13587
-
#7344 Majd holnap kipróbálom őket! :) -
#7343 Szerintem a szkíták -
#7342 Ki a narancssárga? -
#7341 Rájöttem,hogy a cartagói gyalogos és lovas szart se ér az elefántot meg nehéz gyártani! :( -
#7340 Tényleg mit gondoltok mennyire használható az asassin a diplomata vagy a spy? -
#7339 Érdekes -
Gábor #7338 Spártai hoplitát gyártani. -
#7337 MI sikerült? -
Gábor #7336 Sőt, Karthágóban is! -
Gábor #7335 Nekem sikerült Szirakúzban is -
#7334 Íme itt tartok a görögökkel, ha érdekel valakit nézze meg(remélem sokakat érdekel :D): Mellesleg ezzel a sereggel foglaltam el Rómát -
#7333 Ez mondjuk igaz! -
#7332 Nem azért mert elfoglalják, hanem azért mert újraképzéshez mindíg vissza kell küldeni az egységet, valamint nagy birodalom esetén sok ídő még kiérnek a frontra. -
#7331 Mivel spártaiak a szerencsétlenek!
Be kell védeni spártát és akkor nincs semmi gond! -
#7330 Mellesleg eszembe jutott még valami a görögökkel kapcsolatban: a legnagyobb gond velük az hogy az elit egységüket: Spartan Hoplites csak Spártában termelhető ez nagy hátrány - szerintem -. -
#7329 Én 3x is lenyomtam Rómát, abból viszont egyszer mentem csak nyílt ütközetre, amikor a Julii-jal voltam és az 1. db sereg volt, ami ráadásul képzetlen hastatikból és principe-kből állt. Voltak vagy 3000-en. Ez lehetett kb. 150 BC fele már nem emléxem pontosan. -
#7328 Ez egy vicc. 10000 katona egy seregben nem is fér el!!! -
#7327 Nemírtam el!
Ha viszaolvasola akkor több említést is találsz rolla!
Ott álomásozik róma mellett és majdnem 10000 katonánol áll! -
#7326 Amúgy Róma csak Markus reformjai után erős, 223 BC előtt simán szét lehet szedni. -
#7325 Magic Boy: MIlyen 10.000-es sereg????? nem elírtad azt? Mellesleg nem ütköztem meg a szenátus főerőjével, kikerültem és elfoglaltam Rómát -
JLH Fans #7324 Nem igazan bizom a driverekbe multkor elkurt nekem egy beállitást a gépen órákig kellett keresgélnem..... -
#7323 Nem tom, mert még nem teszteltem le. De nem hiszem, hogy hátrány lenne belőle, elvégre azért adják ki, hogy javítson dolgokon. Ha esetleg nem is javít ezen a problémán,de attól még megéri felrakni. -
JLH Fans #7322 És segit valamit is a tüzesnyil problémán?
Mert ha nem akkor minek? -
#7321 itt van: #6057es hozzászolás -
#7320 Ha fenn van neked vmelyik realism mod, akkor valoszinü azért nem, mert akkor 2 file-t nem szabad felülirni a magyarositással. Most igy hirtelen nem tom melyeket, de ha visszaolvasol megtalálod -
#7319 Tegnap megjelent a legujabb driver a Radeonokra, akit érdekel -
haxoror #7318 Csak úgy érdekességként a szeleukid Silver Shield légiós statjai megegyeznek a haderőreform utáni first cohort statjaival (csak létszámra kisebbek) és ugyan úgy tudják a testudót.
Alig várom hogy már gyárthassak ilyet is
Az örmény és numídiai légiósok azért gagyibbak :( -
haxoror #7317 Lecsekkeltem custom battléban és a Sacred Band statjai jobbak mint az armored hopplitáknak
Kipróbáltam és kivettem phalanx forációból és összeugrasztottam egy Marius utáni légióscsapattal, a lándzsákról átváltottak rövidkardra, persze vesztettek de a légiósok kb. fele is ott maradt. Ezek szerint a brutálabb phalanx egységek normál állapotban egész jó gyalogsági csapat lehetnek de az erősségük akkor is a phalanx. -
haxoror #7316 -
#7315 Mint nép, szerintem Róma a legerősebb. Minden fegyvernemben van ütőképes egysége.
Ha minden egységet használunk, akkor Karthágó is durva az elefántok miatt. Egyiptom íjászai überfaszák magas szinten. A "barbár" népeket még nem ismerem, legközelebb azzal nyomom.
A perzsa lovas íjászok is királyok.
De összességében akkor is Róma! :) -
#7314 Hát eddig sem a görögökkel, se a macedónokkal nem voltam még... :)
-
#7313 Feltettem a Magyarítást de azota nem akr elindulni!Valaki help plz -
#7312 Róműnál nem volt ott az a 10000-es sereg ami szokott?
Ha ottvolt azt hogy verted le? -
#7311 Magyarítást honnént tudom letölteni? -
#7310 Egyetértek veled haxoror! Ugyanis én a görögökkel kezdetem rövid kampányt hard/hardon. Nekem nem volt gondom a nyílt csatában a phalanxxal. Mindíg dupla sort használtam, a szárnyakat meg lovasság védte, így nem tudtak megkerülni, vagy legalábbis a lovassággal nyertem elég időt hogy reagáljak az esetleges hátbatámadó manőverekre. A lényeg az hogy átdobtam egy sereget a csizmára és végigvertem a rómaiakat 10 év alatt valamint elfoglaltam Rómát . Már csak azért is király a phalanx mert a római gyalogság nem tudott átjutni a lándszákon. Csak akkor volt gáz amikor sok nyilasa volt, és mivel a phalanx elég zárt ilyenkor nagyok voltak a veszteségek. A lényeg az hogy szerintem jól használva a phalanxot sokkal erősebb a "normál" katonáknál. -
haxoror #7309 Szeleukidákkal vagyok és egyelőrenekem sincs (de majd lesz fasza silver shield légiós ) ezért csak város védelem és ostrom a taktikám és elkerülők minden nyíltmezős harcot, városi harcban a phalanx nagyon király, egyszerűen eldugaszolom velük a fórumra vezető utcákat és lepörgetem az ostromlót, ahogy a támadók befordulnak egy sarkon szembe találják magukat a lándzsaerdővel és a házak miatt az íjászaiktól is védve vagyok
Talán Karthágónál is bejönne ez a taktika és mezei harcnál a szélesre nyitott phalanx vonal széleit védhetné a lovasság plusz izomból hátba zúzhatná az ellen főcsapatát is. Végül is a görögöknek és a macedónoknak sincs "normális" közelharci egysége szóval azok nélkül is lehet boldogulni csak más játékstílus kell hozzá.
Szerintem. :) -
haxoror #7308 Nem, az már azért durva lenne :D -
katarzis #7307 hello!
játszogattam a játékkal bár mostanság bár elég keveset.még mindig az elsö kampányom viszem a julikkal enyém gallia spanyol ország a szigetek galia és spanyolok fölött akkor germánia meg angliábol egy tartomány.de elegem lett a szenátusbol és bevettem romát is.igy van összesen 31 tartományom és háboruba keverdtem a két romai családdal is sajnos plsuz görög makedon s brittek.Mondjuk a britteknek már csak angliában van tartományuk de ot nem tudok terjeszkedni egy ideig amig nem gyözöm le a két családot. hát ennyi történt az utobbi idöben majd irok még mi lett a háboru kimenetele
sziasztok -
badoer #7306 koszonom szépen:) -
#7305 Te melyik népet tartod a legerősebbnek?