13587
-
#8585 el lehet menteni :) -
#8584 deazmeg sosem erne veget.lanon szoktuk nyomni 4en.azugyazerjo :) -
#8583 hát én is igy vagyok vele -
#8582 ha nemcsak csatazni lehetne,jonnek. -
#8581 Multi? -
#8580 mert amig nem lepsz szintet egy-egy varossal,es nemtudod carthago-t,es/vagy egyiptomot semlegesiteni,addig csak lovasijaszaid,es skirmisher-eid vannak.meglehetosen mas taktikat igenyel mint barmeik eros nep.nah picit away.jo gamet! :) -
#8579 mert? -
#8578 en meg numidokka.ha teheted,feltetlen probald ki:) 20-30 evig nagyon izgi.utana qrvanehezze valik :D -
#8577 numídia itt vagy a szomszédba! Megfertőzzem őket? :D Amugy Juliikal vagyok -
#8576 ugyemlexem bizonyos ido utan irja ki hogy marpedig a sotet halal utjara indult.mind1 meik neppel vagy(talan numidiat leszamitva)nagy valoszinuseg szt talalkozni fox vele :) -
#8575 de ez nem makedón közeli városból jött. Elég szar lehet a makedónokkal lenni egyből pestis :) -
#8574 azert annakidejen egy romai vagy barmien mas nacioju hadur nagyonnagy embernek szamitott,tehat valoszinusitem hogy a kor minden kuruzsloja,varazsloja,samanja megprobalt segiteni egy ilyen helyzetben.az mas kerdes milyen sikerrel.en altalaban akik megfertozodnek,azokat rakom az elso sorokba.ha jolemlexem kiis irja a game hogy macedonoktol indul a kór.tulzottan sok gondot nekem nemokozott sosem.mindenesetre a macedonokhoz kozeli varosokban erdemes azonnal furdoket,csatornazast stb epiteni. -
#8573 Ez egy városban alakult ki. Ráadásul a koráábbi fővárosba. ott volt 5 karakter. ebből 3-at elvittem. az ot maradók kigyogyultak. érdekes... de hogy a francba bírják enyi ideig pestiessel? Ugytom régen nagyon hamaram belehaltak ebbe... -
#8572 nalam mind.igaz en sosem viszem be oket varosba ha mar megfertozodtek.igyexem inkabb hoditani indulni veluk amig birjak.nemkizart h idovel meggyogyulnak,de azert lassuk be ez annak idejen nemvolt egyszeru :) -
Braveheart #8571 nekem egy pestises karakterem sem halt meg eddig... -
#8570 yah ha meghaltak :D .amugy pestis.arra jo,hogy pl ha a kem-ed kapja meg es vegigjarod vele az ellenseg varosait,szepen megfertozi mindet.ha varosod fertozott,azonnal huzz fel eü epitmenyeket,amennyit csak tudsz.akkor idovel lekuzdik -
#8569 video options.ott tudod beallitani azt hogy mennyi ember legyen az egysegben.huga-ra allitsd es kezdj ujat. -
#8568 Na a patch megoldotta! Viszont van egy másik gondom! 4 szereplőm is terjeszt valamilyen kórt és bárhova megyek velük ott halál kezdd pusztitani. Ki fognak valaha gyógyulni? -
hiperol #8567 ha most felteszem ezt a realism-t attól még folytathatom a régi játékot, vagy teljesen újat kell kezdeni? -
hiperol #8566 közben visszaolvastam és megtaláltam a választ -
hiperol #8565 azt hogy lehet megcsinálni, hogy több egységet is lehessen sorozni? látom neked nyílasokból egy rajban akár 160-an is vannak -
Grrrrrrr #8564 Miért nem visz? Szinte le lehet menni az egységig. Nyomj egy deletét a kiválasztott egységre, és akkor követni is fogja minden hova a kamera. Van pár kép az oldalamon, az nem elég közeli?
www.juluis-kronika.atw.hu -
Grrrrrrr #8563 Hali!
A fordítás elején megütköztünk azon, hogy azon az alsó fülön, ahol a már felépült épületeket lehet megnézni, a település besorolása nem minden esetben azonos a település valódi besorolásával. Pl.: a Nagyfalu helyett csak falu van, a Nagyváros helyett pedig csak város. Nem tudtunk mit kezdeni vele. Csak addig jutottunk, hogy a progi 6 település fajtát ismer, a techfán meg csak 5 van. Az tűnt fel nekem, hogy nincs olyan, hogy város helyett falu. Tovább nézve kiderült, hogy van egy nulladik szint is. Ilyen Segesta, amit a szenátus elsőként kiró a Juliusoknak. Segestában nincs semmi az elfoglalásakor, Kisfalu. Ám az első kormányzati épület felhúzása után (1 kőr), már falu. Gondolom azért nincs rajta a tech fán, mert a Kisfaluban semmilyen épület nincs. Ezért is neveztem nulladik szintnek. Kisfalu --> Falu --> Nagy falu --> Város --> Nagyváros --> Óriás város. Van tehát 3 falu, és 3 város. Az anomália csak típuson belül jelentkezik, tehát nincs olyan, hogy város esetében falu legyen a fülön, vagy fordítva.
Nem tudom, hogyan csinálja a progi, de a faluk esetében falu van a fülön, a városok esetében pedig város. Szóval ezért van az, hogy a magyarosítást használók ilyen "rendellenességgel" találkozhatnak.
-
Alzi #8562 Sziasztok.
Nem tudná valaki megmondani melyik txt.-be lehet átírni
a kamera alacsonyabbra és magasabbra állítását?
ami alapból van beállítva az nem viszi elég közel -
Grrrrrrr #8561 Igen. -
#8560 elöbb megprobálom a patchet. az 1.0-ás mentések kompatibilisek az 1.1-es gamel? -
#8559 hupsz ezt lehagytam -
#8558 2mb körüli ugyogy Tolal comanderer feldarabolod vagy be tömöritetd rarba mindegy csak küld EL! -
#8557 freemailen el lehet? nem tul nagy? -
#8556 ha nem küldöd el a mentést nem tudok segiteni! -
#8555 de! Feloldottam a népeket! Semmi más! De az már régen volt! -
#8554 juliikal vagyok :) de mivel körös a játék azért ök is lépnek -
#8553 Scipiikel vagy gondolom ennél a népnél töpször tapasztatltam ki fagyást a hiba okának keresését már elkeztük(3-an)kb. 3-4 nap és meglesz de jo lenne elküldeni a mentésedet e-mailba([email protected])és a magyaritás felrakása ellöt is fagyot vagy esetleg vallamilyen txt-t nem irtál átt? -
#8552 fuah gyerekek kiprobaltam numidiat.hat tenyleg eros.ez a sok lovasijasz es szkirmiser srac...ah megoszulok egy-egy csataban.rohanj,dobj,rohanj taktika.de kihivasnak tunik.carthago mar nem ellenfel,de mostjonnek a romaiak.kivancsi leszek :P
neville:reinstall.nekemis csak az javitja a kifagyasokat.utana 1.1 patch.a tobbi nalam csak rontott. -
Sith #8551 Talán kru 14 től a végnapokig
HUN invasion cimmel :)
majd csak kiderül egyébként én is várom rontani csak nem rontanak rajta
én arra lenék kiváncsi hogy mi lesz a következő huzásuk
Napoleon Total War?...
-
Smokk #8550 ...mind1 en mar varom! -
Smokk #8549 És vajon mit fog tartalmazni a küldetéslemez???
-
Atta #8548 Szerintem nem lenne szabad, hogy baj legyen, de éppen a hasonló hibák miatt szoktak javításokat kiadni a játékokhoz, bár azt olvastam, hogy az 1.1 patch főként a hálózati problémákat orvosolja. Azért szerintem mindenképpen rakd fel. Ha nem segít akkor próbálj meg mondjuk egy realismot föltenni hátha belepiszkál valamibe és akkor már továbbmegy. Én sem tudom a megoldást csak tippeket adhatok. Ha kidob a Rome annak ezerféle oka lehet, ezért javasolják a legtöbben, hogy ilyenkor újra kell rakni. A driver vagy rendszer hiba azért nem nagyon jöhet szóba mert amint említetted eddig hibátlanul ment. Ha az újretelepítés sem segít ami igazán furcsa lenne, akkor meg megzakkant a mentésed és dobhatod ki. Erről jut eszembe, ha gondolod küldd el a mentésedet az ímél címemre - [email protected] - és kipróbálhatom, hogy nekem mit szól hozzá. -
#8547 az baj ha nincs fent az az 1.1 patch? -
Sith #8546 Sajnálom de nem tudok segíteni esetleg instaláld ujra a csodát persze a mentéseidre vigyázz hátha..
Igen arra gondoltam csak lussta voltam bemásolni :)