Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
MOndom 10 perc helyett lazán min 1-1,5 ora egy csata.....Nagyon idegesitõ hogy 5 percig meg se mozdul a kép,irányitani se tudom,áhhhh....Fõleg hogy most szkitákkal vagyok és probáltam elég hatékony lenne a tüzes nyil és csak azért szopok csomo cstában mert alapban nem lõhetek soha ,mert akkor 5 évig se fejeznék be egy short campaignt.....És azzal kapcs is csak imadkozhatok hogy a gép minél ritkábban használjon,,
Nieleen
Na de kezdek rájönni,hogy igazad van,mert a veszteségeim nagyrészét általában a saját elefántjaim okozzák!
azt ertem, hogy jobban muxik tolle a varos de ez miben jelentkezik? order bonusz? kevesebb korrupcio? Irni nem ir %-ot, meg nem is vettel eszre, hogy ezeken segitene. De akkor meg mit csinal az akademia?
May the force serve you well!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De talán van egy másik esély is arra, hogy javuljon a dolog, most jött ki az uj driver a radeonokra(catalyst 4.10es), amiben állitolag egy csomo ujitást csináltak, és mégjobban gyorsitja a kártyát. Én már telepitettem is, de azota még nem jáccottam a játékkal, ugyhogy nem tok véleményt mondani. Majd most hétvégén letesztelem. Sztem mindenképpen rakd fel, mert csak elöny származhet belöle.
U.i.: Ne szojjá be öcsisajt 😊, nem is lassuak az Xt kártyák <#ejnye1>#ejnye1> ,pláne nem egy 9800Xt (seggemet verném a földhöz ha egy olyanom lenne) <#wink>#wink>
Örömmel venném......Ti még nem tapasztaltatok ilyet?
Nieleen
De legalabb szkitákkal lehetek nem szarmatákkal.....Viszont harcos nõcijeim továbbra sincsenek,a vezéreim meg a seregem is férfiakbol állnak.....Vagy majd csak lesz késõbb?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
\"Hard to see, the dark side is.\"
Szerintem nagyon király nép a rómaiaknak az a szerencsélye,hogy körbementek,mert,ha csak áthajóznak ma nincs Olaszország!
Most már nem szoktam, hanem az ellen lepõdget. 😊)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem lehet hogy azért mert nincs fent az 1.1 es patch?
Csak azért nem merem feltenni mert nem indulna el tõle a játék....Illetve felteszem ha valaki van olyan rendes és megmondja hol találok hozzá cracket.....
Bár a csatákat utalom epm ra tenni mert még 4-5 szörös tulerõben is lazán hajlando bukni a flottám meg minden csatát le kell jatszani mert 2000 vs 200 ellen is kb 800 as veszteséget hozna ki nekem auta battleban....
Nieleen
Az igazi kihívások hard/hard illetve very hard/very hard-on kezdõdnek. Bár a csatákat nem biztos, hogy érdemes very hard-ra tenni, mert itt az ellenfél nem lesz jobb, csak a saját csapataid morálja csökkenhet iszonyat gyorsan ami nem túl reális. Pl. egy jó kis lovasosztagod akár hátulról támadva is megfuthat egy gyalogos egységgel szemben, ami azért nem igazán hipp-hipp hurrá... A hard fokozat viszont tök jól lejezeli a csatát és szerintem pont jó.
A very hard a stratégiai térképen durva. Sok egység az ellenfél részérõl, állandó támadások és nagy kihívás. Hardon viszont nagyjából hasonló de mégis kevesebbek a támadások. Mediumban elvétve vannak támadások jobban is lehet terjeszkedni emiatt. Na kb. ennyi elég lesz.
Kell.hétvégét, aztán hétfõn megint zavarok 😊