13587
  • V-Storm
    Íme az új Hastati Principes Triarii skinen Ferres és Godzilla jóvoltából.

Bocs a nagy képekért, de muszály volt.
  • Grrrrrrr
    Kapják be...
  • G.Freeman

• maxwell murder
    különben minden fasza...
  • Grrrrrrr
    Azonkívül nem nézheted vissza tetszőleges szögből és helyzetből...
  • G.Freeman
    en mar hasznaltam sot webre is raktam fel ezzel keszitett videot, tul nagy a merete hogy hosszu es sok csatat felrakj

amugy ugy mukodik hogy jatek inditasa elott bekapcsolod, es akkor jatekban bal fennt latsz kis sarga szamot ami mindig valtozik es az fps-t mutatja, elore beallitott bill benyomod akkor piros lesz es elkezdi venni, de tömöritetlenul, felvetel közben tomoritest nem lehet beallitani ( 10 masodperc 3 mega asszem, vagy 3 masodperc 10 mega , vmi ilyesmi :) szoval kell hozza csomo hely
  • Yossarian
    fraps. nem használtam még, de ha jol tom, olyan progi, ami avi-ba rögzíti ami a monitorodon látszik. Nem igazán az, ami neked kéne, mert jó nagy fájlokat csinál és nem biztos, hogy több száz megát leszednének a krónika olvasók. gondolom én...
  • Grrrrrrr
    Az meg mi?
  • G.Freeman
    nem jön be? pedig mukodik...
  • haxoror
    Most nem jön be :(

Rakasd be a moderátorokkal a linkjét a bannerba
  • Yossarian
    még csak 62%-os, azért.
  • Christian
    Letöltöttem a magyarosítást, de..nemvalami teljes. Itt ott hiányzik pár szöveg, meg ilyenek. Ez csak nálam van, vagy ez ilyen?
  • V-Storm
    Ilyen Topicot már láttam azt írták használjon Frap-et.
  • Grrrrrrr
    Tik írkáltok külföldi fórumokra? Dobjátok már fel a fórumokon, hogy miért nem lehet a kampány csatákat is felvenni, mint a többieket. Jó lenne felmérni a külföldi játékos véleményeket ez ügyben.
  • V-Storm
    A TWC-be azért nem írtam, mert csak látogató vagyok, sajna MSN nem használok csak icq meg skype-ét. ha valamelyik cím kell, csak szólj és dumálhatunk értek hozzá, habár nem vagyok profi de, nem soká elkészül a New greek pakom (18 új görög hoplita + swordmen) remélem :)
  • maxwell murder
    nincs mit.egyébként a twcenteren horsearcher magyar barátunk is csinált hun lovasíjászokat.
  • Christian
    köcce
  • maxwell murder
    csá!!
    hát akko mé nem írtá a forumba:)látod hogy magyar vagyok...egyébként te értesz az ilen dolgokhoz?mert én nem nagyon csak úgy csináltam egy ilyen egyszeübbet.msn-em: [email protected]
    egyébként neked működött?

itt a screenshot: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=1811966555
  • G.Freeman
    kesz a banner úgyhogy ezt most belinkelem

http://twonline.jatekok.hu
  • Grrrrrrr
    nismaster.fx3.hu
  • G.Freeman
    szivesen
    írj oda a fórumra
  • haxoror
    KÖSZIIII
  • G.Freeman
    letöltésnél ki van irva miről szól, legalábbis a fontosabb dolgok

SPQR v6
  • haxoror
    Szkrínshát plíz
  • haxoror
    Csak a readme kéne egyelőre mert arra vagyok kíváncsi hogy egyáltalán miről szól a mod :)
  • Christian
    nincs magyarosítás?
  • Christian
    ja, már tom miért nem lehetett
  • V-Storm
    Maxwell látam a skinedet a TWC-én ha kellenek Greek Hoplite skinek csak szólj nekem van.
  • Christian
    hogylehet elmentei a játékot? se a save se a load nem müxik. Miért van ez?
  • Christian
    nemtom neten jáccani(mandatory update kell neki). Nemtudja valaki, hollehet letölteni?
    Leeht vele jáccani neten?
  • maxwell murder
    van egy skin amit csináltam az Armoured Hoplitához.
    ha vki szeretné letölteni íme: http://rometw.uw.hu/armoured_hoplite_reskin_by_maxwell.zip

ha vkinek gondja van vele az szóljon!
  • G.Freeman
    este talan mar igen, en se talaltam sehol ugyhogy feltoltottem a lapomra mert vinyon megvolt, viszont ahol a lapom van elszallt a szerver epp most nezik mi nyekkent meg benne
  • haxoror
    SPQR-hez tudnál adni linket plz én nem találom sehol :(
  • Looserke
    Huhh, na megvolt a reform. Pontosan nem emlékszem, de Kr.e. 180-190 között történt. Most megyek gyakni az Egyiptomiakat...
  • Grrrrrrr
    Egyébként frissítettem a Julius krónikát.
  • Grrrrrrr
    Még tolhattak volna rajta 50 évet...
  • V-Storm
    Ha minden igaz 154 BC
  • Looserke
    Hmm...
    végig olvastam az 1.2-es patch readme-jét.
    Gondolom ez vonatkozik rám:
    Marius is now more likely to happen later on in the game
    Ha valaki játszott már az 1.2es patchel a Rómaiakkal, akkor mondja már meg plz, hogy mégis mennyivel később jön a haderőreform?
  • Looserke
    Kedves BRAVEHEART, visszaolvastam és a keresőt is használtam, ja és az imperial palace már megépült és már vígan túl vagyok a 24000-es populácíón a fővárosba és még jónéhány tartományban...
    Ezek után a kérdés még mindig adott...
  • Grrrrrrr
    Az 1.2-ről olyant hallottam, hogy kitolja. Buli lenne, ha átkötnék időhöz, és 107-ben lenne.