Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A szenátus küldetéseként nekimentem a lázadók fõvárosának!
550 embere volt nekem meg 160 470 emberét öltem le de a fórum egy percig se volt az enyém és az összes emberem(beleértve 2 vezért)ottveszett),ha velemvannak a barbáro akik csatlakoztak hozzám útközben(hátrahagytam õkket a Gallok ellen)akkor símán énnyerek!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Már az enyém az uralkodóház egy idelye,de még mindig nemtudok ellene vonulni!
De nagyon sok jó nép van a játékban. Csak ízlés kérédése neked melyik tetszik. Én a briteket, görögöket, pártusokat, karthagóiakat, germánokat, gallokat is jóknak tartom...
A rómaiak meg ugye evidens 😊
Az egyiptomi meg nagyon tuti kis nép, csak meg kell szokni a harcmodorát.
A létra is nagyon korrekt dolog, mert gyorsan felállítják a falakhoz (igaz veszteségeid lesznek közben), és gyorsan fel is másznak rajta az embereid.
Míg az ostromtorony lassabban ér a falhoz és jóval lassabb is telítõdik meg emberrel, de biztonságosabb. Az idõtõl is függ, meg az ellenfél erejétõl is hogy melyiket érdemes használni. Ezt vagy a létrát.
A faltörõ kos nagy és erõs kõfalaknál veszélyes vállalkozás, mert a kapuhoz közelérõ embereid kapnak egy jó adag olajzuhanyt amitõl szépen hullanak. Akár el is hanyagolható, de csak akkor ha van az a bizonyos faszerkezeted. Ha pedig alkalmazod, akkor mielõtt a kapun bemész foglald el a falakat a létrán/ostromtornyon keresztül érkezõ embereiddel. Ugyanis ha a falakról kivered az ellent, akkor a tied lesz és nyugodtan bemehetsz a szétvert fõkapun, már nem zúdítanak rád olajat. Az ellenségre viszont igen és onnantól kezdve, hogy a fal a te kezedben van a tornyokból is õket lövik már az íjászok (ezek automatikusan lõnek) és nem téged, ami ugye nem mellékes szempont.
Most már tudod mi mire jó, válaszd meg érzésed szerint ami neked az adott ostromnál jól jöhet és nem lesz gondod.
Arra figyelj, hogy az ellenség hiába fut meg, itt nem fog elmenekülni a csatatérképrõl, hanem visszavonul a fõtérre (amit el kell foglalnod) és újúlt erõvel megint hadba száll veled. Emiatt érdemes a moráljukat vesztett és menekülõ embereket szépen levagdosni, mert késõbb mikor mész a fõtér felé akár még kellemetlenek is lehetnek a számodra.
Jó játékot!
Akkor itt mi a logika?
Nem elég szétlõni mindent 😊 Be kell menni és elfoglalni a fõteret és tartani 3 percig, vagy kiirtani mind egy szálig az ellenséget. Mindezt adott idõn belül. 😊
Nieleen
Csak azzal lehetsz akit egyszer már legyõztél!
Ez mi?
Mert olyan tribe hogy szikták nincsenek szoval mi a tribe neve?
A fordítás szerint.