13587
-
haxoror #8505 Most komolyan ki a francnak kellenek protektorátusok? Az egész kb annyi hogy szövetség+kereskedelmi jogok+katonai átjárás, nagyjából olyan mint a római családok szövetsége azzal a nem elhanyagolható "kis" különbséggel hogy ezt garantáltan fel fogja rúgni a másik fél hiszen ha egy hatalmas összeget kicsengetsz neki megint nyeregben fogja magát érezni és a pénzen vesz egy csomó sereget stb. -
Sith #8504 számszerüsitsünk menyi az a rakás pénz? mostanában nem egyszer több provinciát ajánlottam s szerintem elég nagy összeget is
persze eredmény nem volt -
Snipa #8503 nem tom en nekem legnehezebb fokozaton egy rakas penzert mar nem egyszer sikerult protectoratust
neha ramegy egy-ket hatarmenti provincia... viszont sokszor kov evben felmondjak szal tiszta bunkosag egy rakas penzt fizetsz aztan sokszor 1-2 ev mulva mar nincs meg a kivant eredmeny... -
Sith #8502 Szóval akkor az általánoságban anyit tudtok mondani hogy felejtsem el a protektorátust?
Egy pár hónapja játszom a játékkal de eddig még egyszer se sikerült össze hozni tudom egyszerübb meghóditani a területeket de azért csak kíváncsi az ember fia -
Grrrrrrr #8501 Csak amit én is csináltam: kezdj újat. De most néha csinálj mentést, ne bízz az automatában. Mondjuk az én mentésem nem ment teljesen tönkre, csak bizonyos városok már felépült épületei eltűntek, és nem lehetett újra felépíteni őket. -
#8500 Hi! Én most kezdtem el kb 1 hete játszani a gamel -Julius család- de a gallokkal nem bírok. Már a 3 frakció vezetőm van (első meghalt, másodikat megőlték). Ezek a gallok anyian vannak mint az oroszok (vagy a korhűség kedvéért írjak kínaikat? :)) -
#8499 meg mondja valaki azt hogy a lovasok nemjok a hidat tartani
-
Matevs #8498 Sziasztok!
Előfordult már veletek, hogy tönkrement 1-1 save? Velem már többször is:( Ráadásul a legutóbbi alkalommal a manuális és az autosave is elszúródott... egyszerűen elkezdi betölteni és kb 3-4 másodperc és fél centis csík után kilép, egy jókis hibaüzenettel...
Valami tipp?
Előre is thx!:) -
haxoror #8497 Nehezebb fokozaton alapból úgy állnak hozzád hogy a válaszuk 'nem' szinte mindenre (kivéve a bribe :P)
Protektorátust sztem easyn vagy normalon lehet csak összehozni -
#8496 Még eddig nekem sem jött össze, mindig arról beszéltek hogy a szabadságuk nem eladó, de nem értem mert sima bribe abba pedig belementek. -
Sith #8495 Gyors kérdés protektorátust hogy lehet összehozni? EDdig sose sikerült vagyis... inkább sok volt a macera s elöbb meguntam a dolgot
Valakinek valami javaslatféléje? -
haxoror #8494 descr_strat.txt
start_date -270 summer
end_date 14 summer -
haxoror #8493 A realism 5-be berakták már az új népeket? -
#8492 és esetleg valamelyik fájlba átt tudom irni késöbbre vagy van mod hozzá? -
SZU #8491 Kicsit Empire Earthos lenne már =). Ágyúval parittyásra? ;) -
#8490 Szerintem jó, hogy korlátozva van az idő, mert eléggé irreális lenne, ha még a reformkorban is római légiók menetelnének a huszárokkal szemben :) -
haxoror #8489 passz.
Az egyik fileban van, asszem pont abban amelyikben át lehet írni hogy 50 tartomány kelljen-e a győzelemhez -
Árnyvadász #8488 Mikor lesz a temetés? -
SZU #8487 Sajnos ez így szokott történni.
A Samsungokra nem 3 év a gari? Vagy már ez is lejárt?? A Sulinet max. 2 éves találmány nem? -
SZU #8486 Addig még mindig vége lett nekem a játéknak (így, vagy úgy =)).
Milyen szöveget nyom be, miért lett vége, ha eléred a bűvös Kr.u. 14-et?
"Kedves Haxoror nagyvezér. Eljött az a nagy nap, midőn hódításaid derekán, mikor épp behódították a kedvenc görög provinciáidat megint a gaz Juliik és éppen a végső eltörlésükhöz készültél, beköszöntött Kr.u.14. A szent béke éve?" =7 -
#8485 sajnalom ezt a szutykot is. Sulinetes Samsung, kb 3 héttel a gari lejárta után... -
haxoror #8484 Na ez szar ügy :(
Ugorj neki mégegyszer :) -
haxoror #8483 Kr. u. 14 a határ -
#8482 ki hol tart idöben mármint hogy a játék végtelen idejü e pl kr. u. 500 is lehet e vagy meg van szabva valami korlát??? -
SZU #8481 Te is olyan ember vagy, aki nem az elveszített 30K-s alkatrészt siratja, hanem a több hónapnyi eljátszott idő mentéseit? =) -
#8480 majdnem enyém volt a világ, Rómát direkt elajándékoztam, hogy ne legyen vége 50 tartománynál és...
...meghalt a vinyóm :(((((((( -
Gábor #8479 Nem rossz ez a realism 5.0, most próbálgatom. -
haxoror #8478 Korrekten ábrázolja a stratégiai térképen, leírást ad hozzá stb. de ezeket én is mind a readmeből szedtem mert magát a modot nem próbáltam.
Igazából elegendő azt a két fájlt átírni amit korábban a kövezett utasnál írtam -
haxoror #8477 az már nálam sem megy asszem a patch miatt (vagy az extra területes mod talán?) -
#8476 Az eredeti RTW siralmas hajócsatáinál minden jobb!! -
Atta #8475 Mai utolsó hozzászólásom, megjelent a Realism 5.0. Most valószínűleg pár napig nem írogatok majd, mert jól kipróbálom, aztán majd megosztom tapasztalataimat. De addig is ha valakit érdekel van már néhány hozzászólás az Indexen. -
Atta #8474 haxoror: múltkor kérdeztem a kőfalas dolgot a barbároknál, te meg írtad a modot, amit ki is próbáltam csak valószínűleg a realism miatt nem ment. Azóta csak kíváncsiságból átírtam mitudomén melyik fájlt, hogy a kőfal sornál már a barbárok neve is szerepeljen és működik, ez tényleg ilyen egyszerű lenne és ha igen akkor mit tudott az a mod még pluszba? -
Atta #8473 Sziasztok!
Miután már megelégeltem, hogy az a geci gép állandóan kilép a csatákból mert leteleik az idő és nem tudom rendesen elverni, ezért felraktam a TILINt - Time limit negator de nem ér semmit. Nekem legalábbis. Mindent úgy csináltam ahogy írva vagyon a txt-ben, elíndítom a programot belehúzom a mentést nyomok rá time limit offot, azt mondja, hogy dona, de semmit sem ér. Van valakinek ezzel kapcsolatban valameilyen tapasztalata? mert ha igen szívesen venném ha megosztani legnagyobb örömöre. -
#8472 Szevasztok fiúk!
Már rég nem írtam ide.
Egy érdekességről tájékoztatlak benneteket:
A discoveryn megfy egy történelmi bemutató, ez nem túl meglepő, ami meglepő hogy a rome: Total waron szimulálják a csatákat :DD
Mindenkinek ajánlom. Most 11-ig tart. -
Grrrrrrr #8471 Egy olyan MOD-ot mondjatok, amelyikkel fel lehet venni és le lehet játszatni a kampányok csatáit is. Nekem ez hiányzik a legjobban. -
haxoror #8470 Én speciel az eredetit tolom, csak az 1.1 patch és az extra területek mod van fennt meg néhány optikai tuning főleg a hellén egységekre
Ha majd lesz valami AI tweak akkor azt is felrakom és a lejátszható tengericsatás modot még lecsekkelem. -
Atta #8469 nekem sem tetszik, de tudsz jobbat? -
#8468 -
haxoror #8467 Nagy eséllyel a realizmussal akad.
(Nem értem hogy mit látnak abban a szarkupacban az emberek :P) -
Atta #8466 Ja a kínai birodalmas modot meg kipróbáltam: a Párthusok helyett tették be őket, helyileg és egységileg is. Az új kínai egységek elég szépen kidolgozottak, van belőle vagy 20 meg csináltak néhány teljesen újat is. Egy próbát megért, de utána rakhattam fel újra a teljes játékot mert olyan szinten átírták, hogy még kínai intró, meg háttérképek is van hozzá. Az angol szöveg kivételével minden kínai lett. Hát erről ennyit.