13587
  • haxoror
    Nem tudja valaki hogy melyik fájlban lehet átírni hogy a különböző népek milyen épületeket építhetnek? Engedélyezni akarom a civilizált népeknél a kövezett utakat, sztem ha egy nép képes epic stonewall és hármas szintű kikötő építésére akkor csak megbírkóznak a melósai pár kőlap leszórásával is
    Ez a része nem tetszik a játéknak, pont az a két keleti nép (Egyiptom, Numídia) képes csak kövezett utak építésére akik olyan területeken élnek ahol a homokviharok pár hét alatt úgy is betemetnek mindent :/
  • Sith
    más 5let :D
  • zizzenet
    Uff. Akkor passz.
  • Grrrrrrr
    Ott van az a Juliusokkal is. Küld el nekem az utolsó Juliusos mentésed a [email protected] címre.

Más.

Tettem egy Linkek oldalt a Julius Krónika weblapjára. Eddig nem volt.
  • Sith
    Zizzenet
    igen feltettem..
    sőt tanácsodra most ismét de nem segített a dolgon
  • narazzino
    na már tudom hogy asturcia vagy valami ilyesmi mert ha a spanyolokkal vagyok akkor kirakja de ha a Juliikal akkor nem. na mind egy
  • narazzino
    a tartomány gallaecia Spo.-ban van.Képet meg nem tudok raknimert nem tudom hogy tudok a galériába belépni.
  • Grrrrrrr
    Én kíváncsi vagyok arra a képre. Senki nem úgy született, hogy ismeri a játékot. Bár nekem elég, ha a tartomány nevét megmondja, a térképen megtudom nézni a város helyét.
  • Jobrog
    rég néztem ezt a fórumot.Láttátok már ezt a mod-ot? http://stratcommandcenter.com/chivalry/ Még kezdetleges,de érdekes.
  • Braveheart
    Hali! Azt meg lehet csinálni hogy az egységeim tartsák a formációt, de védekezzenek rendesen? Asszem ha D-t nyomok akkor guard módba rakja őket, de ugye ez nem azt jelenti hogy egy helyben bambulnak és az első sor ütöget néha?
  • zizzenet
    Meglehetősen sokszor szerepelt ez már a fórumban. Telepítésnél felajánlott valami Windows Media Player cuccot. Fel kellett volna tenni.
    Helyzetedben a megoldás:
    Tedd be a CD-t, nyiss meg egy fájlböngészőt, keress a cd-n valami ide vágó alkönyvtárat (Media Playerről van szó, ugye), menjél bele, keress valami gyaníthatóan telepítésre utaló névvel ellátott exe-t, klikkelj rá duplán, a többit találd ki.
  • Sith
    Pls egy kis segitség kellene
    nem rég instaláltam ujra fel a Rómát s van vele egy kis gond pld nem játsza le az introt a töltési képernyő s a főmenü szépen össze akad kurzos is érdekes dolgokat csinál s ha a jatékban valami videoak kéne mennie pld hét világcsoda szenátus.. hiba üzenet nélkül kivág Windwosba
    megoldási javaslatok? :)
    elöre is thx
  • Tauron
    De sok láma van ezen a fórumon.
  • Gábor
  • narazzino
    jó majd holnap rakok be képet, hogy lásd
  • zizzenet
    Keress tovább, és lesz annak a tartománynak városa. Szaknyelven megfogalmazva: a tartományok és városok között bijektív kapcsolat áll fenn.
  • narazzino
    olyankor mit tudok csinálni ha el akarok foglalni egy tartományt de nincs neki városa amit megtámadhassak?
  • haxoror
    Extrák modok kiegészítők stb. nem pont RTW-nél de sok másik játéknál problémát okozhat a magyarítás, sztem megéri szótárazni pár hétig és utána már sokkal könnyebb az élet (halkan jegyzem meg hogy láttam már olyan magyarítást is ami alig volt köszönőviszonyban az eredeti angol szöveggel és ez erősen rontotta a játékélményt)
  • haxoror
    Most látom hogy az 1.8-at már levették RTW-ről és csak a bugos 2.0 van fönt, kész mázli hogy nem töröltem le a gépemről az 1.8-at :D
  • haxoror
    Azt én azért nem szedtem le mert igaz hogy keletre ad egy csomó rebel tartományt de Skandinávia és a többi extra viszont kimaradt belőle, későbbre tervezik hogy összevonják az összes ilyen extra tartomány modot és keletre raknak pár új népet de azt írják hogy az új népek csak úgy lehetségesek ha a meglévőket alakítják át így lehet hogy a Brutik és a Scipik eltűnnek majd és csak Julik lesznek mint római frakció, nagy durranás lesz remélem minél hamarabb elkészülnek vele :)
  • haxoror
    Kipróbáltam a fixel együtt de sajnos még így is bugos,egy idő után valahányszor rátámadtam egy rebel csapatra vagy kalózokra (annyi volt belőlük mint a rohadás) kilépett desktopra mert valami kavarás van hogy a lázadókra a program rebelként és slaveként is hivatkozik, a lényeg hogy ez a verzió a javítással sem okés egyenlőre úgyhogy maradok az 1.8-nál amíg nem lesz újabb működő.
  • Gábor
    Ne haragudj, de ez nagyon hülye kérdés...Polgárháború már csak ilyen...
  • LezLee
    Vazz, csak 15 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod.
    De segítek: #8387. Ott a link.
  • narazzino
    bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek de neked hogyan lettek plusz városaid? mert nekem Bononia és Aleria például nincsen.
  • narazzino
    hogy lehet azt hogyha kiírtom az SPQR-t akkor a másik 2 család ne támadjon rám??
  • Grrrrrrr
    Pl. milyen cuccra gondolsz?
  • Atta
    Felraktam tegnap a térkép nagyobbítós modot ami Ázsia felé terjeszkedik valami map going east a neve asszem. Működik rendesen csak tele van grafikai hibával, a térképen a tengerpart nekem nagyon kockás mintha nem csinálták volna meg elég nagy felbontásban. Ez tényleg ilyen szar vagy csak én rontottam el valamit?
    Ja és köszönöm Gábornak az akadémiás tippet, majd kipróbálom.
  • haxoror
    Elég lenne csak az RTW-nél lapozgatnod és utánna a többi játéknál már nem kéne, így viszont örökké magyarításokra fogsz vadászni és lemaradsz néhány jó cuccról mert nem kompatibilis a honosítással :D
  • Braveheart
    English is easy with easy english. Emlékszik vki?
  • Grrrrrrr
    Azért bazze, mert játék közben nem akarok szótárat lapozni. Engem ugyanis nem csak a harcmező érdekel, hanem a különböző leírások is. Átböngésztem, de az én agol tudásomnak túl hosszú szöveg az a readme.
  • haxoror
    Azért vág ki mert nem olvastad el a readmet :D
    Kalandjátéknál megértem a magyarítást de stratégiánál vagy fps-nél nem igazán tudom mi értelme lehet
  • Yossarian
    time limit negator
    keress rá!
  • dronkZero
    Tud valaki segíteni?
    A time limit-et, hogy lehet kikapcsolni?
  • Grrrrrrr
    Nekem meg az a mod nem jött be. Miközben betöltené a népet, kivág a windowsba. Újra kellett raknom a játékot. Egyenlőre nem kísérletezem vele. Amíg krónikázok, csak a hivatalos javítások lehetnek fent, a magyarosításon kívül. Ha meglesz a krónika, úgyis le kell törölnöm az egész gépet, és újra rakni az XP-t.
  • haxoror
    Most nem jön be a TWC oldala :(
  • haxoror
    Nem valaki, MINDENKI tudja hogy mi a neve mert vagy 10000-szer be lett már írva
  • Gábor
    Keresőbe->összes nép.
  • Realtibi
    nemtudja valaki hogy mi a neve annak a módnak amivel tudok játszani az összes néppel?
  • Grrrrrrr
    De már van 2.0 is.

http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=251

Meg egy ilyen is:

http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=281

De ez utóbbit eléggé lehúzták.
  • JLH Fans
    Karácsony előtt sajnos abba kellett hagynom a gamet....
    Most vizsgaidőszak van ugyan (5.év) de a zömének már vége....
    NAgyon boldog új évet minden RTW fannak már kezdtek elvonási tüneteim lenni...
    De holnaptól ismét belevetem magam a játékba,még mindig imádom.....Legyetek rosszak....