13587
-
haxoror #8625 Bazz nem bírom megnyitni a Readmejét...
Ezt írják a fórumán:
This is NOT what is advertised. It is not a no-cd or a fix. It is a direct modification of warez cd images that allow you to mount them, but there is a much easier way to do this on other sites.
Most akkor mivan? -
haxoror #8624 Kipróbáltad? Működik? Csak mert RTWCenteren nem hiszem hogy nagyon eltűrnének ilyesmit.
(Azért gyorsan leszedem hátha okés és később törlik :) -
G.Freeman #8623 1.2höz NOCD: http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=346 -
haxoror #8622 gcw-n még semmi... -
#8621 van már crack az 1.2-höz? -
Grrrrrrr #8620 Küld! -
G.Freeman #8619 nem vagyok grrrr , de : http://www.julius-kronika.atw.hu/
:) -
#8618 Grrrrrrr, lécci írd már be a honlapod címét! -
Smokk #8617 Ja siman, azokbol a videokbol lehet a legtobbet tanulni! -
#8616 #8600 senki nem segit? -
Grrrrrrr #8615 Azt is fel lehet venni, és utána visszanézni? Küld el, és ha meg lehet nézni, felteszem. -
Smokk #8614 Mehetnek multi csatak is? -
Grrrrrrr #8613 hali!
Lett az oldalamon egy visszajátszás lap, rajta 3 csatával és két csatácskával. Aki úgygondolja, hogy van neki megmutatni való csatája, és meg is mutatná, annak szívesen felrakom. Túl sok nem hiszem, hogy van, gondolom a legtöbben kampányolnak.
-
zizzenet #8612 Ha ráklikkelsz egy városra, hozd elő a bal oldali pergament is. Annak a bal alsó sarkában van három ikon. Azok közül az egyik teszi fővárossá (tooltipje megmondja). Emlékeim szerint egyébként asszem a középső.
Ha lesz egy új tábornokod, akkor az automatikusan oda kerül. -
Thibo #8611 Légyszives ha lehet írjátok meg, hogyan lehet egy várost kinevezni fővárossá,vagy azt,hogy ha egy új tábornok van az rögtön abba a városba legyen. Kösz! -
#8610 Köszönöm,akkor mindenképpen kiprobálom! -
haxoror #8609 Fent van FilePlaneten is -
haxoror #8608 lol 9 KB/sec-kel jön, na majd inkább akkor szedem le ha lesz crack is hozzá de ha valakinek már lent van az plz kopizza be ide a változásokat a Readmeből. -
haxoror #8607 megy magyarral is -
#8606 Sziasztok!
Tényleg csak angol nyelvü windowson megy?Ugyanis a dobozán az van írva!Nekem magyar xp-m van s szívesen kiprobálnám de így nem tudom!Elöre is köszike! -
haxoror #8605 A kép a TWCenterről van linkelve, egyébként nem maphack mert az északi tartományokon látni hogy nincsenek teljesen felderítve, a kép gazdája valszeg megvette a mapinfot mindenkitől, én is azt szoktam. -
Tauron #8604 A crack szerintetek mikor jön ki hozá? :) -
Braveheart #8603 ez vmilyen maphack hogy látsz minden régiót vagy csak mindenhol van vkid? -
zizzenet #8602 Kollégák!
A patch letölthető a hivatalos oldalról. Gyakorlatilag szerintem már elfüstölt a szerverük, mert állandóan ledobja az embert időtúlléps miatt, annyian zúdultak rá. Ki-ki vérmérséklete, türelmetlensége és - szomorú tényező, de - kábelkapcsolata szerint rámozdulhat a nyavalyásra. -
Grrrrrrr #8601 Csak római templomot tűrök meg. Imádjanak csak római isteneket, válljanak rómaivá. Sokkal többet kilehet hozni egy településből, ha nincs kultúrális diferencia. -
#8600 help me! szeretnék egy mentés csomagot késziteni amin minden nép "világ uralmas" helyzetbe van.tehát mindent ural kivéve romát és hát elég sokáig tartana ez egyedül tehát megkérnélek titeket hogy küldjétek el mentéseteket kivéve a scipii,görög,thrák azok vannak nekem (sajnos) csak ugy tudom megháláni hogy ha ezt netre teszem akkor a köszönetbe beirnám öt.arror nem is beszélve ha segitene végig nyomniszoval ha tudsz segitc [email protected] -
haxoror #8599 Szóval itt írják hogy a rómaiak átvehetik egy gall isten hitét. -
haxoror #8598 Jó kis templom, nem is tudtam hogy a Rómaiak adoptálhatnak más isteneket is :)
-
Grrrrrrr #8597 Hadvezéri kamera modban, ha egy seregre gyorsan kétszer kattintasz, akkor a kamera pár másodpercig oda ugrik, hogy lásd, mit csinálnak.
Egyébként én anno a játékot leszóló, túl könnyűnek találó emberkéknek javasoltam, hogy ebben a kamera modban vezesség a very/very csatákat, és máris nem lesz olyan könnyű. De nem hallgattak rám. Inkább Modoskodnak. -
haxoror #8596 Nem, búvárokat és űrhajósokat kell képezni :D
Korrupció ellen megnövelt helyőrség, law-ra pluszt adó épületek és megfelelő trait-es retinues kormányzó az ellenszer de néhány népnél főleg a barbároknál lehetetlen teljesen megszűntetni.
Használd a keresőt. -
haxoror #8595 A pestist a patkányok (bolhái) terjesztik. A squalor jele a játékban a patkány. Ha egy városban van squalor, és mindig van, akkor pestis is lehet bármikor. Könyörgöm 2000 évvel ezelőtt nem létezett olyan hogy megelőzés, ez van :)
Az egészségügyi épületeknek, de jobb ha inkább köztisztasági épületeknek nevezzük őket az egyetlen célja hogy csökkentik a szarszagot ezért a nép nem vándorol el a bűz miatt és ezért lesz további népességnövekedés :) -
#8594 #8588 -
hiperol #8593 tényleg nem tudja valaki, hogy a korrupciót kiadás oldalon, hogy lehet csökkenteni? sok rendőrt kell képezni? vagy mi? -
hiperol #8592 milyen eü építményt? én építettem csatornát, közfürdőt, vízvezetéket és mégis kitört a járvány -
hiperol #8591 újra kell kezdeni? azt azért már nem fogom :-( -
SZU #8590 Tegnap kicsit bekostoltam a fix kameranézetes buliba. Mindig követi a parancsnokot, és nem lehet, csak forgatni.
Hát elég buli így vezetni, akár csak egy 1000 fős sereget is. Nem lehet hátbatámadást vezetni a fővezérrel, mert akkor nem tudom irányítani a gyalogságot. Végül is, ez lenne a legrealisztikusabb, csak kellene egy coop patch, hogy a haver addig a fő sorok között tudjon vezérkedni, hiszen 4 szem többet lát =). -
Alzi #8589 Grrrrrrr tudom ,hogy a delet gombbal követi az egységet ,de az is kevés.
Van egy lehetöség ,ha elindítom a prologue-t végigvárom amíg elmutogat mindent, betölti a harcot és egyböl kilépek és betöltöm a mentett állásomat ,akkor megváltozik a kamera mozgatási határa le és fel is.
arra gondoltam talán át lehet írni egy txt hogy ne kelljen végigcsinálni az elöbb leírt procedurát. -
haxoror #8588 Az ókorban sem halt bele mindenki a pestisbe mert egyetlen fertőző betegségnél sem 100%-os a halálozás, kevesen de kigyógyultak belőle.
Amúgy a játékban ez egészségügyi épületeknek semmi befolyása sincs a járványok megjelenésére, teljesen kiépített infrastruktúrás városban ugyan úgy kirobbanhat mint egy barbár faluban. Csak annyit csinálnak hogy a squalort visszaszorítják és növelik a happinesst. -
zizzenet #8587 Mikor jön már ki a patch? Elöször azt igérték, hogy január közepén lesz, aztán pedig, hogy legkésöbb január végén. Már 25-e van, remélem tényleg kiadják januárban, mert ezzel a mostani romával nem játszom már egy honapja.
Hehe, én november közepe óta nem játszom vele, nem szeretnék idő előtt megöregedni. Patch meg lesz, amikor lesz. Össze-vissza ködösítenek, dumálnak, de konkrét infót eddig még nem publikáltak. Ugyanakkor a legutóbbi tájékoztatás ("jé, egy hiba, ami kimaradt" - jellegű) alapján vélhető, hogy még a január végét sem tudják tartani. -
#8586 zigaz