13587
  • Grrrrrrr
    kampány csatánál próbáltad?
  • hzsolt
    Pedig én kipróbáltam és működött is.
    Csak kicsit lassú volt neki az 1.7-es processzorom.
  • zizzenet
    nem vagyok benne biztos, de mintha nem kötőjellel az elején kellene írni. Nekem mindenesetre valamelyik változatban működött, azt tudom.
  • Grrrrrrr
    Csináltam az exéről egy parancsikont az asztalra, és a tulajdonságoknál odaírtam mögé amit mondasz, de nem fogadta el.
  • G.Freeman
    "ja és még valami mintha ilyet olvastam volna hogy ezzel a patchel lehetöség nyilik interneten ip alapján valo csatlakozásra is de én ilyet se látok"

ezt hol olvastad?
  • hzsolt
    Az enyémet (1.1-el készített) visszajátszotta.
    Ha gondolod küld el, és megpróbálhatom a tiédet is.
    Rumcájsz
  • hzsolt
    az indítóikont szerkeszd meg, és írd az exe mögé ezt:
    -enable_editor

Ez után az options menüben megtatálod.
  • Grrrrrrr
    Hali!

Mióta feltettem az 1.2-t, azóta nem játsza le a visszajátszásokat. Nézzétek meg legyetek szívesek, hogy nálatok is ez van-e, mert engem folyton kidob a játékból. Pedig most van 3 új csatám, amit fel kellene rakni a honlapra. Köztük egy 300 Kb-os csata, ami nagyon érdekel, mert eddig max 150 Kb-os csatákat láttam. De nemcsak ennél a 3 új csatánál dob ki, hanem a régieknél is.
  • katarzis
    ja ,de egy változás mégis van teljesen eltontották a szkita lovas ijászokat mozgás közben eddig tudtak hátra ijjazni de most megvan az animácio a hang de nem repülnek a nyilak mintha irta is volna valaki régebben ez a mod egy kalap szar már elnézést semmi ujitás de annál több bug visza rakom az 1.1-t
  • katarzis
    ja és még valami mintha ilyet olvastam volna hogy ezzel a patchel lehetöség nyilik interneten ip alapján valo csatlakozásra is de én ilyet se látok
  • katarzis
    hello!
    feltettem az 1.2-t de semmi változást nem látok hol van az az editor?
  • Grrrrrrr
    Hali!

Állítólag az 1.2 javításban van valami moziszerkesztő. Próbálta már valaki? Én letöltöttem egy 9 megás fájlt, a Tw centerről, amiben erről van szó, de nem boldogultam vele. meg aztán úgy tűnik, csak a replays mappába elmentett csatákat lehet "mozizni". Úgy tűnik a kampány csatát továbbra sem.
  • G.Freeman
    nem vagyok ennyire hulye, amugy eleg csak mas kodekkel betomoriteni akkor is kisebb lesz, de attol hogy 2 giga helyett 200 mega meg nincs megoldva a problema, tul nagy hogy fel lehessen rakni egy tortenet melle ahogy grrr szeretne , rtw visszajatszasainal nem videot mentesz csak egy olyan filet amivel a jatekban meg lehet nezni a csatat ...mar amikor tudsz menteni:)
  • Larvin
    windows movie makerrel sokkal kisebbre tudod konvertálni a fraps-ból kijövő nyers avit
  • Realtibi
    ha felraknám a realism-t akkor kell ujrakrekkelni a játékot?
  • Help17
    Internetes harc?????
  • G.Freeman
    Larvin a fraps-el fel lehet venni de nem rtw formatumba hanem aviba az meg tul nagy
  • Atta
    Looserke: ezzel a fájllal felül írod a régit
  • Looserke
    Sziasztok, lenne egy kérdésem.
    Sok hozzászólásban olvastam, hogy valaki a Trákokkal meg a Szkítákkal játszott. Hogy lehet ezekkel a nemzetekkel lenni, mert én eddig úgy tudtam, hogy ezek nem játszható nemzetek...
  • Larvin
    A kampány alatt is lehet videózni

nézzetek utána a FRAPS nevű proginak
  • Larvin
    Realism 5.2 már felrakja majd az 1.2-t is és lesznek benne változások is, még a megjelenés óta játszogatok vele, de mindíg újra kezdem az újabb mod verziók miatt, még végíg se játszottam :))),de ha ez így megy sose fogom végígjátszani, mert mindíg megjelenik valami új amivel mégjobb lesz
  • G.Freeman
    lattam, szenatus elfoglalt 2 varost is hispaniaban amig a gallokkal szorakoztam
  • Gurat
    Láttatok már csodát?

1.0-ás alapjáték, a Julikkal nyomok egy rövid kampányt.Egyszer elkezd lilulni a térkép.A Szenátus megvett két gall várost is!!!Láttatok már ehhez hasonlót?
  • Realtibi
    a csaták azok marha jók
    mindig lejátszom
  • Tigerson
    jól megcsinált stratégiai játék
    a csaták a lejobbak benne
  • steweee
    én még csak most akarok vele játszani mert eddig nem volt rá időm és gondoltam ha várok vele úgyis megjelenik hozzá egy csomó javítás, de úgy látom hggy még mindig nem tökéletes a dolog. de ha mégis most akarnék vele játszani akkor milyen peccseket egyebeket lenne érdemes hozzá telepíteni ? ami nekem eddig megvan hozzá a fóruot figyelve és töltögetve : update 1.1, rometotalrealism v3.1full, imperial_palace_fix. ezek mellé még mit érdemes telepíteni? vagy inkább várjak még?
  • Atta
    Lehet, hogy van akit elszomorít de nekem tökéletesen megy a játék az új NOCD-image crackkel. Ez a spartan tényleg tudhat valamit...
    Annyi, hogy a mentést nem tölti be, viszont az összes többi játékmód működik. Bár szerintem a mentés is csak azért nem megy mert nem raktam újra a játékot hanem az 1.1 pöcs+5.1 realismra raktam fel az 1.2 pöcsöt.
    Ja, ha van itt valami nagy grafikai program (3dsmax, photoshop) szakértő lécci látogasson már el az indexes Hunrealism fórumba, tettem ott fel téhány megválaszolásra váró kérdést.
  • Grrrrrrr
    Én meg azt, hogy ha úgy fejlesztenek, hogy az előzőértékeknek nem tulajdonítanak figyelmet. Lásd kampánycsaták nem felvehetősége.
  • haxoror
    Annyira utálom ha kihagynak egy csomó mindent a végleges gamából!
  • AC Milan
    Gyenge volt, de tetszett! Szóval csak reménkedjek? Szegény gallok bánják a bui hadvezéreim tétlenségét, épp most csikartam ki belölük 1200 sesterciust 10 körön keresztül!
  • zizzenet
    Jaja, beszélgetés, táncolás, udvarlás, amíg a mutatók a szerelembe nem hajlanak. Akkor egy Woohoo majd egy Try a baby

Bocs, nem lehetett kihagyni. Gyenge olt, felejtendő.
  • AC Milan
    Haho! Lehet valamit csinálni annak érdekében, hogy szaporodjanak a családtagjaim? Szinte az összes személyiségem 40 felett van és sikerült eddig egy fiút meg két lányt összehozni[#shakehead, ezek a Juliusok nagyon degeneráltak.
  • haxoror
    Rakd újra sztem
  • haxoror
    Ja nekem is fenntvan az RTR és baromira bejön, sztem várok az 1.2 pecssel míg az RTR majd támogatja
  • haxoror
    Ja hogy mini-imidzs, így már tiszta THX :)
  • Atta
    egy gyors kérdés: nekem fent van az 1.1 patch meg az 5.1 realism, ha felteszem rá az 1.2 patchet menni fog vagy rakjam újra?
  • zizzenet
    Próbáljátok ki az 1.2-es patchet, remélem a "kamionról leszórodott" verziókhoz is hamarosan kiadják.
    Annak ellenére, hogy az élvezhetőség érdekében kell ez a patch (az eredeti formájához képest bármi módosítással csak jobb lehet ez a játék), ne várjatok csodákat. Kicsit olyan, mint az eredeti kiadás. Telepíted, elkezded, azt' beszarsz, hogy ez milyen jó. Néhány óra múlve aztán megint csak kiderül, hogy fércmunka. Tele van hibával. Néhány korábbit javítottak, de úgy néz ki, raktak bele újakat is. Több helyütt panaszkodtak, hogy pl. a térkép "laggol", a lovas íjászok meg nem lőnek. Az én tapasztalatom az volt, hogy képtelen vagyok csatát veszíteni (pedig nem vagyok valami nagy játékos vagy stratéga), a várva várt okosabb generális-vezérlés az AI részéről annyiban merül ki, hogy nem azonnal vezeti neki az egész seregednek a górét, az útkeresés a városokban rosszabb, mint valaha. Tennap már kikapcsoltam a gamét, mert annyira felháborító hibát vétett a program egy egyszerű lovas egységem egyik helyről a másikra mozgatása során. Szóval sok sikert, de ne lepődjetek meg, ha néhányan rövid játék után megint anyáztok, mint a "régi szép időkben" .
  • aiguo
    Ez van a readme-ben:
    "Rome: Total War v1.0 [GERMAN] No-CD/Fixed Image

Play Instructions:

o Install the game - Full Installation.
    o Mount the Rome_TW CD-Image using Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
    o Play the Game without the CD!

Note: From this CD-Image can you not Install!"

NoCd (cracked.exe)meg nics,a mini.image mukodik mountova a peccsel is!;)

GERMAN USER: LuKeStorm (Martin Segelhorst) RAR Archiv: 2,17 MB
  • Atta
    Én is most húztam le, de readme nekem sem frankó, ez az mds, mdf dolog meg nem tiszta, azt vágom, hogy az egyik maga a cd lenne, a másik a hivatkozás rá és daemon tools a hivatkozást tudja megnyitni, de akkor sem értem. Ha hazaértem kipróbálom. Majd írok ha jutottam valamire.
  • G.Freeman
    en meg birtam nyitni, de mivel nincs fennt az 1.2 igy nem is tudom kiprobalni RTRel jatszok az meg nem tamogatja 1.2-est