy a támadók befordulnak egy sarkon szembe találják magukat a lándzsaerdővel és a házak miatt az íjászaiktól is védve vagyok
    Talán Karthágónál is bejönne ez a taktika és mezei harcnál a szélesre nyitott phalanx vonal széleit védhetné a lovasság plusz izomból hátba zúzhatná az ellen főcsapatát is. Végül is a görögöknek és a macedónoknak sincs "normális" közelharci egysége szóval azok nélkül is lehet boldogulni csak más játékstílus kell hozzá.
    Szerintem. :)
  • haxoror
    Nem, az már azért durva lenne :D
  • katarzis
    hello!
    játszogattam a játékkal bár mostanság bár elég keveset.még mindig az elsö kampányom viszem a julikkal enyém gallia spanyol ország a szigetek galia és spanyolok fölött akkor germánia meg angliábol egy tartomány.de elegem lett a szenátusbol és bevettem romát is.igy van összesen 31 tartományom és háboruba keverdtem a két romai családdal is sajnos plsuz görög makedon s brittek.Mondjuk a britteknek már csak angliában van tartományuk de ot nem tudok terjeszkedni egy ideig amig nem gyözöm le a két családot. hát ennyi történt az utobbi idöben majd irok még mi lett a háboru kimenetele
    sziasztok
  • badoer
    koszonom szépen:)
  • Magic Boy
    Te melyik népet tartod a legerősebbnek?