Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
-I HATE GAULS! (Juli kampány introjának legelsõ mondata)
A másik meg amikor barbár néppel vagyunk és csata elõtt a vezér mondja:
-Today, the good day to die... Ez kurva jó! (Meg az a kiejtés...szenzációs)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Így néz ki:
<#wink>#wink>
Aztán ahogy telik az idõ és felvetõdnek a lámábbnál lámább kérdések, már ilyen lesz:
<#confused>#confused>
Ezek ugye a következõk:
-Nincs magyarosítás...
-Szar az AI...
-Nem tudok minden néppel lenni...
-Miért ilyen kevés a mozgáspontja az egységeknek?
Utána már csak egy kis idõ választja el a tényleges kiborulástól, ami ilyen:
<#zavart2>#zavart2>
Az utolsó fázis pedig a vég eljövetele, vagyis az:
UNINSTALL!!!!
és az elmaradthatatlan:
<#rinya>#rinya>
Ezzel szemben vagyunk mi akik szeretik, élvezik a játékot és nagyon bejön nekünk. De most, hogy már tudatosult: Nem is House of Artemis, hanem Bows of artemis, már én is az elõzõ tábor tagjait gyarapítom ÉS UNINSTALL!!!!
Tükörbõl ilyen vagyok:
<#falbav>#falbav>
/(csak poén) imádom ezt a játékot, de ha már sokan leírták akkor én sem hagyhattam ki a ziccert.../
Várostrom:a katapultjaim 2 lövéssel szétszedik a kaput és mir leálítanám õket lõnek újjat és telibekapnak egy lovascsapatot a kapu mögött mire a gép kiírja,hogy az ellenséges vezér meghalt!
Vagy valami ilyesmi... 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"RAM !" 😄D
A másik meg a legjobb buzdító beszéd:
"Here they are, get them !"
Egyébként is jó lenne egy fasza utánpótlásos dolgot beletenni a játékba. Tehát például úgy képzelem el, hogy a seregnek kiadod, hogy melyik várost támadja. Ehhez kiszámolja az ellátmány mennyiségét a sereghez mérten. És az induló városodban kéne ezt kitermelni. Ha nincs elég, akkor vagy vársz, vagy fogy a sereg...
Nem jó ötlet? 😊
Nieleen
Mert az íjászok mondják és én tökre így hallom. De lehet, hogy a zsír... ;-)
Nieleen
Ezek semmi másra nem jók csak az elefántokat zavarják meg. Talán azért érdemes tartani õket, hogyha megnyertél egy csatát akkor isteni áldozatként leróvod tiszteleted velük a nagyságok elõtt 😊
HOUSE OF ARTEMIS! Ez annyira kirán alá van mondva... Ahhh...
A másik meg a fániknál: ELE! Nagyon ari, persze ki is mondja (jó ütemesen) de van amikor rövidít...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mittegyek a saquilorral?
és ijen lándzásokat hol képezek ki?
Te már nem játszol ezzel a játékkal? (Ha jól emlékszem ott tartottál "a múltkor", hogy másodjára a Julikkal...)
1. Magyarosítás van a programhoz?
2. Az AI hülye.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vannak segédprogramok, amellyel a gép aktuális memóriájának tartalmát ki lehet írni a merevlemezre. Nos, alt-tab játék közben, indítsd el a progit, irasd ki egy fájlba. Aztán azt a fájlt nyisd meg egy arra alkalmas szerkesztõvel (pl. egy hexa-editorral), és meg kell keresni benne a megfelelõ szegmenst, ahonnan kezdõdik a rome-mal kapcsolatos rész, azt kimásolni, és egy másik fájlba be. A program újraindításakor ezt kell visszatölteni a memóriába, de ügyelni kell arra, hogy a program által használt címtartományhoz passzoljon. Mindez persze nem feltétlen egyszerû. Szerintem célszerû keresni a neten valami erre alkalmas progit, vagy írni egyet, ha okés a fájl meg a memória szerkezete.
Másik, kicsit egyszerûbb megoldás: nyomsz játék közben egy ESC billentyût, a többit a leleményességedre bízom.
Én még azt nem szeretem a várostromnál, hogy a hadvezér nem száll le a lóról. Fõleg védekezésnél ciki ez, ha nem látsz ki a várfalon. Márpedig hadvezéri kameramóddal nem nagyon.