Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huhh.. Na most lett vége a filmeknek. Egész jó volt, bár egy-két dolog nem volt teljes.
De az az igazság, hogy bár régen olvastam róla, most mégis megdöbbentem a Karthágói hajóépítésen. Egyszerûen hihetetlen. Meg az is, hogy ezzel a módszerrel a rómaiak 45 !!! nap alatt 200 hajót építettek...
Ehhez képest hõn szeretett játékunkban fél év kell egy kis szar egységhez. 😊))
De az az igazság, hogy bár régen olvastam róla, most mégis megdöbbentem a Karthágói hajóépítésen. Egyszerûen hihetetlen. Meg az is, hogy ezzel a módszerrel a rómaiak 45 !!! nap alatt 200 hajót építettek...
Ehhez képest hõn szeretett játékunkban fél év kell egy kis szar egységhez. 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Hogy a fenébe harcol a lovasság rövid karddal? Le se ér a karddal az ellenre 😊. Nem ezért van a gémben mindenhol dárda a lovasságnál?
Bár egyébként még mindíg többet tudtam meg a könyvekbõl kártágóról mint ebbõl a filmbõl.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert ki kell törölnöd bizonyos fájlokat a játékból azért, hogy fusson. A readme-ben benne van mik azok.
Ja és nem tudom, hogy megfigyeltétek e, de a játékban a kartágó címere tanit istennõ felsõ részét jelképezi😊
Igen igen. Épp ezért nem értem mi a francért nevezték át Suméroknak õket a realism mod-ban. Kissé idegesítõ.
Francba, valaki tudna küldeni nekem olyan savet ami közvetlenül az elõtt van hogy megnyeri a campaignt. Mivel újra kellett raknom a gémet a realism mod miatt, nem tudok új néppel kezdeni és attól még messze vagyok hogy a szeleukidákkal nyerjek.
Azt ugye tudjátok hogy a Karthágóiak Föníciaika voltak aki átvették Fönícia szerepét a kereskedelemben annak pusztulása után. A föníciaikról pedig tudva lévõ hogy nem volt egy harcias népség 😊. De tény hogy nagyon fejlettek voltak.
Szokás szerint pontatlan a fordítás <#szomoru1>#szomoru1>, ez nem igazán a Karthagóiak pusztulásáról szól (nem katonai értelemben), hanem a Rómaiak vérszomjasságáról. Ez pontosan annak a propagandának az ellenkezõje amit a Rómaiak csináltak 😊. De hát ez is csak propaganda.
tehát elõször a realism.mod és csak aztán lehet ezeket felrakni
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2
new provinces for RTR 3.2 version 4
Total Combat Mod II for RTR
Carthaginian Heavy Infantry mod
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2
Total Combat Mod II for RTR
Carthaginian Heavy Infantry mod
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Ezek után megjött a kedvem egy kis Revengre <#mf3>#mf3>, Karthágóval a tömeggyilkos Rómával szemben. ÉLJEN A HÁBORÚ <#eplus2>#eplus2>
magyarítás megy minden mod-al,kivéve két fájlt.
amiket írtam mod-ok realism.mod alá fel lehet rakni.
köszönöm a segítséget HAXOROR!
nagyon jó a new_province! Dugig van minden tartományikkal!!
"
Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthetõ mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettõben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt
Szóval lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni ennek a két fájl kivételével.
"
amiket írtam mod-ok realism.mod alá fel lehet rakni.
köszönöm a segítséget HAXOROR!
nagyon jó a new_province! Dugig van minden tartományikkal!!
"
Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthetõ mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettõben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt
Szóval lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni ennek a két fájl kivételével.
"
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Ezzel nyomja valaki? Rá lehet tenni a sima 1.1-re? Én nem szeretném MODolni a realism móddal, nem akarom a játék beállításait váltzotatni, de több provincia azért érdekelne.
Ezzel nyomja valaki? Rá lehet tenni a sima 1.1-re? Én nem szeretném MODolni a realism móddal, nem akarom a játék beállításait váltzotatni, de több provincia azért érdekelne.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Hát én nem tok neked válaszolni mert én nem használok magyarítást. De különösebben nem is izgat, de lentebb mintha írt volna valaki valamit a magyarításról #7476
Azt értem én,meg olvastam is,ezért kérdezem hogy MOD nélkül jó-e,szóval az-e az alapja<#smile>#smile>
Realism 3.2 Generals Mod
Basileios Greek Mod for Realism 3.2 ezt a két modot raktam be alá, namost ezek kérik a realismot, akkor hol itt a kompatibilitási probléma?
Basileios Greek Mod for Realism 3.2 ezt a két modot raktam be alá, namost ezek kérik a realismot, akkor hol itt a kompatibilitási probléma?
pár hozzászólással lejebb írják,hogy nem minden Mod-al jó!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sziasztok!
Letöltöttem a magyarítást nismaster oldalról,nem mintha zavarna hogy angolul van a játék,de gondoltam kipróbálom milyen lett.Minden nap olvasom a fórumot a kezdetektõl,szóval feleslegesen nem kérdezek<#vigyor5>#vigyor5> De most mégis annyit hogy a magyarosítás követi a modokat,vagy ami eddig elkészült azt le lehet tölteni az eredetihez úgy hogy ne csesszen el semmit benne?Mert én még az originallal játszok és azzal is indult a magyarosítás.
Letöltöttem a magyarítást nismaster oldalról,nem mintha zavarna hogy angolul van a játék,de gondoltam kipróbálom milyen lett.Minden nap olvasom a fórumot a kezdetektõl,szóval feleslegesen nem kérdezek<#vigyor5>#vigyor5> De most mégis annyit hogy a magyarosítás követi a modokat,vagy ami eddig elkészült azt le lehet tölteni az eredetihez úgy hogy ne csesszen el semmit benne?Mert én még az originallal játszok és azzal is indult a magyarosítás.
Perzsákkal az elsõ körtõl kezdve támadok, benyeltem Seleukiát, Hatrát, Antiochiát, Sidont, nagyban pályázom Damascusra, és a lázadó Palmyrara. A Blitzkrieg eddig mindig bejött a nálam erõsebb szomszédok ellen.