13587
-
#8545 na senki nem tudja az okát? :( -
#8544 Erre gondolsz?
"Rome Total War küldetéslemez
Sogun, 14:10 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (3 komment)
(WithinGames) Worthplaying bögyös maca kolleganője körbeszaglászott az on-line GyíkPecsenye árus Gamestop oldalán és mit talált? Az Activision kart karba öltött a Creative Assembly fejlesztő lyányaival és már tervezgetik ezerrel a Rome Total War 3D RTS küldetéslemezének kiadatását! Október 17.-én kaparinthatjuk kardvívástól kérges markunkba a gyönyörűséget. "
-
Sith #8543 www.hardwired.hu
ajánlom figyelmetekbe a híreket :) -
#8542 nalam kifagy ez a realism mod 5.1 hiaba van installva az 1.1es patch a jatekra.campaign inditasakor visszaqr a windowsba :( -
#8541 ja! Csak a magyarítás van fennt semmi más mod. Eddíg nem volt ilyen gond vele soha. A gépem simán vitte -
Atta #8540 Neville: arra gondoltam, hogy írd le a géped konfigurációját a rendszered, meg pl. hogy milyen mod vagy magyarosítás van fent a Rome-on. -
#8539 mit értesz a mit használsz alatt? -
AC Milan #8538 www.nismaster.iweb.hu ez kell neked, én is ezt használom, nagyon korekt! Egyébként lehet visszafelé is olvasni v. keresni. -
sorpeter #8537 Szevasztok!
Tudok valahol ehhez a játékhoz magyarosítást letölteni? Az angol tudásom nem teljesen tökéletes ezért kellene. + esetleg MOD vagy CHEAT vagy valami hasonló?
ElQre is kösz! -
Atta #8536 Ja Neville04 ha elmondod mit használsz talán tudnánk segíteni. -
Atta #8535 Hopp, előbb lemaradt egy link: www.totalrealism.com -
Atta #8534 Sziasztok!
Mióta legutóljára írtam, volt időm kipróbálni a realism 5.1-et. Lényegében egészen jó. Bár a 4-es verzióhoz képest szerintem a fő változást csak a térképnagyobbítás az új provánciák és az egyesített Itália jelentik, meg persze jónéhány szép új egység, azért ígyis okozott pár izgalmas percet a játék. Most is természetesen a szkítákkal nyomom. Hogy teljes legyen a kép azért pár hibát is megemlítenék. Az alap Róme-hoz képest ugyan játszhatóság szempontjából sokat javult a játék a realismok során, de azért azt még most sem értem mi a tökömért tart egy kurva lóistálló felépítése 2,5 évbe? Egyébként más hasonló jellegű hibát nem nagyon vettem észre. Kicsit elszaporodtak viszont a grafikai hibák, amikre azt mondták a készítők, hogy majd az 5.2 orvosol. Én hiszek nekik már eddig is nagyon sokat javítottak a játékon, de úgy veszem észre egyesek állandóan csak elégedetlenkednek, mindig csak a hátrányokat veszik észre, ami javult azt meg természetesnek veszik és miután kijön egy újabb verzió rinyálnak, hogy ezt a szart tartott ennyi ideig megcsinálni. Erre csak azt tudom mondani, hogy meg kell próbálni programozni, meg megtanulni néhány grafikai program használatát és utána rá lehet jönni, hogy már valamivel nehezeb mint játszani, meg winfost használni.
Aki használja a realismot és csak egy kicsit is becsüli a készítők munkáját azt kérem látogasson el honlapra és nyomjon a fenti reklámcsíkra, ugyanis ezzel segítené a srácokat. Kb 5 másodperc az egész.
Ha valakit érdekel, hogy lehet a relismokkal együtt használni a magyarítást az szóljon. -
#8533 Hi! Pls válaszoljatok mert életbevágó! Kr.e.175-ben járok és amikor haladnék a körrel a Scipii-k lépése után egyszerűen kilép a windosba, és ezt mát vagy 6-szor megcsinálta. Mit tegyek? -
SZU #8532 Gondolom nem kicsit volt veterán a diplomatád, kidumálta volna belőlük még a lányaikat is ;). -
#8531 hy all!volt 1-2 elég meglepö diplomáciai esetem:
1.felajánlottam 10000 hogy adják oda a városukat erre ök kidobták hogy adjak 5000 és enyém a város na gondoltam ezzek hülyék!
2.Békét akartam kötni ajánlotam tüzszünetet erre ök adjak 4 várost és 29500 dinárt én ajándékoztam 1000 és utánal megint ajánlotam tüzszünetet és elfogaták.Na itt már sejtetettem hogy nem csak a nép van betépve.
3.adnak 800 dinárt azért hogy legyen katonai szövetség a trákok ellen
gondoltam minek nekem 800 felajánlotam nekik ingyen erre adnaok 1200 ha k. szövetséges leszek a thrákok ellen megin ingyen felajánlotam erre ök ADDJAK 3200 dinárt és ök k. szövik lesznek a trákok ellen.na itt aszem a programozoknak volt vicces napjuk. -
Tauron #8530 Mikor jön már ki a patch? Elöször azt igérték, hogy január közepén lesz, aztán pedig, hogy legkésöbb január végén. Már 25-e van, remélem tényleg kiadják januárban, mert ezzel a mostani romával nem játszom már egy honapja. -
Grrrrrrr #8529 Hogy hoztad össze?
Egyébként:
A krónika játszása során elképedve tapasztaltam, hogy a helytartó nélküli városaimat nem tudom irányítani. Ez számomra mellbevágó volt, mert eddig minden várost irányítani tudtam.
Nem nyugodtam bele, és a következőre jutottam:
A betöltött játéknál nyomtam egy esc-t, majd a játék beállítást. Itt volt egy "Minden város irányítása" menüpont. Kipipáltam, és máris minden a régi. -
#8528 ugye milyen ügyes vagyok? :DD
Közbe meg minuszba mentem ugxhogy bekellet vetnem az önkeresztelést. A fővárost hogy lehet megváltoztatni? -
haxoror #8527 Igen, tudom te megcsináltad magadnak :)
Nagyon okos és ügyes vagy :)
Megdícsérlek :) -
#8526 minek ha bárki megcsinálhatja magának? :) -
haxoror #8525 Ezzel az összes nép választható lesz :) -
#8524 pedig a szeleukida nép az egyik legjobb, legkönnyebben játszható nép. Brutális lovas és gyalogos egységekkel... -
AC Milan #8523 Sziasztok!
Nekiugrottam a szeleukida birodalommal a legnehezebb fokozaton egy hadjáratnak. Tapasztalatom szerint (sose loadolok!!!) Egyiptom olyan hamar betámad, és vagy elcsábítja családtagjaimat, hogy esélyem nincs megtartani állásaimat. Ráadásul csalt is a gép Damaszkusz ostrománál, ahol is 3*-os túlerő ellen védtem a város. Megfutamítottam minden egységét, kívéve egy kicsi nyilas csapatot. Gondoltam az idő lejárta előtt elkergetem őket is, de tábornokom eleste után már állandóan az én csapataim is a város főtere felé menekültek, a lényeg, hogy végül kihozott vesztesnek, pedig serege nuku, a főtér meg az enyém volt! Bosszúból a Juliusokkal, most tönkreverem a gallokat, de Egyiptom a bogyömben van! Egyébként meg miért nem lehet minden néppel lenni a rövid hadjárat megnyerése után? Szívesen vezetném Pontuszt, vagy a Szkíta hordákat! -
#8522 picit belepiszkáltam a file-aiba szal már akár a szenátussal is lehetnék :D -
#8521 Ebben nem tudok segíteni azt hittem erre értetted. -
#8520 Le kell játszani a prologue-t és utána ott vannak. -
#8519 Khan félle értetél ugy értettem hogy menyik txtbe tudom ezt átirni vagy egyáltalnán átt tudom e irni? -
#8518 a kezdésnél nekem még nemvoltak otta gallok -
#8517 A grafikai beállításnál lehet beállítani mekkora legyen az osztagod, tehát csak a géped tudásától függ. Hogy mennyibe kerül és mennyi idő alatt készül el egy egyszég az a típusától függ. Bérgyilkost csak 2 szint vagy 3 szintű főépülettől lehet. A juli a scipi ill a bruti meg a gallok a választható frakciók amikor kezded a gémet.
-
#8516 Elfoglaltam Romát a Juliosokkal :P -
Gurat #8515 Hali!
Egy érdekes eset:
A Skripi cssaládot szeretheti a szenátus:), mert:
-szövetség Egyiptommal, erre küldetésnek adja, hogy kössek velük békét!Hogyan ha a szövetségesem? Persze mgtámadom és utána szövit kötök.o.k.
-pár körrel később ugyan ez csak a Thákokkal és nem Egyiptommal.
Ezek nen szeretik ha szövvt kötök valakivel.
Tapasztaltátok már ezt?
-
#8514 lenne kérdésem pár(hu de magyartalan lett ez):
-(1) hol és lehet e áttirni mekkora legyen max a osztag , menyibe kelürjön és hány kör allat készüljön ell, menyi lakosságal inditson a város ?
-(2) hol tuddok bérgyilkost ki képezni(tuddom ellég alap)?
-miért van mindenki julliékal?és kinek milyen mod tecik legjobban? -
#8513 Képzeljétek, hogy kiképeztem egy bérgyilkost és már elég magas szinten űzi a képességét. A diplomatákat meg a családfőket aprítom vele. -
#8512 de. a graf beállításoknál nézelődj -
#8511 de. a graf beállításoknál nézelődj -
Barty007 #8510 haljátok nem tudja valaki hogy lehetne átírni azt hogy max hány katonából álljon egy csapat? -
#8509 egyszer sikerult kiprobalni a protektoratust.igaz forditott eredmennyel,mert az nepem (angolok) 'protektoralta' a gall.nekem megerte,mert kaptam erte kb 30e dinart.csapatok szabad ki-be jarkalasa egymas teruleten pl amit megtudtam figyelni,de mivel kiprovokaltam az ujabb haborut veluk,igy 3-4 kor utan ismet fuggetlenul es kimeletlenul felszamoltam az egesz gall nemzetet :D szal anyagi elonye van,es barmikor megszegheto akar a beke. -
Grrrrrrr #8508 hali!
Csak jelezni szeretném, hogy frissítettem a Julius krónikát. A történet folytatódik...
www.julius-kronika.atw.hu
Csak a saját egységeidet tudod képezni, ha van megfelelő épületed hozzá. Ezért én mindent lerombolok, ami nem szerepel a római techfán. A templomot előszőr. -
raja #8507 Ha elfoglalok egy tartományt az ottani egységeket nem tudom kiképezni? Vagy csak béna vagyok! Nekem csak római csapataim vannak mindig. Meg maradnak az eredeti épületek, kivétel a vallási épület. -
Sith #8506 itt most elvekről van szó... milyen sansz ha mindenkit meghóditasz arra mindenki képes :)