13587
-
haxoror #8385 Ez pont csak a sima 1.1-hez jó :) -
Grrrrrrr #8384 De ez a realism MOD-hoz jó csak? Sima 1.1-hez nem? -
Realtibi #8383 köszi -
haxoror #8382 New Province1[1].8 Vanilla.zip -
#8381 biztos a tolosai arany elsikkasztása miatt :) -
Gábor #8380 Ezt a kitagadási hullámot én is tapasztaltam már juliiként, és akkor is a scipii családra rágott be a szenátus, ha jól emléxem :) -
Realtibi #8379 Na de bem tudja valaki melyik az a patch amelyikkel több város van a térképen??? -
Braveheart #8378 -
haxoror #8377 Ja, és csak most vettem észre de másnak is hasznos lehet: a germánok és a szkíták dupla akkora wardog csapatot tudnak fejleszteni mint a többi nép, a kimerült ellen levadászásához kivállóak :) -
haxoror #8376 Nem kis bug vagy nem is tudom hogy mi, még csak 257BC-ben járunk én a germánokkal vagyok erre jön 4 üzenet hogy a szenátus kitagadta az összes római családot (a Julikat ráadásul kétszer :)
Amit ebből ki tudtam hámozni az az lehet hogy a Julik valamiért betámadták a Scipiket LOL
-
Grrrrrrr #8375 Nincs. -
Gábor #8374 Szegény rómaiak nem tudnak mit kezdeni 20 osztag feléjük száguldó katafrakttal -
Realtibi #8373 buék -
#8372 BÚÉK fijúk! :) -
#8371 B.U.É.K. !
Van már teljes magyarosítása a játéknak? -
engine #8370 Mindenkinek hódításokban gazdag Boldog Új évet Kívánok :)
-
#8369 meg a kiséret okos csoportosítgatása sem árt. pl olyan kiséret ne kóboroljon a hódító hadvezéreddel, akinek adószedési, stb. bónusza van. -
Gábor #8368 Ahhoz bizony akadémia és annak fejlesztett változata kell. -
Atta #8367 Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki mi módon lehet a családtagok közigazgatási képességét növelni, mert az enyémein segghülyék hozzá és úgy érzem ez egy kicsit csökkenti a bevételeimet a városokban, most épp párthusokkal nyomom. -
Grrrrrrr #8366 A Medievalban sem volt még családfa. Itt bukkant fel.
Én rakosgattam, de nem érte meg. Akitől elvettem, az kezdett utána negatív tulajdonságokat felvenni. Ez az egy, amit automatán hagyok.
Más.
Ha esetleg valaki megnézi a krónikát, és új dolgot talál benne, írja már bele a vendégkönyvbe a kendőzetlen véleményét. Ma több, mint 10-en megnézték, de beírás nem volt benne. Eddig 4-en írtak bele össz-vissz. Köszi! -
#8365 -
#8364 Sziasztok!
1 hete van meg a jatek es nagyon tetszik. Anno jatszottam meg a Shogunnal, de a Medieval kimaradt igy a csaladfas dolog meg uj nekem. Az a kerdesem hogy mennyiben szamit az, hogy kit teszek meg a csaladon belul orokosnek? -
Gábor #8363 Eleinte nekem sem tetszett, de már megbékéltem vele. Viszont, ha nem használod, akkor nem tudunk megvitatni dolgokat reálisan. -
haxoror #8362 Nem használom a realizmust mert szerintem egy rakás szar, jó ötletnek indult de a készítők elszálltak maguktól és egy csomó hülyeséget kezdtek eröltetni -
haxoror #8361 Lovasíjászok nehézlovasság és elefántok de a gyalogságuk nulla, ha ostromolják egy városodat törj ki az első körben és provokálj nyílt mezős csatát akkor sima ügy lesz minden nép legyőzése, kivéve persze a szkítákat. A keleti népek közül egyedüliként tudnak templom-komplexet építeni szóval a rendfentartással és a korrupcióval sem lesz gond -
Realtibi #8360 melyiket kell leszednia sok közül hogy legyen több városom?? -
Gábor #8359 Igen, az elefánt gonosz dolog, hullaimádó barátaim találkoztak velük
Realism 4.1? -
Gábor #8358 4.1 realism-mel játszol? Mert ott ez nem fog könnyen működni. Én pl nem gyárok hajót sem, mert sok macera. -
Grrrrrrr #8357 Tudnak hátrafelé nyilazni... -
AC Milan #8356 A pártusok milyenek, érdemes velük hadjáratot kezdeni? Caesaron kívül majdnem minden császárnak meggyűlt a baja velük. Speciális egységeik vannak-e játszik e velük valaki? Tele vagyok ma kérdésekkel -
Grrrrrrr #8355 Azt hiszem megvan valahol a mentésem. Majd ha felébredek megnézem, és elküldöm. Lásd, mi maradt Egyiptomból. Esélyük sem volt a szeleukidák ellen már az elején sem. Csak arra kell rámenni, hogy minnél előbb legyen elefántod. -
haxoror #8354 Ja, Numídiával tényleg nehéz lehet eleinte Egyiptomot kivédeni de ha velük nyomom akkor úgy is az az első dolgom hogy Siwa-t elcserélem Carthágóval Lixusra hogy egy helyen legyenek a tartományaim és többé nem is hallok Egyiptomról :P -
haxoror #8353 Sokszor mert a szeleukidák az egyik kedvenc népem :)
Egyiptom sehol se ellenfele a szeleukidáknak mert csak normális phalanxai vannak, annyi a trükk hogy ostromnál nem a falakat kell tartani (esélytelen a desert axemenek ellen) hanem az utcákat és ott a pikemenek már simán szétszedik őket. Akár 6-8 levi pikemen is képes ellenük megvédeni a várost. Ráadásul a flottája is hulladék mert nem tud négysorevezős gályákat építeni, általában egyiptom ellen csak védekezek mert Pontus Fekete-tengeri kikötővárosait szerzem meg elsőnek aztán később a tengerről betörve támadom az egyiptomi városokat ha már vannak onagereim, a kikötői nélkül összeomlik a gazdasága ilyenkor már csak a versenyfutás megy a Scipikkel a maradékért :D -
engine #8352 A lázadő egységek megnevezése nem szerencsés, de ha egy északi nép római fegyverrel ront rád attól még északon tanult harcolni! Szerintem e miatt van, hogy "őshonos" egységek képződnek.
De csak tipp... -
Gábor #8351 Én kezdeti húsdarálóról beszélek Egyiptom ellen, mert hihetetlen gyorsan nő a népessége, és nagyon korán iszonyat nagy seregekkel dobál meg!
Egyébként azért velük példálózom folyton, mert szeleukidákkal sokat játszom, és kezdetben az egyetlen dolog, ami keresztbe tud tenni, az egy fullos egyiptomi sereg a küszöbömön! -
Gábor #8350 Játszottál már Egyiptom szomszédjaként? Betámad, amint lesz egy emészthető serege! És őket mindenképpen be kell darálni, különben elvérzel ellenük, úgy szaporodnak, mint kib* nyulak! -
zoszt #8349 pl. Fraps -
Grrrrrrr #8348 Alapból a PrintSreen gombbal nem működik?
Akkor: GrabCaptureScreen
Nekem ez vált be. De már ne kérdezd, honnan tölröttem le. Keres rá. Csak az alkalmazása előtt állítsd át az opciókban, hogy a játék képlopója ne a PrintScreen legyen. Mert a progi is ezt használja -
Realtibi #8347 meiket a sok közül? -
Grrrrrrr #8346 Én anno az alap 1.0-val remekül blokkoltam az egyiptomi seregeket. Egyszer sem vert meg. Pedig volt, hogy 1:1-hez adta az arányt a csata előtt. Az íjász auxiliám közelharban megfutamította ebben a csatában az egyiptomi íjász szekeret. És nem segített neki senki, mert messze voltak a főseregtől. Miután az összes kikötőjét blokád alá vettem, még sarcot is fizetett.
Más.
Nem tudom, hogy innen járt-e valaki az oldalamon, de bővítettem a Julius Krónikát. Némi plusz valós infót vittem bele, amennyire a játék menet engedte. Részletek az oldalon.
www.julius-kronika.atw.hu