Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Huhh.. Na most lett vége a filmeknek. Egész jó volt, bár egy-két dolog nem volt teljes.

De az az igazság, hogy bár régen olvastam róla, most mégis megdöbbentem a Karthágói hajóépítésen. Egyszerûen hihetetlen. Meg az is, hogy ezzel a módszerrel a rómaiak 45 !!! nap alatt 200 hajót építettek...

Ehhez képest hõn szeretett játékunkban fél év kell egy kis szar egységhez. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Apache00
Na ná <#bee1>

Pluskast
Azért az rtw grafikája jobb volt😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Apache00
Hm, jo a cannae-i csata leirása, egész hiteles

Apache00
Most ambusholtak éppen a karthagoiak😊

Apache00
Ez a film jobban teccik😊

Zsolo007
Hogy a fenébe harcol a lovasság rövid karddal? Le se ér a karddal az ellenre 😊. Nem ezért van a gémben mindenhol dárda a lovasságnál?

Zsolo007
Vicces nem is tudtam hogy a karthágóiak is Gladiust használtak 😊.

Pluskast
Bár egyébként még mindíg többet tudtam meg a könyvekbõl kártágóról mint ebbõl a filmbõl.

Zsolo007
Reméljuk ez a Hannibál már sokkal katonaibb beállítottságú lesz 😊

Pluskast
Mert ki kell törölnöd bizonyos fájlokat a játékból azért, hogy fusson. A readme-ben benne van mik azok.

Zsolo007
Lévén õ volt a fõistenük, nem meglepõ.

Zsolo007
Másnak megy a realism mod nekem miért nem??? <#falbav>

Pluskast
Ja és nem tudom, hogy megfigyeltétek e, de a játékban a kartágó címere tanit istennõ felsõ részét jelképezi😊

Pluskast
Igen igen. Épp ezért nem értem mi a francért nevezték át Suméroknak õket a realism mod-ban. Kissé idegesítõ.

Apache00
És most jön Hannibal (a kedvencem😊

Apache00
sztem is jo volt

Zsolo007
Ez a Scipii-os Éneászos story benne van a gémben, Carthagó ismertetésénél <#vigyor3>

Zsolo007
Ez jó volt: "Ne pusztísd el csak asszimiláld" tiszta Borg 😊

Zsolo007
Francba, valaki tudna küldeni nekem olyan savet ami közvetlenül az elõtt van hogy megnyeri a campaignt. Mivel újra kellett raknom a gémet a realism mod miatt, nem tudok új néppel kezdeni és attól még messze vagyok hogy a szeleukidákkal nyerjek.

Zsolo007
Azt ugye tudjátok hogy a Karthágóiak Föníciaika voltak aki átvették Fönícia szerepét a kereskedelemben annak pusztulása után. A föníciaikról pedig tudva lévõ hogy nem volt egy harcias népség 😊. De tény hogy nagyon fejlettek voltak.

Zsolo007
Szokás szerint pontatlan a fordítás <#szomoru1>, ez nem igazán a Karthagóiak pusztulásáról szól (nem katonai értelemben), hanem a Rómaiak vérszomjasságáról. Ez pontosan annak a propagandának az ellenkezõje amit a Rómaiak csináltak 😊. De hát ez is csak propaganda.

Apache00
Akkor méginkább <#mf3> <#vigyor3>

Zsolo007
Ráadásul Román(azthiszem)

Apache00
Basszus mé van ennyio reklám? <#mf3>

Zsolo007
Azt mondja meg valaki hogy miért fagy nekem a realism mod??? <#confused>

galenius
tehát elõször a realism.mod és csak aztán lehet ezeket felrakni
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2
new provinces for RTR 3.2 version 4
Total Combat Mod II for RTR
Carthaginian Heavy Infantry mod

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Zsolo007
Ezek után megjött a kedvem egy kis Revengre <#mf3>, Karthágóval a tömeggyilkos Rómával szemben. ÉLJEN A HÁBORÚ <#eplus2>

Apache00
Már kezdödik is a 2. rész (egész jo volt)

galenius
magyarítás megy minden mod-al,kivéve két fájlt.
amiket írtam mod-ok realism.mod alá fel lehet rakni.
köszönöm a segítséget HAXOROR!
nagyon jó a new_province! Dugig van minden tartományikkal!!

"
Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthetõ mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettõben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.

imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt

Szóval lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni ennek a két fájl kivételével.
"

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Zsolo007
Eddig jó film, a végén a katonákon a páncél gyönyörû volt 😊

Zsolo007
Kell hozzá a 3.2-es realism mod, csak azzal megy. Mondjuk az meg nekem valimért fagy 😞

new provinces for RTR 3.2 version 4
Ezzel nyomja valaki? Rá lehet tenni a sima 1.1-re? Én nem szeretném MODolni a realism móddal, nem akarom a játék beállításait váltzotatni, de több provincia azért érdekelne.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Zsolo007
Na csak sikerült megoldani <#hehe>. Nézem én is.

Zsolo007
Én is nézném, de anyám mást néz és nem engedi hogy nézzem <#szomoru1><#boxer>

Magic Boy
Na akkor megyek nézem!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Apache00
Most kezdödik a Karthago pusztulása a Discoveryn 😊

Zsolo007
Hát én nem tok neked válaszolni mert én nem használok magyarítást. De különösebben nem is izgat, de lentebb mintha írt volna valaki valamit a magyarításról #7476

Zsolo007
Hát szedem csak sok idõ míg lejön, meg míg újra felmegy és ezt így már 2x.........

Azt értem én,meg olvastam is,ezért kérdezem hogy MOD nélkül jó-e,szóval az-e az alapja<#smile>
Magic Boy
Szedd le õket!

Zsolo007
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2 ezt a két modot raktam be alá, namost ezek kérik a realismot, akkor hol itt a kompatibilitási probléma?

Zsolo007
Sõt még a normál módban indított csaták is fagynak 😞 katasztrófa ennyit a realism modról

Magic Boy
pár hozzászólással lejebb írják,hogy nem minden Mod-al jó!

Sziasztok!

Letöltöttem a magyarítást nismaster oldalról,nem mintha zavarna hogy angolul van a játék,de gondoltam kipróbálom milyen lett.Minden nap olvasom a fórumot a kezdetektõl,szóval feleslegesen nem kérdezek<#vigyor5> De most mégis annyit hogy a magyarosítás követi a modokat,vagy ami eddig elkészült azt le lehet tölteni az eredetihez úgy hogy ne csesszen el semmit benne?Mert én még az originallal játszok és azzal is indult a magyarosítás.
Zsolo007
Ráadásul még nem is jó, akárkivel próbálok menni kifagy 😞

Zsolo007
Mellesleg mi az a Provincial Campaign? Egy ilyen jelent meg miután felraktam a realism modt!

Zsolo007
Perzsákkal? Mi az angol nevük? Vannak perzsák a játékban?

Perzsákkal az elsõ körtõl kezdve támadok, benyeltem Seleukiát, Hatrát, Antiochiát, Sidont, nagyban pályázom Damascusra, és a lázadó Palmyrara. A Blitzkrieg eddig mindig bejött a nálam erõsebb szomszédok ellen.

Zsolo007
Jut eszembe, a realism modot felrakva újra kell kezdenem a campignt vagy mennek a régi mentések is a módosításokkal?