13587
-
#8305 kis csatát sem bízok a gépre, de Róma elfoglalását átadni az AI-nak már-már súrolja a szentségtörés határát ;-) -
ulrik #8304 De a kis SPQR kemény dió, odamentem 3 jó tábornokkal full sereggel, azt simán visszavert, nem volt kedvem manuálisan harcolni.
Meg azt bírom, amikor ilyen kisebb csatákat megvívok manuálisan, hogy irmagja se maradjon az ellennek, azt kergetem a hülye gyalogságát lovassággal azt elmenekül, nah mondom, de gáz.
Juliékkal nyomom normál nehézségen:)
De nem igazán müködik a blitzkrieg itt még állandó utánpótlás kell meg retrain, meg a városokban a lázongás néha több gondot okoz, mint az ellen, azt sokszor pár év azzal megy el, hogy a fejlett városokból odaér az újabb sereg.
Kémeket meg fejvadászokat érdemes tartani?
Kémmel mondjuk jó deríteni, de egyébként....
Jah és a diplonak van vmi értelme, mert tradelek mindenkivel, de azonkivül nem tom mire jó még:)
Nem rég kezdtem el olvasni a fórumot és hát eddig csomó dolgot nem is tudtam, illetve nem foglalkoztam vele mint a parasztok disbandolása meg enslave, ahhoz képest:)
33 provincia
Kár, hogy olyan hamar elhullanak a jó tábornokok
-
#8303 elsőre VGA driver gondnak tűnik (kikapcsol a monitor) -
mustar #8302 Csá.
A játék telepítése nem megy. Megprobaltam cd-re kiirva és daemon toolsal is de egyik sem ment. Volt windows reinstall is. A telepítés végigmegy de indításkor kikapcsol a monitorom, de volt mar hogy beindult akkor meg nem lehetett semmilyen jatékmodban jaccani es kilépett a windowsba.crackel es anelkul is probaltam mar.Nem tudjátok mi lehet a hiba? -
zoli #8301 Eddig van 47 provinciám és egyszerüen képtelen vagyok még 3-at szerezni! Egyiptom folyamatosan támad igy annak is örülök ha ezeket meg tom tartani :)! Különben nem tudjátok hogy áll a magyaritas? -
Gábor #8300 Illetve a jól bevált római módszer minden nem tetsző dologra: keresztelés. Kisebb népességgel gyorsabban kell elmúlnia. -
#8299 A pestis ellen csak egy ellenszer van, ha már kitört: Karantén. Egy idő után elmúlik. -
#8298 Ha nem nyírod ki a frakció vezetőt akkor neked esik a többi frakció. Béke kötése nem lehetséges. Ha már elég erős vagy, akár nemet is mondhatsz és akkor irány Róma -
#8297 Ja ja nekem is ez volt. Ha kinyírom az SPQR-t akkor a többi rómaiak is ellenem fordulnak?segítsetek -
#8296 román szövetséges? :) Te milyen moddal jáccol? :))) -
AC Milan #8295 Sziasztok! Kitört a fővárosomban a pestis, egyik ügyeske örökösömet már mentettem is volna ki onnan, és másik városba vittem. Hát nem megfertőzte az a várost is ráadásul a fogát is ott hagyta. Ugyan ez a helyőrséggel... Rögvest még komolyabb vizvezetékrendszert keztem építeni, valaki tudja meddig tart a dögvész? Volt másnak is ilyen tapasztalata. ISTENI egy játék -
AC Milan #8294 Sziasztok! -
ulrik #8293 Lenne egy kérdésem, hogy amikor kb. 30 provinciám van, akkor SPQR
elkezdi azt, hogy nyírbáljam ki a saját kormányzóimat, jobban mondva áldozzam fel őket, ennek mi értelme van?
Illetve, hogy van e értelme a többi román szövit lenyomni, netán elfoglalni Rómát? -
#8292 1.az egyforma egységek kártyáját egymásra tod húzni
Áttelepítés 2 módja:
1. város elfoglalásakor enslave választásakor a kormányzós városaidba hurcolják el a meghódított lakosságot.
2.paraszt seregeket képzel az egyik városban és a másikba átvonultatod, disbandolod. -
#8291 na még egy kérdés. Áttelepíteni hogy tudok?(és egyeltalán mire jó ez?) -
#8290 1. Erre nem tudok megoldást
2. Retrain funkcióval, feltöltheted a veszteségeket.
3. A diplomaták tapasztalat útján fejlődnek én még nem találtam "fejlettebb változatot" minél többet tárgyal sikeresen, annál tapasztaltabb lesz -
mustar #8289 Hello!
Van pár kérdésem:
1.Hogyan tudok két csapatot egyesíteni pl: van 30+20 gyalogos, és abból 50 legyen.
2.Hogyan tudok csapatokat feltölteni.
3.Diplomatákat hogyan tudom fejleszteni? -
Bandy11 #8288 hali magyarosítás hogy áll (csak azé kérdezem mer még nem játszottam TW jtékkal és még nem mondhatnám hogy vágom a menetet de szeretném megismerni mer a harc nagyon ki van dolgozva igen tetszikcsak kallenének a tanácsok le fordítva koszi)nem siettetlek bennetek csak érdeklődök ne értéstek fére. -
haxoror #8287 k.u. 14 summer
A descr_strat.txt -ben van :) -
Bandy11 #8286 Bocsi Atta csak lusta vok mint állat de azé köszi neked is boldog karácsonyt! -
Atta #8285 Kedves Bandy11, a megoldást a #8268 hozzászólás rejti Gábor jóvoltából. Mindössze csak 14 üzenetet kellett volna visszaolvasni, de azért boldog Karácsonyt!
Még annyi ha valaki nem ismerné, mert én csak most jöttem rá, hogy ha valamilyen lőfegyveres egységgel akarok karddal támadni még mielőtt elfogyna pl. a nyílvessző csak az Alt-ot kell lenyomni közbe. -
Bandy11 #8284 Az egység számot hol tom felnyomni? -
VGQ #8283 jah,nagyon sok kati.
És GIGA méretü akadás:)) -
#8282 felnyomod az egységszámot, illetve custom battle-ban berax egy rakás nemzetet. Nem próbáltam, de sztem így naon sok katona lesz eccerre a pályán... -
Braveheart #8281 hú vhol láttam, asszem K.u. 100 valameddig megy.
Bandy11: a 10000 fő az az a mennyiség amit a motor meg tud jeleníteni asszem, seregenként ha huge-on van a csapatméret sztem 3-4ezernél nem lehet több katona
az relatív hogy melyik a legjobb csapat, rómaiaknál pl. az urban cohort elég durva gyalogság,de sok más jó egység van
a magyarosításról meg nincs infom -
Bandy11 #8280 Kellemes ünnepeket!!!!!!!!
Kérdéseim is vannank 1)mekkor a sereget lehet összehozni mer én olvastam 10.000 -ről is de nekem úgy hogy a legszarabb egysékből ami 60 embert számlált úgy is asszem 1200-at sikerült hogy lehet ezt fejleszteni vagynem lehet.(most kezdtem játszani bocsi a hülye kérdésekért)
2)Melyi szerintetek a legjobb csapat
3)Még mindig 40% on van a magyarosítás? -
fulcrum #8279 nem tudom ti hogy vagytok vele de én gallaeciát (spanyolo.)nem tudom elfoglalni mert nincs benne város... -
#8278 oké kösz. majd valahogy megpróbálom kicsit hülye vagyok hozzá -
#8276 ja és a másik kérdésem hogy meddig megy a játék? mert a medievalban asszem 1450 fele vége volt, és jó lenne tudni mennyi időm van még -
Gábor #8275 Lázongó várost elajándékozod ellenségnek diplomáciai úton, majd ugyanabban a körben visszalépsz és keresztrehúzod a lakosságot. Populáció kontrollálva, sok della a kasszában. -
#8274 bocs már hogy itt kérdezgetek, de mi ez az önkersztelés dolog? -
#8273 Boldog Karácsonyt srácok! :) -
Gábor #8272 www.twcenter.net -
sada67 #8271 A havaeom nagyon nyomja és azt üzeni mindenkinek hogy csak nyugiban és sok gondolkodással és kitartással és sok idővel szépen kidolgozott csapattal el lehet érni mindent. Ja köszi mindnekinek aki csinálja a magyarítást, ha 100 % én is elkezdem, mivel nekem kissé hiányos a tudásom. Kellemes ünnepeket. -
Barty007 #8270 meg még annyi hogy van valami mod itt olvastam azt honan lehet leszedni? -
Gábor #8269 Karácsony alkalmából téged is megkíméllek.
Tehát, options->video->advanced->unit size->huge. Új campaign-nél lép életbe.
Boldog Karácsonyt! -
Barty007 #8268 Hy!
Segítsetek már hogy kell az egységeket egyesíteni mert nem jöttem rá hogy kell megcsinálni hogy több 100 egység legyen egybe? -
#8267 Nagyon thx...1000xer:))))) -
Atta #8266 Lehet, hogy már ismeritek de most jutott eszembe még egy dolog amit egy másik fórumban olvastam. Ha már vannak nagyon öreg 60 év körüli híres-neves hadvezéreitek akkor a kíséretét érdemes ráhagyni (átadni) egy fiatalabb családtagnak. Csak annyi, hogy egy helyen vagy városban kell lenniük és simán át lehet húzni a másik családtaghoz a kíséretet. Hogy ettől mennyire változnak a képességei azt még nem nagyon próbálgattam. -
Atta #8265 Hát igen pár apróságot mint a keresztrefeszítéskor kapott extra jövedelem és az áttelepített parasztok fizetése kihagytam :-)
Minden tiszteletem azé aki ezt mind összeadva megmondja melyik a legjobb megoldás. Haxoror: én még csak max egységekkel próbáltam, normálon milyen? kisebb egységeknél a városok lakossága is kisebb? (egyébként így első hallásra a te megoldásod jobbnak tűnik, majd kipróbálom)
Ja és nem tudja véletlen valaki mit jelent bizonyos egységeknél a támadási bónusz? csak mert nekem furcsa volt, hogy néha nagyobb néha meg kisebb mint a csatározás vagy távolsági támadás értéke.