Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nekem is az volt(abba is hagytam gyorsan!)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Amúgy pártus pártiak magyarázzák el nekem,hogy hogyan kell velük játszani! Vhogy nekem a gyalogság hiánya fájó pont.

Nem mennék bele, mivel nem vagyok töri szakos, és nem akarok baromságot beszélni, de szvsz nem a szkíták mászkáltak akkor és ott, hanem esetleg a szarmaták.

Szeleukidák a legjobbak. Szvsz természetesen.

Igen mondom nekem még egy kicsivel jobb de ugyanaz...Amugy full max felbontáson huge egységmérettel is fut mint a gép,tüzesnyilnál meg...
MOndom 10 perc helyett lazán min 1-1,5 ora egy csata.....Nagyon idegesitõ hogy 5 percig meg se mozdul a kép,irányitani se tudom,áhhhh....Fõleg hogy most szkitákkal vagyok és probáltam elég hatékony lenne a tüzes nyil és csak azért szopok csomo cstában mert alapban nem lõhetek soha ,mert akkor 5 évig se fejeznék be egy short campaignt.....És azzal kapcs is csak imadkozhatok hogy a gép minél ritkábban használjon,,
Magic Boy
Na hátha a pach majd segít!

Yossarian
Nekem 9600XT-m van és nekem is gáz a tüzes nyíl, de csak az. És emléxem, hogy a demóban a tüzesnyilak becsapódási helyén nyrancssárga lapok jelentek meg. Gondolom a javítás nem sikerült tökéletesre... 😞

Nieleen

Magic Boy
No azért a lovasságuk se kutya!
Na de kezdek rájönni,hogy igazad van,mert a veszteségeim nagyrészét általában a saját elefántjaim okozzák!

akademiat meg a fejlesztett valtozatai, milyen bonuszt adnak?
azt ertem, hogy jobban muxik tolle a varos de ez miben jelentkezik? order bonusz? kevesebb korrupcio? Irni nem ir %-ot, meg nem is vettel eszre, hogy ezeken segitene. De akkor meg mit csinal az akademia?

May the force serve you well!

Fritz Von...
Lehet, hogy Karthágó jó. Ha valaki arra vágyik, hogy minden csatát levezényeljen úgy, hogy nincs vesztenivalója, akkor menjen azzal. Én is kipróbáltam, de az elefántokon kívül más értelmes egységük nincs. Az elefántokkal meg mindig nyersz, úgyhogy tök unalom...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Nekem ennél egy fokkal jobb gépem van, de nekem is beszaggat a tüzes nyílnál. Bug lehet....

Apache00
És mi közük van a szarmatáknak a szkitákhoz? <#fejvakaras>

Apache00
Ezt remélhetöleg javitani fogják. Nekem azért annyira nem brutál lassu (legalábbis eddig), hogy élvezhetetlen lenne miatta. Ennek lehet hogy az az oka az Xt kártya ujjabb, és bár a te radeonod gyorsabb, mint az én 9600asom, de valszeg több ujitást tartalmaz (különféle ujabb effektek lekezelését) Bár lehet hogy hülyeséget mondok, de én csak erre tok saccolni

De az a poén hogy amugy nem szaggat be csak a tüzes nyilvesszõknél de akkor annyira hogy az valami hihetetlen brutál....<#hehe><#sniffles>
Apache00
Sztem majdnem mindenkinek beszaggat, legyen akármilyen jó gépe. Igazándibol csak azt tudod csinálni, hogy elviseled, aztán remélhetöleg a következö patchben javitanak a gépigényen is, vagyis jobban optimalizálják. Amugy a radeon kártyával rendelkezök többet panaszkodnak a játékra, ugy látszik azokat nem annyira szereti a játék. Nekem pl rengetegszer fagyizik a játék a menüben, sztem ez is a videokártya miatt van (9600xt)
De talán van egy másik esély is arra, hogy javuljon a dolog, most jött ki az uj driver a radeonokra(catalyst 4.10es), amiben állitolag egy csomo ujitást csináltak, és mégjobban gyorsitja a kártyát. Én már telepitettem is, de azota még nem jáccottam a játékkal, ugyhogy nem tok véleményt mondani. Majd most hétvégén letesztelem. Sztem mindenképpen rakd fel, mert csak elöny származhet belöle.

U.i.: Ne szojjá be öcsisajt 😊, nem is lassuak az Xt kártyák <#ejnye1> ,pláne nem egy 9800Xt (seggemet verném a földhöz ha egy olyanom lenne) <#wink>

Van meg egy nagyon nagy problámám....Baromi jo a gépem ramom nem sok van de azért megteszi (512MB DDR) meg 9800as Radeon card,szoval maxon is futnia kéne......Ehhez képest....még közepes felontáson is ahogy kilõ vki pár tüzes nyilvesszõt olyan tetü lassu lesz mintha XT vel tolnám,oda a jateékémény 3 oraig tart egy csata 10 perc helyett komolyan már ott tartok bármennyire szeretem uninstallálom a rákba....Van esetleg vkinek vmi megoldási ötlete?
Örömmel venném......Ti még nem tapasztaltatok ilyet?
Yossarian
Uninstalláltam a játékot, mert a leguccsó mod nem jött be. Telepíteném újra, erre van egy rakás fájl, amit nem tud olvasi. Emulált CD, próbáltam több emulátort is, de ua. Találkoztatok már ilyennel?

Nieleen

eddig is be volt nalam jelölve ki hol kezd meg leirás is volt,sõt eddig még azt is odairtak hogy hard/very hard easy vagy medium a nehézsége a kiválaszott népnek és stratégiat is irtak hozzá sajnos ez most eltûnt....😞😞
De legalabb szkitákkal lehetek nem szarmatákkal.....Viszont harcos nõcijeim továbbra sincsenek,a vezéreim meg a seregem is férfiakbol állnak.....Vagy majd csak lesz késõbb?
A másodiknál a választóképernyõn minden nép be van jelölve a térképen a saját színével így látni hogy startnál melyik tartományok az övék pont úgy mint a római családoknál, mindegyikhez van leírás magyarán sokkal szebb az egész.

Az egyik 130 KB, a másik 1,13 MB. Elég nagy a különbség.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Felmész a Google-ra, beütöd a keresõbe, hogy CD key, és rákeresel.

Magic Boy
Ugyanaz csak elvileg továbbfwejlesztett verzió,de azt ne kérdezd,hogy miben változott!

Magic Boy
És,ha nincs?

Ha van CD kulcsod, kiválasztod a menüben, és játszol.

Mi a különbség a 2 között? Az elsõt tudom mi, de mit csinál a másik?

Biztos volt már róla szó, de neten hogyan lehet játszani?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Magic Boy
Szerintem Carthágo(az elefántjai és a lovasai szerintem a legjobbak az összes közül a gyalogosai is nagyon jók!)!

Zsolo007
Sziasztok! Többsorjával olvastam egy bizonyos realism modot? MI ez? MIt csinál? Honnan szerezhetem be? Mellesleg szerintetek melyik a legerõsebb nép (legjobb katonák). Persze Rómán kívül 😊 . Én Julii-jal nyomom very hard/very hardon. Eléggé szivatnak 😊. De nem gáz, mert így legalább van min fejlõdniük az egységeimnek 😊.

Mert szarmatáknak hívják õket a történelmi hûség miatt!!

Magic Boy
Én mos kartágóval nyomom!
Szerintem nagyon király nép a rómaiaknak az a szerencsélye,hogy körbementek,mert,ha csak áthajóznak ma nincs Olaszország!

Höhöhö....ugyanott vannak nálam is csak szkiták helyett Sarmatákat ir......
Magic Boy
Itt vannak!

Most már nem értem és ráadásuk kurvamérges vagyok.....ugyanugy 20 nép van nálam hogy a picsába nincsenek szkiták????Áhhh elegem van.....😞
AZ a szomoru hogy be vannak irva és mégsem tudok velük lenni....
Fritz Von...
Nem mondom, hogy vészesen nehéz. De nagyon ki kell ismerni az egységeket, hogy mi mire jó. Az elején azért egy-két csatában meglepõdtem. 😊)

Most már nem szoktam, hanem az ellen lepõdget. 😊)

[Jakuza]
A fajl nem kell neki eleg a data/world/map/imperial campaign konyvtarban a descr_strat.txt fajlban atirni a valaszthato nepek koze a szkitakat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Én tudok a szkítákkal birodalmi kampányolni(20 népböl tudok birodalmikampánynál választani!)!

Magic Boy
Ha adsz MSN címet átküldöm!

Feltettem ezt,de amellett hogy az összes néprõl megszunt az eddigi bõ leirás,nem tudok továbbra sem provincial campaignba a szkitákkal lenni.....
Nem lehet hogy azért mert nincs fent az 1.1 es patch?
Csak azért nem merem feltenni mert nem indulna el tõle a játék....Illetve felteszem ha valaki van olyan rendes és megmondja hol találok hozzá cracket.....
nem adtam fel csak szüneteltetem emp/empen nyomom Makediniával mert többen mondták hogy nem is olyam yo az a phalanx és biza én is rettenetesen szenvedek de kiutottem végül a görögöket mire a 3 romai frakcio +dákok hadat uzentek....Tharakiaval egyelõre béke van....Nem
Egyiptom szerintem a könnyû népek közé tartozik még emp/empen is...
Bár a csatákat utalom epm ra tenni mert még 4-5 szörös tulerõben is lazán hajlando bukni a flottám meg minden csatát le kell jatszani mert 2000 vs 200 ellen is kb 800 as veszteséget hozna ki nekem auta battleban....
Fritz Von...
Tényleg: te hogy állsz a numídiai küldetéseddel? Te is feladtad? 😊)

EZt nekem?Kösz szépen...<#eljen>oké a balhé....
Fritz Von...
Azért Egyiptom sem olyan könnyû (legalábbis 1.1 és 3.0 realism). De tény, hogy nem vészes, csak oda kell figyelni. 😊

Magic Boy
Mert nem vagy rá méltó!<#ravasz1>

Yossarian
Azt viszont még mindig nem tudom hogy szkitákkal miért nem lehetek.......<#zavart2><#eplus2>
Szerintem a medium/hard egy kellemes játékélményt nyújtó nem túl nehéz kampányt jelent szinte valamennyi néppel, a nagyon gagyikat kivéve mert azokkal már kicsit nehezebb. Pl. Numidia, Armenia stb...

Az igazi kihívások hard/hard illetve very hard/very hard-on kezdõdnek. Bár a csatákat nem biztos, hogy érdemes very hard-ra tenni, mert itt az ellenfél nem lesz jobb, csak a saját csapataid morálja csökkenhet iszonyat gyorsan ami nem túl reális. Pl. egy jó kis lovasosztagod akár hátulról támadva is megfuthat egy gyalogos egységgel szemben, ami azért nem igazán hipp-hipp hurrá... A hard fokozat viszont tök jól lejezeli a csatát és szerintem pont jó.

A very hard a stratégiai térképen durva. Sok egység az ellenfél részérõl, állandó támadások és nagy kihívás. Hardon viszont nagyjából hasonló de mégis kevesebbek a támadások. Mediumban elvétve vannak támadások jobban is lehet terjeszkedni emiatt. Na kb. ennyi elég lesz.

Kell.hétvégét, aztán hétfõn megint zavarok 😊